המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:בגדול, כפי שפיני הגדיר היטב - נראה כמו מעבר מהפח אל הפחת.
עבר מאחת הקבוצות החלשות במזרח עם עבר בינוני והווה עגום, לאחת הקבוצות החלשות במערב עם עבר בינוני והווה עגום.
felix_r כתב:עידן כתב:בגדול, כפי שפיני הגדיר היטב - נראה כמו מעבר מהפח אל הפחת.
עבר מאחת הקבוצות החלשות במזרח עם עבר בינוני והווה עגום, לאחת הקבוצות החלשות במערב עם עבר בינוני והווה עגום.
יש מצב שיש לו פשוט סוכן חלש? כי גם החוזה שלו די נמוך
שועל כתב:עוד לא בטוח שזו קבוצתו החדשה
A.Parker כתב:בהצלחה
אולי לפורטלנד יש עוד קצת שאיפות. מחכה לשמוע את יחסי השנאה ששי יפתח עם המערכת.
שמואל1 כתב:קבוצה דיכאון. כבר היה עדיף וושינגטון.
ועכשיו גם לא יהיו משחקים בשעות נוחות לקהל הישראלי.
BIG sofo כתב:אני חושב שפורטלנד כן יכולים להילחם על הפליאוף/פליי אין בעונה הקרובה.
סך הכל יש להם סגל עם הרבה שחקנים צעירים עם פוטנציאל טוב והם גם הביאו סנטר מצויין בדראפט...
מאמין שהם עוד יעשו טריידים...יש להם יותר מדיי סנטרים...
וגם גימי גראנט מועמד לעבור בטרייד...
דאקינס עשה דברים כאלו בקריירה שלו על שחקנים יותר מוכחים מדני, מי שמפריע לו בטיימליין לרוב מוצא את עצמו בחוץ.~Box & 1~ כתב:איך אני רוצה שהוא יוכיח לוויזארדס שהם עשו טעות גדולה.
אני מגיב המון בפורומים שלהם כבר 4 שנים ולגמרי "מושקע" בזה, לראות הרבה מהם מזלזלים בפוטנציאל שלו ושמחים על הטרייד עשה לי רע.
עכשיו זה עליו להוכיח שהGM החדש וויל דאקינס עשה טעות.
הדבר המרכזי שאפשר להניח מהמהלך של דאקינס זה שהוא לא מחזיק מהפוטנציאל של דני. שאר הניתוחים פחות רלוונטים.
אם הוא היה מחזיק מהפוטנציאל שלו תהיו בטוחים שהוא לא היה מוותר עליו בגיל 23, אחרי עונת פריצה, גם אם זה עבור 2 בחירות סיבוב ראשון.
שחקנים כמו עמנואל קוויקלי קיבלו חוזה של 175 מיליון דולר ל5 שנים. סקוטי בארנס שבעיני הוא לא כשרוני בהרבה מדני, קיבל חוזה שנושק ל300 מיליון דולר.
חוזה גבוה= מושקעים בך (ראה ערך שחקן גרוע כמו פול). חוזה נוח= סחיר מאוד ובקלות יכול לנדוד מקבוצה לקבוצה.
עד עכשיו ציון 0 לניהול של הסובבים של דני לקריירה שלו. לא בגלל החוזה עצמו, אלא בגלל שהובילו אותו למצב שאחרי 4 שנים הוא על חוזה כזה נמוך שיכול להפוך אותו ל journeyman.
מקווה שהוא יראה בעונה הקרובה בפורטלנד המשך ישיר לשיפור בחצי העונה האחרונה בוויזארדס, ולא יחזור לפסיביות וההססנות של העונות הקודמות.
----
עוד נקודה שחשוב לציין. הנוכחות של מייק שמיץ כעוזר ג'נרל מנג'ר של הבלייזרס יכולה לעשות את ההבדל עבור דני. מקווה שהוא יהיה בקשר צמוד אליו וששמיץ יכוון אותו מה לשפר כדי להתפוצץ. לשמיץ יש אינטרס כפול שדני יצליח שם, גם כי עוד זוכרים לו שהוא קרא לו "הגניבה של הדראפט ב2020" וגם כי אני מאמין שפורטלנד הסתמכה על ההמלצות שלו להביא אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים