A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
אני אישית דווקא כתבתי שהוא לא צודק, לדעתי. אם כל המשק התעורר בבוקר וכולם עבדו, גם אנשים שרצו למלקטים עם ילדים קטנים ולמחרת לא היה לילדים מסגרת, אז גם אדון לוני ווקר יכול להגיע ב9 בערב למשחק פלייאוף, לכל הפחות לעודד את החברים (לא משחק רגיל אלא חצי גמר פלייאוף אני מזכיר).
אני באמת שהייתי בעדו בהתחלה וחיבבתי אותו, אבל יש גבול זו פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. אתה רוצה למחות? לפחות תגיע לתמוך בחברים שלך מהיציע. תראה שאכפת לך. אני באמת לא מבין את הבנאדם הזה והניתוק המטורף שלו. הוא מתנהג כאילו הוא הוומבי של מכבי. נראה לי הוא לא מבין את הסיטואציה ואת המעמד המעורער שלו והכעס של האוהדים וכנראה חושב שכולם בכיס הקטן שלו והוא הכוכב הכי גדול שנחת אי פעם במדינת ישראל הקטנה.
זו גם לא פעם ראשונה שהוא עושה דין לעצמו גם בפציעה שהייתה לו אמרו לו הצוות הרפואי שכשיר לחזור והוא בחר שלא. אותו דבר קרה לפני הדרבי שהחליט על דעת עצמו שהוא פצוע. זה בלתי נסבל ובלתי נסלח. שיעוף מפה כבר ואם הייתה שאלה עד עכשיו אם לרשום את לונדברג או אותו, במידה וקלארק כשיר לגמר, אז ברור שהיום יש תשובה. מבחינתי שלא ישחק יותר בצהוב ונבזבז רישום של זר בחצי גמור מול חולון. אפילו עם קלארק כן יהיה פצוע אז עדיף לרשום את אפיאני.