המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:כולם כועסים ומאוכזבים עכשיו כי הדיווח הראשוני בתקשורת היה לא נכון לגבי השינוי בבעלות אמרו שמשפחת פדרמן מוכרים את המניות ועוזבים את מכבי, האמת היא שמשפחת פדרמן מכניסים משקיעים שיתחלקו באחוזים של משפחת פדרמן מעין שותפים בעיקר שלהם .
https://www.one.co.il/Article/25-26/2,6 ... tml?ref=hp
Gevaudan כתב:צריך לראות מה בדיוק יסגר ומה המשמעויות.
אני זוכר שלפני חצי שנה (בערך) פיני הראשון שדיבר על זה בפודקאסט עם אראל'ה.
הוא בכלל דיבר על דילול מניות של כ-10% לטובת בעלים נוכחיים אאל"ט, אבל סירב לציין ממי שמע או מי רוצה למכור (למרות שהיה ברור שזה פדרמן).
במכבי מיהרו להכחיש, והאמת היא שההסכם שיש כרגע נשמע שונה ממה שדובר עליו שם, אבל זה מסתדר מבחינת הטיים ליין. כלומר כנראה שהתחיל מו"מ בתקופה הזו ומאז הוא התעצב והשתנה, ויכול להיות שיבואו עוד שינויים.
מבחינתי, כל מהלך שמאפשר הגדלת השקעת בעלים הוא מבורך. אם זה שטילמן מראפיד, אם אלו האחים ווילף, כל עוד יש נכונות ויכולת להשקיע עוד בתקציב השחקנים ובכלל בקבוצה זה משהו שאקח בשתי ידיים.
אז לא נהיה במודל של ינאי והפועל עם ההחלטות המהירות והנוקבות, אבל אולי יש הזדמנות אמיתית להזרים דם חדש (אחרי שנים שלא) לתוך הנהלה מקובעת בתוך עצמה, שלא מצליחה להביא להישגים באירופה עם מודל כלכלי שלא מוכיח את עצמו בעתות משבר.
אם זו הדרך שלו לשמור על הפאסון ולהישאר במארג הניהולי ובכל זאת להזרים עוד כסף פנימה, בתור התחלה אני אקח את זה.
MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
my man כתב:MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
מחר מסיבת עיתונאים - מביאים 12 שחקני יורוליג אני אומר לך
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
הפארסה הזאת הייתה הפעם האחרונה שהוא דיבר באמת
מרסר כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
דווקא הביאו אחלה של שחקנים בעונת 16/17, קווינסי מילר צירבס ווימס גאודלוק שהיו אז כוכבים גדולים, הבעיה היתה עמדת המאמן אדלשטיין לא התאים מההתחלה ולא הביאו רכז זר ברמה גבוהה ומילר שנפצע לפני תחילת העונה.
A.Parker כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
דווקא הביאו אחלה של שחקנים בעונת 16/17, קווינסי מילר צירבס ווימס גאודלוק שהיו אז כוכבים גדולים, הבעיה היתה עמדת המאמן אדלשטיין לא התאים מההתחלה ולא הביאו רכז זר ברמה גבוהה ומילר שנפצע לפני תחילת העונה.
צירבס זו החתמה שמראש נדונה לכישלון. גאודלוק הוחתם רק לאחר הפציעה של מילר ממה שזכור לי.
ווימס ומילר אכן היו החתמות נהדרות (למרות שבפועל לא היו כאלה), ההחתמה של ווימס אכן היתה מרשימה מאוד.
גם אז זה לא היה מספיק, ומאז הצניחה נמשכת.
A.Parker כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
צירבס זו החתמה שמראש נדונה לכישלון. גאודלוק הוחתם רק לאחר הפציעה של מילר ממה שזכור לי.
ווימס ומילר אכן היו החתמות נהדרות (למרות שבפועל לא היו כאלה), ההחתמה של ווימס אכן היתה מרשימה מאוד.
MTA2311 כתב:אגב, אם פעם מישהו מהבעלים היה שם עלינו, וטורח לדבר לאוהדים כמו שקורה בכל מועדון אחר בעולם, אולי היינו יודעים מה קורה ולא צריכים לזרוק ספקולציות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים