המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:על זה פותחים ת'רד?
נמרצהוב כתב:שאלה? שחרור שלו מוסיף לתקציב של הקבוצה?
yanay21 כתב:נמרצהוב כתב:שאלה? שחרור שלו מוסיף לתקציב של הקבוצה?
לא חושב שאנחנו יודעים. בגדול, לפי הדיווחים, התקציב שמכבי מייעדת לשתי החתמות ב4 ו5 מסתכם ב600 אלף דולר בערך. אבל לא דיווחו האם זה כולל את השחרורים של הנדריקס או רוצ'סטי. אם כן, אנחנו בצרות. אם לא, אפשר עוד לסגור סגל טוב מאוד. אולי מישהו אחר יודע, אני אישית לא
יוסי22 כתב:ברור שאם מכבי תשתחרר מהחוזים שלהם עם נזק מינימלי התקציב יגדל בצורה משמעותית .
ולא תאמינו , אבל לא צריך להיות דני או חבר של דני כדי להבין את זה .
yanay21 כתב:נמרצהוב כתב:שאלה? שחרור שלו מוסיף לתקציב של הקבוצה?
לא חושב שאנחנו יודעים. בגדול, לפי הדיווחים, התקציב שמכבי מייעדת לשתי החתמות ב4 ו5 מסתכם ב600 אלף דולר בערך. אבל לא דיווחו האם זה כולל את השחרורים של הנדריקס או רוצ'סטי. אם כן, אנחנו בצרות. אם לא, אפשר עוד לסגור סגל טוב מאוד. אולי מישהו אחר יודע, אני אישית לא
londoner כתב:yanay21 כתב:נמרצהוב כתב:שאלה? שחרור שלו מוסיף לתקציב של הקבוצה?
With serious investments in players like Zirbes, Weems, Gaudlock and others, neglecting the 2 remaining positions to 600k is nothing short of stupid. I don't believe Erez, Shimon David and even Nikola, Avi, Eli etc are that stupid. It's either we're serious about competing with the big clubs or we're in the sport of throwing money down the drain. All signs so far point to the former.
I expect 2 serious signings somewhere in the range of 1-1.5M USD together.
yanay21 כתב:londoner כתב:yanay21 כתב:נמרצהוב כתב:שאלה? שחרור שלו מוסיף לתקציב של הקבוצה?
With serious investments in players like Zirbes, Weems, Gaudlock and others, neglecting the 2 remaining positions to 600k is nothing short of stupid. I don't believe Erez, Shimon David and even Nikola, Avi, Eli etc are that stupid. It's either we're serious about competing with the big clubs or we're in the sport of throwing money down the drain. All signs so far point to the former.
I expect 2 serious signings somewhere in the range of 1-1.5M USD together.
הם לא טיפשים, אבל הם כבר הוכיחו שהם שחצנים בצורה שאי אפשר לתאר. מה עשו בפעם הקודמת? החתימו את רוצ'סטי ופארמר, ופתאום הלך הכסף. או שהם ידעו מראש שלא יהיה כסף, ופשוט זרקו לקהל עצם. בטיפשות אני לא אאשים אותם פה, למרות שזו האופציה הפחות מדכאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים