jol9 כתב:
ד״א מכבי מול החולדיה ברבע הגמר
זה הכי באסה....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:
ד״א מכבי מול החולדיה ברבע הגמר
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
נו באמת
הפעם באמת הגזמת
להתפטר על כמה הפסדים בליגת הזבל הזאת
אם לך יש טיפה כבוד עצמי אתה תפסיק כל הודעה ללא יוצא מן הכלל לחפש את בלאט
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מזל שאוחיון לא שולח לשחקני היריבה SMS לפני המסירה בשביל להגיד להם בדיוק מה הוא הולך לעשות כי הכנה של שעה זה מספיק
פשוט להרוג אותו
אוחיון שחקן בינוני ומטה אבל עכשיו זה לא הזמן לשפוט את היכולות שלו כי כל הקבוצה בדאון אחרי שהעונה האמיתית נגמרה רע מאוד וכרגע לא משחקים על כלום.
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מזל שאוחיון לא שולח לשחקני היריבה SMS לפני המסירה בשביל להגיד להם בדיוק מה הוא הולך לעשות כי הכנה של שעה זה מספיק
פשוט להרוג אותו
אוחיון שחקן בינוני ומטה אבל עכשיו זה לא הזמן לשפוט את היכולות שלו כי כל הקבוצה בדאון אחרי שהעונה האמיתית נגמרה רע מאוד וכרגע לא משחקים על כלום.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
נו באמת
הפעם באמת הגזמת
תגידי, כמה אפשר להתעקש? מה לדעתך צריך לקרות כדי שתסכימי שבלאט צריך להתפטר? שנפסיד בסידרה להגועל?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
נו באמת
הפעם באמת הגזמת
תגידי, כמה אפשר להתעקש? מה לדעתך צריך לקרות כדי שתסכימי שבלאט צריך להתפטר? שנפסיד בסידרה להגועל?
נו באמת
הפעם באמת הגזמת
חנו'ש כתב:אם מכבי תנצח זה יהיה יותר בזכות הטמטום של הפועל מאשר בזכות מכבי.....
תגיד לי אתה
אתה זה שפיתחת אובססיה לא אני
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
בלאט לא הבעיה פה. זאת הקבוצה המעוררת רחמים שיש לו.
יש מצב שפדרמן מתפטר במקום??
jol9 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
בלאט לא הבעיה פה. זאת הקבוצה המעוררת רחמים שיש לו.
יש מצב שפדרמן מתפטר במקום??
הלוואי
ושייקח את כל מקורביו איתו
rc4991 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה עוד הפסד. אם לבלאט יש כבוד עצמי מינימאלי הוא צריך להתפטר בעצמו.
נו באמת
הפעם באמת הגזמת
מה שצריך לקרות זה שבלאט יקבל תקציב נורמלי ויכשל
כנראה שאתה לא מפנים את זה שהוא מאמן עם ידיים קשורות
חלאס כבר עם האובססיה הזאת
felix_r כתב:תגיד לי אתה
אתה זה שפיתחת אובססיה לא אני
אני? אובססיה? אולי זה בגלל שמכבי מפסידה כל הזמן? לא שמת לב לעבודה שולית זאת?
כל העולם אשם, ההנהלה, השחקנים, אפילו פליקס אשם, רק ליאור לא אשם שהוא נראה חרא.
את זאת שיש לה אובססיה להגן על בלאט יהיה מה שיהיה כאילו היה אח שלך. נו באמת! לדעתך הכל בסדר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־22 אורחים