הסוכן: דני פדרמן אמר 'אוחיון הוא פושטק מרוקאי'. פדרמן: שקרן חסר בושה
http://sports.walla.co.il/?w=//2566143
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הסוכן: דני פדרמן אמר 'אוחיון הוא פושטק מרוקאי'. פדרמן: שקרן חסר בושה
jol9 כתב:איזה סיפור זה...
כרגיל קרדיט לגרינוולד המנובל שמצליח פעם אחר פעם להביא אייטמים ברמה גבוהה שקשורים למכבי, הגם שלא מעט פעמים הוא מנסה לפגוע בה.
הוא גרוע כפרשן וכמנתח, וכמעט תמיד טועה, אבל כעיתונאי שמביא אייטמים איכותיים צריכים לתת לו קרדיט.
זה באמת נמוך ללכת על העניין העדתי. לא יודע למי להאמין. לשמעון אני מאמין, אבל גם דני פדרמן הולך קצת סחור סחור בתשובות שלו לטענות שנשמעו.
פאקינג בלגאן
קודי כתב:כל הכבוד שוב לגרינוולד שהצליח להביא את דבר הסוכן וגם הצליח לגרום לפדרמן לתת תשובה כל כך ארוכה.
לעניין עצמו - הסוכן הזה נשמע לי די פתטי, במיוחד כשכל מה שיש לו לומר הוא שדני פדרמן העליב את יוגב. ונאמר שהילד פלט כמה מילים לא במקום - אז מה?! מעבר לכך, הוא לא ממש יוצא "צדיק" כשהוא אומר שלא מעניינת אותו פסיקת פיב"א ושהוא לא יקיים אותה אם יוחלט שיוגב צריך להישאר במכבי והוא נתלה באיזה מייל עמום שנשלח אליו בנוגע לדקות משחק. לא יודע - הוא לא נראה לי ישר במיוחד.
Mta_atic כתב:באמת שכבר אי אפשר לדעת מה קורה שם באמת.
לא מצליח להבין למה יוגב שומר על שתיקה, זה ממש לא מוסיף לו כבוד מול מכבי גם אם לטענתו הם נהגו כלפיו שלא ביושר.
מילא אם הוא באמת נפגש עם אנשי מכבי ושמע מהם דברים פוגעניים/מזלזלים, אבל לפי מה שמדובר כל ההתנהלות שלו התבצעה דרך הסוכן ומסופקני אם הוא נתן לקבוצה צ'אנס אמיתי להתפשר ולרדת מהעץ.
קודי כתב:עוד דבר - האירני התמהוני הזה מעיז לומר שבלאט לא נותן לאוחיון גיבוי ושבמקום אחר יהפכו אותו לשאראס? הרי בלאט נתן לו גיבוי שאפילו בהנהלה הרימו גבה לגביו והרים אותו בשנה אחת בצורה שהוא לא היה מתרומם במשך עשור, אז לבוא דווקא לבלאט בטענות נשמע לי מטומטם לגמרי.
jol9 כתב:קודי כתב:עוד דבר - האירני התמהוני הזה מעיז לומר שבלאט לא נותן לאוחיון גיבוי ושבמקום אחר יהפכו אותו לשאראס? הרי בלאט נתן לו גיבוי שאפילו בהנהלה הרימו גבה לגביו והרים אותו בשנה אחת בצורה שהוא לא היה מתרומם במשך עשור, אז לבוא דווקא לבלאט בטענות נשמע לי מטומטם לגמרי.
רציתי לכתוב בהקשר הזה...
האמירה שבלאט לא דיבר איתו היא די אמללה ולא אמינה בעיניי.
לא יודע, אם דברי האירני הם שקר מוחלט אז שיתבעו אותו דיבה. בכל זאת מדובר כאן בשם הטוב של המועדון
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:עוד דבר - האירני התמהוני הזה מעיז לומר שבלאט לא נותן לאוחיון גיבוי ושבמקום אחר יהפכו אותו לשאראס? הרי בלאט נתן לו גיבוי שאפילו בהנהלה הרימו גבה לגביו והרים אותו בשנה אחת בצורה שהוא לא היה מתרומם במשך עשור, אז לבוא דווקא לבלאט בטענות נשמע לי מטומטם לגמרי.
רציתי לכתוב בהקשר הזה...
האמירה שבלאט לא דיבר איתו היא די אמללה ולא אמינה בעיניי.
לא יודע, אם דברי האירני הם שקר מוחלט אז שיתבעו אותו דיבה. בכל זאת מדובר כאן בשם הטוב של המועדון
איפה יתבעו אותו דיבה? באיראן? הבן אדם גר בארה"ב ולאף אחד במכבי אין זמן מיותר לשכור משרד אמריקאי ולרוץ לשם כל חודש להעיד, שלא לדבר על העלות של זה. אם היה מדובר באזרח ישראלי אפשר היה לתבוע אותו כאן אבל במקרה הזה זה בלתי אפשרי. צריך פשוט לתת לו להתבשל במיץ של עצמו ובמידה שהפסיקה תהיה לטובת מכבי לחייב את אוחיון לשחק כאן (אלא אם כן תהיה קבוצה שתשלוף צ'ק מטורף של איזה מיליון וחצי דולר, אחרת גם בסכומים גבוהים לא הייתי משחרר אותו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, גל גל, מרסר ו־19 אורחים