פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
על ידי rc4991 » 26 נובמבר 2012, 10:58
קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אף אחד לא אוהב להפסיד אבל נראה כאילו אוהדי מכבי בשנים האחרונות לא ממש אוהבים לנצח ורק מחכים להפסדים כי הם כל כך אוהבים את ההיסטריה שהם יכולים לחוות אחרי כל הפסד
אני דוקא מסכים איתך, אבל אני חושב שזה יותר מאפיין את השנה הנוכחית מאשר את השנים שעברו (למרות שזה גם תקף לגבי כמה מן העונות האחרונות).
בעיניי, הדבר אינו נובע מהסתכלות מקצועית של האוהדים, אלא יותר מנושאים כמו פופולריות ויחסי אהבה/שנאה עם השחקנים שמובאים והסגל שנבנה.
בשורה התחתונה, הסגל של מכבי בשנים האחרונות (פרט לעונה האחרונה בה עלינו לפיינל-פור) הוא אותו הדבר מבחינת איכותו וגם בסדר גודל התקציב אין שינויים כ"כ דרסטיים כמו שמנסים לצייר. למה בכל זאת יש ביקורת? כי מגיעים שחקנים שהאוהדים פחות אוהבים (אם כי חייבים לציין, שלא אחת האהודים אוהבים שחקנים לא מי יודע כמה טובים וגם מצבים הפוכים נוטים לקרות) ומשום מה, מתפלאים שלא נוחתים כאן שחקנים שעולים יותר ממליון דולר.
זה הכל בקליפת אגוז.
מאיפה הבאת את זה? איפה יש לך העונה שחקנים באיכות של לנגפורד, בלו, הנדריקס וסופו? להזכיר לך שהסנטר המוביל השנה היה הסנטר השלישי בעונה שעברה? להזכיר לך שהגארד המוביל השנה הוא כמה כמה שנים שחקן של 15-20 נקודות באחוזים מצויינים ביורוליג?
חד משמעית - הקבוצה של לפני שנתיים היתה טובה יותר מזו של עונה שעברה, וזו של העונה שעברה טובה בהרבה מזו של השנה.
הקדמת אותי

-

rc4991
- חבר צוות
-
על ידי rc4991 » 26 נובמבר 2012, 10:59
קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:יובל , אתה כל הזמן מדבר על זה שנתעורר בטופ 16 . אבל התערוררנו הרבה לפני . למעשה כבר בקיץ היה די ברור פה לכולם (כמעט) שהסגל השנה חלש יותר מבשנים קודמות וזו ממש לא תיהיה הפתעה אם נקבל בראש בטופ 16 .
ישנה מגמה של ירידה באיכות וירידה בתקציב בששלוש שנים האחרונות ורואים את זה על המגרש .
אני מדבר על זה שההנהלה תתעורר בטופ 16. אנחנו ממילא לא יכולים לעשות כלום חוץ מלרטון...
אני די בטוח שגם הם מבינים בדיוק מה קורה אבל אסור להם לשדר את זה כלפי חוץ כי זה נוגד את הרוח המכביסטית וגם יש להם התחייבויות כלפי ספונסרים\אוהדים \טלויזיה....
אני מקווה מאוד שההנהלה מתכננת מהלך כמו שעשו ב-2004 כשהפיינלפור היה בתלאביב והתקציב גדל משמעותית . אגב , אם הפיינלפור לא היה בתל אביב (מה שדירבן מאוד את ההנהלה ) אני מניח ששנות ה-2000 היו ניראים פחות או יותר כמו היום....
עכשיו רק צריך שיכריזו מתי הפיינל פור בתל אביב (1994 , 2004 , 2014 ?? )
ב-2014 הוא יהיה שוב בלונדון - הודיעו על זה לפני כמה שבועות. וההנהלה לא צריכה לשדר כלום החוצה אלא לעשות מהלך.
וואו,זה ממש מעצבן
למה שאותו עיר תארח פעמיים ברצף את הפיינל פור ועוד כזאת שאין לה אפילו קבוצת יורוליג
הם ממש הצליחו לעצבן אותי עכשיו

-

rc4991
- חבר צוות
-
חזור אל פורום אוהדים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־17 אורחים