וחשבתי שמכבי כדורגל סיימה בתיקו, לא הפסידה??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:הסמיילי מגלגל העיניים נועד להבהיר את הציניות שבדבריי (הרי אני ממש לא רוצה שבלאט יעזוב), ממש לא התכוונתי להעליב.
וחשבתי שמכבי כדורגל סיימה בתיקו, לא הפסידה??
שמואל1 כתב:איש העסקים ריצ'ארד דייץ קרוב לרכישת 20 אחוזים ממכבי ת"א
איש העסקים האמריקני, אשר חי ברוסיה כבר שנים רבות, נמצא במו"מ בשבועות האחרונים וצפוי לשלם 20 מיליון ש"ח עבור כניסתו כשותף. דייץ גויס על ידי עדי פדרמן, בנו של דייויד. בהמשך השבוע צפויה פגישה בה העסקה עשויה להיסגר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 40974.html
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:איש העסקים ריצ'ארד דייץ קרוב לרכישת 20 אחוזים ממכבי ת"א
איש העסקים האמריקני, אשר חי ברוסיה כבר שנים רבות, נמצא במו"מ בשבועות האחרונים וצפוי לשלם 20 מיליון ש"ח עבור כניסתו כשותף. דייץ גויס על ידי עדי פדרמן, בנו של דייויד. בהמשך השבוע צפויה פגישה בה העסקה עשויה להיסגר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 40974.html
אם עשרים מיליון שקל הם עשרים אחוז אז זה אומר שהתקציב יעמוד על 100 מיליון שקל
אני לא יודע כמה זה יוצא בדיוק בדולרים אבל זה לפחות מעל ל-25 מיליון דולר וזה הרבה יותר גבוה מהתקציב בשנים האחרונות
יכול להיות שהתקציב באמת יגדל?ועוד בסכום משמעותי?
jol9 כתב:נאמר במפורש שהתקציב לא יגדל. המטרה בשותפות הזאת היא לחלוק בהוצאות.
jol9 כתב:סביר להניח שהתקציב יעלה, אבל במעט.
אני הייתי מעדיף שלפני שמעלים את התקציב, שיישנו את ההקצאות בתוך התקציב עצמו.
שיורידו עלויות בדברים הפחות חשובים ויעבירו את זה לתקציב השחקנים, וכמובן גם שיינצלו טוב יותר את התקציב הקיים.
אם יעלו את תקציב השחקנים מ-10 מליון בערך כפי שהוא היום, לאיזור ה12-13, ובנוסף יגדילו במעט את התקציב הנוכחי בזכות השותפים החדשים לאיזור ה13-14M, אז
בהחלט אפשר יהיה לבנות כאן קבוצה שתחזיק ביחד 2-3 עונות, ותתמודד על הפיינל פור ועל התואר בכבוד, ובלי הימורים ובזיונות.
er79 כתב:פדרמן שמדרמן, אני גם לא מאמין שיבוא משקיע או שניים בשביל לכסות את הגירעונות, מה בדיוק יוצא לו מזה? אולי זה אפשרי לשנה הקרובה בלבד, אבל בטוח לו בטווח הרחוק. אבל אני בהחלט מסכים שהתקציב לא ישתדרג משמעותית לצערי, אולי נוכל להביא איזה גארד איכותי אחד ותו לא, יתר השחקנים יהיו בינוניים כתמול שלשום
LIAV10 כתב:jol9 כתב:סביר להניח שהתקציב יעלה, אבל במעט.
שיורידו עלויות בדברים הפחות חשובים ויעבירו את זה לתקציב השחקנים, וכמובן גם שיינצלו טוב יותר את התקציב הקיים.
אם יעלו את תקציב השחקנים מ-10 מליון בערך כפי שהוא היום, לאיזור ה12-13, ובנוסף יגדילו במעט את התקציב הנוכחי בזכות השותפים החדשים לאיזור ה13-14M, אז
בהחלט אפשר יהיה לבנות כאן קבוצה שתחזיק ביחד 2-3 עונות, ותתמודד על הפיינל פור ועל התואר בכבוד, ובלי הימורים ובזיונות.
ואז יביאו את DD והציוות שלו עם היקמן יגרום לך לאהוב אותו.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:סביר להניח שהתקציב יעלה, אבל במעט.
אני די איבדתי תקווה לגבי היקמן, כי מה הועילו החכמים, אם מול ריאל הוא נראה כמו שהוא נראה?
סמית' קנה אותי בשנה שעברה בסדרה מול פאו. לפני כן גם לא אהבתי אותו. אבל היקמן בינתיים רק מחזק את מה שחשבנו עליו, וזה למרות שמדובר
בשחקן טוב עם יכולות.
MTA2311 כתב:er79 כתב:פדרמן שמדרמן, אני גם לא מאמין שיבוא משקיע או שניים בשביל לכסות את הגירעונות, מה בדיוק יוצא לו מזה? אולי זה אפשרי לשנה הקרובה בלבד, אבל בטוח לו בטווח הרחוק. אבל אני בהחלט מסכים שהתקציב לא ישתדרג משמעותית לצערי, אולי נוכל להביא איזה גארד איכותי אחד ותו לא, יתר השחקנים יהיו בינוניים כתמול שלשום
מה בדיוק יוצא לו מזה? אפס הוצאות. הוא יוכל לשמור על השליטה המוחלטת במועדון, תוך צמצום ההשקעה. אין יותר הגיוני מזה.
MTA2311 כתב:er79 כתב:פדרמן שמדרמן, אני גם לא מאמין שיבוא משקיע או שניים בשביל לכסות את הגירעונות, מה בדיוק יוצא לו מזה? אולי זה אפשרי לשנה הקרובה בלבד, אבל בטוח לו בטווח הרחוק. אבל אני בהחלט מסכים שהתקציב לא ישתדרג משמעותית לצערי, אולי נוכל להביא איזה גארד איכותי אחד ותו לא, יתר השחקנים יהיו בינוניים כתמול שלשום
מה בדיוק יוצא לו מזה? אפס הוצאות. הוא יוכל לשמור על השליטה המוחלטת במועדון, תוך צמצום ההשקעה. אין יותר הגיוני מזה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:סביר להניח שהתקציב יעלה, אבל במעט.
אני די איבדתי תקווה לגבי היקמן, כי מה הועילו החכמים, אם מול ריאל הוא נראה כמו שהוא נראה?
סמית' קנה אותי בשנה שעברה בסדרה מול פאו. לפני כן גם לא אהבתי אותו. אבל היקמן בינתיים רק מחזק את מה שחשבנו עליו, וזה למרות שמדובר
בשחקן טוב עם יכולות.
מה שחשבת*
בינתיים אומנם היקמן נראה רע (כמו כל השאר) אבל הוא לפחות מוביל לפי דעתי בממוצע הנקודות (שזה הדבר שאנחנו הכי לא מצליחים בסדרה, לקלוע).
בלי אכז מן הסתם הוא נראה פחות טוב מאיך שהוא אמור להיות כי בנוסף לזה שהוא לא רכז הלחץ עליו גדל פי שניים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים