המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את סגנון המשחק שלו שבנוי על בידודים ולא אכפת לי אם קוראים לו לאנגפורד או מג'דוד דחוחי, אני לא אוהבת את הסגנון הזה וגם אם תגידו לי ''ברמה הכי גבוהה באירופה'' או ''איזה שחקן יותר טוב את יכולה להביא?'' אני לא אשנה את דעתי
ולשאלה שתגיע - כן, אני מעדיפה שחקן פחות טוב עם סגנון משחק אחר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את סגנון המשחק שלו שבנוי על בידודים ולא אכפת לי אם קוראים לו לאנגפורד או מג'דוד דחוחי, אני לא אוהבת את הסגנון הזה וגם אם תגידו לי ''ברמה הכי גבוהה באירופה'' או ''איזה שחקן יותר טוב את יכולה להביא?'' אני לא אשנה את דעתי
ולשאלה שתגיע - כן, אני מעדיפה שחקן פחות טוב עם סגנון משחק אחר
אבל עם היקמן אין לך בעיה. פשוט תגידי שאת לא אוהבת את השחקן עצמו, זה לגיטימי.
or163 כתב:הוא לא השחקן שצריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו, קודם כל צריכים רכז ואז סנטר, ככה שאני לא חושב שצריך להביא אותו.
מה גם שעם סגל יותר חלש משל שנה שעברה הצלחנו לשחזר (ככל הנראה) את ההגעה להצלבה כמו שנה שעברה, ככה שלאנגפורד לא היה כל כך משנה.
MTA2311 כתב:or163 כתב:הוא לא השחקן שצריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו, קודם כל צריכים רכז ואז סנטר, ככה שאני לא חושב שצריך להביא אותו.
מה גם שעם סגל יותר חלש משל שנה שעברה הצלחנו לשחזר (ככל הנראה) את ההגעה להצלבה כמו שנה שעברה, ככה שלאנגפורד לא היה כל כך משנה.
אין שחקן באף עמדה אחרת שמכבי יכולה להביא, שאפילו מתקרב לרמה של לנגפורד.
יש לך פה שחקן ברמה מאוד גבוהה, שמוכן לוותר על הרבה כסף בשביל לשחק במכבי.
MTA2311 כתב:or163 כתב:הוא לא השחקן שצריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו, קודם כל צריכים רכז ואז סנטר, ככה שאני לא חושב שצריך להביא אותו.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:הוא לא השחקן שצריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו, קודם כל צריכים רכז ואז סנטר, ככה שאני לא חושב שצריך להביא אותו.
סתם שאלה היפותטית, איזה קו אחורי הייתה מעדיף לראות פה עונה הבאה?
אופציה ראשונה:
פופוביץ', אוחיון
לאנגפורד, הלפרין, לאנדסברג
אופציה שנייה:
פארגו, אוחיון
היקמן, הלפרין, לאנדסברג
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:or163 כתב:הוא לא השחקן שצריך להיות בראש סדר העדיפיות שלנו, קודם כל צריכים רכז ואז סנטר, ככה שאני לא חושב שצריך להביא אותו.
סתם שאלה היפותטית, איזה קו אחורי הייתה מעדיף לראות פה עונה הבאה?
אופציה ראשונה:
פופוביץ', אוחיון
לאנגפורד, הלפרין, לאנדסברג
אופציה שנייה:
פארגו, אוחיון
היקמן, הלפרין, לאנדסברג
MTA2311 כתב:שנה שעברה השותפים של לנגפורד לחמישייה היו יוגב אוחיון, הנדריקס, סמית( שהוא היה שונה מאוד מסמית' של השנה ברוב הזמן) וליאור אליהו. אתה בטוח שזאת אשמת לנגפורד שהכדורסל היה לא יפה לעין? השנה בלעדיו אנחנו מציגים כדורסל יותר יפה?
המניות שלו לא ירדו, בדיוק כמו שהמניות של בורוסיס לא ירדו. אם אנחנו לא נרצה, יהיו קבוצות שיציעו לו הרבה יותר מ1.2 מיליון דולר לעונה.
yellowaura כתב:MTA2311 כתב:שנה שעברה השותפים של לנגפורד לחמישייה היו יוגב אוחיון, הנדריקס, סמית( שהוא היה שונה מאוד מסמית' של השנה ברוב הזמן) וליאור אליהו. אתה בטוח שזאת אשמת לנגפורד שהכדורסל היה לא יפה לעין? השנה בלעדיו אנחנו מציגים כדורסל יותר יפה?
המניות שלו לא ירדו, בדיוק כמו שהמניות של בורוסיס לא ירדו. אם אנחנו לא נרצה, יהיו קבוצות שיציעו לו הרבה יותר מ1.2 מיליון דולר לעונה.
סמית' היה שונה גם באשמת לאנגפורד שהפך את שאר השחקנים לבובות בהתקפה. לאנגפורד היה שחקן יעיל מפארמר למשל שהוא היה פה אבל עדיין מעדיף את פארמר שפתח את המשחק והפך אותו אטרקטיבי יותר.
אני לא מסכים להשוואה עם היקמן. היקמן יותר מבוסס על תנועה וחדירה. לאנגפורד על קליעה מטווח בינוני ברמה גבוהה מאוד. בהתקפה האישית לאנגפורד ברמה גבוהה יותר כי אין הרבה שחקנים שיכולים לקלוע כמוהו מטווח בינוני לעומת זאת חדירה היא קשה לביצוע ביורוליג לכן היקמן מתקשה לעיתים. לכן לאנגפורד עולה הרבה יותר ובצדק.
ובכל זאת היקמן זול משמעותית מלאנגפורד (כמעט פי 2 לדעתי), היקמן לא יהיה במקום שחקן מרכזי אחר אלא ישלים אותו, היקמן לא יקבע את הרמה הכוללת של הקבוצה בניגוד ללאנגפורד שייקח את הקבוצה על כתפיו (ולצערנו הוא עדיין לא ספאנוליס).
שחף כתב:אני מעדיף את נבארו. דני פדרמן בטוח ישכנע אותו לבוא.
החציל האצטקי כתב:היקמן רחוק מלהיות הבעיה של מכבי- הוא שחקן פשוט מצויין, ובאמת שמשחק בשכר מצחיק.
יש למכבי מיליונים לשפוך על לנגפורד? שתשקיע אותם ברכז קטלני, סנטר גדול מימדים ובפאוור פורוורד שגם יכול לתרום משהו, ולא רק להביך את הסמל.
MTA2311 כתב:yellowaura כתב:MTA2311 כתב:שנה שעברה השותפים של לנגפורד לחמישייה היו יוגב אוחיון, הנדריקס, סמית( שהוא היה שונה מאוד מסמית' של השנה ברוב הזמן) וליאור אליהו. אתה בטוח שזאת אשמת לנגפורד שהכדורסל היה לא יפה לעין? השנה בלעדיו אנחנו מציגים כדורסל יותר יפה?
סמית' היה שונה גם באשמת לאנגפורד שהפך את שאר השחקנים לבובות בהתקפה. לאנגפורד היה שחקן יעיל מפארמר למשל שהוא היה פה אבל עדיין מעדיף את פארמר שפתח את המשחק והפך אותו אטרקטיבי יותר.
אני לא מסכים להשוואה עם היקמן. היקמן יותר מבוסס על תנועה וחדירה. לאנגפורד על קליעה מטווח בינוני ברמה גבוהה מאוד. בהתקפה האישית לאנגפורד ברמה גבוהה יותר כי אין הרבה שחקנים שיכולים לקלוע כמוהו מטווח בינוני לעומת זאת חדירה היא קשה לביצוע ביורוליג לכן היקמן מתקשה לעיתים. לכן לאנגפורד עולה הרבה יותר ובצדק.
ובכל זאת היקמן זול משמעותית מלאנגפורד (כמעט פי 2 לדעתי), היקמן לא יהיה במקום שחקן מרכזי אחר אלא ישלים אותו, היקמן לא יקבע את הרמה הכוללת של הקבוצה בניגוד ללאנגפורד שייקח את הקבוצה על כתפיו (ולצערנו הוא עדיין לא ספאנוליס).
סמית' הלך והשתפר ככל שהעונה התקדמה. מה קרה בהצלבה מול פאו? פתאום לנגפורד לא הפך אותו לבובה?
לא כל שחקן עם יכולת אישית גבוהה, הוא אגואיסט. אם יהיו לידו שחקנים גם עוד כמה שחקנים טובים( יוגב, הנדריקס וליאור זה לא זה), הוא לא יצטרך לקחת כל כך הרבה על עצמו.
וברור שפארמר עדיף על לנגפורד. אתה יכול להביא אותו?
לנגפורד מתבסס קודם כל על חדירה ברמה מאוד גבוהה. הרבה יותר מהיקמן.
איך אתה יכול להגיד שהיקמן לא יהיה במקום שחקן משמעותי? יש היום שחקן משמעותי במכבי? לא. כנראה שזה שהיקמן זול, לא גרם לפדרמן להביא שחקן יקר לידו. עזוב את הכסף, אנחנו לא אמורים להתעסק בזה. יש לך את היקמן או לנגפורד, אתה באמת לוקח את היקמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים