13 אוגוסט 2012, 11:31
Thorin כתב:jol9 כתב:Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
עם הכסף מביא את בברלי וסוגר את העמדה הזאת ויש לנו קו אחורי טוב בהרבה.
4: מדלי ופופס (פופס לא סנטר , הגיע הזמן להודות בזה)
5:ג'יימס ושרמדיני
ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.
והנה בדיוק הדוגמא המושלמת למה שהתכוונתי...
לא, אני לא מתיימר להיות מנג'ר אני רק יודע שיש לך בקבוצה שלושה שחקנים על אותה עמדה שתופסים חצי מתקציב הקבוצה ואין לך רכז.
במה אני טועה כאן תסביר לי בבקשה
13 אוגוסט 2012, 11:35
Thorin כתב:jol9 כתב:Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
ובמידה ויש בעיות עם פופס ומדלי מה שאני לא רואה כרגע, תמיד ניתן לשחד את בלו בכמה דולרים ולהחזיר אותו לכאן.
נראה לכם הגיוני שמביאים 2 גיבויים במיליון דולר כל אחד לשחקן כמו ליאור? הסיבה היחידה שדיוויד לא סומך עליו, ואם דיוויד לא סומך עליו גם אני לא סומך עליו.
הלוואי והידיעה הזאת נכונה, אם למכבי יש ביצים ותלך על זה תצפו אפשר להסתכל על לונדון ולא להתבייש שזאת המטרה, מה שהיום יישמע בדיחה אם מישהו שם יזכיר בכלל.
לא, אני לא מתיימר להיות מנג'ר אני רק יודע שיש לך בקבוצה שלושה שחקנים על אותה עמדה שתופסים חצי מתקציב הקבוצה ואין לך רכז.
13 אוגוסט 2012, 13:32
אלמוג כתב:Thorin כתב:jol9 כתב:Thorin כתב:משחרר בלי לחשוב פעמיים, הזדמנות גדולה לשנות את כל העונה הזאת ולטובה.
אתה לא טועה בכלום. נוח לו לזרוק סיסמאות מזלזלות באוויר של "משחקים במנג'ר".
אל תביע את דעתך בפורום ממול אנשים מזלזלים כמוהו, כי "חובבנים כמונו שמשחקים במנג'ר" לא יצליחו לגרום לאדם שחושב שהוא החכם באדם לחשוב אחרת.
חבל על הזמן והאנרגיות שלך.
13 אוגוסט 2012, 13:43
13 אוגוסט 2012, 14:05
Thorin כתב:מצטער לא מאמין שיש הבדל בין סוף אוגוסט לתחילת יוני, הקבוצה לא עברה אימון אחד, אם הקבוצה לא נבנתה נכון זה בדיוק הזמן לשפר כשלים מהקיץ ולא לחכות לתחילת הטופ 16 ולהביא שחקן תואם מאלט בסכום גבוה. והבעיה הזאת היא לא רק שלהם, אנחנו קנינו מנויים, אנחנו הכנסנו לקבוצה חצי מתקציב הקבוצה(כולל כרטיסים), אנחנו הולכים לסבול בטופ 16 הפסדי בית לקבוצות ספרדיות.
אנחנו בביצה הזאת בדיוק כמו פדרמן
13 אוגוסט 2012, 14:59
13 אוגוסט 2012, 20:14
משה כתב:במידה והיינו בתחילת הקיץ אולי היה כדאי לשחרר אותו. היום, כשכבר אין לך אף שחקן ישראלי סביר בשוק וכשיש לך 7 זרים, אז אין אפילו על מה לדבר.
13 אוגוסט 2012, 20:28
עידן כתב:משה כתב:במידה והיינו בתחילת הקיץ אולי היה כדאי לשחרר אותו. היום, כשכבר אין לך אף שחקן ישראלי סביר בשוק וכשיש לך 7 זרים, אז אין אפילו על מה לדבר.
בדיוק. ואם אליהו עוזב, מה מכבי יעשו בדיוק כדי לחזק את הקו האחורי? יביאו עוד זר, שיהיו 8 זרים ו-3 ישראלים בסגל, עם חוק רוסי בליגה? במצב כזה, באמת אין מנוס מלהחזיר את שארפ מפרישה, אם תשאלו אותי ;)
13 אוגוסט 2012, 22:41
14 אוגוסט 2012, 06:01