18 נובמבר 2012, 09:50
18 נובמבר 2012, 11:15
קודי כתב:צפריר, ללוגאן יש כמה בעיות שהופכות אותו לגארד הרבה (הרבה) פחות טוב מלנגפורד:
1. הוא מאוד לא יציב.
2. אין לו חדירה טובה לסל.
3. הוא לא שחקן אחד על אחד טוב.
4. הוא מאוד חד גוני - אין לו כלים מעבר לקליעה מבחוץ.
5. הוא שומר בינוני ומטה.
6. הוא חייב תרגיל או חסימה כדי לקלוע ובהתקפה העומדת הוא מאוד לא יעיל.
7. הכי גרוע - אם הוא ביום קליעה לא טוב הוא מזיק לקבוצה ולא מועיל בשום אספקט אחר של המשחק - לא הגנה, לא ריבאונד ולא ניהול משחק.
18 נובמבר 2012, 11:26
yzafrir כתב:קודי כתב:צפריר, ללוגאן יש כמה בעיות שהופכות אותו לגארד הרבה (הרבה) פחות טוב מלנגפורד:
1. הוא מאוד לא יציב.
2. אין לו חדירה טובה לסל.
3. הוא לא שחקן אחד על אחד טוב.
4. הוא מאוד חד גוני - אין לו כלים מעבר לקליעה מבחוץ.
5. הוא שומר בינוני ומטה.
6. הוא חייב תרגיל או חסימה כדי לקלוע ובהתקפה העומדת הוא מאוד לא יעיל.
7. הכי גרוע - אם הוא ביום קליעה לא טוב הוא מזיק לקבוצה ולא מועיל בשום אספקט אחר של המשחק - לא הגנה, לא ריבאונד ולא ניהול משחק.
1. הוא לא יציב כי מצפים ממנו לעשות דברים שהוא לא טוב בהם וזה ניהול משחק כמו רכז . אם היה לך רכז יותר טוב מהיקמן , זה היה מוריד לחץ מלוגן והוא היה נראה הרבה יותר יציב . לא הייתי אומר על שחקן שקולע 50% ל-2 ו48% ל3 שהוא לא יציב . במשחק האחרון זה ממש בלט כי בגלל שהיה עסוק יותר בעניני ניהול משחק הוא לקח רק 2 זריקות ל-2 ו3 זקירות ל-3....
2 . לא מסכים איתך בכלל , הוא מאוד זריז וחודר טוב לסל והראה את זה כבר המון פעמים העונה . ללאנגפורד יש יתרון גובה ומאסה בתחום הזה אבל עדיין לוגן עושה את זה טוב .
3 . לא מסכים איתך , יש לו צעד ראשון מהיר וקרוסאובר מצויין והוא עובר שחקנים די בקלות . הבעיה שהוא לא הולך תמיד עד הסוף אלא זורק מבחוץ ...
4 . הוא ממש לא שחקן חד גוני , דוגמא לשחקן חד גוני זה בראד אולסן , קירק פני או אפילו סופו שחוץ מחפירות אין לו דרך לייצר נקודות...לוגן קולע טוב מכל טווח וגם חודר טוב , גם מוביל כדור טוב ....
5. ממש אבל ממש לא מסכים , אם יש משהו שהוא מאוד הפתיע אותי העונה זה ההגנה שלו . הוא לוחץ מצויין את היריב והצליח לחטוף השנה כמה כדורים יפים ואף לגרום לאיבוד כדור . אני חושב שאחרי סמית' הוא השומר הכי טוב היום במכבי ...
6. לא מסכים מהסיבות שכתבתי ב-2 , 3 , 4 ....
7. זה בדיוק מתאר את לאנגפורד ולא את לוגן . יש שחקנים שביום רע הם מזיקים לקבוצה כי הם זורקים בלי הכרה , יש כאלו שלא זורקים אבל גם לא עושים כלום מעבר , יש כאלו שלא זורקים אבל עדיין תורמים בריבאונד ובאס' (כמו איידסון) .
לוגן כשלא פוגע הוא פשוט לא זורק יותר אבל הוא כן עושה הגנה וכן משתתף בניהול המשחק . לאנגפורד לעומת זאת זורק בלי הכרה עד שיכנס משהו לסטט' האישית שלו...
18 נובמבר 2012, 11:41
18 נובמבר 2012, 11:54
LIAV10 כתב:אתה מאשים את השחקן היציב מבין הגארדים בחוסר היציבות של הגארד הפחות מרשים (מאשים את היקמן באי היציבות של לוגאן)
באמת?
18 נובמבר 2012, 12:04
קודי כתב:LIAV10 כתב:אתה מאשים את השחקן היציב מבין הגארדים בחוסר היציבות של הגארד הפחות מרשים (מאשים את היקמן באי היציבות של לוגאן)
באמת?
בטח לא אני האשמתי אותו בזה. לוגאן לא יציב עוד מימי ויטוריה וזה לא משהו שלא ידענו לפני שהוא הגיע לכאן. הסיבה לכך היא העובדה שהוא משיג את נקודותיו בצורה אחת בלבד והיא קליעה מבחוץ. כשהוא ביום קליעה טוב הוא טוב וביום קליעה פחות טוב הוא לא טוב וגם לא תורם באספקטים אחרים. הוא לא סתם היה שחקן ספסל שולי בפאו, שם היה לו מאמן לא רע שמבין משהו בכדורסל.