05 יוני 2012, 18:10
felix_r כתב:~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
כנראה שהדרישות שלו היו גבוהות מידי והיה פיצוץ במו"מ.
חבל...
הגמד טוען שמאריץ' קיבל הצעה של יותר ממיליון דולר מקאזאן....אפשר לשכוח ממנו?הטשמאייר יהיה הסנטר הפותח?יש לו מספיק ניסיון כדי להיות סנטר פותח בקבוצת צמרת?
אוניקס לא תשחק ביורוליג בעונה הבאה, לכן לא בטוח בכלל שמאריץ' ירצה ללכת לשם גם במשכורת גבוהה יותר מזו של מכבי.
05 יוני 2012, 18:11
~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
חבל...
הגמד טוען שמאריץ' קיבל הצעה של יותר ממיליון דולר מקאזאן....אפשר לשכוח ממנו?הטשמאייר יהיה הסנטר הפותח?יש לו מספיק ניסיון כדי להיות סנטר פותח בקבוצת צמרת?
05 יוני 2012, 18:12
Lirca כתב:~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
חבל...
זה לא ממש מסתדר עם הראיון שלו בשבוע שעבר כשאמר שישחק במקום לא רחוק מיוון.
רוסיה בכלל וקאזאן בפרט (חור לא ברור במדינה הגדולה בעולם) די רחוקים מיוון...
נו אני מנסה להיאחז בשביב של תקווה שהוא עוד יגיע
05 יוני 2012, 18:14
Lirca כתב:~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
חבל...
זה לא ממש מסתדר עם הראיון שלו בשבוע שעבר כשאמר שישחק במקום לא רחוק מיוון.
רוסיה בכלל וקאזאן בפרט (חור לא ברור במדינה הגדולה בעולם) די רחוקים מיוון...
נו אני מנסה להיאחז בשביב של תקווה שהוא עוד יגיע
05 יוני 2012, 18:14
Mta_atic כתב:felix_r כתב:~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
חבל...
אוניקס לא תשחק ביורוליג בעונה הבאה, לכן לא בטוח בכלל שמאריץ' ירצה ללכת לשם גם במשכורת גבוהה יותר מזו של מכבי.
פליקס, הכסף מדבר.
בסופו של דבר, אם זה באמת נכון, כל מה שקאזן צריכה לעשות זה לשנות כמה ספרות בחוזה ומאריץ ירוץ לקור של רוסיה ויגיד קדיש על הקריירה שלו.
05 יוני 2012, 18:18
felix_r כתב:Mta_atic כתב:felix_r כתב:~BenTom~ כתב:חנו'ש כתב:נראה לי שאפשר לשכוח ממאריץ', מכבי לא היתה מגיע למו"מ כל כך מתקדם עם הברזילאי הזה, אם מאריץ' עוד היה אופציה.
חבל...
פליקס, הכסף מדבר.
בסופו של דבר, אם זה באמת נכון, כל מה שקאזן צריכה לעשות זה לשנות כמה ספרות בחוזה ומאריץ ירוץ לקור של רוסיה ויגיד קדיש על הקריירה שלו.
אם רק הכסף היה חשוב, אף שחקן לא היה חותם במכבי ...
אם מאריץ' הולך לאוניקס, זה אומר שהקריירה שלו הולכת מטה.
לדעתי הוא עדיין רוצה להוכיח שאוברדוביץ' טעה, והוא כן שייך לרמות הגבוהות, ולכן הוא לא ילך לקבוצת יורוקאפ, מה גם שזה ממש לא שוס גדול לגור בקאזאן..
05 יוני 2012, 18:45
יש רף מסויים של כסף ששחקן מוכן לוותר עליו בשביל לשחק בקבוצה גדולה. ממש לא בכל מחיר.
אם מכבי מציעה למאריץ חוזה באיזור ה-800K והרוסים מוכנים לשים לדוגמא 1.3-1.5 מבחינתי זה פער מספיק גדול (כמעט פי 2) שיגרום לו ללכת לשם.
עכשיו שנינו יודעים שהקבוצות הרוסיות הם בעצם שילוב של כסף ויצר בזבזנות, ככה שהתרחיש הזה לא רחוק.
05 יוני 2012, 18:46
05 יוני 2012, 19:11
05 יוני 2012, 19:18
gandya כתב:יש רף מסויים של כסף ששחקן מוכן לוותר עליו בשביל לשחק בקבוצה גדולה. ממש לא בכל מחיר.
אם מכבי מציעה למאריץ חוזה באיזור ה-800K והרוסים מוכנים לשים לדוגמא 1.3-1.5 מבחינתי זה פער מספיק גדול (כמעט פי 2) שיגרום לו ללכת לשם.
עכשיו שנינו יודעים שהקבוצות הרוסיות הם בעצם שילוב של כסף ויצר בזבזנות, ככה שהתרחיש הזה לא רחוק.
אם יש לו שכל הוא יעדיף את ההצעה של מכבי(מה גם שלקזאן לא בטוח שיש לתת 1.3 מליון), ועדיין גם אם יש עדיף ללכת למכבי, ולחתום כאן לעונה +"אופציה", אם הוא כזה טוב(כמו שהרוב מספרים), אז במקרה הגרוע ייתן כאן עונה "סולידית", ועונה הבאה יהיו לו הצעות של מליון+ גם בקבוצות יורוליג, אם ייתן כאן עונה טובה אז בכלל, ברגע שאתה הולך לקזאן, סיכוי טוב שמשם בכל שנה המשכורת שלך רק תרד, ולטופ האירופי כבר יהיה קשה לחזור. אבל אם הוא מעדיף ללכת בכל זאת לקזאן, כנראה שהוא בעצמו לא מאמין שהוא "כזה טוב", ואז הרציאונל כמובן אומר ללכת לרוסיה ולעשות כמה ג'ובות אצל רוסיים כל עוד אתה יכול(פגע וברח).
05 יוני 2012, 19:21
yarinsaky כתב:ד"א, סופו קיבל היום הודעה רשמית מהקבוצה שהוא עוזב. כך לפחות מדווחים בידיעות.
05 יוני 2012, 19:55
05 יוני 2012, 21:30
05 יוני 2012, 21:40
קובי כתב:ממי שצפה בו יותר, יש מתלהבים ?
05 יוני 2012, 21:57
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:ממי שצפה בו יותר, יש מתלהבים ?
אני מאוד אשמח לראות אותו פה אבל כ-4
05 יוני 2012, 22:01
05 יוני 2012, 22:27
קודי כתב:רביעיית גבוהים בעמדות 4-5 של אליהו, ראפא, הנדריקס ושרמדיני יכולה להיות לא רעה בכלל. אמנם זו רביעיה כמעט בלי קליעה מבחוץ (בלי קליעה מ-3 בכלל) אבל יש כאן כמה שילובים שיכולים להיות נהדרים. עדיין, ההעדפה הברורה שלי היא לרביעיה שכוללת את אליהו, מצ'באן (או במקומו את קנר-מדלי), מאריץ ושרמדיני.
05 יוני 2012, 23:49
yarinsaky כתב:אם לחזור לדיון על הברזילאי, הרי מכבי הולכת כאן על הימור לא קטן איתו ועם גרגמל. עם מאריץ' אתה יודע מה תקבל ברמות יורוליג גבוהות בכפוף לדקות שהוא מקבל ( ריבאונד טוב, נקודות מתחת לסל, כוח ), עם הברזילאי אתה עדיין לא יודע איך היתרונות שלו יעבדו ברמות היותר גבוהות.
בעצם אני לא יודע אם מי מהם מספיק מוכן להיות סנטר פותח במכבי, אלא אם כן הולכים כאן על קו קדמי של שניהם ועוד גבוה בעמדה 4-5 .
לי זה נראה פחות סביר כרגע.
מצד שני, כמו שמאריץ ' היה קרוב לחתימה ואולי ברח אולי גם הברזילאי יבריז בסוף.
06 יוני 2012, 00:06
נכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').
06 יוני 2012, 04:15
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגלנכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').