יורוליג- טופ 16 המחזור השני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יורוליג- טופ 16 המחזור השני

הודעהעל ידי my man » 08 ינואר 2015, 20:52

יש עכשיו צסקא- קוצ'ה...

Thursday, January 08
Maccabi - Crvena Zvezda

Real Madrid - Galatasaray

CSKA Moscow - Laboral Kutxa

Olympiacos Piraeus - EA7 Milan

Friday, January 09
FC Barcelona - Panathinaikos Athens

Zalgiris Kaunas - ALBA Berlin

Anadolu Efes Istanbul - Unicaja Malaga

Nizhny Novgorod - Fenerbahce
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: יורוליג- טופ 16 המחזור השני

הודעהעל ידי my man » 08 ינואר 2015, 21:02

תאודוסיץ רוצח את קוצה עם 2 שלשות מטורפות...

עריכה:
צסקא מנצחת: 99-90
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 08 ינואר 2015, 21:56

מה אמרו עכשיו בטלויזיה? שלא יהיה יותר טורניר מוקדמות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2015, 21:58

לא יודע מה אמרו אבל השיטה השתנתה והעולות ליורוליג יגיעו מעכשיו מהיורוקאפ בלבד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 08 ינואר 2015, 22:09

rc4991 כתב:לא יודע מה אמרו אבל השיטה השתנתה והעולות ליורוליג יגיעו מעכשיו מהיורוקאפ בלבד

סופית? זכור לי שאמרו שהדבר הזה יידחה בסופו של דבר בשנה שנתיים.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2015, 22:09

rc4991 כתב:לא יודע מה אמרו אבל השיטה השתנתה והעולות ליורוליג יגיעו מעכשיו מהיורוקאפ בלבד

אז מה, עוד עונה לאורי אלון ביורוקאפ? הבחור כנראה רצה לגנוב סוסים ולנסות להשתחל ליורוליג דרך טורניר מוקדמות, כשהאחרות עוד
לא בכושר ואפשר להפתיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 ינואר 2015, 22:16

התנין כתב:

סופית? זכור לי שאמרו שהדבר הזה יידחה בסופו של דבר בשנה שנתיים.

בראיון שלי איתו הוא אמר שהתכנית (מבנה הפירמידה) נמצאת בשלבים סופיים ויש סיכוי שתחל כבר בקיץ
אגב, המשחק ההוגן יתחיל מהקיץ בצורה פרוגרסיבית וזה מצויין למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 09 ינואר 2015, 01:18

איך ה"משחק הוגן" עוזר למכבי?

מישו מכיר אתר עם משחקים עדכניין מלאים של היורוליג?,ממש לא בא לי לפספס ניז'ני-פנרבחצ'ה
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי שחף » 09 ינואר 2015, 12:22

המשחק ההוגן אומר שקבוצה לא יכולה להוציא יותר מההכנסות שלה באופן מובהק כמו שצסק''א או ריאל כדורסל עושות. במקרה של מכבי אין את הבעיה הזאת
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ינואר 2015, 13:42

שחף כתב:המשחק ההוגן אומר שקבוצה לא יכולה להוציא יותר מההכנסות שלה באופן מובהק כמו שצסק''א או ריאל כדורסל עושות. במקרה של מכבי אין את הבעיה הזאת

קשה לי להאמין שיהיה אפשר ליישם את זה בכדורסל. זו תהיה מכת מוות לכדורסל האירופאי שגם ככה הוא לא להיט. לדעתי זה דיבורים, אבל בלי הכסף שמביאים הבעלים, היורוליג יהפוך לבית קברות.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 09 ינואר 2015, 14:01

roy1000 כתב:
שחף כתב:המשחק ההוגן אומר שקבוצה לא יכולה להוציא יותר מההכנסות שלה באופן מובהק כמו שצסק''א או ריאל כדורסל עושות. במקרה של מכבי אין את הבעיה הזאת

קשה לי להאמין שיהיה אפשר ליישם את זה בכדורסל. זו תהיה מכת מוות לכדורסל האירופאי שגם ככה הוא לא להיט. לדעתי זה דיבורים, אבל בלי הכסף שמביאים הבעלים, היורוליג יהפוך לבית קברות.

אבל עדיין ההכנסות של ריאל וברצלונה באות מהכדורגל אז עדיין לא תהיה להם בעיה ויש את הטורקיות והרוסיות שהכסף גודל שמה על העצים..אז נדמה שעדיין זה לא פותר..
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ינואר 2015, 14:02

roy1000 כתב:

רוי, התכנית כבר אושרה ותחל מהקיץ בצורה פרוגרסיבית
גם אני חושב שזה יפגע בכדורסל האירופאי אבל ליורוליג חשוב יותר שחלק מהקבוצות לא יקרסו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ינואר 2015, 14:04

אביהוא כתב:
roy1000 כתב:

אבל עדיין ההכנסות של ריאל וברצלונה באות מהכדורגל אז עדיין לא תהיה להם בעיה ויש את הטורקיות והרוסיות שהכסף גודל שמה על העצים..אז נדמה שעדיין זה לא פותר..

הכספים שלהם מגיעים מהבעלים וזה ממש לא נחשב להכנסות
הכנסות מגיעות מדברים כמו מנויים, זכויות שידור, פרסום וכו'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ינואר 2015, 14:12

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

גם אני חושב שזה יפגע בכדורסל האירופאי אבל ליורוליג חשוב יותר שחלק מהקבוצות לא יקרסו

עזוב, גם ככה היורוליג זה בית קברות וכל שחקן רבע נורמלי הולך ל- NBA. אם לא יאפשרו הזרמת כספים חיצונית, המעט שחקנים שיש בליגה הזו יברחו לסין ולמקומות אחרים והמשחקים שגם ככה נערכים באולמות חצי ריקים יהיו מול אולמות ריקים לגמרי. זה רעיון רע מאוד.

עוד לא ראינו הרבה קבוצות שקורסות, ככה שאני לא מבין למה רצים עם השטות הזו.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ינואר 2015, 15:23

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

עזוב, גם ככה היורוליג זה בית קברות וכל שחקן רבע נורמלי הולך ל- NBA. אם לא יאפשרו הזרמת כספים חיצונית, המעט שחקנים שיש בליגה הזו יברחו לסין ולמקומות אחרים והמשחקים שגם ככה נערכים באולמות חצי ריקים יהיו מול אולמות ריקים לגמרי. זה רעיון רע מאוד.

עוד לא ראינו הרבה קבוצות שקורסות, ככה שאני לא מבין למה רצים עם השטות הזו.

אני מסכים איתך אבל באתומיאו לא חושב ככה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 09 ינואר 2015, 20:16

בראטומיאו הזה אפס גמור, זה ידוע. קשה לי להאמין שהדבר הזה יעבור, כי בסופו של דבר המשמעות שלך כך היא שכל הקבוצות הגדולות ביבשת חוץ ממכבי יעמידו תקציבים של הפועל ירושלים. בסופו של דבר הכוח נמצא בידיים של הקבוצות הגדולות, ואם ביול"ב לא ירדו מהעץ הגבוה עליו טיפסו, אני רואה (ומקווה) את הקבוצות הגדולות מקימות ליגה חדשה.

בנוסף, אין דבר יותר צבוע מדרישת היול"ב מהקבוצות לייצר הכנסות גבוהות ולהימנע מהזרמת כספים ע"י הבעלים, כגוף שבעצמו לא מייצר הכנסה משמעותית שיכולה לסייע לקבוצות. זאת בניגוד לכדורגל האירופי, שם אני כן רואה סיבה לקבוע את כללי המשחק ההוגן, כי אופ"א והליגות המקומיות מייצרות הכנסות עצומות שמוזרמות לקבוצות. כנ"ל לגביי ה-NBA, שם הליגה חותמת על חוזים של מיליארדים עם ערוצי הטלוויזיה. קבוצה בכדורגל האירופי יודעת שככל שתצליח במפעלים האירופים, כך יוזרמו לקופתה סכומי כסף משמעותיים. בכדורסל האירופי לעומת זאת, הקבוצה שזוכה ביורוליג מקבלת מענק בדיחה של בקושי 250 אלף יורו או משהו בסגנון הזה. אז אם היול"ב לא מסוגל לדאוג לקבוצות שלו, וכל קבוצה שמשחקת באירופה צריכה לשאת בעצמה את עלויות הנלוות, למה שהן ימנעו מלהשיג מימון מבעליהן? חוצפה שאין כדוגמתה.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ינואר 2015, 20:48

התנין כתב:בראטומיאו הזה אפס גמור, זה ידוע. קשה לי להאמין שהדבר הזה יעבור, כי בסופו של דבר המשמעות שלך כך היא שכל הקבוצות הגדולות ביבשת חוץ ממכבי יעמידו תקציבים של הפועל ירושלים. בסופו של דבר הכוח נמצא בידיים של הקבוצות הגדולות, ואם ביול"ב לא ירדו מהעץ הגבוה עליו טיפסו, אני רואה (ומקווה) את הקבוצות הגדולות מקימות ליגה חדשה.

בנוסף, אין דבר יותר צבוע מדרישת היול"ב מהקבוצות לייצר הכנסות גבוהות ולהימנע מהזרמת כספים ע"י הבעלים, כגוף שבעצמו לא מייצר הכנסה משמעותית שיכולה לסייע לקבוצות. זאת בניגוד לכדורגל האירופי, שם אני כן רואה סיבה לקבוע את כללי המשחק ההוגן, כי אופ"א והליגות המקומיות מייצרות הכנסות עצומות שמוזרמות לקבוצות. כנ"ל לגביי ה-NBA, שם הליגה חותמת על חוזים של מיליארדים עם ערוצי הטלוויזיה. קבוצה בכדורגל האירופי יודעת שככל שתצליח במפעלים האירופים, כך יוזרמו לקופתה סכומי כסף משמעותיים. בכדורסל האירופי לעומת זאת, הקבוצה שזוכה ביורוליג מקבלת מענק בדיחה של בקושי 250 אלף יורו או משהו בסגנון הזה. אז אם היול"ב לא מסוגל לדאוג לקבוצות שלו, וכל קבוצה שמשחקת באירופה צריכה לשאת בעצמה את עלויות הנלוות, למה שהן ימנעו מלהשיג מימון מבעליהן? חוצפה שאין כדוגמתה.

כמו שאתה אומר - אף אחד לא יסכים לשטות הזו. קבוצות פשוט יעזבו את היול"ב ויקימו גוף חדש. לא יודע מה עובר לו בראש.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 09 ינואר 2015, 21:21

קחו את זה בקלות. תוכנית ה"פייר-פליי" קיימת כבר מספר שנים לא מועט, זה לא אומר שהיא תכנס בזמן הקרוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 ינואר 2015, 23:55

גם אברינס וגם אולסון כבר משחקים היום. אולי הם לא בכושר שיא, אבל בשבוע הבא הם יהיו בסדר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2015, 00:08

הוארטאס כנראה עשה שיא! 6/6 לשלוש ברבע אחד! :eek :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־17 אורחים