המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:לא בהכרח גודס, אבל יש כל מיני מאמנים עם אג'נדות משחק שונות.
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:לא בהכרח גודס, אבל יש כל מיני מאמנים עם אג'נדות משחק שונות.
את מי היית מביא?
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, אז למה אתה לא אומר אותו דבר על היקמן? הוא נתן עונה יותר טובה מליאור, נתן כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות(בניגוד לליאור). למה אותו אתה לא רוצה להשאיר? הוא אפילו יותר זול מאליהו, כי אין עליו מיסוי של ישראלי
את מי בלאט ישים על המגרש במקום ליאור? את מדלי? סמית' ישחק 40 דקות כל משחק?
בלאט לא אוהב את ליאור, אני חושב שצריך להסתכל על הדברים בצורה מאוד מאוד מגמתית כדי לא לראות את זה
מה הקשר להיקמן?
היקמן הוא שחקן סטטיסטיקה - לא שחקן לקבוצות גדולות.
חוץ מזה, אני מדבר על מה שאני רוצה לראות במכבי - קו אחורי חזק, וקו קדמי שעושה את הדברים הקטנים ומשלים אותו. ליאור בהחלט משתלב היטב
בקו הקדמי הזה.
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, אז למה אתה לא אומר אותו דבר על היקמן? הוא נתן עונה יותר טובה מליאור, נתן כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות(בניגוד לליאור). למה אותו אתה לא רוצה להשאיר? הוא אפילו יותר זול מאליהו, כי אין עליו מיסוי של ישראלי
בלאט לא אוהב את ליאור, אני חושב שצריך להסתכל על הדברים בצורה מאוד מאוד מגמתית כדי לא לראות את זה
מה הקשר להיקמן?
חוץ מזה, אני מדבר על מה שאני רוצה לראות במכבי - קו אחורי חזק, וקו קדמי שעושה את הדברים הקטנים ומשלים אותו. ליאור בהחלט משתלב היטב
בקו הקדמי הזה.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, אז למה אתה לא אומר אותו דבר על היקמן? הוא נתן עונה יותר טובה מליאור, נתן כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות(בניגוד לליאור). למה אותו אתה לא רוצה להשאיר? הוא אפילו יותר זול מאליהו, כי אין עליו מיסוי של ישראלי
מה הקשר להיקמן?
בקו הקדמי הזה.
איזה דברים קטנים ליאור עושה בדיוק?
אליהו הוא שחקן הגנה מזעזע. הוא עושה טובה שהוא שומר, הוא לא לוקח ריבאונד, והוא השחקן שחוטף הכי הרבה שלשות מהשחקן שהוא שומר עליו לדעתי באירופה.
בצד השני הוא שחקן רך שבורח ממגע ולא קולע מבחוץ. בגלל זה הוא חוגג מול כל מיני קבוצות פח ביורוליג ונעלם מול הגדולות. אני לא רואה איך אליהו מתאים לקבוצה גדולה בדיוק, ובטח שלא למאמן שממש אבל ממש לא רוצה אותו בקבוצה. בלאט אגב הודה שמי שהחזיר את ליאור לקבוצה היה פדרמן.
שחף כתב:מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
חצי מיליון נראה לך עלות סבירה לשחקן שעשה 7.3 נקודות ו-3 ריבאונדים(כן, הוא 2.07 מ' והוריד 3 ריבאונדים שלמים למשחק ביורוליג!!!! מדהים) השנה? אפילו גיא פניני לפני שנתיים נתן עונה טובה יותר.
יופי שליאור הוכיח את עצמו ביורוליג(הוא לא היחיד אגב. גם יוגב ופניני עשו את זה ושניהם ביחד לא מרוויחים כמוהו השנה....).
אתה ממשיך להתעקש שבלאט רוצה את ליאור בקבוצה ומתעלם מהמציאות. רק השנה בלאט אכל את מורן רוט שהוא הצהיר בפירוש שהוא לא רוצה. חצי מהזרים השנה הם פשרה של בלאט. אתה בעצמך טוען שאי אפשר להאשים את בלאט בהבאה של אפס כמו מדלי, למה אתה חושב שעם ליאור בדיוק זה שונה?
למה אתה חושב שעם ליאור זה שונה בדיוק? ליאור זה הנחתה של פדרמן במסגרת ה"ציביון הישראלי" של הקבוצה. 3 שנים צריכות להספיק כדי להבין את זה לדעתי.
שחף כתב:מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
חצי מיליון נראה לך עלות סבירה לשחקן שעשה 7.3 נקודות ו-3 ריבאונדים(כן, הוא 2.07 מ' והוריד 3 ריבאונדים שלמים למשחק ביורוליג!!!! מדהים) השנה? אפילו גיא פניני לפני שנתיים נתן עונה טובה יותר.
יופי שליאור הוכיח את עצמו ביורוליג(הוא לא היחיד אגב. גם יוגב ופניני עשו את זה ושניהם ביחד לא מרוויחים כמוהו השנה....).
ליאור הוא שחקן התקפה טוב מול סופוט ולובליאנה. הוא שחקן התקפה בינוני ומוגבל מול קבוצות גדולות ששומרות חזק. הנתונים שלו מהטופ 16 ב-3 השנים האחרונות מגבים את זה יופי.
אתה ממשיך להתעקש שבלאט רוצה את ליאור בקבוצה ומתעלם מהמציאות. רק השנה בלאט אכל את מורן רוט שהוא הצהיר בפירוש שהוא לא רוצה. חצי מהזרים השנה הם פשרה של בלאט. אתה בעצמך טוען שאי אפשר להאשים את בלאט בהבאה של אפס כמו מדלי, למה אתה חושב שעם ליאור בדיוק זה שונה?
למה אתה חושב שעם ליאור זה שונה בדיוק? ליאור זה הנחתה של פדרמן במסגרת ה"ציביון הישראלי" של הקבוצה. 3 שנים צריכות להספיק כדי להבין את זה לדעתי.
felix_r כתב:שחף כתב:מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
ליאור הוא שחקן התקפה טוב מול סופוט ולובליאנה. הוא שחקן התקפה בינוני ומוגבל מול קבוצות גדולות ששומרות חזק. הנתונים שלו מהטופ 16 ב-3 השנים האחרונות מגבים את זה יופי.
ליאור קלע העונה 19 במשחק חוץ בסיינה ו 17 במשחק חוץ בחימקי, מה שדרך אגב מראה שבניגוד לזרים של מכבי, אין לו בעיה לשחק במשחקי חוץ קשים. אם היה מקבל +30 דקות, כמו שקיבל מול ירושלים, היה מגיע גם ל 20.
אם זה כל כך קל לקלוע 20 מול ירושלים, למה אף שחקן אחר של מכבי לא עשה את זה?
אדגר פו כתב:זה בדיוק מה שחשבתי ופליקס כתב את זה, אם כל כך פשוט להצטיין מול ירושלים מדוע הזרים שלנו ברובם נראים כמו זרי ליגה ממוצעים ולא הרבה יותר ?
כלשמכבי היו זרים טובים הם טחנו את הליגה והיו טובים גם ביורוליג.
אז עכשיו ילכו ויגידו שאליהו מרוויח יותר מכולם, נכון. הוא מרוויח כפי שהחוזה שלו היה בעבר וחוזים צריך לקיים, אם למכבי יש השגות הקיץ היא בהחלט יכולה לנסות להוריד לו במשכורת וזה כנראה אפשרי הקיץ, אם הוא יסכים להישאר זה דבר אחר.
אני חייב תשובה לאור לגבי מאמן חלופי - אני ממש לא רוצה להיכנס לזה , זה מוציא אמוציות גדולות בפורום הזה, אבל כולם כאן יוצאים מהנחה משום מה שהכדורסל של בלאט זה הדבר היחיד שיכול לעבוד עבור מכבי בזמן הזה ואני לא משוכנע בזה לגמרי.
מדברים על החוזה הגדול של אליהו, אבל צריך לזכור שבלאט מרוויח היום סכומים בכלל לא מבוטלים לגבי מאמן באירופה ואם ניקח בחשבון את העובדה
שהוא ישראלי הוא עולה למכבי הרבה מאוד כסף, כסף שהיום אפשר להביא איתו כל מאמן אחר באירופה, כולל אובראדוביץ' לדעתי.
זה ל אומר שאני בהכרח רוצה אותו או מאמן אחר, אבל בסגנון אחר של משחק אפשר לעשות דברים אחרים עם שחקנים ספציפיים. מאמן חכם הולך עם היתרונות שיש לו ולא מתעקש על דוגמה ובלאט הוא מאמן דוגמתי - מה שלא נכנס לתבנית של שחקן עם יסודות הגנה חזקים, ממושמע או שחקן שהוא מביא מקבל הרבה פחות קרדיט.
חנו'ש כתב:תגידו, אם אליהו יעזוב, על מי תחפרו כאן יומם וליל??
אתם לא תשרדו את זה שבוע אחד!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים