yarinsaky כתב:אם לחזור לדיון על הברזילאי, הרי מכבי הולכת כאן על הימור לא קטן איתו ועם גרגמל. עם מאריץ' אתה יודע מה תקבל ברמות יורוליג גבוהות בכפוף לדקות שהוא מקבל ( ריבאונד טוב, נקודות מתחת לסל, כוח ), עם הברזילאי אתה עדיין לא יודע איך היתרונות שלו יעבדו ברמות היותר גבוהות.
בעצם אני לא יודע אם מי מהם מספיק מוכן להיות סנטר פותח במכבי, אלא אם כן הולכים כאן על קו קדמי של שניהם ועוד גבוה בעמדה 4-5 .
לי זה נראה פחות סביר כרגע.
מצד שני, כמו שמאריץ ' היה קרוב לחתימה ואולי ברח אולי גם הברזילאי יבריז בסוף.
אני ממש לא חושב שהבריזלאי הוא כזה הימור.
גבוהים שהוכיחו את עצמם בליגה הספרדית בד"כ נטו להצליח ביורוליג ובפרט במכבי. בכלל, אני לא זוכר מתי מכבי הביאה גבוה מן הליגה הספרדית (והיו לא מעט פעמים שהיא עשתה זאת) ונפלה.
מבחינת איכות, אין לי ספק שמדובר בשחקן טוב שאף עשוי להתגלות כיעיל יותר ממאריץ'.
הבעיה איתו היא לא האיכות ולא רמת הנסיון שלו, אלא ההתאמה.
להטשהיימר אין משחק פוסט מדהים ובטח שלא את אותה יכולת טכנית עם הגב לסל כמו שהיתה לניקו או לסופו בשיאו.
כאשר גם לשדרמיני אין יכולת חפירה יותר מדי טובה, הציוות שלו יחד עם הטשהיימר הופך לבעייתי משהו. מכבי צריכה מישהו עם נוכחות חזקה בצבע ומשחק פוסט אפ איכותי ואת דברים אילו הברזילאי לא ממש מספק.
מצד שני, אני לא חושב שזה יהיה כ"כ גרוע עם צמד הגבוהים יהיה שרמדיני-הטשהיימר. סה"כ מדובר בצמד גבוהים חזק, פיזי ואיכותי שיחד עם ליאור ירכיב קו קדמי טוב מאוד, טוב בהרבה מזה של רוב קבוצות היורוליג.
אני בכלל בעד שהברזילאי יבוא כ4 ויחפשו סנטר בעל איכויות פוסט אפ טובות כ5 המוביל. אבל גם אם הטשהיימר יבוא כ5 זה יהיה לא רע בכלל.