המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:בוקר טוב חברה , היום נשאל פה את הפורום , איך זה להרגיש כמו אוהד הפועל של לפני שנתיים ככה? נכון זה נפלא לדעת שאתה מעודד קבוצה לוזרית כושלת שמחרבנת ברבעים האחרונים וקורסת שוב ושוב?
אם לא התרגלתם לזה עד עכשיו , אז תתחילו. עם הבעלים הקמצן , המנהל המקצועי הכושל שלידו אבי אבן נחשב לאגדה עולמית , מאמן עם כריזה של לפת כבושה שמסוגל לאמן רק בצד אחד ורק אם זה מתאים בול לפילוסופיה שלו
עוד יועץ מקצועי שמסדר לבן שלו להיות הרכז המוביל של מכבי ומונע חתמת שחקנים יותר טובים על העמדה שלו , וכמובן אי אפשר בלי , אסופת הכושלים בני כושלים האלה , שמורכבים מזבל ג'י ליג , אטריות סיניות מחוממות שוב , סקורר של קבוצות טאנקינג , וכמה ישראלים לא רעים עם תקרת זכוכית ברורה.
מקווה שישנתם טוב הלילה , כי אין לי ספק שדני פדרמן ישן נהדר על מצעי הסאטן שלו , בעוד עוד מסמר נסגר על ארון הקבורה של מה שהיתה פעם קבוצה מפוארת.
ankram כתב:אני סה"כ חוזר על מה שפיני אמר כבר לא מעט זמן , אפשר להתייחס לזה כקונספירציה ואפשר שלא , זה כבר עליך
קצת מוזר לי שמועדון כמו מכבי לא מסוגל להביא רכז אחד שעולה על תמיר בלאט , אחד.
רוקאס לא הובא שכזה , לא סייבן לי לא דה ג'וליוס , לא קלארק ולא דאוטין , זה ממש אתגר למצוא רכז שגם שומר וגם קולע , יש את זה לכל קבוצות היורוליג
חוץ מלנו , בראון היה כבר בקבוצה לפני תמיר , הוא בחיים לא היה מגיע למכבי אתם תמיר היה שם.
אתה יכול לייחס את זה למנהל מקצועי לא טוב , הנהלה קמצנית , גם להפיל את זה על המאמן , מבטיח לך שתראה רכז מוביל במכבי שתמיר כבר לא יהיה אצלנו
קונספירציה? זה אפשר להגיד על כל דבר , אבל יועץ מקצועי שלמילתו נשמעים ,שהבן שלו משחק כרכז ראשון בקבוצה זה כבר ניגוד עניינים
מי שמביא את דאוטין לקבוצה ומנסה לשווק אותו כרכז , ידע שבינו לבין תמיר , קטש יבחר בו.
ankram כתב:אני סה"כ חוזר על מה שפיני אמר כבר לא מעט זמן , אפשר להתייחס לזה כקונספירציה ואפשר שלא , זה כבר עליך
רוקאס לא הובא שכזה , לא סייבן לי לא דה ג'וליוס , לא קלארק ולא דאוטין , זה ממש אתגר למצוא רכז שגם שומר וגם קולע , יש את זה לכל קבוצות היורוליג
חוץ מלנו , בראון היה כבר בקבוצה לפני תמיר , הוא בחיים לא היה מגיע למכבי אתם תמיר היה שם.
אתה יכול לייחס את זה למנהל מקצועי לא טוב , הנהלה קמצנית , גם להפיל את זה על המאמן , מבטיח לך שתראה רכז מוביל במכבי שתמיר כבר לא יהיה אצלנו
קונספירציה? זה אפשר להגיד על כל דבר , אבל יועץ מקצועי שלמילתו נשמעים ,שהבן שלו משחק כרכז ראשון בקבוצה זה כבר ניגוד עניינים
מי שמביא את דאוטין לקבוצה ומנסה לשווק אותו כרכז , ידע שבינו לבין תמיר , קטש יבחר בו.
עידן כתב:ankram כתב:אני סה"כ חוזר על מה שפיני אמר כבר לא מעט זמן , אפשר להתייחס לזה כקונספירציה ואפשר שלא , זה כבר עליך
כן, מה אני אגיד לך, לפני בלאט היו לנו שנים רבות של רכז איכותי מוביל.
ההסבר הוא הרבה יותר פשוט: ברוב העשור האחרון, אף זר שמגיע למכבי הוא לא זר ברמה, ובמיוחד מאז המלחמה מכבי העדיפה להשקיע הון (במונחים שלה) בשחקנים ישראלים מובילים על פני זרים. גם לא מגיע סנטר מוביל על פני סורקין, האם אבא של סורקין גם הוא יועץ בשכר של המועדון?
בשנים הבודדות בהן הביאו זרים ראויים כמו בראון הם קיבלו עדיפות על פני החלופה הישראלית. כנ"ל בעמדת הסנטר.
my man כתב:אבל כמו שניתן היה לראות מול העכברושים(שהישראלים שלהם קלעו 6 נקודות יחד)גם בליגה במשחקים החשובים בשביל לנצח אתה לא צריך ישראלים טובים אלא זרים איכותיים...
זה מה שיביא לך אליפויות ותארים לא הישראלים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים