לוני ווקר חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לוני ווקר חתם במכבי

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2026, 19:07

זה הזמן של דאוטין היידה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 04 ינואר 2026, 19:41

Jazzman כתב:העונה הסתיימה. עד שווקר נכנס לקצב..
עכשיו שוב נזכה לדקות ארוכות של בלאט כמו שכבר ראינו בהפסד לבאיירן בהרכבים שלא מסוגלים לשמור.
יכולת הסקורינג קרסה. יהיה רע.
נושא הגבלת הרישומים לאור עומס המשחק הוא הזוי אך מכבי צריכה לבא בטענות רק לעצמה שלא פעלה ליצור שינוי ובזבזה רישומים על הסטודנט והנקינס.

אין לי אשליות שדאוטין יתן מה שווקר יתן, אבל אם לונדברג/בלאט/קלארק בעיקר ירכזו והוא יהיה על תקן ווקר, וקטש יתייחס אליו בהתאם כמו לווקר ולא יכפה עליו את השיטה הקטשית בכל מחיר, כולל תרגילי חסימה לקליעות, אז זה יכול לעבוד זמנית. סך הכל קליעה יש לבחור, פשוט כשהוא מרכז העיניים מדממות.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ינואר 2026, 19:43

omerk כתב:
A.Parker כתב:
Mitelka כתב:תם הטקס

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

חכה, מכבי תיתן עוד כמה משחקים טובים וכבר אנשים יגידו איך יש פה סגל טוב ושעדיף לא להחתים שחקנים נוספים

נראה לי אחרי ג'ונס כבר באמת סוגרים את הבאסטה לגבי חיזוקים נוספים העונה, אלא אם מדובר במישהו זמני בשקל וחצי שבא לכסות על פציעה. בסוף התארים הריאליים היחידים של מכבי העונה זה גביע ואליפות ונשאר רק רישום זר אחד נוסף לליגה, וזה יהיה כנראה ג'ונס, אז אין סיכוי שיביאו חיזוק רק ליורוליג.

ברור שלא הולכים להחתים עוד שחקן. את המיינד של הקבוצה כבר הבנתי מזמן. אני מתכוון לזה שיש כבר אוהדים שכתבו שהסגל סבבה ושאולי עדיף לא להחתים את ג'ונס, ובכלל האופוריה שנוצרה מכמה משחקים שגורמת לחשוב שהקבוצה די טובה.
A.Parker

הודעהעל ידי Jazzman » 04 ינואר 2026, 19:47

omerk כתב:
עכשיו שוב נזכה לדקות ארוכות של בלאט כמו שכבר ראינו בהפסד לבאיירן בהרכבים שלא מסוגלים לשמור.
נושא הגבלת הרישומים לאור עומס המשחק הוא הזוי אך מכבי צריכה לבא בטענות רק לעצמה שלא פעלה ליצור שינוי ובזבזה רישומים על הסטודנט והנקינס.

אין לי אשליות שדאוטין יתן מה שווקר יתן, אבל אם לונדברג/בלאט/קלארק בעיקר ירכזו והוא יהיה על תקן ווקר, וקטש יתייחס אליו בהתאם כמו לווקר ולא יכפה עליו את השיטה הקטשית בכל מחיר, כולל תרגילי חסימה לקליעות, אז זה יכול לעבוד זמנית. סך הכל קליעה יש לבחור, פשוט כשהוא מרכז העיניים מדממות.

דאוטין שומר פחות טוב. לא פיזי. לא תוקף טוב את הסל, לא חביב על קטש ומעבר לכל בכלל לא כשיר עדיין לחזור קל וחומר לשחק טוב.
Jazzman

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2026, 19:53

כמה זמן דאוטין לא שיחק?

עד שהוא יכנס לכושר מינימאלי זה כבר לא יהיה רלוונטי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Avi1508 » 04 ינואר 2026, 19:54

Jazzman כתב:
omerk כתב:

דאוטין שומר פחות טוב. לא פיזי. לא תוקף טוב את הסל, לא חביב על קטש ומעבר לכל בכלל לא כשיר עדיין לחזור קל וחומר לשחק טוב.

דווקא הוא כבר התאמן עם הקבוצה בשבוע שעבר וזה נראה שהוא חוזר בשבוע- שבועיים הקרובים לכל המאוחר
Avi1508

הודעהעל ידי Gevaudan » 04 ינואר 2026, 23:31

לא יודע אם אני מסוגל להתמודד שוב פעם עם כדררת של 23 שניות שלא יוצא ממנה כלום ותנועות ידיים שאף אחד לא מבין עד לזריקה קשה עם יד על הפנים שוב פעם. חוויה שלא בא לי עליה
Gevaudan

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2026, 23:34

כן הכדורסל של קטש כבר התחיל להפציע...אבל אנחנו בדרך להתדרדרות למצב של לפני חודש וחצי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 05 ינואר 2026, 11:37

הפציעה פחות חמורה ממה שחשבו, הוא יטוס עם מכבי לצמד המשחקים בספרד.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 05 ינואר 2026, 11:43

מרסר כתב:הפציעה פחות חמורה ממה שחשבו, הוא יטוס עם מכבי לצמד המשחקים בספרד.

זה לא בדיוק מה שהיה רשום. כתוב שהוא צריך להמשיך לעבור בדיקות כדי לאבחן במדויק יותר. בכל מקרה הוא לא צפוי לשחק השבוע.
עידן

הודעהעל ידי itai7 » 05 ינואר 2026, 12:00

הפציעה של לוני ווקר בכתפו בערב שישי בהפסד לבאיירן מינכן, גרמה ללא מעט דאגה ובהלה בקרב אנשי מכבי תל אביב. מדובר בשחקן הדומיננטי ביותר של הקבוצה, בטח במשחקים האחרונים שלה, והוא עבר אמש בדיקות וצילום MRI, כשטרם התקבלה אבחנה סופית ומוחלטת בעניין הפציעה, ובמשך הזמן שהיא תדרוש להיעדרות ולמנוחה.

אנחת רווחה לא קטנה הייתה אצל מספר גורמים במועדון, שיומיים לאחר הפציעה ועם סיכומי הביקורים של ווקר אצל הרופאים בעניין, אמרו כי הם: "שמחים שזה לא חמור כמו שהם חשבו״, וכן שהם: "אופטימיים בנוגע לפציעה שלו, ונראה שהיא לא קשה מדי״.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530086
itai7

הודעהעל ידי ankram » 05 ינואר 2026, 13:54

לא מאמין להודעות של מכבי , המועדון הזה שיקר לא פעם ולא פעמיים בשנים האחרונות לגבי מצבם של שחקנים , לא מוציא מכלל אפשרות שמשקרים גם הפעם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 05 ינואר 2026, 13:55

MTA2311 כתב:כמה זמן דאוטין לא שיחק?

עד שהוא יכנס לכושר מינימאלי זה כבר לא יהיה רלוונטי

רק במכבי יש את המושג הזה "עד שהוא יכנס לכושר מינימאלי" , בכל קבוצה אחרת באירופה , שחקן חותם ומשחק הבא ישר נכנס לעניינים
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2026, 02:06

בהחלט לא מובן למה ווקר טס עם מכבי לספרד. מכבי מנסה להטעות את ברצלונה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 06 ינואר 2026, 10:48

felix_r כתב:בהחלט לא מובן למה ווקר טס עם מכבי לספרד. מכבי מנסה להטעות את ברצלונה?

להטעות את האוהדים לחשוב שבעצם כדאי לחכות רגע עם החתמת מחליף לווקר, ואז עוד שבועיים יגידו "טוב טעינו זה כן חודש וחצי אבל גם ככה עוד קצת פחות מחודש הוא חוזר ואיבדנו את הסיכוי ביורוליג אז למה בעצם?"
omerk

הודעהעל ידי Gevaudan » 06 ינואר 2026, 11:44

אני חושב שהוא טס עם הקבוצה כדי לראות רופאים ספציפיים לפציעה שלו בספרד או משהו.
אין מצב שהם מלבישים אותו אם חושדים שיש לו קרע
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים