קודי כתב:צפריר, ללוגאן יש כמה בעיות שהופכות אותו לגארד הרבה (הרבה) פחות טוב מלנגפורד:
1. הוא מאוד לא יציב.
2. אין לו חדירה טובה לסל.
3. הוא לא שחקן אחד על אחד טוב.
4. הוא מאוד חד גוני - אין לו כלים מעבר לקליעה מבחוץ.
5. הוא שומר בינוני ומטה.
6. הוא חייב תרגיל או חסימה כדי לקלוע ובהתקפה העומדת הוא מאוד לא יעיל.
7. הכי גרוע - אם הוא ביום קליעה לא טוב הוא מזיק לקבוצה ולא מועיל בשום אספקט אחר של המשחק - לא הגנה, לא ריבאונד ולא ניהול משחק.
1. הוא לא יציב כי מצפים ממנו לעשות דברים שהוא לא טוב בהם וזה ניהול משחק כמו רכז . אם היה לך רכז יותר טוב מהיקמן , זה היה מוריד לחץ מלוגן והוא היה נראה הרבה יותר יציב . לא הייתי אומר על שחקן שקולע 50% ל-2 ו48% ל3 שהוא לא יציב . במשחק האחרון זה ממש בלט כי בגלל שהיה עסוק יותר בעניני ניהול משחק הוא לקח רק 2 זריקות ל-2 ו3 זקירות ל-3....
2 . לא מסכים איתך בכלל , הוא מאוד זריז וחודר טוב לסל והראה את זה כבר המון פעמים העונה . ללאנגפורד יש יתרון גובה ומאסה בתחום הזה אבל עדיין לוגן עושה את זה טוב .
3 . לא מסכים איתך , יש לו צעד ראשון מהיר וקרוסאובר מצויין והוא עובר שחקנים די בקלות . הבעיה שהוא לא הולך תמיד עד הסוף אלא זורק מבחוץ ...
4 . הוא ממש לא שחקן חד גוני , דוגמא לשחקן חד גוני זה בראד אולסן , קירק פני או אפילו סופו שחוץ מחפירות אין לו דרך לייצר נקודות...לוגן קולע טוב מכל טווח וגם חודר טוב , גם מוביל כדור טוב ....
5. ממש אבל ממש לא מסכים , אם יש משהו שהוא מאוד הפתיע אותי העונה זה ההגנה שלו . הוא לוחץ מצויין את היריב והצליח לחטוף השנה כמה כדורים יפים ואף לגרום לאיבוד כדור . אני חושב שאחרי סמית' הוא השומר הכי טוב היום במכבי ...
6. לא מסכים מהסיבות שכתבתי ב-2 , 3 , 4 ....
7. זה בדיוק מתאר את לאנגפורד ולא את לוגן . יש שחקנים שביום רע הם מזיקים לקבוצה כי הם זורקים בלי הכרה , יש כאלו שלא זורקים אבל גם לא עושים כלום מעבר , יש כאלו שלא זורקים אבל עדיין תורמים בריבאונד ובאס' (כמו איידסון) .
לוגן כשלא פוגע הוא פשוט לא זורק יותר אבל הוא כן עושה הגנה וכן משתתף בניהול המשחק . לאנגפורד לעומת זאת זורק בלי הכרה עד שיכנס משהו לסטט' האישית שלו...
בקיצור , לאנגפורד היום מזכיר לי את לאנגפורד של חימקי , שחקן שמציג אחלה סטט' אבל הקבוצה שלו לא מגיע לשום מקום . בסופו של דבר זה הוביל אותו מחוץ לחימקי למכבי במחיר מציאה , אם זה יקרה גם הפעם אשמח לקחת אותו באותו מחיר מציעה אבל לא בסכום שהוא מקבל היום במילאנו .