פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: פרוקום גדיניה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

06 דצמבר 2012, 23:19

שחף כתב:
jol9 כתב:אקר מה זה שחקן אפסי. איזה מזל שפיני גנב אותו ממכבי בזמנו...

אקר לא היה כל כך רע בעונה הראשונה שלו. קלע 14.5 נקודות והוריד 5.6 ריבאונדים בקבוצה שהגיעה לרבע הגמר ביורוליג, בזמן שמכבי החתימה באותו קיץ את רודני ביופורד. ההימור שלי שהוא עבר השנה או בשנה שעברה איזושהי פציעה שפגעה בצורה די רצינית באתלטיות שלו. לפחות באותה עונה הוא בהחלט יכל לעזור למכבי.

פציעה חמורה, והוא לא התעושש ממנה. אחר כך היתה לו עוד פציעה.

06 דצמבר 2012, 23:47

jol9 כתב:אקר מה זה שחקן אפסי. איזה מזל שפיני גנב אותו ממכבי בזמנו...

דווקא אז, זה היה מפח נפש גדול, כשפיני "גנב" אותו למכבי (בהנהלת מכבי הביעו מורת רוח מהסיפור), ואקר מצידו נתן עונה פנטסטית באולי' (למרות סיום עונה בקול ענות חלושה גם מבחינה אישית וגם מבחינה קבוצתית עם רבע גמר יורוליג "בלבד" וללא אליפות, אחרי השקעה כספית אדירה, ואפילו כמדומני איזה ריב עם פיני בסיום העונה), בעוד מכבי הביאו את ביופורד המסומם.
דווקא באותה עונה, היה נראה שאקר יהיה כוכב על באירופה, או שפשוט יחזור ל-NBA, שם נראה היה שמקומו הטבעי והראוי. הוא היה בסה"כ בן 23 כשחתם ביוון והיה נראה שמסודר לו עתיד מבטיח במיוחד.

בסופו של דבר, ואחרי הפרידה מפיראוס, הוא הגיע לברסה, כמחליפו של נבארו, תחת חוזה עתק. עוד לפני שהתחילה העונה, אך לאחר החתימה, ברסה רצתה לבטל את החוזה ולתבוע אותו, כשגילתה שיש לו פציעה.
לאחר שגילו שהפציעה לא חמורה, השאירו אותו, אבל כנראה שבכל זאת היה משהו מתחת לפני השטח (או הברך) של אלכס, שלא הצליח לשחזר את יכולותיו ובטח שלא להיות מחליף ראוי ללה בומבה, בלשון המעטה.
הוא המשיך וניסה את מזלו שוב ב-NBA ואפילו השיג חוזים קצרים בפיסטונס ובקליפרס, אבל לא הצליח להשתלב כראוי.

אח"כ, כידוע, חזר לאירופה ולג'ינסים של מילאנו, לאחר מכן ללה מאן ועכשיו הוא בפולנייה.

בסה"כ, עוד סיפור מצער של ספורטאי מוכשר שהקריירה שלו דעכה באיבה ונכנעה לפציעה טורדנית וכרונית.

07 דצמבר 2012, 07:41

לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.

07 דצמבר 2012, 08:47

yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.

הנדריקס לא ישדרג אותך בשיט. מכבי צריכה להעיף את שרמדיני ולהביא את ביינס, ולהעיף את מדלי ולנסות למשוך חזרה את בלו.

07 דצמבר 2012, 09:09

er79 כתב:
yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.

הנדריקס לא ישדרג אותך בשיט. מכבי צריכה להעיף את שרמדיני ולהביא את ביינס, ולהעיף את מדלי ולנסות למשוך חזרה את בלו.

בלו לא משחק כדורסל מקצועני, לא מתאמן, לא בעניינים בכלל. איך בדיוק הוא יכול לעזור לך עכשיו.

שרמדיני ומדלי הם פשוט שחקנים מיותרים בסגל הזה של מכבי, וככל שיוחלפו/יעזבו מהר יותר כך ייטב לכולם

07 דצמבר 2012, 09:20

די כבר לחלום על סנטרים!

כמו שראינו אתמול, גם סנטר פולני הזוי, שאף אחד פה לא היה רוצה אותו, יכול להיות יעיל מאוד עם משחקים עליו בצורה חכמה.
בדיוק ככה היה שרמאדיני יעיל מאוד בשנה שעברה, כי שיחקו עליו, עשו בשבילו תרגילים, ניצלו את הצדדים הטובים שלו במקום לבכות כל השנה על הרכות שלו.

07 דצמבר 2012, 11:52

jol9 כתב:
er79 כתב:

בלו לא משחק כדורסל מקצועני, לא מתאמן, לא בעניינים בכלל. איך בדיוק הוא יכול לעזור לך עכשיו.

שרמדיני ומדלי הם פשוט שחקנים מיותרים בסגל הזה של מכבי, וככל שיוחלפו/יעזבו מהר יותר כך ייטב לכולם

יעזור, תאמין לי שיעזור. הוא לא בכושר משחק, אבל הוא כן שומר על כושר פיזי. מי ישמע מדלי, שבכושר משחק לכאורה, נותן לך משהו. תן לבלו שבועיים שלושה והוא מפגיז כמו נינג׳ה.

07 דצמבר 2012, 12:30

מישהו זוכר ראיון עם מאמן קאנטו בוואלה בקיץ שאומר שלשרמדיני אין שום סיכוי במכבי- שהוא שחקן מוכשר אבל לא מספיק בשל...

צדק

07 דצמבר 2012, 12:35

1.שארמדיני היה אמור להיות סנטר שני שעולה אחרי סנטר מאסיבי. ברגע שהבנו שזה לא יקרה, היה ברור ששרמדיני לא בשל לפוזיציה הזאת.
2. בשיטה הנוכחית של מכבי, רק "סנטרים" כמו שון ג'יימס יכולים להצליח. לבלאט נוח מאוד עם שחקנים שיכולים להסתדר משאריות של שאר השחקנים. שארמדיני לא כזה.
3. זה שהוא רך בהגנה ידענו מראש.
4. אין סיכוי ששחקן שהצליח ככה ביורוליג יראה כל כך רע עכשיו. פשוט אין סרט כזה.

צריך גם להגיד שהוא היה פשוט מצויין בטורנירי ההכנה. מעניין מה קרה מאז

07 דצמבר 2012, 13:00

er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:

יעזור, תאמין לי שיעזור. הוא לא בכושר משחק, אבל הוא כן שומר על כושר פיזי. מי ישמע מדלי, שבכושר משחק לכאורה, נותן לך משהו. תן לבלו שבועיים שלושה והוא מפגיז כמו נינג׳ה.

בכדורסל מקצועני זה לא עובד ככה.
אפילו לג'ורדן הגדול לקח כמה חודשים עד שחזר להיות השחקן הכי טוב בעולם.
שבועיים-שלושה, אולי בחלומות.

מה שכן, יותר טוב ממדלי הוא בטוח יהיה. בכל מקרה, אני מניח שלבלו יש את התכניות שלו, וכל עוד זה לא מתאים לו, הוא לא יחזור.

07 דצמבר 2012, 13:05

MTA2311 כתב:1.שארמדיני היה אמור להיות סנטר שני שעולה אחרי סנטר מאסיבי. ברגע שהבנו שזה לא יקרה, היה ברור ששרמדיני לא בשל לפוזיציה הזאת.
2. בשיטה הנוכחית של מכבי, רק "סנטרים" כמו שון ג'יימס יכולים להצליח. לבלאט נוח מאוד עם שחקנים שיכולים להסתדר משאריות של שאר השחקנים. שארמדיני לא כזה.
3. זה שהוא רך בהגנה ידענו מראש.
4. אין סיכוי ששחקן שהצליח ככה ביורוליג יראה כל כך רע עכשיו. פשוט אין סרט כזה.

צריך גם להגיד שהוא היה פשוט מצויין בטורנירי ההכנה. מעניין מה קרה מאז

הסיבה הכי חשובה ועיקרית:מכבי לא משחקת בשבילו

07 דצמבר 2012, 15:59

felix_r כתב:די כבר לחלום על סנטרים!

כמו שראינו אתמול, גם סנטר פולני הזוי, שאף אחד פה לא היה רוצה אותו, יכול להיות יעיל מאוד עם משחקים עליו בצורה חכמה.
בדיוק ככה היה שרמאדיני יעיל מאוד בשנה שעברה, כי שיחקו עליו, עשו בשבילו תרגילים, ניצלו את הצדדים הטובים שלו במקום לבכות כל השנה על הרכות שלו.

אמרתי את זה כבר לפני כן.שרמדיני עשה את המוות למכבי בשנה שעברה ונתן עונת יורוליג טובה.לא יכול להיות שפתאום השחקן לא שחקן. מכבי לא מנצלים את הצדדים החזקים שלו.
הוא גם לא סוג הסנטרים שבלאט אוהב אני ממש מופתע שמכבי החתימו אותו.בלאט תמיד מעריך גבוהים אתלטיים וחזקים ולא סנטרים בסגנון שרמדיני. כל הסיפור של שרמדיני זה ברובו עניין של בלאט ופחות הוא עצמו.

07 דצמבר 2012, 16:01

aribari24 כתב:מישהו זוכר ראיון עם מאמן קאנטו בוואלה בקיץ שאומר שלשרמדיני אין שום סיכוי במכבי- שהוא שחקן מוכשר אבל לא מספיק בשל...

צדק

הוא לא אמר את זה. הוא אמר שתחכה עוד שנה ותתבשל כי במכבי יהיה עליך לחץ רב ורק אחרי זה שיעבור. הוא לא אמר שהוא לא מוכשר מספיק כדי לשחק במכבי.

07 דצמבר 2012, 16:46

jol9 כתב:
er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:

בכדורסל מקצועני זה לא עובד ככה.
אפילו לג'ורדן הגדול לקח כמה חודשים עד שחזר להיות השחקן הכי טוב בעולם.
שבועיים-שלושה, אולי בחלומות.

מה שכן, יותר טוב ממדלי הוא בטוח יהיה. בכל מקרה, אני מניח שלבלו יש את התכניות שלו, וכל עוד זה לא מתאים לו, הוא לא יחזור.

ג'ורדן נעדר לתקופה ארוכה יותר. בלו לא משחק עם קבוצה מאז מאי. גם לנגפורד לא שיחק חצי שנה לפני שחתם במכבי. הוא לא יפגיז מהמשחק הראשון, אבל הוא יחזור להפגיז מהר. כמו שגם אתה אמרת, יותר גרוע ממדלי לא יכול להיות. בלו מסיים ללמוד עכשיו, מכבי צריכה לפתוח את הארנק ולשכנע אותו לחזור. פשוט זה לא יהיה, אבל כדאי לנסות.
פרסם תגובה