פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יולי 2012, 16:32

בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .

חבל שכל ההיסטוריה של הפורום הישן נמחקה , אני זוכר בוודאות שלפניי שנתיים או שלוש אנשים דיברו על דיוויד לוגן כעלוי ואני בכלל לא חושב שזו החתמה כזו גרועה .

כל זה לא משנה את הביקורת על ה'דור הצעיר' של המנהלים של מכבי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 16:36

מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .

חבל שכל ההיסטוריה של הפורום הישן נמחקה , אני זוכר בוודאות שלפניי שנתיים או שלוש אנשים דיברו על דיוויד לוגן כעלוי ואני בכלל לא חושב שזו החתמה כזו גרועה .

גרגמל לא בנוי להיות כרגע סנטר ראשון בקבוצה גדולה, ממש לא. וקשה לי להאמין שפופס הובא בשביל לסגור שלישיית מספרי 4 מאוד יקרה במושגי מכבי ושג'יימס יהיה הסנטר השני. פופס הוא אולי שדרוג על הנדריקס (לא בטוח בזה כלל) אבל הבאתו סותמת את הגולל על משחק הפוסט של הקבוצה, בניגוד לשנים עם וויצ'יץ', כמובן.
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יולי 2012, 16:43

אני יודעת שיצחקו עליי, אבל אני מאוד מקווה שמורן רוט יעשה לנו מקרה אוחיון 2 ויפתיע לטובה, למרות הסיכויים הקלושים.
הוא כרגע הגארד היחידי (למעט פניני) שיש לו קצת שכל ויודע להפעיל גם את שאר השחקנים.
אין לנו כרגע גבוהים, שאתה צריך רק לדעת להכניס להם כדור ולקוות לטוב כמו סופו, מישהו יהיה חייב להפעיל אותם ולמסור להם במקומות הנכונים, וכרגע רק רוט היחידי שיודע לעשות את זה.

וכן, אני יודעת שהוא לא לרמת היורוליג, ואני יודעת שאין לו שליש מהאתלטיות של אוחיון, אבל יש ברירה??
או שאתם רוצים לראות את היקמן ולוגן מכדררים את עצמם לדעת כל התקפה, עד שהם פשוט חודרים עם הראש בקיר או סתם זורקים שלשה לא קשורה כשכל יתר השחקנים עומדים ומסתכלים??

אני מאוד מקווה שבלאט ייתן לרוט צ'אנס למרות שהוא לא ממש רצה אותו והוא לא היה בכלל בעדיפות אצלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יולי 2012, 16:47

Dperk כתב:
מקאדו 3 כתב:בתור פסימיסט חסר תקנה אני חושב שהסגל הזה דיי מסקרן ומעניין ורחוק מלהיות 'הגרוע בתולדות המועדון ' יש כאן פוטנציאל לקבוצה טובה ומלהיבה , אגב אולי מכבי תחזור סוף סוף לשחק עם פאוור וסנטר גבוהים ( גרגמל ופופס ) וקלאסיים כמו בתקופת באסטון וויצ'י'ץ או מוריס וויצ'ץ ? בכל אופן פופס גבוהה יותר ואם אני לא טועה ריבאונדר טוב יותר מהנדריקס והבאת פופס במקום או על המשבצת של הנדריקס היא שידרוג לדעתי הוא יותר טוב .

גרגמל לא בנוי להיות כרגע סנטר ראשון בקבוצה גדולה, ממש לא. וקשה לי להאמין שפופס הובא בשביל לסגור שלישיית מספרי 4 מאוד יקרה במושגי מכבי ושג'יימס יהיה הסנטר השני. פופס הוא אולי שדרוג על הנדריקס (לא בטוח בזה כלל) אבל הבאתו סותמת את הגולל על משחק הפוסט של הקבוצה, בניגוד לשנים עם וויצ'יץ', כמובן.

למה לגרגמל אין משחק פוסט ? אולי לא הכי מלוטש אבל אם אני זוכר טוב ה יש לו גם משחק פוסט סביר ( אם כי לא ממש עקבתי אחריו ) , האפמן היה בנוי להיות הסנטר הראשון בזמנו ? ופארגו מהגליל להיות רכז ראשון ? זוכר איך כולם הגיבו כשהוחתם?

פופס שחקן מוכח ומוכר יותר מהנדריקס וגם גבוהה יותר ובעניי הוא כן שידרוג , זה לא אומר שזה 'קבוצת החלומות שלי כן ? אבל זה בטח לא הרכב גרוע כמו שחלק פה מתארים .
וניקולה בתחילת הדרך דיברו שהוא יותר 4 מ 5 אם אני לא טועה
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 16:48

חנו'ש כתב:אני יודעת שיצחקו עליי, אבל אני מאוד מקווה שמורן רוט יעשה לנו מקרה אוחיון 2 ויפתיע לטובה, למרות הסיכויים הקלושים.
הוא כרגע הגארד היחידי (למעט פניני) שיש לו קצת שכל ויודע להפעיל גם את שאר השחקנים.
אין לנו כרגע גבוהים, שאתה צריך רק לדעת להכניס להם כדור ולקוות לטוב כמו סופו, מישהו יהיה חייב להפעיל אותם ולמסור להם במקומות הנכונים, וכרגע רק רוט היחידי שיודע לעשות את זה.

וכן, אני יודעת שהוא לא לרמת היורוליג, ואני יודעת שאין לו שליש מהאתלטיות של אוחיון, אבל יש ברירה??
או שאתם רוצים לראות את היקמן ולוגן מכדררים את עצמם לדעת כל התקפה, עד שהם פשוט חודרים עם הראש בקיר או סתם זורקים שלשה לא קשורה כשכל יתר השחקנים עומדים ומסתכלים??

אני מאוד מקווה שבלאט ייתן לרוט צ'אנס למרות שהוא לא ממש רצה אותו והוא לא היה בכלל בעדיפות אצלו.

אני מקווה שהיקמן יוכל להתגלות כפארגו הבא. בכל זאת הוא עשה לפרקינס בית ספר באיטליה ונקווה שבלאט ידע מה שהוא עושה כששם את כל נטל הריכוז עליו. הסיכוי שמורן רוט יבצע פתאום בגיל 30 קפיצה לשחקן יורוליג לגיטימי שווה לסיכוי שאני אלד שלישייה מחר בבוקר.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 30 יולי 2012, 16:57

מקאדו 3 כתב:
Dperk כתב:

למה לגרגמל אין משחק פוסט ? אולי לא הכי מלוטש אבל אם אני זוכר טוב ה יש לו גם משחק פוסט סביר ( אם כי לא ממש עקבתי אחריו ) , האפמן היה בנוי להיות הסנטר הראשון בזמנו ? ופארגו מהגליל להיות רכז ראשון ? זוכר איך כולם הגיבו כשהוחתם?

פופס שחקן מוכח ומוכר יותר מהנדריקס וגם גבוהה יותר ובעניי הוא כן שידרוג , זה לא אומר שזה 'קבוצת החלומות שלי כן ? אבל זה בטח לא הרכב גרוע כמו שחלק פה מתארים .
וניקולה בתחילת הדרך דיברו שהוא יותר 4 מ 5 אם אני לא טועה

גרגמל מעדיף הרבה יותר לשחק עם הפנים לסל. יש לו משחק פוסט מסויים שהוא יכול להפעיל על גמדים מסוגו של הנדריקס, (גם זה לא ממש בהצלחה) אבל קשה לו מאוד לעשות אותו על סנטרים רציניים בגלל הגוף הדי שחיפי שלו.
להאפמן היה מרווח גדול לשיפור בזמנו, ואני לא רואה את זה אצל פופס. כנ"ל פארגו, ולכן אני משווה את היקמן אליו כי אני מאמין שהוא יכול לשחזר את ההצלחה של פארגו. פופס לדעתי הוא סיפור שונה.

המוכחות של פופס היא גם לשלילה, אפשר להגיד שמוכח שהוא לא סנטר מהרמה הגבוהה ביורוליג. מסכים שפופס טוב מהנדריקס, אבל כנראה שהוא מגיע כדי להיות הסנטר הראשון ולא השני ושם אפשר להגיד שהוא פחות טוב מסופו, לפחות כשסופו בריא. שרמן לא מתאים כרגע להיות סנטר ראשון אלא אם יבצע באמת קפיצה גדולה באופן כמעט מיידי, ואם זה התכנון של בלאט אז זה לא טוב.
Dperk

הודעהעל ידי er79 » 30 יולי 2012, 16:59

ספורטנדו מציינים שפופס ומכבי זה done deal
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יולי 2012, 17:01

סופו בריא זה יותר טוב מכל המועמדים שהיו הקייץ וכמעט מכל סנטר אחר באירופה.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי or163 » 30 יולי 2012, 17:02

ספורטנדו אישרו שפופס סיכם במכבי וגם שמצ'באן חתם בגלאטאסריי לשנתיים עבור בייאוט של 250 אלף יורו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי קודי » 30 יולי 2012, 17:03

er79 כתב:ספורטנדו מציינים שפופס ומכבי זה done deal

אם הם אומרים את זה הם יודעים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יולי 2012, 17:05

Dperk כתב:
חנו'ש כתב:אני יודעת שיצחקו עליי, אבל אני מאוד מקווה שמורן רוט יעשה לנו מקרה אוחיון 2 ויפתיע לטובה, למרות הסיכויים הקלושים.

אני מקווה שהיקמן יוכל להתגלות כפארגו הבא. בכל זאת הוא עשה לפרקינס בית ספר באיטליה ונקווה שבלאט ידע מה שהוא עושה כששם את כל נטל הריכוז עליו. הסיכוי שמורן רוט יבצע פתאום בגיל 30 קפיצה לשחקן יורוליג לגיטימי שווה לסיכוי שאני אלד שלישייה מחר בבוקר.

יכול להיות שכן ייצא ממנו סקורר טוב, אבל כל מי שמכיר ואימן אותו טוען ששכל זה לא הצד החזק שלו.
למה שהיקמן בגיל 27 ילמד לפתע פתאום להיות מנהל משחק??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2012, 17:14

leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה

אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 30 יולי 2012, 17:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יולי 2012, 17:15

גם אני לא חושב שהמצב כ"כ גרוע, אבל אני באמת לא יודע אם הקבוצה יכולה לפרוץ ולהתגלות כאיזו הפתעה גדולה כמו שעשתה זו שמפני שנתיים.

אני פחות או יותר מסכים עם מה שצפריר כתב - לא נעשו החתמות רעות, אבל גם לא היתה איזושהי החתמה גרדיוזית. מצד שני, היו כמה החתמות שאולי כרגע לא נראות יותר מדי טובות, אבל עשויות עוד להתגלה כסוג של שפן שנשלף מכובע.

בנתיים, נשאר רק לראות לאן העונה הזו תלך וכיצד הקבוצה תראה.
מה שבטוח, יהיה מעניין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2012, 17:15

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:דרך אגב, אהרל'ה וייסברג דיווח על מנסה-בונסו כבר אתמול בעמוד הפייסבוק שלו...
ככה שלדעתי הוא צריך לקבל את הקרדיט.

מה הוא רשם?

ב-2 בלילה הוא נתן תמונה של הכתבה מ"ישראל היום" שיצא בבוקר :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2012, 17:16

אפשר לקוות שפופס יעשה מאריץ' 2 ויחתום בקאזאן כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית? קצת לפני שאני עושה fast forward על העונה המסריחה שהולכת להגיע לנו עם הדבר הזה ועם לוגאן בתור שחקנים מובילים.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יולי 2012, 17:18

אני חושב שלא אחטא למטרה אם אנבא שגם הקבוצה הזאת לא תחזיק מעמד יותר משנה, הפעם לא בהכרח בגלל שהשחקנים יקבלו הצעות גבוהות על מכבי.

אבל התרגלנו לקבוצות של שנה אחת ולא צריך לפנטז מעבר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2012, 17:19

yarinsaky כתב:אני חושב שלא אחטא למטרה אם אנבא שגם הקבוצה הזאת לא תחזיק מעמד יותר משנה, הפעם לא בהכרח בגלל שהשחקנים יקבלו הצעות גבוהות על מכבי.

אבל התרגלנו לקבוצות של שנה אחת ולא צריך לפנטז מעבר.

אם פופס חותם פה הוא לא מחזיק עד 2013.
שחף

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 30 יולי 2012, 17:19

שחף כתב:אפשר לקוות שפופס יעשה מאריץ' 2 ויחתום בקאזאן כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית? קצת לפני שאני עושה fast forward על העונה המסריחה שהולכת להגיע לנו עם הדבר הזה ועם לוגאן בתור שחקנים מובילים.

אם הוא לא יגיע למה אתה מצפה שכן יגיע?? התקציב של מכבי כמו של לובליאנה
חנןפרנקל

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2012, 17:21

אני אשכרה מעדיף את השרוך הצרפתי. ממנו אולי אפשר להוציא משהו, לפחות בהגנה. פופס הוא סתם קפיץ בלי מוח שלא שומר. כמו שכתבתי קודם, בראיינט דאנסון לעשירים.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יולי 2012, 17:23

שחף כתב:
leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה

אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.

איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael, גל גל, שמוליק ו־20 אורחים