פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי gandya » 22 יוני 2012, 13:44

argof כתב:אין פה בעיה של חוזה, הגם שכנראה נערכה לו הגהה רשלנית. החוזה ברור, ולטובת מכבי.
יש פה הפרה של החוזה לטובת הכסף הגדול של מוסקבה, עם מודעות שיידרש לפצות את מכבי (100-200 אלף דולר להערכתי לא יותר), ונכונות לשלם את הפיצוי בשביל הכסף הזה.
מקרה פארגו 2.
וכמו פארגו, יתגלה כמיקח טעות עבור השחקן.
אני מאוד מקווה עבור יוגב שהידיעה אינה נכונה.

אם הכל היה כל כך פשוט, מכבי כבר מזמן הייתה מחתימה את קארול(לפני שנתיים), ולכל קבוצה קטנה היו נלקחים שחקנים ללא תמורה לקבוצות גדולות, מה הקשר מקרה פארגו!? פארגו לא חתם באף קבוצה, הוא הלך לבוררות, ורק אחרי סיום הבוררות חתם בנב"א, לא ברור כמה אפשר להזניח את הפרט ה"קטן" הזה.
gandya

הודעהעל ידי אבי » 22 יוני 2012, 14:04

זהו פרצופו המכוער של השחקן הישראלי: בוגדני, חוצפן ותחמן.
מכבי עשו טעות איומה ונוראה כשבחרו להשאר בליגה הישראלית, דבר שמאלץ אותם להיות תלויים בטיפוסים כמו יוגב אוחיון ושכמותו שמרשים לעצמם לעשות מה שבא להם רק כי הם יכולים.
מכבי איבדה שחקן בינוני מאד ואדם קטן. הבעיה היא שהישראלים שעומדים בתור להחליף אותו הם ברמה מקצועית נמוכה אף יותר :(

כל הכבוד להנהלה המעופפת של מכבי שהשאירה אותנו בליגת ה-5 זרים. עוד לא מאוחר להתחרט ולהתחנן לאדריאטית שיקחו אותנו בחזרה...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי אבי » 22 יוני 2012, 14:22

ודרך אגב, מי הפסיכופט שמנהל את קובאן??
לשלם לשחקן כמו יוגב אוחיון 1.7 מליון יורו לשנתיים? מישהו בהנהלה של קובאן התחלק על השכל.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 14:25

תגובת מכבי לפרסומים האחרונים:
"הופתענו לקרוא היום בכלי התקשורת ידיעות לפיהן יוגב אוחיון סיכם בלוקומוטיב קובאן מרוסיה. מאחר שהשחקן נמצא תחת חוזה במכבי ואף לא נעשתה אלינו כל פנייה רשמית בנושא אנו מתקשים להאמין שהידיעות נכונות, אך אם יתברר שהשחקן אכן פעל כך, זהו מעשה שלא ייעשה ונפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 14:28

LIAV10 כתב:תגובת מכבי לפרסומים האחרונים:
"הופתענו לקרוא היום בכלי התקשורת ידיעות לפיהן יוגב אוחיון סיכם בלוקומוטיב קובאן מרוסיה. מאחר שהשחקן נמצא תחת חוזה במכבי ואף לא נעשתה אלינו כל פנייה רשמית בנושא אנו מתקשים להאמין שהידיעות נכונות, אך אם יתברר שהשחקן אכן פעל כך, זהו מעשה שלא ייעשה ונפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו"

אפילו במכבי מופתעים...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2012, 14:57

אבי כתב:ודרך אגב, מי הפסיכופט שמנהל את קובאן??
לשלם לשחקן כמו יוגב אוחיון 1.7 מליון יורו לשנתיים? מישהו בהנהלה של קובאן התחלק על השכל.

קודם כל זה דולר, לא יורו.

שנית, אוחיון הוכיח העונה שהוא יכול להתמודד בכבוד עם הרכזים הכי טובים של אירופה.

ברוסיה רגילים לשלם כפול...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:09

קובאן שיחררו לפני איזה שבוע הודעה שבה הם אומרים שהם לא פנו ליוגב והיה להם חשוב להגיד את זה כי הם ''מכבדים את מכבי''..וואלה? לא רוצה לראות מה עושה מועדון שלא מכבד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 22 יוני 2012, 15:11

Holiday_Armadillo כתב:קובאן שיחררו לפני איזה שבוע הודעה שבה הם אומרים שהם לא פנו ליוגב והיה להם חשוב להגיד את זה כי הם ''מכבדים את מכבי''..וואלה? לא רוצה לראות מה עושה מועדון שלא מכבד

כנראה שההודעה הזאת הייתה כדי להרגיע את הרוחות, הכל חוקי בעולם הכדורסל, גם אנחנו דיברנו עם שראמדיני שהוא היה חתום בקאנטו.. למרות שזה מקרה קצת שונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:13

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:קובאן שיחררו לפני איזה שבוע הודעה שבה הם אומרים שהם לא פנו ליוגב והיה להם חשוב להגיד את זה כי הם ''מכבדים את מכבי''..וואלה? לא רוצה לראות מה עושה מועדון שלא מכבד

כנראה שההודעה הזאת הייתה כדי להרגיע את הרוחות, הכל חוקי בעולם הכדורסל, גם אנחנו דיברנו עם שראמדיני שהוא היה חתום בקאנטו.. למרות שזה מקרה קצת שונה.

''הכל חוקי בעולם הכדורסל''? הרבה דברים לא חוקיים בעולם הכדורסל(דיבור עם שחקן תחת חוזה, סמים וכו')
''ההודעה הזאת הייתה כדי להרגיע את הרוחות''? ההודעה הזאת הייתה בשביל שקובאן לא תיתפס כשהיא מדברת עם שחקן תחת חוזה
''גם אנחנו דיברנו עם שרמאדיני כשהוא היה חתום בקאנטו'' נכון, אבל אני רואה את זה כשדבר שונה כי הוא סיים חוזה והיה הופך ל-FA בקיץ בזמן שליוגב יש חוזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 15:20

Chen כתב:

זה לא מקרה "קצת" שונה, זה שונה מאוד..
יוגב תחת חוזה נקודה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 22 יוני 2012, 15:21

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:

''הכל חוקי בעולם הכדורסל''? הרבה דברים לא חוקיים בעולם הכדורסל(דיבור עם שחקן תחת חוזה, סמים וכו') את משווה דיבור עם שחקן תחת חוזה לשימוש בסמים?. :eek
''ההודעה הזאת הייתה כדי להרגיע את הרוחות''? ההודעה הזאת הייתה בשביל שקובאן לא תיתפס כשהיא מדברת עם שחקן תחת חוזה נו, בדיוק להרגיע את הרוחות סביבה(קובאן)
''גם אנחנו דיברנו עם שרמאדיני כשהוא היה חתום בקאנטו'' נכון, אבל אני רואה את זה כשדבר שונה כי הוא סיים חוזה והיה הופך ל-FA בקיץ בזמן שליוגב יש חוזה כפי שאמרתי, מדובר במקרה קצת שונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי airi » 22 יוני 2012, 15:23

מה שבאמת מפריע לי זו ההתנהלות של יוגב..
קיבלת הצעה טובה.מפתה..לך להנהלת מכבי ושים להם אותה על השולחן. אני די משוכנע שהיו משחררים אותך תמורת פיצוי כמו שהיה במקרה של הלפרין.
אבל הוא הלך על הקטע של טעות בחוזה או העדיף לקחת את הסיכון של בוררות מתוך הנחה שהקנס שיצטרך לשלם יהיה בגובה הפיצוי של השחרור שלו לאחר שנתים 200000$
ואו קצת יותר אבל עדין יותר נמוך מהפיצוי שהיה צריך לתת למכבי תמורת השחרור שלו. כלומר שיקולי רווח והפסד נטו.
מה שלדעתי הוא לא שיקלל משום שכרגע לא ניתן ל"כמט" בכסף זה מוניטין וחזרה לישראל בעתיד..
די ברור לכולם שאחרי התהליך הזה הוא שרף לעצמו את הגשר לחזרה למכבי..
אני מניח שכמו שחקנים אחרים שיצאו וחזרו בסופו של דבר אחרי שמתחתנים ומביאים ילדים לעולם אתה רוצה להפסיק לנדוד ולהתיישב חזרה בבית.
עכשיו יוגב רווק מאושר והחברה תבוא איתו לערבות סיביר אבל מה יהיה בעוד כמה שנים ??
ואם ירצה לחזור זה יהיה רק לקבוצה ישראלית אחרת שתיתן לו שכר מגוחך יחסית לזה שהיה מרוויח במכבי..
בקיצור שלום יוגב ולא להתראות..לך לך לדרכך אבל אל תבקש לחזור כי אם תחזור כמות שריקות הבוז שתשמע ממני בנוקיה תחרישש.... את אזניך..
אצלי גמר...
ולגבי מחליף..מורן רוט יכול להיות אופציה ורביב לימונד ובטח שאפיק ניסים..
ולמה לא ללכת על שני רכזים זרים ולהתחזק בישראלים כמו לנדסברג ותיוס.גרנפלד. ועוד בעמדות אחרות ולא בעמדת הגארד??
שבת שלום לכל חברי ואל תקחו ללב.. הכלבים נובחים והשיירה עוברת..
הכלב אוחיון נבח והשיירה של מכבי תמשיך לנסוע..
airi

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 15:24

אני לא רואה הרבה בעיתיות בלסכם עם שחקן שמסיים חוזה לעונה הבאה לפני שנגמרה העונה.
כל אירופה עושה את זה, גם אם יש בעיתיות חוקתית עם זה (חוק שלא ידוע לי שנאכף אי פעם).
אבל כשחותמים על חוזה לעונה הבאה כשיש לך כבר חוזה לעונה הבאה בקבוצה אחרת? זה כבר כפל חוזים, וזה בטח שלא חוקי ולא צריך להיעשות!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:28

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:

''הכל חוקי בעולם הכדורסל''? הרבה דברים לא חוקיים בעולם הכדורסל(דיבור עם שחקן תחת חוזה, סמים וכו') את משווה דיבור עם שחקן תחת חוזה לשימוש בסמים?. :eek
''ההודעה הזאת הייתה כדי להרגיע את הרוחות''? ההודעה הזאת הייתה בשביל שקובאן לא תיתפס כשהיא מדברת עם שחקן תחת חוזה נו, בדיוק להרגיע את הרוחות סביבה(קובאן)
''גם אנחנו דיברנו עם שרמאדיני כשהוא היה חתום בקאנטו'' נכון, אבל אני רואה את זה כשדבר שונה כי הוא סיים חוזה והיה הופך ל-FA בקיץ בזמן שליוגב יש חוזה כפי שאמרתי, מדובר במקרה קצת שונה

לא השוויתי את זה לשימוש בסמים, נתתי דוגמאות לשני דברים לא חוקיים בספורט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 יוני 2012, 15:33

חבל מאוד שזה מה קרה.
הכסף סינור את עיוניו של אוחיון והוא לקח החלטה לא טובה בשבילו ובשביל במכבי. אף-על פי כן, אאחל לו הצלחה.

בנוגע לעתיד, מכבי חייבת ללכת בכל הכוח על הלפרין ולנדסברג.
אני באמת לא יודע מה נסגר עם הלפרין, אבל לאור ההברזה של אוחיון, צריכים לשקול את כל הנושא מחדש וגם אם יש בעיות מס, צריכים למצוא דרך להתמודד גם עם איתן.

בנוגע ליחיסים של אוחיון-מכבי - אני מאמין שמכבי תלך לבוררות, תזכה בה, אוחיון יאלץ לשלם אבל ישחק בקובאן.
במילים אחרות, מקרה פארגו 2
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מתAMסרת » 22 יוני 2012, 15:48

זה נשמע כ"כ הזוי וכ"כ מטומטם...שמה כבר אפשר להגיד ?
פתאם אין לי מילים..
אם הפרסומים נכונים, יוגב עשה את הטעות הגדולה, עד כה, של חייו (בטח המקצועיים).
התנהגות לא ראויה. לא מכובדת ולא מכבדת !
שילך לרוסיה, או לכל מקום אחר שהוא בוחר בו ויעשה שם מליונים או לא. ולא רוצה לראות אותו במכבי בשום זמן עתידי.
עכשיו אפילו לא מעניין אותי טעויות בחוזה, גם אם קיימות כאלה.
מה שהוא עשה, ומסתבר עושה, לא עושים !
מתAMסרת

הודעהעל ידי Chen » 22 יוני 2012, 15:51

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:

לא השוויתי את זה לשימוש בסמים, נתתי דוגמאות לשני דברים לא חוקיים בספורט

קצת מצחיק שאת מונה שני דברים כאלה אחד אחרי השני..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:58

קצת מצחיק שאת מונה שני דברים כאלה אחד אחרי השני..

רצח והשלכת פסולת זה לא באותה רמה של פשע אבל שניהם דברים לא חוקיים..כנ''ל דיבור עם שחקן תחת חוזה וחומרים אסורים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2012, 15:59

צחוק צחוק, ואני מודה שגם אני הייתי בין המזלזלים, אבל הגולש ההוא מתפוז (לא הגמד, הוא באמת עקום, מישהו אחר) נתן את הסקופ על קובאן הרבה לפני כולם
er79

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2012, 16:45

בואו נחשוב לרגע מהכוון של אוחיון.
יש לי קריירה של עוד 8-9 שנים. אני הולך להרוויח הרבה יותר ממה שפדרמן יתן לי במכבי. אני הולך ולא רק זה, על פי החוזה שלי, אני משוחרר. איך כולם אומרים? יש לי חוזה חתום? גם לי. בחוזה החתום שלי כתוב שאני משתחרר השנה. אני לא אשם שהם בנו את החוזה בצורה רשלנית. אני יודע שכף רגלי המצחינה לא תדרוך יותר בנוקיה אבל ג'ובות שעכשיו אני הולך לעשות, אתם חברי הפורום לא תצליחו לגרד גם בלוטו.
EAT SHIT!!
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael, גל גל, שמוליק ו־20 אורחים