יורוליג, מח' 18: מונאקו - מכבי ת"א, רביעי, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יורוליג, מח' 18: מונאקו - מכבי ת"א, רביעי, 20:00

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 דצמבר 2021, 12:33

משחק על המשכו של יאניס במועדון.
נאנלי נשאר בארץ ובדרך החוצה מהקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: יורוליג, מח' 18: מונאקו - מכבי ת"א, רביעי, 20:00

הודעהעל ידי ankram » 28 דצמבר 2021, 12:37

איך נסתדר ללא האנאלי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Rampel » 28 דצמבר 2021, 12:38

מה זה משנה? משחק אחרון של היווני פה

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: יורוליג, מח' 18: מונאקו - מכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2021, 17:33

Rampel כתב:מה זה משנה? משחק אחרון של היווני פה

לא הייתי בונה על זה.
אם כל ההתפרצות הזאת של הדבקות בשלל הקבוצות, עוד יש מצב שיבטלו את המחזור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2021, 17:35

כבר נדחו:

פנרבחצ'ה - ריאל
אולימפיאקןס - צסקא
מילאנו - אבלה ברלין

יש נדברים ב-וילרבאן וב-פאו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 דצמבר 2021, 18:44

felix_r כתב:
Rampel כתב:מה זה משנה? משחק אחרון של היווני פה

לא הייתי בונה על זה.
אם כל ההתפרצות הזאת של הדבקות בשלל הקבוצות, עוד יש מצב שיבטלו את המחזור

אין סיבה שיבטלו את כל המחזור.
מבטלים משחק רק אם לאחת הקבוצות יש פחות מ 8 שחקנים זמינים. בשבוע שעבר ריאל מדריד שיחקה עם 8 שחקנים, שלושה מתוכם הוקפצו מהנוער (ועדיין ניצחה את צסק"א).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 28 דצמבר 2021, 19:35

משחקה ה-1000 של מכבי באירופה
A.Parker

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 דצמבר 2021, 20:46

וואי מזמן לא ראיתי שחקן שאשכרה מפילים עליו את כל התיק כמו ננאלי , כולם נראים חרא בלבן חוץ מזיזיץ ונאנלי הוא הקורבן , אשכרה עדיף לו לעזוב ולחפש קבוצה יותר שפויה והוגנת , מחינתי הוא ממש לא האשם העיקרי
הכלומניקים לא מסוגלים לפתר את המאמן אז תפסו קורבן תורן , זו בושה לא פחותה מאיך שהקבוצה ניראת
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי עידן » 28 דצמבר 2021, 21:51

מקאדו 3 כתב:וואי מזמן לא ראיתי שחקן שאשכרה מפילים עליו את כל התיק כמו ננאלי , כולם נראים חרא בלבן חוץ מזיזיץ ונאנלי הוא הקורבן , אשכרה עדיף לו לעזוב ולחפש קבוצה יותר שפויה והוגנת , מחינתי הוא ממש לא האשם העיקרי
הכלומניקים לא מסוגלים לפתר את המאמן אז תפסו קורבן תורן , זו בושה לא פחותה מאיך שהקבוצה ניראת

1) זה לא כזה חדש, מכבי כבר הפילו בעבר תיקים על שחקנים. מסכים שנאנלי ממש לא הבעיה מבחינה מקצועית, יש סיכוי מסוים שהוא אכן בעייתי מבחינה חברתית.

2) לא מסכים שכולם נראים חרא חוץ מזיזיץ'. זיזיץ' בסדר, אבל הוא איום ונורא בהגנה ואני לא מתרשם משחקן שנראה ככה בהגנה באירופה, בטח לא משחקן שאמור להיות מוביל.

3) אל תדאג, מסוגלים לפטר מאמן יפה מאוד באמצע עונה, מכבי הייתה אלופה בזה עד לא מזמן. פשוט מחפשים איך להוציא הכי פחות כסף, ואם אפשר להוציא חצי שקל במקום שקל תשעים - מה טוב. גודס כבר אורז מזוודות על פי וואלה, ובמקרה הגרוע אבי אבן ייקרא לפעולה.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2021, 21:53

עידן כתב:
מקאדו 3 כתב:וואי מזמן לא ראיתי שחקן שאשכרה מפילים עליו את כל התיק כמו ננאלי , כולם נראים חרא בלבן חוץ מזיזיץ ונאנלי הוא הקורבן , אשכרה עדיף לו לעזוב ולחפש קבוצה יותר שפויה והוגנת , מחינתי הוא ממש לא האשם העיקרי

1) זה לא כזה חדש, מכבי כבר הפילו בעבר תיקים על שחקנים. מסכים שנאנלי ממש לא הבעיה מבחינה מקצועית, יש סיכוי מסוים שהוא אכן בעייתי מבחינה חברתית.

2) לא מסכים שכולם נראים חרא חוץ מזיזיץ'. זיזיץ' בסדר, אבל הוא איום ונורא בהגנה ואני לא מתרשם משחקן שנראה ככה בהגנה באירופה, בטח לא משחקן שאמור להיות מוביל.

3) אל תדאג, מסוגלים לפטר מאמן יפה מאוד באמצע עונה, מכבי הייתה אלופה בזה עד לא מזמן. פשוט מחפשים איך להוציא הכי פחות כסף, ואם אפשר להוציא חצי שקל במקום שקל תשעים - מה טוב. גודס כבר אורז מזוודות על פי וואלה, ובמקרה הגרוע אבי אבן ייקרא לפעולה.

דרך אגב, נאנלי קולע בממוצע יותר נקודות למשחק מז'יז'יץ', וזאת למרות שכולם עובדים בשביל להפעיל את ז'יז'יץ', ואף אחד לא עובד בשביל להפעיל את נאנלי.

(ולא שיש לי טענות כלשהן נגד ז'יז'יץ')
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גיא » 28 דצמבר 2021, 22:51

אבתי את הניתוח של פיני בראל על המצב של מכבי.
טוען ש:
*אכן יאניס נכשל ספציפית בהפעלה של ווילבקין - מעמיס עליו יותר מדי - בהעדר רכז מנהל משחק.
*ששני הגבוהים שלנו לא שומרים, ושהיה לנו בדיוק את השחקן שישלים אותם (לא אזכיר את שמו)
*שיאניס מיצא את עצמו אבל מאמן חדש עכשיו לא יוציא יותר מהקבוצה הזאת כי זו בעקרון קבוצה לא טובה.
גיא

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 דצמבר 2021, 23:13

כמה שאני חושב על זה אני לא מצליח להבין איך קבוצה ששיחקה כל כך טוב עד לפני חודש נראית כמו קטסטרופה מוחלטת , לא קונה את זה שזו קבוצה כל כך גרועה , חומר השחקנים לא רע בכלל רק שכל שחקן מסקוטי ועד אחרון השחקנים נראה פתאום צל של עצמו , אשכרה כאילו עברו סדנה איך לשחק הכי גרוע שאפשר והכי עלוב שאפשר , אני דווקא חושב שעם מאמן אחר יש לקבוצה הזאת הרבה פוטנציאל , חומר השחקנים הזה יכול לשחק הרבה הרבה יותר טוב , זו לא קבוצה סטייל אפי שנבנתה נורא וחוץ מארויו שחקנים פח אשפה , משהו כאן באמת נראה לא הגיוני .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי עידן » 28 דצמבר 2021, 23:46

גיא כתב:אבתי את הניתוח של פיני בראל על המצב של מכבי.
טוען ש:
*אכן יאניס נכשל ספציפית בהפעלה של ווילבקין - מעמיס עליו יותר מדי - בהעדר רכז מנהל משחק.
*ששני הגבוהים שלנו לא שומרים, ושהיה לנו בדיוק את השחקן שישלים אותם (לא אזכיר את שמו)
*שיאניס מיצא את עצמו אבל מאמן חדש עכשיו לא יוציא יותר מהקבוצה הזאת כי זו בעקרון קבוצה לא טובה.

כן, גם אני בסה"כ הסכמתי עם הניתוח.

הנקודה השנייה שלך לא מדויקת, כי פיני אמר בצדק שלא הגיוני להיות עם שלושה שחקנים בקבוצה על אותה עמדה והוא מבין את ההחלטה לשחרר אותו. אם לאסור היה יכול להגיע מראש במקום ריינולדס ו/או זיזיץ' זה כבר סיפור אחר, וגם את זה הוא ציין.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 דצמבר 2021, 00:07

עידן כתב:הנקודה השנייה שלך לא מדויקת, כי פיני אמר בצדק שלא הגיוני להיות עם שלושה שחקנים בקבוצה על אותה עמדה והוא מבין את ההחלטה לשחרר אותו. אם לאסור היה יכול להגיע מראש במקום ריינולדס ו/או זיזיץ' זה כבר סיפור אחר, וגם את זה הוא ציין.

לא שהפיני הזה אלוהים, אבל הלכתי לצפות במה מדובר, והוא ממש לא אמר את זה (מממ... כי זה כן הגיוני בקבוצת יורוליג/NBA שמשחקת 700 משחקים בעונה שיהיו 3 סנטרים בכירים - בטח אם השניים האחרים לא מספקים את הסחורה בצד ההגנתי).
הוא אמר שלמכבי היה ביד את השחקן ״המושלם״ (לדעתו) שיכל להשלים את שני השחקנים האלו (ז׳יז׳יץ׳ וריינולדס), פירט למה, ואז גם אמר ״מצד אחד אני יכול להבין את זה״ (ופירט את הסיבות המקצועיות שאולי הביאו את המוחות הגאוניים שמנהלים את הקבוצה לשחרר אותו) ו-״מצד שני, אם אתם שואלים אותי, הייתי לוקח את לסור לפני ז׳יז׳יץ׳ וריינולדס, בטח שאני בונה קבוצה בתחילת העונה״. כלומר, מבחינתו, הוא היה משאיר אותו, ובטח מתעדף אותו בתחילת העונה על פני ריינולדס (וז׳יז׳יץ׳).

אבל אם שואלים אותי, זה בכלל לא על רקע מקצועי. בעיניי, לא השאירו את לסור נטו על רקע כלכלי. בדיוק כמו שמנסים לחסוך עכשיו כל שקל ולא לחזק/לשנות דברים בקבוצה (מי יודע, אולי שחרור של נאנלי דווקא יחסוך קצת). כמו תמיד (ועכשיו על אחת כמה וכמה - עם הסיפור של רשת הביטחון), לא השאירו מספיק כסף מהתקציב בשביל לתקן בהמשך העונה. אנחנו רואים קבוצות ליגה קיקיוניות משנות ומשתפרות כשלא הולך, ומכבי בעיקר משתהה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 29 דצמבר 2021, 00:10

felix_r כתב:כבר נדחו:

פנרבחצ'ה - ריאל
אולימפיאקןס - צסקא
מילאנו - אבלה ברלין

עכשיו הודיעו שגם וילרבאן באיירן נדחה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי עידן » 29 דצמבר 2021, 00:38

אחדשיודע כתב:אבל אם שואלים אותי, זה בכלל לא על רקע מקצועי. בעיניי, לא השאירו את לסור נטו על רקע כלכלי. בדיוק כמו שמנסים לחסוך עכשיו כל שקל ולא לחזק/לשנות דברים בקבוצה (מי יודע, אולי שחרור של נאנלי דווקא יחסוך קצת). כמו תמיד (ועכשיו על אחת כמה וכמה - עם הסיפור של רשת הביטחון), לא השאירו מספיק כסף מהתקציב בשביל לתקן בהמשך העונה. אנחנו רואים קבוצות ליגה קיקיוניות משנות ומשתפרות כשלא הולך, ומכבי בעיקר משתהה.

לא יודע על איזה רקע לא השאירו אותו, אבל אני אישית באמת לא חושב שיכולים להישאר שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה בדיוק, כשאף אחד מהם לא מסוגל לשחק בשום עמדה אחרת. לא מסתדר מבחינת אגו, מבחינת שינויים שאפשר (או אי אפשר) לערוך בהמשך מבחינת הסגל ולא מבחינת דקות משחק בהינתן מצב שכולם בריאים.

ושוב נחזור לעובדה שבשטח - לאסור לא היה זמין לאורך כמעט כל חודש דצמבר מלכתחילה. כלומר, גם אם היה נשאר בסגל, זה לא היה משנה בכלום מבחינת התוצאות של הקבוצה בחודש החולף.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2021, 01:24

Jack55 כתב:
felix_r כתב:כבר נדחו:

פנרבחצ'ה - ריאל
אולימפיאקןס - צסקא
מילאנו - אבלה ברלין

עכשיו הודיעו שגם וילרבאן באיירן נדחה

ברור, כי גם לוילרבאן היו חולים כבר אתמול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2021, 01:29

יש מצב שגם המשחק של פאו נגד ז'לגיריס יתבטל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 דצמבר 2021, 02:05

לא יודע למה יש כאלה שעדיין אומרים שז'יז'יץ' חור בהגנה. זו סתם דעה קדומה. הוא דווקא השתפר מאוד בהגנה, וראו את זה ממש טוב במשחק האחרון בזניט, כאשר פעם אחר פעם זניט הייתה מאלצת את מכבי לעשות חילוף, ואז הגארד עם הכדור היה מנסה לחדור על ז'יז'יץ' , ונכשל פעם אחר פעם!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 דצמבר 2021, 02:09

עידן כתב:
אחדשיודע כתב:אבל אם שואלים אותי, זה בכלל לא על רקע מקצועי. בעיניי, לא השאירו את לסור נטו על רקע כלכלי. בדיוק כמו שמנסים לחסוך עכשיו כל שקל ולא לחזק/לשנות דברים בקבוצה (מי יודע, אולי שחרור של נאנלי דווקא יחסוך קצת). כמו תמיד (ועכשיו על אחת כמה וכמה - עם הסיפור של רשת הביטחון), לא השאירו מספיק כסף מהתקציב בשביל לתקן בהמשך העונה. אנחנו רואים קבוצות ליגה קיקיוניות משנות ומשתפרות כשלא הולך, ומכבי בעיקר משתהה.

לא יודע על איזה רקע לא השאירו אותו, אבל אני אישית באמת לא חושב שיכולים להישאר שלושה שחקנים בכירים על אותה עמדה בדיוק, כשאף אחד מהם לא מסוגל לשחק בשום עמדה אחרת. לא מסתדר מבחינת אגו, מבחינת שינויים שאפשר (או אי אפשר) לערוך בהמשך מבחינת הסגל ולא מבחינת דקות משחק בהינתן מצב שכולם בריאים.

ושוב נחזור לעובדה שבשטח - לאסור לא היה זמין לאורך כמעט כל חודש דצמבר מלכתחילה. כלומר, גם אם היה נשאר בסגל, זה לא היה משנה בכלום מבחינת התוצאות של הקבוצה בחודש החולף.

עוד פעם הסיפורים על אגו וחדר הלבשה? די כבר עם זה. עכשיו המצב טוב? כשמפסידים, יש בלאגן. כשמנצחים (והרבה תלוי בסגל השחקנים שיש לך) אז חדר ההלבשה מצוין. ככה זה עובד. וב-NBA אתה יכול לראות לא מעט קבוצות לאורך השנים האחרונות שהחזיקו ב-3 (ויותר) סנטרים בכירים ששולבו ברוטציה לסירוגין. ריינולדס אגב כבר היה כאן, בעונה היותר מוצלחת של מכבי ב-7 שנים האחרונות, בסיטאוציה של 3 סנטרים בכירים במקביל. אפשר לנהל את זה וזה בטח עדיף על לזרוק 20 מיליון דולר לפח.

ושוב נחזור לעובדה בשטח - אף אחד לא יודע כמה זמן לסור היה צריך להחמיץ אם היה נשאר כאן. גם אם לא היה כאן שבועיים-שלוש, זה עדיף מאשר כל הזמן הזה שלא שותף וישב בחוץ וכל החודשים שלאחר מכן.
אחדשיודע

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־12 אורחים