המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:במכבי לא נרשמו למשחק: ניבו, היליארד, הולינס ומרטין.
בהפועל לא נרשמו למשחק: אונואקו וג'יילן הורד.
sroeyz כתב:מרסר כתב:במכבי לא נרשמו למשחק: ניבו, היליארד, הולינס ומרטין.
טעות ענקית שמראה כמה קטש בלחץ, דווקא היליארד ומרטין חייבים לשחק ולצבור ביטחון בחזרה .
בראון היה חייב לנוח
מכבי יודעת שהיורוליג תאכלס נגמר… הכל על הליגה. הלחם והחמאהמרסר כתב:sroeyz כתב:מרסר כתב:במכבי לא נרשמו למשחק: ניבו, היליארד, הולינס ומרטין.
טעות ענקית שמראה כמה קטש בלחץ, דווקא היליארד ומרטין חייבים לשחק ולצבור ביטחון בחזרה .
בראון היה חייב לנוח
קטש מת מפחד אם זה לא דרבי הוא לא רושם לא את בולדווין ולא את בראון, כי מעבר ליוקרה אין פה שום דבר משמעותי במשחק הזה שכרגע לא קובע כלום להמשך הליגה הזאת.
A.Parker כתב:שלא יהיה ספק שהולך להיות משחק קשה מאוד. עושה רושם שלקטש חשוב לנצח אותו גם אם יגיע לאולימפיאקוס גמור.
ankram כתב:נקווה שלא יפתחו לנו את התחת. יש להם יתרון עצום בעמדת המאמן , והישראלים שלהם , בניגוד אלינו , הם חלק אינטגרלי מהקבוצה.
הרגשה שלי? תומר גינת יחייך הלילה , ויוכיח בפעם הסופית , שעשה את הבחירה הנכונה עבור שחקן ישראלי.
בלק בא למכורitai7 כתב:עומר אסתרון, עמית בלק ואדר פאר בשיפוט
בדיוק אתמול אמרתי כמה אני שונא אותם על זה שכל שנה מחדש אני בא עם איזשהי ציפיה והם שורפים את כל העצבים כבר בנובמברmy man כתב:שבוע מאד משמעותי ביחס לקטש...
הוא חייב לצאת עם 3 מ3..
המחצית הראשונה מול פרטיזן היתה בסדר גמור. הוא פשוט השתנק בחצי השני ולא הגיב - ושום דבר לא מפתיע כי זה ממש בהתאמה לקטש שאנחנו מכירים מאז ומעולם כמאמן.
וזה פשוט נמאס כל הבינוניות(מינוס) הזו שאנחנו סובלים בגזרת המאמן מאז דייויד. נמאס ברמות של להפסיק לראות את העצבים שזה עושה כל שבוע מחדש כבר 10 שנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים