A.Parker כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:ליף תענוג, כל כך כיף לראות אותו משחק
וואלאס לא רכז בשיט כרגע, חייב להבין שיש לו יכולת לחדור פנימה עם הנתונים שלו
משחק מעולה עם ניצחון גדול באפס מאמץ
יש לו את אותה בעיה שהייתה לווקר, והיא בעיה רוחבית לכל גארד שמגיע מהנבא לאירופה וזה הצפיפות בצבע. גם הקשת קרובה יותר באירופה מה שיוצר פחות שטח ליד הסל, אין את חוק ה-3 שניות למגן שיש בנבא כך שכמעט תמיד בכל חדירה יהיה איזה ביג מן שיחכה שם ובכללי ההגנות בעונה הסדירה הן "מתוחכמות" יותר ומצפפות יותר. שחקנים כמו וואלס ו-ווקר רגילים שהם משתמשים באתלטיות שלהם כדי להכנס חזק ובכמה צעדים אחרי שעוברים את השומר הם כבר באיזור הסל, ופתאום באירופה יש קיר שמפריע להם וזה כנראה יוצר גם קושי פסיכולוגי עד מצב שכמעט לגמרי נמנעים מזה. קטש חייב להלחם איתו על זה ולהכריח אותו לחדור יותר, גם במחיר טעויות, כדי שיתחיל לתרגל את זה באירופה ברמה גבוהה ויצא מאיזור הנוחות.
לי מרגיש (וזה ראשוני מאוד) שיש לו יכולות אתלטיות ונתונים פיזיים להיות חודר טוב. צריך שיתעמק בזה על פני הזריקות הקשות שהן גם גרועות וגם רחוקות שנות אור מניהול משחק. בכלל עדיף שהוא ישחק כסקנד גארד בינתיים ולא יתחיל התקפות.
בנתונים הפיזיים בהחלט יכול להבין את ההרגשה שלך. הוא נראה רחב ובגדול מרוב הגארדים מסביבו ונראה שיש לו שליטה לא רעה בכדרור. מהקצת שהיה אפשר לראות באטלנטה זה לא נראה שהוא יותר מדי משתמש בחדירות עד הטבעת, אלא הרבה זריקות מ3 או חדירות שעובר את השומר ומגיע לתוך הצבע ואז סוג של חצי מרחק באיזור העונשין. לא בדקתי מה עשה בג׳י ליג כי לא נראה לי רלוונטי מה שנעשה שם עם ההגנות פח בליגה הזאת. אני כן חושב שהוא לגמרי צריך ויכול לפתח את זה עכשיו שמקבל תפקיד משמעותי יותר ממה שהיה לו באטלנטה (מן הסתם).