המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:איכס איכס איכס. במכבי רוצים להאריך את חוזהו של היקמן.הבינוניות נמשכת לעונה הבאה.תודה פדרמן.היעד הבא-רייס?
toja27 כתב:העניין הוא לא האם הם שחקנים מספיק טובים בשביל קבוצה ששואפת להגיע לפיינל פור. גם אני חושב שבטוח שאפשר למצוא שחקנים טובים יותר שיכולים לשחק במכבי. אבל חלקיכם לא הוגנים, כשהם משחקים רע אז "" כשהם משחקים טוב אז "
" . זה פשוט לא הוגן. חייבים להגיד שרייס משתפר עם הזמן ולזה מגיע לו קרדיט, ושיש להיקמן משחקים טובים (גם אם בחשבון הכולל היית מעדיף שחקן מסוג אחר) ואפילו טובים מאוד. פשוט צריכים להיות הוגנים.
מקאדו 3 כתב:מקאדו 3 כתב:בוואן רשום בדיוק ההפך שגם היקמן וגם מכבי לא כל כך מעונינים להמשיך יחד שנה הבאה ...
אה וגם שאינגלס בוודאות ילך כנראה לאנ . בי איי ...
נ .ב שמתי לב שזיזיץ מבצע טוב ומקצועי את הפיק אנד רול יותר טוב מסופו וטיוס , או שאני טועה ?
toja27 כתב:העניין הוא לא האם הם שחקנים מספיק טובים בשביל קבוצה ששואפת להגיע לפיינל פור. גם אני חושב שבטוח שאפשר למצוא שחקנים טובים יותר שיכולים לשחק במכבי. אבל חלקיכם לא הוגנים, כשהם משחקים רע אז "" כשהם משחקים טוב אז "
" . זה פשוט לא הוגן. חייבים להגיד שרייס משתפר עם הזמן ולזה מגיע לו קרדיט, ושיש להיקמן משחקים טובים (גם אם בחשבון הכולל היית מעדיף שחקן מסוג אחר) ואפילו טובים מאוד. פשוט צריכים להיות הוגנים.
jol9 כתב:toja27 כתב:העניין הוא לא האם הם שחקנים מספיק טובים בשביל קבוצה ששואפת להגיע לפיינל פור. גם אני חושב שבטוח שאפשר למצוא שחקנים טובים יותר שיכולים לשחק במכבי. אבל חלקיכם לא הוגנים, כשהם משחקים רע אז "" כשהם משחקים טוב אז "
אני מסכים איתך.
אני אחד המבקרים הגדולים של היקמן כאן, ואני באופן אישי פשוט לא מתחבר לשחקן הזה. אבל הגינות חייבת להיות.
היקמן היה טוב אתמול, רייס היה טוב +. הם השכיחו לגמרי את העובדה שיוגב לא שיחק, ומכבי נתנה משחק נפלא והיתה קרובה מאוד ל100 נקודות מול קבוצת יורוליג לא רעה בכלל.
זה לא שאני רוצה שהיקמן יישאר, אבל הדבר הנכון וההגון לעשות הוא לתת לו את הקרדיט ולהגיד שהוא שיחק טוב.
מצד שני, משחק טוב אחד כמובן שלא משכיח שום דבר. היום הוא טוב, מחר הוא חושב שהוא אייברסון ביום טוב ומחרתיים הוא חושב שהוא אייברסון ביום רע.
על שחקן כזה קשה לבנות, ושחקן כזה לא ברמה מספיק גבוהה בשביל להיות שחקן מכבי 3 עונות.
MTA2311 כתב:רייס לא באמת משתפר עם הזמן. הוא בסדר מול סוג מסויים של קבוצות, ומול סוג מסויים של שומרים. הוא עדיין שחקן שכונתי, ורחוק מלהיות רכז.
להיקמן, בניגוד לעונה שעברה, כמעט ולא היו השנה משחקים טובים. הוא דוגמה מצויינת לשחקן שהסטטיסטיקה שלו משקרת כמעט תמיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים