המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .
חבל שכל ההיסטוריה של הפורום הישן נמחקה , אני זוכר בוודאות שלפניי שנתיים או שלוש אנשים דיברו על דיוויד לוגן כעלוי ואני בכלל לא חושב שזו החתמה כזו גרועה .
כל זה לא משנה את הביקורת על ה'דור הצעיר' של המנהלים של מכבי .
Dperk כתב:מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .
חבל שכל ההיסטוריה של הפורום הישן נמחקה , אני זוכר בוודאות שלפניי שנתיים או שלוש אנשים דיברו על דיוויד לוגן כעלוי ואני בכלל לא חושב שזו החתמה כזו גרועה .
גרגמל לא בנוי להיות כרגע סנטר ראשון בקבוצה גדולה, ממש לא. וקשה לי להאמין שפופס הובא בשביל לסגור שלישיית מספרי 4 מאוד יקרה במושגי מכבי ושג'יימס יהיה הסנטר השני. פופס הוא אולי שדרוג על הנדריקס (לא בטוח בזה כלל) אבל הבאתו סותמת את הגולל על משחק הפוסט של הקבוצה, בניגוד לשנים עם וויצ'יץ', כמובן.
חנו'ש כתב:אני יודעת שיצחקו עליי, אבל אני מאוד מקווה שמורן רוט יעשה לנו מקרה אוחיון 2 ויפתיע לטובה, למרות הסיכויים הקלושים.
הוא כרגע הגארד היחידי (למעט פניני) שיש לו קצת שכל ויודע להפעיל גם את שאר השחקנים.
אין לנו כרגע גבוהים, שאתה צריך רק לדעת להכניס להם כדור ולקוות לטוב כמו סופו, מישהו יהיה חייב להפעיל אותם ולמסור להם במקומות הנכונים, וכרגע רק רוט היחידי שיודע לעשות את זה.
וכן, אני יודעת שהוא לא לרמת היורוליג, ואני יודעת שאין לו שליש מהאתלטיות של אוחיון, אבל יש ברירה??
או שאתם רוצים לראות את היקמן ולוגן מכדררים את עצמם לדעת כל התקפה, עד שהם פשוט חודרים עם הראש בקיר או סתם זורקים שלשה לא קשורה כשכל יתר השחקנים עומדים ומסתכלים??
אני מאוד מקווה שבלאט ייתן לרוט צ'אנס למרות שהוא לא ממש רצה אותו והוא לא היה בכלל בעדיפות אצלו.
מקאדו 3 כתב:Dperk כתב:מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .
גרגמל לא בנוי להיות כרגע סנטר ראשון בקבוצה גדולה, ממש לא. וקשה לי להאמין שפופס הובא בשביל לסגור שלישיית מספרי 4 מאוד יקרה במושגי מכבי ושג'יימס יהיה הסנטר השני. פופס הוא אולי שדרוג על הנדריקס (לא בטוח בזה כלל) אבל הבאתו סותמת את הגולל על משחק הפוסט של הקבוצה, בניגוד לשנים עם וויצ'יץ', כמובן.
למה לגרגמל אין משחק פוסט ? אולי לא הכי מלוטש אבל אם אני זוכר טוב ה יש לו גם משחק פוסט סביר ( אם כי לא ממש עקבתי אחריו ) , האפמן היה בנוי להיות הסנטר הראשון בזמנו ? ופארגו מהגליל להיות רכז ראשון ? זוכר איך כולם הגיבו כשהוחתם?
פופס שחקן מוכח ומוכר יותר מהנדריקס וגם גבוהה יותר ובעניי הוא כן שידרוג , זה לא אומר שזה 'קבוצת החלומות שלי כן ? אבל זה בטח לא הרכב גרוע כמו שחלק פה מתארים .
וניקולה בתחילת הדרך דיברו שהוא יותר 4 מ 5 אם אני לא טועה
er79 כתב:ספורטנדו מציינים שפופס ומכבי זה done deal
Dperk כתב:חנו'ש כתב:אני יודעת שיצחקו עליי, אבל אני מאוד מקווה שמורן רוט יעשה לנו מקרה אוחיון 2 ויפתיע לטובה, למרות הסיכויים הקלושים.
הוא כרגע הגארד היחידי (למעט פניני) שיש לו קצת שכל ויודע להפעיל גם את שאר השחקנים.
אין לנו כרגע גבוהים, שאתה צריך רק לדעת להכניס להם כדור ולקוות לטוב כמו סופו, מישהו יהיה חייב להפעיל אותם ולמסור להם במקומות הנכונים, וכרגע רק רוט היחידי שיודע לעשות את זה.
וכן, אני יודעת שהוא לא לרמת היורוליג, ואני יודעת שאין לו שליש מהאתלטיות של אוחיון, אבל יש ברירה??
או שאתם רוצים לראות את היקמן ולוגן מכדררים את עצמם לדעת כל התקפה, עד שהם פשוט חודרים עם הראש בקיר או סתם זורקים שלשה לא קשורה כשכל יתר השחקנים עומדים ומסתכלים??
אני מאוד מקווה שבלאט ייתן לרוט צ'אנס למרות שהוא לא ממש רצה אותו והוא לא היה בכלל בעדיפות אצלו.
אני מקווה שהיקמן יוכל להתגלות כפארגו הבא. בכל זאת הוא עשה לפרקינס בית ספר באיטליה ונקווה שבלאט ידע מה שהוא עושה כששם את כל נטל הריכוז עליו. הסיכוי שמורן רוט יבצע פתאום בגיל 30 קפיצה לשחקן יורוליג לגיטימי שווה לסיכוי שאני אלד שלישייה מחר בבוקר.
leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה
מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אהרל'ה וייסברג דיווח על מנסה-בונסו כבר אתמול בעמוד הפייסבוק שלו...
ככה שלדעתי הוא צריך לקבל את הקרדיט.
מה הוא רשם?
yarinsaky כתב:אני חושב שלא אחטא למטרה אם אנבא שגם הקבוצה הזאת לא תחזיק מעמד יותר משנה, הפעם לא בהכרח בגלל שהשחקנים יקבלו הצעות גבוהות על מכבי.
אבל התרגלנו לקבוצות של שנה אחת ולא צריך לפנטז מעבר.
שחף כתב:אפשר לקוות שפופס יעשה מאריץ' 2 ויחתום בקאזאן כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית? קצת לפני שאני עושה fast forward על העונה המסריחה שהולכת להגיע לנו עם הדבר הזה ועם לוגאן בתור שחקנים מובילים.
שחף כתב:leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה
אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael, גל גל, שמוליק ו־20 אורחים