המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חיכיתי וחיכיתי על 24 שעות לפני האירוע אני חושבת שאני כבר יכולה להגיד את זה-המנהלת ז*נה
לקראת הפיינל פור של הבלקנית הם שלחו אימייל חגיגי ומפורט אבל לקראת הפיינל פור של הבלקנית לא שלחו כלום
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חיכיתי וחיכיתי על 24 שעות לפני האירוע אני חושבת שאני כבר יכולה להגיד את זה-המנהלת ז*נה
לקראת הפיינל פור של הבלקנית הם שלחו אימייל חגיגי ומפורט אבל לקראת הפיינל פור של הבלקנית לא שלחו כלום
התכוונת אדריאטית..
jay כתב:יש המלצות באיזו שעה כדאי להגיע או בכמה זמן להקדים למי שמגיע מרחוק והכרטיסים מחכים לו שם? יש מספיק חנייה למי שמגיע ברכב פרטי? כל טיפ יתקבל בברכה..
LIAV10 כתב:jay כתב:יש המלצות באיזו שעה כדאי להגיע או בכמה זמן להקדים למי שמגיע מרחוק והכרטיסים מחכים לו שם? יש מספיק חנייה למי שמגיע ברכב פרטי? כל טיפ יתקבל בברכה..
אל תתקרב להיכל עם רכב, ואל תתפתה להיכנס לחניון שליד ההיכל כי אתה תתקע שם שעות ביציאה..
אני ממליץ לך לחנות אחרי הגשר וללכת 5 דקות ברגל..
אם תגיד לי מאיזה כיוון אתה בא אני אוכל לתת לך אולי מקומות חנייה טובים..
בעיקרון תגיע לשכונת יד אליהו חצי שעה לפני למקרה שיקח הרבה זמן לחפש חנייה וגם שתוכל להיכנס כמה דקות לפני כדי להרגיש את החוויה..
jay כתב:LIAV10 כתב:jay כתב:יש המלצות באיזו שעה כדאי להגיע או בכמה זמן להקדים למי שמגיע מרחוק והכרטיסים מחכים לו שם? יש מספיק חנייה למי שמגיע ברכב פרטי? כל טיפ יתקבל בברכה..
אל תתקרב להיכל עם רכב, ואל תתפתה להיכנס לחניון שליד ההיכל כי אתה תתקע שם שעות ביציאה..
בעיקרון תגיע לשכונת יד אליהו חצי שעה לפני למקרה שיקח הרבה זמן לחפש חנייה וגם שתוכל להיכנס כמה דקות לפני כדי להרגיש את החוויה..
אני מגיע מכיוון צפון. בגלל הכרטיסים והאווירה אני בכל מקרה אגיע משמעותית לפני הזמן. נדמה לי גם שמצפון לת"א יש פקקים רציניים במוצ"ש...
LIAV10 כתב:jay כתב:LIAV10 כתב:jay כתב:יש המלצות באיזו שעה כדאי להגיע או בכמה זמן להקדים למי שמגיע מרחוק והכרטיסים מחכים לו שם? יש מספיק חנייה למי שמגיע ברכב פרטי? כל טיפ יתקבל בברכה..
אני מגיע מכיוון צפון. בגלל הכרטיסים והאווירה אני בכל מקרה אגיע משמעותית לפני הזמן. נדמה לי גם שמצפון לת"א יש פקקים רציניים במוצ"ש...
אוקיי, אם אתה מגיע מצפון תל אביב תסע על דרך נמיר כל הזמן ישר, עד שתגיע לשכונת יד אליהו, תהייה עירני עד שתראה דוחן (שהוא תמיד סגור) של מלבי טורקי בצד שמאל חחחח ותפנה לשם, פנייה הבאה ימינה ואז שמאלה, תמשיך ישר יש כמה פניות ימינה, תפנה בפנייה שיש מוסך מגן ותמצא שם חנייה..
חחחח לא מסתלבט..
זה חמש דקות הליכה מההיכל..
רק שתדע לך שאם אתה חונה שם אתה יוצא בחזרה מיד אליהו תוך 3 דקות, מכל מקום אחר ייקח לך שנים..
jay כתב:LIAV10 כתב:jay כתב:LIAV10 כתב:jay כתב:יש המלצות באיזו שעה כדאי להגיע או בכמה זמן להקדים למי שמגיע מרחוק והכרטיסים מחכים לו שם? יש מספיק חנייה למי שמגיע ברכב פרטי? כל טיפ יתקבל בברכה..
אוקיי, אם אתה מגיע מצפון תל אביב תסע על דרך נמיר כל הזמן ישר, עד שתגיע לשכונת יד אליהו, תהייה עירני עד שתראה דוחן (שהוא תמיד סגור) של מלבי טורקי בצד שמאל חחחח ותפנה לשם, פנייה הבאה ימינה ואז שמאלה, תמשיך ישר יש כמה פניות ימינה, תפנה בפנייה שיש מוסך מגן ותמצא שם חנייה..
חחחח לא מסתלבט..
זה חמש דקות הליכה מההיכל..
רק שתדע לך שאם אתה חונה שם אתה יוצא בחזרה מיד אליהו תוך 3 דקות, מכל מקום אחר ייקח לך שנים..
ההוראות שלך נוראיות חחח... יש לך כתובת שאני אשים בווייז?
jay כתב:איך שכחתי(!) - מקום מומלץ לאכול בו אחרי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־22 אורחים