המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:נבחרת שמיוצגת בידי שחקניה הבוגדים, הפרימדונות והרכיכות. זה מתחיל בעמרי, עובר דרך יותם ומגיע לאוחיון ואליהו.
כשהמאמן שמוביל אותם הוא סמרטוט רצפה בעצמו, מן הסתם לא נגיע לכלום. אבל להפסיד לאסטוניה בבית?!
MTA2311 כתב:שיבק חייב להתפטר כבר מחר.
יש לא מעט כישרון בנבחרת הזאת, גם ביחס לנבחרות הרבה יותר טובות מאסטוניה ומונטנגרו, ופשוט לא יכול להיות שאנחנו נראים ככה. מאז מקסיוטה לא התביישתי ככה.
rc4991 כתב:איזו בושה,צריך להקים ועדת חקירה עם איך שהנבחרת משחקת
p&p כתב:החציל האצטקי כתב:נבחרת שמיוצגת בידי שחקניה הבוגדים, הפרימדונות והרכיכות. זה מתחיל בעמרי, עובר דרך יותם ומגיע לאוחיון ואליהו.
כשהמאמן שמוביל אותם הוא סמרטוט רצפה בעצמו, מן הסתם לא נגיע לכלום. אבל להפסיד לאסטוניה בבית?!
הגזמת בסמרטוט רצפה,אבל לגבי כל השאר אני די מסכים איתך.
p&p כתב:אני גם בעד שרף או בלאט אבל תרגעו אי אפשר לשפוט מאמן על סמך משחק אחד ,בקמפיין הקודם ניצחנו את איטליה ועלינו על חשבונם(דבר שלא קרה בגלל ההחלטה המטומטמת) לאליפות אירופה, גם לשרף היו הפסדים מביכים(מישהו זוכר את פורטוגל?).
אני מאמין שנעלה בסופו של דבר.
Holiday_Armadillo כתב:p&p כתב:אני גם בעד שרף או בלאט אבל תרגעו אי אפשר לשפוט מאמן על סמך משחק אחד ,בקמפיין הקודם ניצחנו את איטליה ועלינו על חשבונם(דבר שלא קרה בגלל ההחלטה המטומטמת) לאליפות אירופה, גם לשרף היו הפסדים מביכים(מישהו זוכר את פורטוגל?).
אני מאמין שנעלה בסופו של דבר.
כמו שאמרנו גם על העונה של מכבי-זה לא התוצאות(זה גם זה), זאת הדרך
שיבק לא מוציא שום דבר מיוחד מהנבחרת, לא רואים שום חותם שלו בתור מאמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים