ברור שאם ישחררו את מדלי בלי להביא שחקן, זה לא יהיה אפקטיבי.
צריך להעיף את מדלי, להסיט את תומאס לעמדה האמיתית שלו, ולהביא סנטר אמיתי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני לא ראיתי שכשתומאס שיחק בעמדה 4 (לצד שון ג'יימס) הוא היה כזה יעיל.
צר לי, אבל הבחור, אם זה לא דאנק הוא פשוט לא פוגע!!
חנו'ש כתב:לפחות טוב ש-2 המשחקים הקרובים של מכבי הם באילת ובאיטליה.
ככה לפחות אין סכנה של ביטולים....
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:לפחות טוב ש-2 המשחקים הקרובים של מכבי הם באילת ובאיטליה.
ישחקו שם בשישי
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני לא ראיתי שכשתומאס שיחק בעמדה 4 (לצד שון ג'יימס) הוא היה כזה יעיל.
צר לי, אבל הבחור, אם זה לא דאנק הוא פשוט לא פוגע!!
זה בגלל שהוא שחקן בינוני בכל מקרה, אבל זה לא אומר שהעמדה שלו היא לא 4.
הוא אתלט גדול, ויכול לעשות דברים סבירים בפיק אנד רול( אם מרימים לו את הכדור מעל הטבעת).
הוא בטח יותר טוב ממדלי.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:לפחות טוב ש-2 המשחקים הקרובים של מכבי הם באילת ובאיטליה.
ישחקו שם בשישי
אני יודעת....
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:לפחות טוב ש-2 המשחקים הקרובים של מכבי הם באילת ובאיטליה.
ישחקו שם בשישי
אני יודעת....
את שומרת שבת או משתתפת בצערי?
עידן כתב:אם אתה לא מביא תחליף לשחקן משמעותי, אז רוב הסיכויים שהקבוצה לא תשתפר (וגם זה לא תמיד נכון), אבל אם אתה לא מביא תחליף לשחקן שלא משחק כמעט,
אז יכול מאוד להיות שהקבוצה תשתפר. זה לא קשור למדלי עצמו, אלא לזה שבתוך הקבוצה יש לחץ ומתח של שחקן ממורמר (אם זה באמת נכון), וכשאחד כזה עוזב
אז הלחץ עוזב יחד איתו, ומתחלף באווירה טובה מה שמשפר את הביצועים על הפרקט.
זו סיטואציה אפשרית, אבל לדעתי לא במקרה הזה.
אני ממש לא חושב שמדלי הוא זה שגרם עד עכשיו למכבי לשחק פחות טוב, ואם הוא יעזוב פתאום יחול שיפור.
jol9 כתב:עידן כתב:אם אתה לא מביא תחליף לשחקן משמעותי, אז רוב הסיכויים שהקבוצה לא תשתפר (וגם זה לא תמיד נכון), אבל אם אתה לא מביא תחליף לשחקן שלא משחק כמעט,
אז יכול מאוד להיות שהקבוצה תשתפר. זה לא קשור למדלי עצמו, אלא לזה שבתוך הקבוצה יש לחץ ומתח של שחקן ממורמר (אם זה באמת נכון), וכשאחד כזה עוזב
אז הלחץ עוזב יחד איתו, ומתחלף באווירה טובה מה שמשפר את הביצועים על הפרקט.
זו סיטואציה אפשרית, אבל לדעתי לא במקרה הזה.
אני ממש לא חושב שמדלי הוא זה שגרם עד עכשיו למכבי לשחק פחות טוב, ואם הוא יעזוב פתאום יחול שיפור.
כן, זה גם נכון.
פשוט אני חושב שלא יהיה שום נזק אם הוא יעזוב, ואולי אפילו תועלת מסויימת בכך שזה ימנע מבלאט לפתוח בחמישיות הזויות בכל משחק ומשחק.
yzafrir כתב:אני חושב שפשוט צריך להשלים עם זה שהעונה הזאת די עבודה ולנסות להוציא ממנה את המקסימום . וזה אומר לקדם שחקנים צעירים (זרים וישראלים...)
הבעיה ששחקן כמו שרמאנדיני אין טעם לנסות לקדם העונה כי גם ככה הוא חתום לעונה אחת ואם יצליח בסופו של דבר הוא יעזוב בסוף העונה...
צריך להסתדר עם מה שיש וזהו . לא רואה טעם להיכנס לשום הרפתקאה כלכית בשביל שחקנים שלא ישנו את המצב הרבה. שחקן אחד או אפילו שניים לא ישנו את המצב ברמה כזאת שכדאי להשקיע בזה כסף . זה קצת מאוחר מידי לעשות את זה .
קודי כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפשוט צריך להשלים עם זה שהעונה הזאת די עבודה ולנסות להוציא ממנה את המקסימום . וזה אומר לקדם שחקנים צעירים (זרים וישראלים...)
הבעיה ששחקן כמו שרמאנדיני אין טעם לנסות לקדם העונה כי גם ככה הוא חתום לעונה אחת ואם יצליח בסופו של דבר הוא יעזוב בסוף העונה...
צריך להסתדר עם מה שיש וזהו . לא רואה טעם להיכנס לשום הרפתקאה כלכית בשביל שחקנים שלא ישנו את המצב הרבה. שחקן אחד או אפילו שניים לא ישנו את המצב ברמה כזאת שכדאי להשקיע בזה כסף . זה קצת מאוחר מידי לעשות את זה .
מה זאת אומרת לא להיכנס ל"הרפתקה כלכלית"? אני שילמתי על המנוי שלי כל בכל שנה - מישהו יחזיר לי את הכסף על עונה שרואים שהולכת רע ולא עושים כלום? מישהו יחזיר לספונסרים או לערוץ 10 את הכסף? אני חושב שאם ההנהלה לא תעשה צעד שיעלה לה כסף היא פשוט תאבד את האמון של כל אלה שמממנים את תקציב הקבוצה והיא תשלם על זה ביוקר בעונה הבאה. לא חושב שלהביא היום סנטר זו "הרפתקה כלכלית" מאחר שכל קבוצה עם יומרות עושה שינויים אם היא רואה שזה לא הולך, ואם לפדרמן אין כסף לשינויים האלה שיזוז הצידה ויעזוב את הקבוצה. העיקר שיאשימו כל הזמן גורמים לא קשורים - אחרי ההפסד לראשל"צ טענו שמכבי באה שאננה ואחרי ההפסד למלאגה זה בכלל החמאס אשם.
yzafrir כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפשוט צריך להשלים עם זה שהעונה הזאת די עבודה ולנסות להוציא ממנה את המקסימום . וזה אומר לקדם שחקנים צעירים (זרים וישראלים...)
מה זאת אומרת לא להיכנס ל"הרפתקה כלכלית"? אני שילמתי על המנוי שלי כל בכל שנה - מישהו יחזיר לי את הכסף על עונה שרואים שהולכת רע ולא עושים כלום? מישהו יחזיר לספונסרים או לערוץ 10 את הכסף? אני חושב שאם ההנהלה לא תעשה צעד שיעלה לה כסף היא פשוט תאבד את האמון של כל אלה שמממנים את תקציב הקבוצה והיא תשלם על זה ביוקר בעונה הבאה. לא חושב שלהביא היום סנטר זו "הרפתקה כלכלית" מאחר שכל קבוצה עם יומרות עושה שינויים אם היא רואה שזה לא הולך, ואם לפדרמן אין כסף לשינויים האלה שיזוז הצידה ויעזוב את הקבוצה. העיקר שיאשימו כל הזמן גורמים לא קשורים - אחרי ההפסד לראשל"צ טענו שמכבי באה שאננה ואחרי ההפסד למלאגה זה בכלל החמאס אשם.
ואם היו אומרים בקיץ שהולכים לעונה פיננסית ולא מצפים לכלום , אז לא היית מחדש את המנוי ? אני הייתי מחדש את המנוי בכל מקרה...
אני מעדיף שמראש יגידו לי לקראת מה הולכים מבחינה מקצועית ותקציבית כדי שהתאם ציפיות ולא שימכרו לי סיפורים שבונים קבוצה לפיינלפור ...זה גם יגרום לפחות תלונות נגד ההנהלה על הבנייה של הקבוצה .
אף אחד לא חייב להחזיר לי כסף על עונה גרוע וגם אף אחד לא מכריח אותי לקנות מנוי . פשוט יהיה יותר נחמד אם מראש אדע לאן הולכים ולא אחשוב שרימו אותי...זכותה של ההנהלה לעשות עונה פיננסית אבל חובתה המוסרית לעדכן את כולם על כך בפומבי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־19 אורחים