המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אתם קצת מצחיקים, אתם יודעים את זה? אתם תולשים רק חלק מהאמת ולא את האמת כולה, ובונים על החלק הזה איזשהו דפוס פעולה דמיוני של קבוצות.
אתם יודעים איזו רשימת פצועים יש לכוכב האדום??? אפשר להרכיב ממנה קבוצת יורוליג! הינה:
Tyson Carter
Jasiel Rivero
Isaiah Canaan
Devonte Graham
Ognjen Dobric
Joel Bolomboy
Uros Plavsic
מספיק?
אז כן, לאחר ששלושת הסנטרים שלהם נפצעו (ריברו, בולומבוי ופלאבשיץ') הם החתימו את מוטיונאס הליטאי, פשוט כי אי אפשר לשחק ללא אף סנטר.
וכן, בניגוד לדברים שכתבתם, גם מכבי מחתימה שחקנים כאשר יש הרבה פציעות.
Avi1508 כתב:felix_r כתב:אתם קצת מצחיקים, אתם יודעים את זה? אתם תולשים רק חלק מהאמת ולא את האמת כולה, ובונים על החלק הזה איזשהו דפוס פעולה דמיוני של קבוצות.
אתם יודעים איזו רשימת פצועים יש לכוכב האדום??? אפשר להרכיב ממנה קבוצת יורוליג! הינה:
Tyson Carter
Jasiel Rivero
Isaiah Canaan
Devonte Graham
Ognjen Dobric
Joel Bolomboy
Uros Plavsic
מספיק?
אז כן, לאחר ששלושת הסנטרים שלהם נפצעו (ריברו, בולומבוי ופלאבשיץ') הם החתימו את מוטיונאס הליטאי, פשוט כי אי אפשר לשחק ללא אף סנטר.
וכן, בניגוד לדברים שכתבתם, גם מכבי מחתימה שחקנים כאשר יש הרבה פציעות.
הפעם האחרונה שמכבי החתימה שחקן נורמלי בגלל פציעה הייתה לפני חמש שנים עם לאסור וגם אז הגאונים שחררו אותו אחרי חודש, בשנים האחרונות מכבי מתעכבת חודש - חודשיים בחיפושים אחר השחקן ובסוף מחתימה שחקן בשקל וחצי,
הנה הרשימה של מי שקיבלנו פה בשנים האחרונות: קיירי תומאס האגדי, ג׳יילן אדאמס הגדול, סולימאן בריימו הפרוספקט הצעיר, ג׳ו תומאסון הנפלא, מריאל שאיוק הנהדר, דיוויד דג׳וליוס הענק, אלפא קאבה וניית׳ן מנסה שלא שיחקו דקה ואת אלכס טיוס אגדת מכבי
יוצא מן הכלל הוא סייבן לי אבל אצלו הגאונים דחפו סעיף שהוא לא יגיע לארץ מה שחירב את כל השילוב שלו בקבוצה
A.Parker כתב:כן פליקס, הקבוצות מגיבות בגלל עומס פציעות ואין כמעט העברות של שחקנים איכותיים. נו באמת. ובמכבי בונים מראש סגל מזעזע, סובלים מיכולת נמוכה ורק אחרי כמה חודשים מחתימים שחקן בשקל תשעים. ההשוואה הזאת הזויה.
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:כן פליקס, הקבוצות מגיבות בגלל עומס פציעות ואין כמעט העברות של שחקנים איכותיים. נו באמת. ובמכבי בונים מראש סגל מזעזע, סובלים מיכולת נמוכה ורק אחרי כמה חודשים מחתימים שחקן בשקל תשעים. ההשוואה הזאת הזויה.
מכבי גם העלתה בכלל את תקציב השחקנים ל16 מיליון דולר אסור לשכוח
felix_r כתב:חשבתי שאהבת את ג'יילן ריינולדס
גיא כתב:felix_r כתב:חשבתי שאהבת את ג'יילן ריינולדס
וכמובן ג׳ימי -שחקן-שיכול-לעזור-לנו-מאוד - קלארק
Mitelka כתב:כן נו, האשמים הם קלארק קטש וסורקין. ברור. התרגלנו
עד שלא ישכיבו פה 10 מיליון דולר ל2-3 שחקנים בכירים שיובילו את העגלה הזו לא צריך לבוא בטענות גדולות (אני לא מדבר על משהו נקודתי אלה על כל הדרך) לאף אחד מהדמויות הקיימות.
אנחנו אשכרה אשכרה התחלנו עונה בלי סנטר ראשון ביורוליג. לא נפצע, לא חולה, לא הבריז - לא החתמנו.
מבחינתי זה שווה ערך להגיד לקטש שומע אתה עולה היום במקום חמש נגד חמש שלוש נגד חמש בוא נראה אותך.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
עידן כתב:גיא כתב:felix_r כתב:חשבתי שאהבת את ג'יילן ריינולדס
הוא דווקא היה החתמה סבירה לעומת שאר השמות שהוזכרו פה, גם אם כרגע הוא לא בדיוק כוכב.
לפחות מדובר בשחקן צעיר עם פוטנציאל, ולא שחקן שברור לכולם שהוא גמור.
גיא כתב:עידן כתב:גיא כתב:felix_r כתב:חשבתי שאהבת את ג'יילן ריינולדס
הוא דווקא היה החתמה סבירה לעומת שאר השמות שהוזכרו פה, גם אם כרגע הוא לא בדיוק כוכב.
הוא לא פוגע בצורה קיצונית: 20 אחוז ל-3 - 3/15 ו - 26 אחוז ל-2. וזה הרכז שלך ליותר מ-18 דקות למשחק
מי שאני הייתי קורא לו צעיר עם פוטנציאל - זה סנטוס.
עידן כתב:גיא כתב:עידן כתב:גיא כתב:felix_r כתב:חשבתי שאהבת את ג'יילן ריינולדס
הוא לא פוגע בצורה קיצונית: 20 אחוז ל-3 - 3/15 ו - 26 אחוז ל-2. וזה הרכז שלך ליותר מ-18 דקות למשחק
מי שאני הייתי קורא לו צעיר עם פוטנציאל - זה סנטוס.
כן אבל אתה מדבר בדיעבד. כשקלארק הוחתם פה לפני עונה הדיבור היה שונה.
omerk כתב:סיפור מופרע: לאחר המשחק של בולוניה אמש יצא לוקה וילדוסה עם אשתו, לפניהם היה אמבולנס שעצר לאחר שקיבל קריאה ליד המגרש וזה התחיל בזה שוילדוסה התחיל לצפור לאמבולנס שמפריע לו. משם דברים רק הפכו להיות הזויים אפילו יותר ואותו אמבולנס התחיל לנסוע כי קיבל קריאה דחופה. האמבולנס יצא עם הצ'קלקה והכל, ומשום מה וילדוסה החליט לחסום אותו בכוונה ולא לתת לו להגיע לקריאה. בסופו של דבר יצאה הפרמדיקית להבין מה לעזאזל הקטע שלו והוא פשוט חנק אותה בתגובה. המשטרה עברה שם במקרה ועצרה אותו ואת בת זוגו.
בעולם מקביל זה היה קורה לו בת"א עם מכבי והיינו רואים תמונות של שמעון מלווה אותו בבית משפט כמו שראינו עם ביינום.
באמת אדם חלאה וגם טיפש שלא ברור מה חשב לעצמו במעמדו להכנס לכאלה שטויות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mageguns, גל גל, מרסר ו־18 אורחים