דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2024, 14:05

תקופה חדשה בחייו של דני. אשכול חדש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2024, 14:07

בגדול, כפי שפיני הגדיר היטב - נראה כמו מעבר מהפח אל הפחת.

עבר מאחת הקבוצות החלשות במזרח עם עבר בינוני והווה עגום, לאחת הקבוצות החלשות במערב עם עבר בינוני והווה עגום.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2024, 14:28

עידן כתב:בגדול, כפי שפיני הגדיר היטב - נראה כמו מעבר מהפח אל הפחת.

עבר מאחת הקבוצות החלשות במזרח עם עבר בינוני והווה עגום, לאחת הקבוצות החלשות במערב עם עבר בינוני והווה עגום.

יש מצב שיש לו פשוט סוכן חלש? כי גם החוזה שלו די נמוך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2024, 14:33

felix_r כתב:
עידן כתב:בגדול, כפי שפיני הגדיר היטב - נראה כמו מעבר מהפח אל הפחת.

יש מצב שיש לו פשוט סוכן חלש? כי גם החוזה שלו די נמוך

זה לא שהסוכן קשור לטרייד הזה. כל עוד אין לך זכות ווטו על טריידים בחוזה (משהו ששמור אולי רק לכוכבי על), אז יכולים להמשיך להעביר אותו שוב ושוב ואין לו באמת say בעניין.

לגבי החוזה הוא באמת נראה מאוד נמוך ביחס לחוזי העתק בליגה הזו, אבל בנקודת הזמן שדני חתם עליה הוא לקח סיכון, שבדיעבד כנראה לא השתלם לו לקחת.
עידן

הודעהעל ידי שועל » 27 יוני 2024, 16:30

עוד לא בטוח שזו קבוצתו החדשה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2024, 16:51

שועל כתב:עוד לא בטוח שזו קבוצתו החדשה

נכון. באשכול הקודם המלצתי אולי לחכות קצת לראות אם זו באמת תהיה הקבוצה שלו בתחילת העונה :laugh1
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יוני 2024, 18:26

בהצלחה
אולי לפורטלנד יש עוד קצת שאיפות. מחכה לשמוע את יחסי השנאה ששי יפתח עם המערכת.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2024, 18:34

A.Parker כתב:בהצלחה
אולי לפורטלנד יש עוד קצת שאיפות. מחכה לשמוע את יחסי השנאה ששי יפתח עם המערכת.

אני באמת לא חושב שיש הבדל גדול בין הקבוצות. אם כבר, נראה לי שהבנייה מחדש של פורטלנד בשלב מוקדם יותר אפילו מזו של הוויזארדס.

להבנתי המוגבלת גם לא חסרים חובקי כדור בפורטלנד שישמחו לא למסור לדני.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יוני 2024, 18:37

קבוצה דיכאון. כבר היה עדיף וושינגטון.
ועכשיו גם לא יהיו משחקים בשעות נוחות לקהל הישראלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 28 יוני 2024, 00:07

אני חושב שפורטלנד כן יכולים להילחם על הפליאוף/פליי אין בעונה הקרובה.
סך הכל יש להם סגל עם הרבה שחקנים צעירים עם פוטנציאל טוב והם גם הביאו סנטר מצויין בדראפט...
מאמין שהם עוד יעשו טריידים...יש להם יותר מדיי סנטרים...
וגם גימי גראנט מועמד לעבור בטרייד...
BIG sofo

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2024, 00:45

שמואל1 כתב:קבוצה דיכאון. כבר היה עדיף וושינגטון.
ועכשיו גם לא יהיו משחקים בשעות נוחות לקהל הישראלי.

קבוצה לא משהו, אבל לא חושב שיש קבוצה גרועה יותר מוושינגטון. זה נראה כאילו ה-GM של וושינגטון שם לעצמו מטרה לפרק את הקבוצה בצורה מקסימלית כדי שהליגה תחליט לסגור אותה. אין דברים כאלה. משנה לשנה הם בכוח מאבדים כול שחקן נורמלי שהיה להם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2024, 11:49

BIG sofo כתב:אני חושב שפורטלנד כן יכולים להילחם על הפליאוף/פליי אין בעונה הקרובה.
סך הכל יש להם סגל עם הרבה שחקנים צעירים עם פוטנציאל טוב והם גם הביאו סנטר מצויין בדראפט...
מאמין שהם עוד יעשו טריידים...יש להם יותר מדיי סנטרים...
וגם גימי גראנט מועמד לעבור בטרייד...

אם לא ראית את הסרטון האחרון של פיני לגבי המעבר של דני לשם, ממליץ לך לצפות בו:

https://www.youtube.com/watch?v=TYZqv37bI40

לא רק שהם היו אחת הקבוצות הגרועות בליגה, הם הקבוצה הכי גרועה בליגה באסיסטים/ריווח, קבוצה שגם ממש לא מתאימה לשיטת המשחק של דני. קבוצה בלי IQ כדורסל בשיט, לא מאומנת, שכל אחד הולך שם ראש בקיר. בשביל שהם יצליחו להגיע לפלייאין בעונה הקרובה הם צריכים להשתנות ב-180 מעלות.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 יוני 2024, 13:53

ערוץ הספורט העלה ביוטיוב (לא ידעתי שזה קיים) כתבה שמורכבת בעיקר מכתבה שהוקלטה ביוני ונגנזה עקב המעבר. הכתבה ערוכה נוראית אבל מה שכן אמרו בה זה שמייק שמיץ, הסגן gm של פורטלנד (שעוד בדראפט אמר כמה הוא מעריך את דני והוא חושב שעוד 5 שנים יראו אותו בתור הגניבה הכי גדולה בדראפט) הוא הדוחף העיקרי לטרייד הזה.
מעניין אם הם אומרים את זה גם ממידע פנימי או רק כי זה היה הניחוש ההגיוני (כבר מערב הדראפט השנה כולם הוציאו את ההקלטות של שניהם יחד), מה שכן 5 שנים אחרי הדראפט ההוא דני משחק תחתיו ולפחות יש מישהו במועדון שמושקע בו.

עוד 2 דברים מעניינים מהכתבה:
*דני אמר שבעונה הבאה (בוושינגטון) הוא מצפה להיות השחקן המוביל ולקחת על עצמו כמו שחקן מוביל, עכשיו כנראה זה פחות רלוונטי
* בכל הכתבה דובר על כמה הוא השתלב טוב בוויזארדס וכמה הוא רצה לעבור לקבוצה מנצחת ואיך פורטלנד היא לא כזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 יוני 2024, 22:03

https://www.mako.co.il/news-n12_magazin ... dium=Share

ראיון מלפני הטרייד מסתבר, פורסם עכשיו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 יוני 2024, 21:46

איך אני רוצה שהוא יוכיח לוויזארדס שהם עשו טעות גדולה.

אני מגיב המון בפורומים שלהם כבר 4 שנים ולגמרי "מושקע" בזה, לראות הרבה מהם מזלזלים בפוטנציאל שלו ושמחים על הטרייד עשה לי רע.

עכשיו זה עליו להוכיח שהGM החדש וויל דאקינס עשה טעות.

הדבר המרכזי שאפשר להניח מהמהלך של דאקינס זה שהוא לא מחזיק מהפוטנציאל של דני. שאר הניתוחים פחות רלוונטים.

אם הוא היה מחזיק מהפוטנציאל שלו תהיו בטוחים שהוא לא היה מוותר עליו בגיל 23, אחרי עונת פריצה, גם אם זה עבור 2 בחירות סיבוב ראשון.

שחקנים כמו עמנואל קוויקלי קיבלו חוזה של 175 מיליון דולר ל5 שנים. סקוטי בארנס שבעיני הוא לא כשרוני בהרבה מדני, קיבל חוזה שנושק ל300 מיליון דולר.

חוזה גבוה= מושקעים בך (ראה ערך שחקן גרוע כמו פול). חוזה נוח= סחיר מאוד ובקלות יכול לנדוד מקבוצה לקבוצה.

עד עכשיו ציון 0 לניהול של הסובבים של דני לקריירה שלו. לא בגלל החוזה עצמו, אלא בגלל שהובילו אותו למצב שאחרי 4 שנים הוא על חוזה כזה נמוך שיכול להפוך אותו ל journeyman.

מקווה שהוא יראה בעונה הקרובה בפורטלנד המשך ישיר לשיפור בחצי העונה האחרונה בוויזארדס, ולא יחזור לפסיביות וההססנות של העונות הקודמות.

----

עוד נקודה שחשוב לציין. הנוכחות של מייק שמיץ כעוזר ג'נרל מנג'ר של הבלייזרס יכולה לעשות את ההבדל עבור דני. מקווה שהוא יהיה בקשר צמוד אליו וששמיץ יכוון אותו מה לשפר כדי להתפוצץ. לשמיץ יש אינטרס כפול שדני יצליח שם, גם כי עוד זוכרים לו שהוא קרא לו "הגניבה של הדראפט ב2020" וגם כי אני מאמין שפורטלנד הסתמכה על ההמלצות שלו להביא אותו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 יוני 2024, 09:53

~Box & 1~ כתב:איך אני רוצה שהוא יוכיח לוויזארדס שהם עשו טעות גדולה.

אני מגיב המון בפורומים שלהם כבר 4 שנים ולגמרי "מושקע" בזה, לראות הרבה מהם מזלזלים בפוטנציאל שלו ושמחים על הטרייד עשה לי רע.

עכשיו זה עליו להוכיח שהGM החדש וויל דאקינס עשה טעות.

הדבר המרכזי שאפשר להניח מהמהלך של דאקינס זה שהוא לא מחזיק מהפוטנציאל של דני. שאר הניתוחים פחות רלוונטים.

אם הוא היה מחזיק מהפוטנציאל שלו תהיו בטוחים שהוא לא היה מוותר עליו בגיל 23, אחרי עונת פריצה, גם אם זה עבור 2 בחירות סיבוב ראשון.

שחקנים כמו עמנואל קוויקלי קיבלו חוזה של 175 מיליון דולר ל5 שנים. סקוטי בארנס שבעיני הוא לא כשרוני בהרבה מדני, קיבל חוזה שנושק ל300 מיליון דולר.

חוזה גבוה= מושקעים בך (ראה ערך שחקן גרוע כמו פול). חוזה נוח= סחיר מאוד ובקלות יכול לנדוד מקבוצה לקבוצה.

עד עכשיו ציון 0 לניהול של הסובבים של דני לקריירה שלו. לא בגלל החוזה עצמו, אלא בגלל שהובילו אותו למצב שאחרי 4 שנים הוא על חוזה כזה נמוך שיכול להפוך אותו ל journeyman.

מקווה שהוא יראה בעונה הקרובה בפורטלנד המשך ישיר לשיפור בחצי העונה האחרונה בוויזארדס, ולא יחזור לפסיביות וההססנות של העונות הקודמות.

----

עוד נקודה שחשוב לציין. הנוכחות של מייק שמיץ כעוזר ג'נרל מנג'ר של הבלייזרס יכולה לעשות את ההבדל עבור דני. מקווה שהוא יהיה בקשר צמוד אליו וששמיץ יכוון אותו מה לשפר כדי להתפוצץ. לשמיץ יש אינטרס כפול שדני יצליח שם, גם כי עוד זוכרים לו שהוא קרא לו "הגניבה של הדראפט ב2020" וגם כי אני מאמין שפורטלנד הסתמכה על ההמלצות שלו להביא אותו.
דאקינס עשה דברים כאלו בקריירה שלו על שחקנים יותר מוכחים מדני, מי שמפריע לו בטיימליין לרוב מוצא את עצמו בחוץ.
אפשר לומר שהחוזה שלו נמוך מידי אבל זה בדיעבד, השקט שזה נתן לו והמעמד שהוא היה כשהוא חתם בו גם שווה לא מעט, נראה לי גם הייתה לו תקווה שזה יגרום להעביר אותו לקבוצה טובה כי זה כל מה שהוא מדבר עליו אבל פורטלנד... אני חושב שלהוכיח לדאקינס שהוא עשה טעות זה לא בדיוק הסיטואציה, הוא צריך להוכיח שהוא יכול להיות טוב ולהוביל בפורטלנד, בדיוק כמו שהוא אמר בראיונות הגנוזים על הוויזארדס. אני חושב שדאקינס יודע על מה הוא וויתר, אבל כמו באוקלהומה, הוא רוצה לנצח עוד 5 שנים ולהשאיר את דני על חוזה של 4 שנים כאשר הוא יכול לקבל 2 בחירות סיבוב ראשון ואולי לגרד 3 בצורה של שחקן השישי של לפני שנתיים, קשה להאשים אותו.

החוזים בNBA הזויים עכשיו ככה שדני בקלות היה יכול לקחת פי 3 אבל זה מה יש, בדיעבד אפשר לומר שהסביבה שלו הייתה קצת מנותקת אבל לסיטואציה אבל מנגד בזמנו הרוב אמרו שזה חוזה טוב וחוזה שלא מקרקע אותך לוויזארדס זה גם טוב.

לגבי שמיץ, זה הדבר היחידי שמעודד אותי, יש פה מישהו שלפחות האמין בו ומושקע בו בדרך מסויימת, פורטלנד נראת רע עם שחקנים שלא רוצים לפני הכל ונקווה שהם יצליחו לבנות משהו סביר או שדני יעבור שוב לקבוצה טובה יותר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Runner30 » 12 יולי 2024, 00:00

יש שמועות שהולכים להחליף את בילאפס.
או שזה משאלת ליבם של האוהדים.
הדיבור שהוא יוחלף בכל מקרה בשנה הבאה, אחרי שזרקו כבר את כל הצוות שלו והוא לא בדיוק הצטיין בשילובו של הרכז הצעיר.
Runner30

הודעהעל ידי מרסר » 05 אוגוסט 2024, 17:40

רשמית: הרייטינג של דני אבדיה ב-NBA 2K25 נחשף והוא יעמוד על 81 אוברול בפתיחת העונה
עלייה של 5 נקודות מהניקוד אשתקד (76) .

https://x.com/thebasket13/status/1820326083410977030
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 28 אוגוסט 2024, 00:01

לשם שינוי אחלה כתבה בערוץ הספורט על דני. כתובה היטב ומפורטת

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=481563
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 אוקטובר 2024, 13:08

אני יודע שאני אתחרט שאני מקפיץ את התרד הזה אבל אתמול מול יוטה (הקבוצה כנראה הכי חלשה בליגה העונה הקרובה) פורטלנד הראתה המון סימנים חיוביים.
שמרו חזק, מסרו טוב, ניהול משחק נהדר ודני היה שחקן מרכזי על המגרש, רוב התרגילים עברו דרכו ולמרות ערב קליעה לא טוב הוא התקרב לטריפל באבל ב2 רבעים וחצי. אם פורטלנד תמשיך ככה בעונה זה יהיה טוב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים