המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jazzman כתב:מצב העניינים הבעלים מול הקבוצה לדעתי:
שמעון - בדעיכה והכחשה
דיץ ואשכנזי - השקעה הפסדית לצרכי מס
פדרמן ורקנאטי - פועלים להרוס את המועדון (כל אחד מסיבותיו הוא)

שמואל1 כתב:אז הסיטואציה היא כזאת כמו שאני מבין - הנהלת מכבי מעוניינת לפטר את קטש אבל לא מוכנה לשלם לו לכן משהה את החיזוק כדי שיתפטר בעצמו.
קטש מנגד רוצה שיפוטר כדי שימשיכו לשלם לו.
התוצאה - deadlock. קטש ממשיך בקבוצה, אין חיזוק ויש סיכוי שזה ימשיך ככה עד סוף העונה
כנראה אחד העוזרים או קולדובלה.גיא כתב:שמואל1 כתב:אז הסיטואציה היא כזאת כמו שאני מבין - הנהלת מכבי מעוניינת לפטר את קטש אבל לא מוכנה לשלם לו לכן משהה את החיזוק כדי שיתפטר בעצמו.
התוצאה - deadlock. קטש ממשיך בקבוצה, אין חיזוק ויש סיכוי שזה ימשיך ככה עד סוף העונה
רציתי לשאול את מי הם רוצים כמאמן, אבל זה שאלה שנוגעת לארגון שרוצה לנצח.
שזה לא המצב כרגע.

Mitelka כתב:אנשים מדברים על עונת 16/17 ו ווימס, צירבס גאודלוק מילר וכו' כאל איזה עונה אסונית. זאת הייתה עונה נהדרת להנהלה. היא הנחיתה פה שמות יקרים בהרבה כסף, ניסתה לבנות קבוצה טובה - ונכשלה. קורה.
העונה הזו היא ביי פאר הגרועה בהיסטוריה של מכבי. זה לא המיקום ביורוליג. זה האדישות, חוסר הרצון, האפטיות. לא רוצים להשקיע, לא משקיעים, לא משנים, לא מזיזים. היו ימים ואני לא אומר שזה השחקנים או עודד אבל שמעון היה יורד לחדר הלבשה ונותן בראש, פדרמן האבא היה מתראיין בכל מקום.
עכשיו כלום. שקט. אף אחד לא מתרגש מאוד הפסד.
ההפך הגמור מאושר היא לא עצב או כעס, היא אדישות. הלוואי שהיה כעס, עצב, שהיו רותחים מעצבים. אבל כלום. אפטיות. אדישות. זה מוות אמיתי.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
שמואל1 כתב:כנראה אחד העוזרים או קולדובלה.גיא כתב:שמואל1 כתב:אז הסיטואציה היא כזאת כמו שאני מבין - הנהלת מכבי מעוניינת לפטר את קטש אבל לא מוכנה לשלם לו לכן משהה את החיזוק כדי שיתפטר בעצמו.
שזה לא המצב כרגע.
נשמע הגיוניגיא כתב:שמואל1 כתב:כנראה אחד העוזרים או קולדובלה.גיא כתב:שמואל1 כתב:אז הסיטואציה היא כזאת כמו שאני מבין - הנהלת מכבי מעוניינת לפטר את קטש אבל לא מוכנה לשלם לו לכן משהה את החיזוק כדי שיתפטר בעצמו.
שזה לא המצב כרגע.
אם יילכו על אחד העוזרים - האינטואיציה שלי אומרת - פניני.
מחשבות?

0ved1212 כתב:דווקא יותר נראה לי קולדובלה ירצה את טינקירי ואיתו יביאו עוד רכז וסנטר

MTA2311 כתב:0ved1212 כתב:דווקא יותר נראה לי קולדובלה ירצה את טינקירי ואיתו יביאו עוד רכז וסנטר
ואז כולנו נרכב על חדי קרן אל עבר השקיעה
Gevaudan כתב:יושב בבית וממתין להצעה יס מאן שבהנהלת מכבי היו שמחים לקחת חזרה, וזה לא פניני ולא קולדובלה, אלא יאניס.
מהלך צפוי במיוחד.
יכול להיות שעם הסגל הזה יאניס יצליח להוציא יותר הגנה או משמעת, אבל זה שנמוך טוטאלי באוברול ולא יפתור שום דבר.
עידן כתב:לא הבנתי למה אתם כל כך בטוחים שקטש יפוטר ו/או שיאניס ימונה להיות מאמן.
לדעתי גם אם קטש יפוטר, מי שיקודם להיות מאמן ראשי הוא מישהו שגם ככה מקבל שכר במערכת, כנראה פניני.
עידן כתב:לא הבנתי למה אתם כל כך בטוחים שקטש יפוטר ו/או שיאניס ימונה להיות מאמן.
לדעתי גם אם קטש יפוטר, מי שיקודם להיות מאמן ראשי הוא מישהו שגם ככה מקבל שכר במערכת, כנראה פניני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־132 אורחים