JarJarBinx כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
סליחה שלא ביקשתי רשות ממך להביע את דעתי. אשתדל לא לחרוג מהנהלים בפעם הבאה.
כן, הוא היה בקשר עם המערכת ועקב אחרי קבוצתו הקודמת, הרי היא פה בישראל ולא בסין. זה לא שהם זרקו אותו. הוא עזב לפנתינאיקוס בהסכמה. מה גם שמי שהחליף אותו בתפקיד המאמן של ירושלים היה העוזר שלו - יונתן אלון, שהוא חבר שלו. ככה שגם היום קטש יכול להתייעץ עם אלון בנוגע להנקינס.
שאומרים על מאמן שהוא "מכיר שחקן" זה בגלל שהוא שיחק תחתיו מתישהו, לא שהוא שמע עליו (אולי, השערה לא מבוססת) מחבר שלו או שהוא עוקב אחרי אקסית שלו. אחרת אפשר לומר כמעט על כל מאמן שהוא "מכיר שחקן" כי יש לו קשרים והוא יכול לשאול עליו.
כל הקו הזה הוא רק בשביל שיהיה אפשר להאשים את קטש אחרי זה, אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות
זה ממש מרגיש ככה, אני לא מבין את ההתעקשות המוזרה על ההיכרות לכאורה עם השחקן. פעם ראשונה שאני שומע שמאמן "מכיר שחקן" שהוא לא אימן בשום קונסטלציה.
אפשר בלי התיאוריות קונספירציה האלה? הבן אדם אמר את דעתו. לא מסכימים - סבבה, אבל לא צריך ששלושה יוזרים יפלו עליו כאילו שיש פה איזה מניע נסתר. אפשר להשאיר את הפורום ידידותי.
הרעיון שקטש הביא את השחקן כי הוא מכיר אותו נשמע לי הזוי, אז אמרתי את זה. לא מחפש לריב פה עם אף אחד, לא אמשיך לדון בנושא הזה.