MTA2311 כתב:כמו שקבוצות נבא גיששו לגבי סורקין
ממש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כמו שקבוצות נבא גיששו לגבי סורקין

omerk כתב:אני חושב שזה משחק צ׳יקן שמכבי אמורה לנצח בו בקלות. הוא לא רוצה ללכת לינאי והוא גם יודע שזה סוף הקריירה שלו, הוא לא בחור טיפש.

MTA2311 כתב:omerk כתב:אני חושב שזה משחק צ׳יקן שמכבי אמורה לנצח בו בקלות. הוא לא רוצה ללכת לינאי והוא גם יודע שזה סוף הקריירה שלו, הוא לא בחור טיפש.
כן, רק שמכבי היסטורית תמיד הפסידה במשחקים האלה, וגם הפעם היא תפסיד ותשלם לו פי 3 ממה שהוא שווה.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:omerk כתב:אני חושב שזה משחק צ׳יקן שמכבי אמורה לנצח בו בקלות. הוא לא רוצה ללכת לינאי והוא גם יודע שזה סוף הקריירה שלו, הוא לא בחור טיפש.
כן, רק שמכבי היסטורית תמיד הפסידה במשחקים האלה, וגם הפעם היא תפסיד ותשלם לו פי 3 ממה שהוא שווה.
בנוהל
עוד חי בסרט שכבר מקבל הרבה יותר מהתרומה שלו
Jazzman כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:omerk כתב:אני חושב שזה משחק צ׳יקן שמכבי אמורה לנצח בו בקלות. הוא לא רוצה ללכת לינאי והוא גם יודע שזה סוף הקריירה שלו, הוא לא בחור טיפש.
בנוהל
אסור להעלות לו את השכר בשום אופן. עד מתי הסחטנות.
A.Parker כתב:Jazzman כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:omerk כתב:אני חושב שזה משחק צ׳יקן שמכבי אמורה לנצח בו בקלות. הוא לא רוצה ללכת לינאי והוא גם יודע שזה סוף הקריירה שלו, הוא לא בחור טיפש.
בנוהל
זה יימשך ככל שיש אוהדים שמהללים את סורקין במשחקים בהם הוא אחראי ל-30-40 נקודות של היריבה

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:Jazzman כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:כן, רק שמכבי היסטורית תמיד הפסידה במשחקים האלה, וגם הפעם היא תפסיד ותשלם לו פי 3 ממה שהוא שווה.
בנוהל
זה יימשך ככל שיש אוהדים שמהללים את סורקין במשחקים בהם הוא אחראי ל-30-40 נקודות של היריבה
זה הרבה יותר עמוק מזה.
הבעיה היא הקונספציה שמכבי חייבת את הישראלים הכי טובים גם אם זה אומר לשלם להם פי 3 מהשווי האמיתי שלהם, כי זה מה שנותן את היתרון בליגה.
אז מעבר לכך שהיורוליג אמורה להיות המטרה העיקרית, מה שייתן יתרון אמיתי גם בליגה אלה זרים ברמה גבוהה.
my man כתב:מישהו יודע על מקום הימצאו של עמית עבו?
רחמיי עליו הבטיחו לו בטח הרים וגבעות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־88 אורחים