על ידי yzafrir » 03 דצמבר 2012, 04:59
אחרי 6 שנים שלא היה דרבי היה כיף לחזור לאוירה הזאת . אני בטוח שאם הדרבי הזה היה בעונה יותר טובה של מכבי אז הטרוף בקהל היה הרבה יותר גדול .
מבחינת כדורסל לא היה משחק גדול . המון טעויות טיפשיות (מישום מה המילה טיפשות עולה לי כל הזמן במחשבה על הסגל שלנו השנה ) ....
אליהו היה מצויין וממשיך את המגמה שהוא מציג מתחילת העונה מבחינת ההגנה . הוא פשוט נראה רוצה יותר ורעב יותר . משהו השתנה אצלו בראש ואני לא יודע איך ולמה זה קרה דווקא העונה אבל טוב שזה קרה .
יוגב שיחק בדיוק כמו ששיחק שנה שעברה עם הלב שזה מה שגרם לנו להתחבר אליו . אם לא המקרה של הקיץ כבר היו מדברים עליו כקפטן הבא אחרי פניני....
יש למכבי בעיה בצבע מבחינת ההגנה . כשמדובר בגארדים שחודרים אז גם ג'יימס וגם תומאס מסתדרים עם זה יפה אבל כשמדובר בגבוהה ששם גוף הם פשוט לא מסוגלים להתמודד . בצד ההתקפי הם נראו יותר טוב אבל אסור לזכור שמדובר בהפועל (קבוצצת קופליג בינונית..)
לגבי הקהל , האמת שמבחינת שירה (לא התוכן) ורעש , הקהל של הפועל מדהים . אני יושב מתחת לשער 7 שלנו ואני יכול לומר שכמעט ולא שמעתי את השירה שלנו בגלל הקהל שלהם שלא מפסיק לשיר . אם הייתי משקיע שמחפש לשים כסף על קבוצת כדורסל ולא אוהבד מכבי אז מבחינת פוטנציאל של כמות קהל כנראה הייתי משקיע בהפועל . אבל הבעיה שלהם זה האלימות , בשלב מסויים הם התחילו לזרוק חפצים ליציע מתחת והמשטרה התעלמה . יש להם את האוהד הקריח הבריון הזה , הוא לקח את המוט של הדגל הגדול וניסה להרביץ איתו לאוהדים למטה ואף שוטר\מאבטח לא הגיב . פשוט בושה . מישהו מכיר את הפרטים של האוהד הזה ? בא לי לעשות לו קצת בלאגאן משפטי ....
יש בעיה עם הגוש המעודד שלנו . גם הפילוג וגם הכמות . זה נראה כאילו בער 11 יש אולי 300-400 שבאמת עומדים ושרים והשאר סתם יושבים ומידי פעם מצטרפים לשירה . את שער 7 אני לא רואה כי אני מתחתיו אבל אני כבר לא שומעה אותם כמו פעם .
כל הדיבורים האלו על מחירי המנוי היקרים וכו' זה שטויות , למכבי יש אוהדים כבר בני 80 ויותר ואתה לא יכול לצפות מהם שפתאום יוותרו על המנוי שלהם לטובת החברה הציעירם . וזה שהם לא שרים וקופצים לא הופך אותם לפחות אוהדים . אני יכול לומר על עצמי שגם אני כבר לא קופץ ומשתולל כמו שהייתי לפני 15 שנה כי בכל זאת הגיל עושה את שלו וזה לא הופך אותי לפחות אוהד מילדי שער 11/7 שקופצים ושרים . אין מה לעשות אבל הקהל מתבגר ולוקח זמן עד שמתחלף דור .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.