פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: 1/8 גמר הגביע: מכבי נגד אשקלון - יום א', 20:45, ערוץ 1

16 דצמבר 2012, 20:12

את המחצית מכבי סיימה עם 50 , את הרבע השלישי עם 75 ואת המשחק עם 100 , נחמד.

משחק נחמד מאוד לצפיה עבור כל אוהד של הקבוצה , גם הגנה טובה וגם משחק התקפה שוטף.

עכשיו מכבי עם הפנים לטופ 16 שזו העונה האמיתית של מכבי ואולי מכבי יוכיחו לנו שוב שטעינו בהערכת איכות הקבוצה , בכל מקרה מדובר בבית מאוד קשה בלי קשר לאיכות של מכבי.

16 דצמבר 2012, 20:32

מכבי: אליהו 17 (7-10 מהשדה, 11 אס'), לנדסברג 13 (5-5 מהשדה), רוט (5 אס', 5 חט'), היקמן (4 איב', 3-4 לשלוש) ולוגאן (3-8 לשלוש) 11 כ"א, אוחיון 8, ג'יימס ותומאס (8 ריב', 4 אס') 7 כ"א, סמית' 6, שרמאדיני 5, שגב 4.

16 דצמבר 2012, 21:24

פדרמן פשוט חסר תקנה, איך הוא מעז לאמר שהסגל לא ממצה את הפוטנציאל שלו, קמצן עלוב שכמוהו, מנסה להפיל את האשמה על בלאט ולהסיר מעצמו את האשמה וכבר עכשיו אומר שהוא לא חושב שיש למכבי קבוצה לעבור את הטופ 16, אז מר פדרמן אם המטרה זה הטופ 16, למה מחיר המנוי עולה כאילו אתה מכוון לאליפות הNBA.

16 דצמבר 2012, 21:51

or163 כתב:פדרמן פשוט חסר תקנה, איך הוא מעז לאמר שהסגל לא ממצה את הפוטנציאל שלו, קמצן עלוב שכמוהו, מנסה להפיל את האשמה על בלאט ולהסיר מעצמו את האשמה וכבר עכשיו אומר שהוא לא חושב שיש למכבי קבוצה לעבור את הטופ 16, אז מר פדרמן אם המטרה זה הטופ 16, למה מחיר המנוי עולה כאילו אתה מכוון לאליפות הNBA.

שניכם צודקים.

פדרמן צודק שבלאט לא ממצה את המאקסימים מכל השחקנים בסגל.

אתה צודק בזה שפדרמן קמצן.

17 דצמבר 2012, 04:01

felix_r כתב:
or163 כתב:פדרמן פשוט חסר תקנה, איך הוא מעז לאמר שהסגל לא ממצה את הפוטנציאל שלו, קמצן עלוב שכמוהו, מנסה להפיל את האשמה על בלאט ולהסיר מעצמו את האשמה וכבר עכשיו אומר שהוא לא חושב שיש למכבי קבוצה לעבור את הטופ 16, אז מר פדרמן אם המטרה זה הטופ 16, למה מחיר המנוי עולה כאילו אתה מכוון לאליפות הNBA.

שניכם צודקים.

בלאט ממצה 200 אחוז מהסגל הנוכחי.

17 דצמבר 2012, 04:50

נכון שפדרמן תנהג בקמצנות ונכון שמה שיש לו להגיד הוא לא היה צריך לומר בפומבי.
נכון גם שבלאט מוציא מיים מסלע. אבל וזה אבל גדול בלאט הוא זה שהביא את שרמדיני ואת קינדר מדלי.
החלפה שלהם עולה הרבה כסף. פיצויים להם ועלות המחליף. כל זה באשמתו של בלאט. בלאט לא נקי משגיאות. בלאט לדעתי לא מנצל נכון את שרמדיני.
שנה שעברה שרמדיני הופיע בהצלחה לא מבוטלת.
יש לו פוטנציאל עצום וצריך לפתח אותו. אם אפשר להחליף רק שחקן אחד הייתי מחליף את קנר מדלי ונותן לסנטר החדש ושרמדיני את עמדה 5. ג"ימס יכול לשחק בעמדה 4 ביחד עם שניהם (שרמדיני והסנטר החדש). מכבי השנה לא מספיק טובה. יתכן שזו הזדמנות לתת לשחקנים בעלי פוטנציאל כמו שרמדיני ולנסברג דקות ולקטוף את הפירות שנה הבאה.

17 דצמבר 2012, 05:35

מה שפדרמן עשה זה ללכלך על המאמן שלו בתקשורת ולא בפעם הראשונה
גם אם הוא לא מרוצה הוא לא צריך לצאת לתקשורת וללכלך על מי שמחזיק את המועדון הזה עדיין בטופ של אירופה, עם סיכוי לכוון לשלבים הגבוהים.

17 דצמבר 2012, 07:40

עפר כתב:נכון שפדרמן תנהג בקמצנות ונכון שמה שיש לו להגיד הוא לא היה צריך לומר בפומבי.
נכון גם שבלאט מוציא מיים מסלע. אבל וזה אבל גדול בלאט הוא זה שהביא את שרמדיני ואת קינדר מדלי.
החלפה שלהם עולה הרבה כסף. פיצויים להם ועלות המחליף. כל זה באשמתו של בלאט. בלאט לא נקי משגיאות. בלאט לדעתי לא מנצל נכון את שרמדיני.
יש לו פוטנציאל עצום וצריך לפתח אותו. אם אפשר להחליף רק שחקן אחד הייתי מחליף את קנר מדלי ונותן לסנטר החדש ושרמדיני את עמדה 5. ג"ימס יכול לשחק בעמדה 4 ביחד עם שניהם (שרמדיני והסנטר החדש). מכבי השנה לא מספיק טובה. יתכן שזו הזדמנות לתת לשחקנים בעלי פוטנציאל כמו שרמדיני ולנסברג דקות ולקטוף את הפירות שנה הבאה.

בלאט לא רצה אף אחד מהם. הוא התפשר עליהם כי שמיכת התשלומים שקיבל מההנהלה הייתה קצרה, והאבסורד הוא שהיא מתקצרת משנה לשנה. יש שם ליצנים בהנהלה שחושבים שכל עונה ניתן לקנות שחקנים כמו פארגו ב-200 אלף ולזכות בלוטו. צריך להעיר אותם בסטירה. צריך להודות, בלאט הוא מאמן ולא קוסם, הוא מפיק מירב משחקנים שבאחריות אני אומר לך הוא לא באמת רצה אותם, אלא התפשר עליהם במסגרת התקציבית. ופדרמן הוא פשוט קמצן. צריכים למחות כנגדו אם 50 אלף יטרפדו את עסקת ביינס. ההתבטאויות שלו לא מכביסטיות ותבוסתניות בעליל. ממתי בעלים של קבוצה כמו מכבי התבטא כך בעבר? פשוט בזיון. אני מקלל את היום שהם קנו את כץ במקום שכץ יקנה אותם. על אף שלל פליטות הפה של הבחור, מאז שעזב אתה כבר לא רואה פה תארים אירופאיים, אלא אם כן אתה מחשיב את הוזה שקיבלנו במתנה מהאדריאטית כגביע אירופה ולא ככלי הגשה מקריסטל. ואת קיינר מדלי אתה לא יכול להחליף כבר. תשכח מזה. הפציעה שלו דאגה לחסל את הסיכויים הללו.

17 דצמבר 2012, 09:18

or163 כתב:
felix_r כתב:

שניכם צודקים.

בלאט ממצה 200 אחוז מהסגל הנוכחי.

כאן אני לא מסכים איתך, וכנראה גם ההנהלה לא.

17 דצמבר 2012, 09:46

er79 כתב:
עפר כתב:נכון שפדרמן תנהג בקמצנות ונכון שמה שיש לו להגיד הוא לא היה צריך לומר בפומבי.

בלאט לא רצה אף אחד מהם. הוא התפשר עליהם כי שמיכת התשלומים שקיבל מההנהלה הייתה קצרה, והאבסורד הוא שהיא מתקצרת משנה לשנה. יש שם ליצנים בהנהלה שחושבים שכל עונה ניתן לקנות שחקנים כמו פארגו ב-200 אלף ולזכות בלוטו. צריך להעיר אותם בסטירה. צריך להודות, בלאט הוא מאמן ולא קוסם, הוא מפיק מירב משחקנים שבאחריות אני אומר לך הוא לא באמת רצה אותם, אלא התפשר עליהם במסגרת התקציבית. ופדרמן הוא פשוט קמצן. צריכים למחות כנגדו אם 50 אלף יטרפדו את עסקת ביינס. ההתבטאויות שלו לא מכביסטיות ותבוסתניות בעליל. ממתי בעלים של קבוצה כמו מכבי התבטא כך בעבר? פשוט בזיון. אני מקלל את היום שהם קנו את כץ במקום שכץ יקנה אותם. על אף שלל פליטות הפה של הבחור, מאז שעזב אתה כבר לא רואה פה תארים אירופאיים, אלא אם כן אתה מחשיב את הוזה שקיבלנו במתנה מהאדריאטית כגביע אירופה ולא ככלי הגשה מקריסטל. ואת קיינר מדלי אתה לא יכול להחליף כבר. תשכח מזה. הפציעה שלו דאגה לחסל את הסיכויים הללו.

אתה צודק. בלאט היה צריך להתפשר כמעט בבכל החתמה והחתמה.
היחיד כנראה שבלאט באמת רצה כגארד שעולה מהספסל הוא היקמן, שהפך להיות במהלך הקיץ לשחקן מרכזי ודומיננטי, ואם אוחיון לא היה מגיע, אז הוא היה
הופך לבעל הבית של מכבי, והיינו נראים בהתאם.

ישנן לא מעט טענות כלפי בלאט, חלקן מוצדקות, אבל תשים לב שגם אלה שטוענים הכי חזק נגדו ובאופן קבוע, לא היו רוצים לראות מישהו אחר במקומו
כי די בוודאות הקבוצה תצליח פחות.

17 דצמבר 2012, 10:20

jol9 כתב:
er79 כתב:

אתה צודק. בלאט היה צריך להתפשר כמעט בבכל החתמה והחתמה.
היחיד כנראה שבלאט באמת רצה כגארד שעולה מהספסל הוא היקמן, שהפך להיות במהלך הקיץ לשחקן מרכזי ודומיננטי, ואם אוחיון לא היה מגיע, אז הוא היה
הופך לבעל הבית של מכבי, והיינו נראים בהתאם.

ישנן לא מעט טענות כלפי בלאט, חלקן מוצדקות, אבל תשים לב שגם אלה שטוענים הכי חזק נגדו ובאופן קבוע, לא היו רוצים לראות מישהו אחר במקומו
כי די בוודאות הקבוצה תצליח פחות.

אין שום ספק בכך. הטענות שלי הן רק נגד ההנהלה. מבחינתי שבלאט יהיה במכבי עד סוף הקריירה, או לפחות שיאמצו את מודל אובראדוביץ' איתו. מי שצריך להחליף זה את ההנהלה, ליתר דיוק הפדרמנים. הגיע הזמן להביא בעלים שאכפת לו ושייהנה להזרים כסף למועדון ולהביא שחקנים טובים, לא קונוסים. נמאס כבר מהקמצנות הזו, ואחר כך עוד מעיזים להגיד שאנחנו לא טופ 8 מטריאל. איך נהיה טופ 8 שכל השחקנים עולים פחות מ-5 מליון דולר?

17 דצמבר 2012, 11:59

תראה, אני לא יכול להגיד באופן גורף שזה מה שאני רוצה.
בכל זאת דייויד פדרמן נתן וטרם רבות למועדון וצריך להוכיר ולהעריך את זה.

מה שכן, הם צריכים לחשוב איך משנים את הגישה הזאת, כי למרות שבשנתיים האחרונות, יש תוצאות מקצועיות במינימום השקעה, כולם מבינים שזה עניין של זמן
עד שזה יתפרק (או עד שלדייויד בלאט יישבר והוא יעזוב).

אני הייתי רוצה שדייויד פדרמן יישאר במערכת כאחד הבעלים, אבל כנראה שאין מנוס מלהכניס שותף חדש עם כסף, ולתת לו חלק מהשליטה במועדון.
זה פשוט לא הוגן כלפי האוהדים - גם אלה שבאים לנוקיה, וגם אלה שאוהדים מהבית או בפאבים.
פרסם תגובה