פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

10 נובמבר 2025, 12:01

מכבי Rapyd ת"א החתימה את גבריאל לונדברג
הגארד הדני (1.93 מ', 30), המכונה "איפה" ובעל ניסיון של 5 עונות ביורוליג במדי צסק"א, וירטוס ופרטיזן, מגיע בחוזה עד תום העונה ויחזק את הקו האחורי של הצהובים

הגארד הדני (1.93 מ', בן 30), שמשחק בעמדות הרכז והקלע, מגיע עם ניסיון עשיר ביורוליג. בחמש העונות הקודמות רשם 129 הופעות במפעל הבכיר באירופה עם ממוצעים של 9 נקודות, 2.2 ריבאונדים ו-2.2 אסיסטים ב-21 דקות למשחק. הדני לא יצטרף לשבוע הכפול ביורוליג. הוא יכנס לפעילות בהדרגה ויחבור לקבוצה לאחר שתשוב מבלגרד.

מדובר בשחקן בעל ניסיון עשיר בזירה האירופאית עם שילוב נדיר של כוח, מהירות וקליעה מבחוץ. הוא מביא עמו בגרות, יציבות, קשיחות ויכולת לייצר נקודות. בעונה האחרונה בשורות פרטיזן בלגרד קלע 7.3 נקודות בממוצע למשחק במפעל האירופאי, לצד 2.2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים ב-14.9 דקות.

"אנחנו שמחים לצרף את איפה לונדברג למכבי." סיפר עודד קטש, "מדובר בגארד גדול, עם הרבה ניסיון ביורוליג, יכולת ואיכות. הוא יכול לעזור לנו בהרבה אספקטים כולל הגנתית ויש לו אלמנטים שאנחנו מאוד זקוקים להם."

"
אני נרגש מאוד להצטרף למכבי תל אביב," הסביר בהתרגשות איפה לונדברג, "זה אחד המועדונים המכובדים והנלהבים ביותר באירופה
.
בכל פעם ששיחקתי בתל אביב הרגשתי את האנרגיה האדירה שמגיעה מהאוהדים ומהאווירה בהיכל
.
אני לא יכול לחכות להיות חלק מזה, להתחרות, ולתת את כל מה שיש לי."

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Re: גבריאל

10 נובמבר 2025, 12:22

מחכים חודשיים להחתים שחקן שצריך וגם אז בוחרים באופציה גרועה שבכלל לא עונה על הצרכים של הקבוצה
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 10 נובמבר 2025, 12:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 נובמבר 2025, 12:29

לוקח חודשיים להחתים שחקן
בסוף מחתימים שחקן שהוא לא רכז טבעי בכלל
השחקן חתם אבל לא ישחק בשבוע הכפול
איך הגיוני שקבוצות אחרות מחתימות שחקן וכבר יום אחרי הוא משחק
למה אצל מכבי הכל מתארך ומתארך
כרגיל הכל עקום אצל מכבי פשוט עקום

10 נובמבר 2025, 12:33

אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי

10 נובמבר 2025, 12:36

בהצלחה

צריך לומר ביושר שלעומת הסטנדרט שמכבי הרגילה אותנו בשנים האחרונות (דג׳וליוס, סייבן לי, ג׳ו תומאסון, ג׳יילן אדאמס) אז מדובר בשידרוג של ממש כשמגיע אלינו גארד עם ניסיון יורוליג מוכח

10 נובמבר 2025, 13:03

A.Parker כתב:אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי

הידיעה ב-one מגוחכת. רשום שהוא מצטרף לקו האחורי שכולל בין היתר את אורוש, אחרי זה כתוב שהוא צפוי להחליף את אורוש, ובהמשך כתוב "כל עוד אורוש עדיין בקבוצה אז הוא יהיה הזר התשיעי", כשהרי הוא כבר שוחרר רשמית עוד אתמול.

10 נובמבר 2025, 13:04

עידן כתב:
A.Parker כתב:אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי

הידיעה ב-one מגוחכת. רשום שהוא מצטרף לקו האחורי שכולל בין היתר את אורוש, אחרי זה כתוב שהוא צפוי להחליף את אורוש, ובהמשך כתוב "כל עוד אורוש עדיין בקבוצה אז הוא יהיה הזר התשיעי", כשהרי הוא כבר שוחרר רשמית עוד אתמול.

כנראה שהכינו את הכתבה ביום שישי כדי שיוכלו להעלות אותה מיד עם ההכרזה ושכחו רק להתאים אותה

10 נובמבר 2025, 13:06

Avi1508 כתב:בהצלחה

צריך לומר ביושר שלעומת הסטנדרט שמכבי הרגילה אותנו בשנים האחרונות (דג׳וליוס, סייבן לי, ג׳ו תומאסון, ג׳יילן אדאמס) אז מדובר בשידרוג של ממש כשמגיע אלינו גארד עם ניסיון יורוליג מוכח

שמע, הרבה תלוי לא רק באיכויות של השחקן עצמו אלא גם בסיטואציה בה הגיע לקבוצה, וגם ברצון המאמן לשלב אותו.

לדוגמא, קמרון טיילור שבקושי עשה משהו במכבי של ספרופולוס ואבי אבן, נותן עכשיו אחלה עונה במדי ולנסיה עם 10.2 נקודות למשחק ו-50% מחוץ לקשת.

10 נובמבר 2025, 13:32

סתם שחקן מעפן.

10 נובמבר 2025, 13:41

מאמין בו
רק שכרגע כנראה הוא טוב מכל השחקנים שלנו שהגיעו

Re: גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

10 נובמבר 2025, 14:03

felix_r כתב:

שמע, הרבה תלוי לא רק באיכויות של השחקן עצמו אלא גם בסיטואציה בה הגיע לקבוצה, וגם ברצון המאמן לשלב אותו.

לדוגמא, קמרון טיילור שבקושי עשה משהו במכבי של ספרופולוס ואבי אבן, נותן עכשיו אחלה עונה במדי ולנסיה עם 10.2 נקודות למשחק ו-50% מחוץ לקשת.
כן בוא, עבר איזה שלוש עונות של התפתחות יפה מאוד במלאגה. זה לא שממכבי הוא עבר לולנסיה ליורליג.

הגיע מלאגה ועשה עונות יפות, התקדם, ועכשיו הוא קוצר את הפירות. יפה לו כמובן אבל זה רחוק מהשחקן שהיה פה.

10 נובמבר 2025, 14:16

Mitelka כתב:
felix_r כתב:

כן בוא, עבר איזה שלוש עונות של התפתחות יפה מאוד במלאגה. זה לא שממכבי הוא עבר לולנסיה ליורליג.

הגיע מלאגה ועשה עונות יפות, התקדם, ועכשיו הוא קוצר את הפירות. יפה לו כמובן אבל זה רחוק מהשחקן שהיה פה.

כן לא הבנתי מה הקשר או הדמיון בין המקרים בכלל. זה לא שלונדברג מגיע אלינו אחרי כמה עונות של התבשלות איפשהו. הוא מגיע אחרי כמה עונות בינוניות שבהן לא בדיוק נראה רף עלייה.

שיהיה לו בהצלחה, אבל אני לא אופטימי במיוחד.

10 נובמבר 2025, 14:26

אני רציתי את לודנברג כבר בקיץ בתור אופציה נוספת של הובלת כדור. יש בו פוטנציאל להביא למכבי דברים שחסרים לה, קשיחות, יכולת חדירה, הובלת כדור והגנה בצד השני. מה שמדאיג אותי זה הקליעה שלו והכושר, כי הוא כמעט לא שיחק. בסך הכול זו החתמה טובה, פשוט הטיימינג שלה מגיע בחודש וחצי איחור.

שיהיה לו בהצלחה.

10 נובמבר 2025, 15:40

הוא מוביל כדור. גם דאוטין מוביל כדור.
רכז זה בלאט, גונס מהפועל (לא מצפה למיצ'יצ'ים ולא לאורי זוהר ואריק אינשטיין) הרפר מירושלים, קרליק גונס או אפילו די גיי קופר. החתימו את לונדברג ומוציאים את אותה שטות כמו על דאוטין: רכז. גם כבעלים מחורבנים וגם כמנהלי קבוצה.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 10 נובמבר 2025, 15:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

10 נובמבר 2025, 15:40

אז שוב אתכם: חסר רכז וחסרים שני סנטרים

10 נובמבר 2025, 16:14

לא חסר רכז. חסר סנטר

10 נובמבר 2025, 16:56

אור שקדי מדווח שהוא סובל מפציעה ולכן לא ישחק השבוע
https://sports.walla.co.il/item/3793382

10 נובמבר 2025, 16:56

felix_r כתב:לא חסר רכז. חסר סנטר

אחד? כי סורקין לא סנטר וגם סנטוס לא.

10 נובמבר 2025, 16:57

Avi1508 כתב:אור שקדי מדווח שהוא סובל מפציעה ולכן לא ישחק השבוע
https://sports.walla.co.il/item/3793382

החתמה טובה

10 נובמבר 2025, 17:02

עידן כתב:

קלאסי וואן :laugh1
פרסם תגובה