המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:yzafrir,
אז נכון, אין למכבי סגל חזק, אבל לא צריך כל הזמן לדלג על אשמתו של המאמן!
ואני כבר לא מדבר על ההגנה (כבר דיברתי על זה 100 פעם ב3 העונות האחרונות), אני מדבר על התקפה!
למה לעזאזל הקבוצה מתחילה את המשחק בהפצצות לשלוש? איפה נראה דבר כזה?
לשון ג'יימס היו 0 נקודות בחצי. אתה יודע למה? כי הוא לא קיבל אף כדור מהגארדים!!!!!!
מזל שברבע האחרון אליהו התחיל למסור לו כדורים.
למה לעזאזל לאליהו יש יותר אסיסטים מאשר לאוחיון, היקמן ולוגאן ביחד?
שרמאדיני רך, סבבה, אבל יש לו זריקה מצוינת מחצי מרחק. למה לא משחקים איתו פיק-אנד-סלייד כמו ששיחקו בזמנו עם פישר?
למה בלאט לא עושה את העבודה שלו?!
felix_r כתב:שרמאדיני רך, סבבה, אבל יש לו זריקה מצוינת מחצי מרחק. למה לא משחקים איתו פיק-אנד-סלייד כמו ששיחקו בזמנו עם פישר?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:שרמאדיני רך, סבבה, אבל יש לו זריקה מצוינת מחצי מרחק. למה לא משחקים איתו פיק-אנד-סלייד כמו ששיחקו בזמנו עם פישר?
קודם שישחקו איתו פיק אנ רול בסיסי...
MTA2311 כתב:ולאוחיון אף פעם אין משחק טוב מבחינת סקורינג, אז? היקמן כרגע הגארד הכי טוב שלנו. אוחיון משחק 25 דקות, קולע 6 נקודות( בפחות מ40 אחוז מהשדה) ומוסר ארבעה אסיסטים. אם הוא לא היה ישראלי כבר הייתם שורפים לו( או לבלאט) את הבית.
לא חושב שאי פעם הייתה כזאת התלהבות משחקן כל כך בינוני.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:שרמאדיני רך, סבבה, אבל יש לו זריקה מצוינת מחצי מרחק. למה לא משחקים איתו פיק-אנד-סלייד כמו ששיחקו בזמנו עם פישר?
קודם שישחקו איתו פיק אנ רול בסיסי...
פיק אנ רול הרבה יותר קשה לשחק
felix_r כתב:לדעתי, מאז שפאפאס כבר לא על הספסל שלנו, יוגב הפסיק להתקדם. אולי נשחרר את מדלי ונחתים את פאפאס שיאמן את הגארדים שלנו לרכז?
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:ולאוחיון אף פעם אין משחק טוב מבחינת סקורינג, אז? היקמן כרגע הגארד הכי טוב שלנו. אוחיון משחק 25 דקות, קולע 6 נקודות( בפחות מ40 אחוז מהשדה) ומוסר ארבעה אסיסטים. אם הוא לא היה ישראלי כבר הייתם שורפים לו( או לבלאט) את הבית.
וגם זה כמו בשאר העמדות נובע מהאלטרנטיבות.
אתה שם לב בכלל לניהול המשחק כשאוחיון על המגרש וכשהוא בחוץ??
וזה לא שאוחיון הוא כזה מנהל משחק דגול, אבל הוא היחיד (בהינתן המחיקה המוחלטת של מורן רוט ביורוליג) שאשכרה מראה איזשהו דימיון של ניהול משחק.
או שאתה באמת נהנה מניהול המשחק של הצמד היקמן את לוגאן??
MTA2311 כתב:ולאוחיון אף פעם אין משחק טוב מבחינת סקורינג, אז? היקמן כרגע הגארד הכי טוב שלנו. אוחיון משחק 25 דקות, קולע 6 נקודות( בפחות מ40 אחוז מהשדה) ומוסר ארבעה אסיסטים. אם הוא לא היה ישראלי כבר הייתם שורפים לו( או לבלאט) את הבית.
וזה לא שאוחיון הוא כזה מנהל משחק דגול, אבל הוא היחיד (בהינתן המחיקה המוחלטת של מורן רוט ביורוליג) שאשכרה מראה איזשהו דימיון של ניהול משחק.
או שאתה באמת נהנה מניהול המשחק של הצמד היקמן את לוגאן??[
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:ולאוחיון אף פעם אין משחק טוב מבחינת סקורינג, אז? היקמן כרגע הגארד הכי טוב שלנו. אוחיון משחק 25 דקות, קולע 6 נקודות( בפחות מ40 אחוז מהשדה) ומוסר ארבעה אסיסטים. אם הוא לא היה ישראלי כבר הייתם שורפים לו( או לבלאט) את הבית.
או שאתה באמת נהנה מניהול המשחק של הצמד היקמן את לוגאן??
היו לא מעט משחקים העונה שניהול המשחק של יוגב היה רע. אם הוא לפחות היה שומר על סוג של יציבות באספקט הזה לא הייתי מתלונן( כל כך הרבה), אבל רבאק. הדבר היחיד שאתה יודע לעשות זה לנהל את המשחק בצורה סבירה, לפחות תעשה את זה בעקביות.
בדקות שאוחיון ולוגאן משחקים ביחד, יש לנו בעיה קשה מבחינת צבירת נקודות.
יש פה שני שחקנים שאיכשהו הביקורת לא מגיעה אליהם. גם ליאור וגם יוגב שיחקו לא טוב היום, וכמדומני אני היחיד שטרח לציין את זה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:קבוצה חלשה עם קהל עלוב ביותר..
הגיע הזמן שיגיע כבר מישהו שמוכן להשקיע, אם זה אומר בסגל ואם זה אומר הורדת מחירי מנויים כדי שאשכרה יבואו אוהדים ולא אנשים בחליפות שסיימו פגישה..
שער 11 מגעיל אותי, כנראה רב עוד פעם עם שער 7.. (בטיימינג מצויין)
למה קהל מגעיל? הקהל משלם הרבה מאוד כסף (ביחס לשאר הקבוצות ביורוליג) עבור המנוים, אבל במקום תמורה הוא מקבל את חבורת הזבל בראשות חלפן סידרתי. למה שיסבלו תמורת הכסף ששילמו? הם לא מאזוכיסטים.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:קבוצה חלשה עם קהל עלוב ביותר..
הגיע הזמן שיגיע כבר מישהו שמוכן להשקיע, אם זה אומר בסגל ואם זה אומר הורדת מחירי מנויים כדי שאשכרה יבואו אוהדים ולא אנשים בחליפות שסיימו פגישה..
למה קהל מגעיל? הקהל משלם הרבה מאוד כסף (ביחס לשאר הקבוצות ביורוליג) עבור המנוים, אבל במקום תמורה הוא מקבל את חבורת הזבל בראשות חלפן סידרתי. למה שיסבלו תמורת הכסף ששילמו? הם לא מאזוכיסטים.
היו בקהל מאות (כן מאות, 100+ אנשים עם חולצות אדומות), לא באמת אכפת לאנשים האלה ממכבי..
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:קבוצה חלשה עם קהל עלוב ביותר..
היו בקהל מאות (כן מאות, 100+ אנשים עם חולצות אדומות), לא באמת אכפת לאנשים האלה ממכבי..
ולפדרמן אכפת מהם?
חנו'ש כתב:גיא גודס מנסה להיות הכי פוליטקלי קורקט, או שהוא סתם עיוור?
שרף ורסקה יוצאים עליו בשאלות אמיתיות וטובות, והוא נדבק לכל מיני קלישאות דביקות ונדושות ובעצם לא אומר כלום.
טוב שלא אמר שלדרבי חוקים משלו ושחיים משבת לשבת (או מחמישי לחמישי...)
אגב, מסקרן אותי מאוד מה הצוות המקצועי מדבר אחד עם השני על הסגל הזה מאחורי דלתות סגורות ובלי שאף אחד שומע??
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, גל גל, מרסר ו־19 אורחים