המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:מה זה משנה? משחק אחרון של היווני פה
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
felix_r כתב:Rampel כתב:מה זה משנה? משחק אחרון של היווני פה
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
לא הייתי בונה על זה.
אם כל ההתפרצות הזאת של הדבקות בשלל הקבוצות, עוד יש מצב שיבטלו את המחזור
מקאדו 3 כתב:וואי מזמן לא ראיתי שחקן שאשכרה מפילים עליו את כל התיק כמו ננאלי , כולם נראים חרא בלבן חוץ מזיזיץ ונאנלי הוא הקורבן , אשכרה עדיף לו לעזוב ולחפש קבוצה יותר שפויה והוגנת , מחינתי הוא ממש לא האשם העיקרי
הכלומניקים לא מסוגלים לפתר את המאמן אז תפסו קורבן תורן , זו בושה לא פחותה מאיך שהקבוצה ניראת
עידן כתב:מקאדו 3 כתב:וואי מזמן לא ראיתי שחקן שאשכרה מפילים עליו את כל התיק כמו ננאלי , כולם נראים חרא בלבן חוץ מזיזיץ ונאנלי הוא הקורבן , אשכרה עדיף לו לעזוב ולחפש קבוצה יותר שפויה והוגנת , מחינתי הוא ממש לא האשם העיקרי
הכלומניקים לא מסוגלים לפתר את המאמן אז תפסו קורבן תורן , זו בושה לא פחותה מאיך שהקבוצה ניראת
1) זה לא כזה חדש, מכבי כבר הפילו בעבר תיקים על שחקנים. מסכים שנאנלי ממש לא הבעיה מבחינה מקצועית, יש סיכוי מסוים שהוא אכן בעייתי מבחינה חברתית.
2) לא מסכים שכולם נראים חרא חוץ מזיזיץ'. זיזיץ' בסדר, אבל הוא איום ונורא בהגנה ואני לא מתרשם משחקן שנראה ככה בהגנה באירופה, בטח לא משחקן שאמור להיות מוביל.
3) אל תדאג, מסוגלים לפטר מאמן יפה מאוד באמצע עונה, מכבי הייתה אלופה בזה עד לא מזמן. פשוט מחפשים איך להוציא הכי פחות כסף, ואם אפשר להוציא חצי שקל במקום שקל תשעים - מה טוב. גודס כבר אורז מזוודות על פי וואלה, ובמקרה הגרוע אבי אבן ייקרא לפעולה.
גיא כתב:אבתי את הניתוח של פיני בראל על המצב של מכבי.
טוען ש:
*אכן יאניס נכשל ספציפית בהפעלה של ווילבקין - מעמיס עליו יותר מדי - בהעדר רכז מנהל משחק.
*ששני הגבוהים שלנו לא שומרים, ושהיה לנו בדיוק את השחקן שישלים אותם (לא אזכיר את שמו)
*שיאניס מיצא את עצמו אבל מאמן חדש עכשיו לא יוציא יותר מהקבוצה הזאת כי זו בעקרון קבוצה לא טובה.
עידן כתב:הנקודה השנייה שלך לא מדויקת, כי פיני אמר בצדק שלא הגיוני להיות עם שלושה שחקנים בקבוצה על אותה עמדה והוא מבין את ההחלטה לשחרר אותו. אם לאסור היה יכול להגיע מראש במקום ריינולדס ו/או זיזיץ' זה כבר סיפור אחר, וגם את זה הוא ציין.
עכשיו הודיעו שגם וילרבאן באיירן נדחהfelix_r כתב:כבר נדחו:
פנרבחצ'ה - ריאל
אולימפיאקןס - צסקא
מילאנו - אבלה ברלין
יש נדברים ב-וילרבאן וב-פאו
אחדשיודע כתב:אבל אם שואלים אותי, זה בכלל לא על רקע מקצועי. בעיניי, לא השאירו את לסור נטו על רקע כלכלי. בדיוק כמו שמנסים לחסוך עכשיו כל שקל ולא לחזק/לשנות דברים בקבוצה (מי יודע, אולי שחרור של נאנלי דווקא יחסוך קצת). כמו תמיד (ועכשיו על אחת כמה וכמה - עם הסיפור של רשת הביטחון), לא השאירו מספיק כסף מהתקציב בשביל לתקן בהמשך העונה. אנחנו רואים קבוצות ליגה קיקיוניות משנות ומשתפרות כשלא הולך, ומכבי בעיקר משתהה.
Jack55 כתב:עכשיו הודיעו שגם וילרבאן באיירן נדחהfelix_r כתב:כבר נדחו:
פנרבחצ'ה - ריאל
אולימפיאקןס - צסקא
מילאנו - אבלה ברלין
יש נדברים ב-וילרבאן וב-פאו
עידן כתב:אחדשיודע כתב:אבל אם שואלים אותי, זה בכלל לא על רקע מקצועי. בעיניי, לא השאירו את לסור נטו על רקע כלכלי. בדיוק כמו שמנסים לחסוך עכשיו כל שקל ולא לחזק/לשנות דברים בקבוצה (מי יודע, אולי שחרור של נאנלי דווקא יחסוך קצת). כמו תמיד (ועכשיו על אחת כמה וכמה - עם הסיפור של רשת הביטחון), לא השאירו מספיק כסף מהתקציב בשביל לתקן בהמשך העונה. אנחנו רואים קבוצות ליגה קיקיוניות משנות ומשתפרות כשלא הולך, ומכבי בעיקר משתהה.
לא יודע על איזה רקע לא השאירו אותו, אבל אני אישית באמת לא חושב שיכולים להישאר שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה בדיוק, כשאף אחד מהם לא מסוגל לשחק בשום עמדה אחרת. לא מסתדר מבחינת אגו, מבחינת שינויים שאפשר (או אי אפשר) לערוך בהמשך מבחינת הסגל ולא מבחינת דקות משחק בהינתן מצב שכולם בריאים.
ושוב נחזור לעובדה שבשטח - לאסור לא היה זמין לאורך כמעט כל חודש דצמבר מלכתחילה. כלומר, גם אם היה נשאר בסגל, זה לא היה משנה בכלום מבחינת התוצאות של הקבוצה בחודש החולף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־12 אורחים