אליהו יתבקש לקצץ כ-300 אלף דולרים משכרו ? מכבי מכחישה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו יתבקש לקצץ כ-300 אלף דולרים משכרו ? מכבי מכחישה...

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 מאי 2013, 22:48

לא בהכרח גודס, אבל יש כל מיני מאמנים עם אג'נדות משחק שונות.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2013, 22:49

אדגר פו כתב:לא בהכרח גודס, אבל יש כל מיני מאמנים עם אג'נדות משחק שונות.

את מי היית מביא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 מאי 2013, 22:50

MTA2311 כתב:
אדגר פו כתב:לא בהכרח גודס, אבל יש כל מיני מאמנים עם אג'נדות משחק שונות.

את מי היית מביא?

מצטער, חייב לפרוש ללילה. אולי מחר נמשיך. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 30 מאי 2013, 23:50

תשמעו אני אחד הכותבים שהיו הכי פעילים נגד אליהו כבר הרבה שנים... אם זאת מדובר בפורוורד הכי טוב בליגה.
הוא גם היה שנה אחת טוב ביורוליג גם אצל בלאט.

הבעיה של אליהו היא שצריך לשחק איתו סגנון מסויים שזה כמעט בלתי אפשרי ברמות הגבוהות שזה משחקי מעבר ומתפרצות. אנחנו רואים פעם אחרי פעם שקבוצות שמכתיבות קצב איטי כמו אולימפיאקוס, ברצלונה, ופאו בעבר זוכות ביורוליג. קבוצות שמשחקות קצת יותר מהר ומצליחות הן נדירות (מכבי ת"א של שאראס...).

עוד בעיה שלו היא חוסר מוטיבציה (עד שהוא מקבל בעיטה בתחת)

אני בכל זאת חושב שאליהו כן שווה 600K ואפילו עד 700K בהנחה שמתאימים לו קבוצה לו וזה קשה שיש כבר שחקנים שלא ממש מתאימים למשחק הזה כמו סמית' שמאט את המשחק.

אם מצליחים לשמר את אליהו במחיר של 600,000 דולר אז עדיף אותו מטיוס במחיר דומה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי CYellow7 » 31 מאי 2013, 00:01

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, אז למה אתה לא אומר אותו דבר על היקמן? הוא נתן עונה יותר טובה מליאור, נתן כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות(בניגוד לליאור). למה אותו אתה לא רוצה להשאיר? הוא אפילו יותר זול מאליהו, כי אין עליו מיסוי של ישראלי
את מי בלאט ישים על המגרש במקום ליאור? את מדלי? סמית' ישחק 40 דקות כל משחק?

בלאט לא אוהב את ליאור, אני חושב שצריך להסתכל על הדברים בצורה מאוד מאוד מגמתית כדי לא לראות את זה

מה הקשר להיקמן?
היקמן הוא שחקן סטטיסטיקה - לא שחקן לקבוצות גדולות.

חוץ מזה, אני מדבר על מה שאני רוצה לראות במכבי - קו אחורי חזק, וקו קדמי שעושה את הדברים הקטנים ומשלים אותו. ליאור בהחלט משתלב היטב
בקו הקדמי הזה.

על סמך מה אתה אומר על היקמן "שחקן סטטיסטיקה"?אני לא מבין את המשפט הזה. היקמן היה השחקן היציב ביותר ואולי הטוב ביותר של מכבי העונה!
לא נכנס לשאלה להשאיר או לשחרר, אבל יש תחושה שלא משנה מה הוא יעשה יגמדו את היכולות והמספרים שלו.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2013, 08:47

היקמן הוא שחקן שלא הופך את החברים שלו לטובים יותר ולא שחקן קבוצתי.
יש לו תכונות טובות אבל הוא לא מתאים לדעתי לרמה ששחקן מוביל בקו האחורי צריך להציג.

שחקן של סטטיסטיקה הוא שחקן שתמיד קולע בגרבג', מעדיף שיעשן עליו עבירה מאשר למסור למישהו אחר ולהוריד עוד זמן מהשעון, לא מסוגל לנהל מתפרצת אלא אם הוא מסיים אותה וכו'.

הוא שחקן טוב אבל אני לא התחברתי אליו ואני לא חושב שיש לו מקום בקבוצה למרות שהוא די זול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 מאי 2013, 11:37

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, אז למה אתה לא אומר אותו דבר על היקמן? הוא נתן עונה יותר טובה מליאור, נתן כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות(בניגוד לליאור). למה אותו אתה לא רוצה להשאיר? הוא אפילו יותר זול מאליהו, כי אין עליו מיסוי של ישראלי

בלאט לא אוהב את ליאור, אני חושב שצריך להסתכל על הדברים בצורה מאוד מאוד מגמתית כדי לא לראות את זה

מה הקשר להיקמן?

חוץ מזה, אני מדבר על מה שאני רוצה לראות במכבי - קו אחורי חזק, וקו קדמי שעושה את הדברים הקטנים ומשלים אותו. ליאור בהחלט משתלב היטב
בקו הקדמי הזה.

איזה דברים קטנים ליאור עושה בדיוק?
אליהו הוא שחקן הגנה מזעזע. הוא עושה טובה שהוא שומר, הוא לא לוקח ריבאונד, והוא השחקן שחוטף הכי הרבה שלשות מהשחקן שהוא שומר עליו לדעתי באירופה.
בצד השני הוא שחקן רך שבורח ממגע ולא קולע מבחוץ. בגלל זה הוא חוגג מול כל מיני קבוצות פח ביורוליג ונעלם מול הגדולות. אני לא רואה איך אליהו מתאים לקבוצה גדולה בדיוק, ובטח שלא למאמן שממש אבל ממש לא רוצה אותו בקבוצה. בלאט אגב הודה שמי שהחזיר את ליאור לקבוצה היה פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2013, 11:50

שחף כתב:
jol9 כתב:

מה הקשר להיקמן?

בקו הקדמי הזה.

איזה דברים קטנים ליאור עושה בדיוק?
אליהו הוא שחקן הגנה מזעזע. הוא עושה טובה שהוא שומר, הוא לא לוקח ריבאונד, והוא השחקן שחוטף הכי הרבה שלשות מהשחקן שהוא שומר עליו לדעתי באירופה.
בצד השני הוא שחקן רך שבורח ממגע ולא קולע מבחוץ. בגלל זה הוא חוגג מול כל מיני קבוצות פח ביורוליג ונעלם מול הגדולות. אני לא רואה איך אליהו מתאים לקבוצה גדולה בדיוק, ובטח שלא למאמן שממש אבל ממש לא רוצה אותו בקבוצה. בלאט אגב הודה שמי שהחזיר את ליאור לקבוצה היה פדרמן.

ליאור שחקן התקפה מוכשר מאוד. אתה לא תמצא אחד כזה במחירים שמכבי משלמת.
אתה חושב שבעלות סבירה של ליאור (נניח כחצי מליון), מכבי יכולה להביא זר טוב יותר? אני מבטיח לך שלא. זה יהיה הימור ורוב הסיכויים שיהיה מדובר בשחקן פחות טוב.

מעבר לכך, ליאור הוא הישראלי היחיד שהוכיח את עצמו ביורוליג. הוא לא צריך להיות הכוכב הגדול. שחקן משלים - רול פלייר, שעושה כמה דברים ברמה גבוהה, ויכול לסיים משחק עם 20 נק' בלי בעיה.

בקבוצה שתהיה בנוייה אחרת, עם שני שחקנים חזקים בקו האחורי, סמית' וג'יימס, ליאור מתאים מאוד.

עזוב גם את המנטרה הזאת כבר שבלאט רוצה או לא רוצה אותו. אם בלאט לא רוצה אותו אז הוא לא יהיה בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 מאי 2013, 11:55

מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
חצי מיליון נראה לך עלות סבירה לשחקן שעשה 7.3 נקודות ו-3 ריבאונדים(כן, הוא 2.07 מ' והוריד 3 ריבאונדים שלמים למשחק ביורוליג!!!! מדהים) השנה? אפילו גיא פניני לפני שנתיים נתן עונה טובה יותר.
יופי שליאור הוכיח את עצמו ביורוליג(הוא לא היחיד אגב. גם יוגב ופניני עשו את זה ושניהם ביחד לא מרוויחים כמוהו השנה....).
ליאור הוא שחקן התקפה טוב מול סופוט ולובליאנה. הוא שחקן התקפה בינוני ומוגבל מול קבוצות גדולות ששומרות חזק. הנתונים שלו מהטופ 16 ב-3 השנים האחרונות מגבים את זה יופי.

אתה ממשיך להתעקש שבלאט רוצה את ליאור בקבוצה ומתעלם מהמציאות. רק השנה בלאט אכל את מורן רוט שהוא הצהיר בפירוש שהוא לא רוצה. חצי מהזרים השנה הם פשרה של בלאט. אתה בעצמך טוען שאי אפשר להאשים את בלאט בהבאה של אפס כמו מדלי, למה אתה חושב שעם ליאור בדיוק זה שונה?
למה אתה חושב שעם ליאור זה שונה בדיוק? ליאור זה הנחתה של פדרמן במסגרת ה"ציביון הישראלי" של הקבוצה. 3 שנים צריכות להספיק כדי להבין את זה לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2013, 12:03

שחף כתב:מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
חצי מיליון נראה לך עלות סבירה לשחקן שעשה 7.3 נקודות ו-3 ריבאונדים(כן, הוא 2.07 מ' והוריד 3 ריבאונדים שלמים למשחק ביורוליג!!!! מדהים) השנה? אפילו גיא פניני לפני שנתיים נתן עונה טובה יותר.
יופי שליאור הוכיח את עצמו ביורוליג(הוא לא היחיד אגב. גם יוגב ופניני עשו את זה ושניהם ביחד לא מרוויחים כמוהו השנה....).

אתה ממשיך להתעקש שבלאט רוצה את ליאור בקבוצה ומתעלם מהמציאות. רק השנה בלאט אכל את מורן רוט שהוא הצהיר בפירוש שהוא לא רוצה. חצי מהזרים השנה הם פשרה של בלאט. אתה בעצמך טוען שאי אפשר להאשים את בלאט בהבאה של אפס כמו מדלי, למה אתה חושב שעם ליאור בדיוק זה שונה?
למה אתה חושב שעם ליאור זה שונה בדיוק? ליאור זה הנחתה של פדרמן במסגרת ה"ציביון הישראלי" של הקבוצה. 3 שנים צריכות להספיק כדי להבין את זה לדעתי.

שמעת את בלאט אי פעם אומר משהו אחר מאשר - ליאור הוא שחקן נהדר וחשוב מאוד למכבי? אז נכון, אין מה להתייחס לזה יותר מדי, אבל גם לא צריך ללכת לקיצוניות השניה.
האם בלאט יכול להחזיק סגל של שמונה זרים? לא. לכן צריך לפחות שניים שלושה ישראלים טובים. ליאור בהחלט אחד מהם.

מעבר לכך, המספרים של ליאור העונה מעוותים בגלל הפציעה וכל מה שבא לאחריה. לפני הפציעה הוא היה שחקן של למעלה מ-10 נק' למשחק.

יוגב ופניני לא הוכיחו את עצמם ביורוליג. האם אחד מהם עשה עונה של למעלה מ-10 נק' בממוצע? ליאור עשה 3 כאלה.
יוגב עשה כמה משחקים טובים נגד פאו, וקנה אותנו, אבל בפועל הוא לא שלאגר, וכנ"ל פניני.
בשימוש נכון יותר בליאור אפשר להפיק ממנו יופי של מספרים ותפוקה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 מאי 2013, 12:11

נובמת. קראת את התגובות המשתפכות של בלאט אחרי ההחתמות של היקמן ושל לוגאן? זה נשמע כמעט כאילו הוא ייחל לשני הכלומיניקים האלה כל הקיץ. אני לא מתייחס ברצינות למה שבלאט אומר. בעיני מעשים חשובים יותר ממילים(באופן כללי אגב). בלאט הוריד בכמות הדקות של ליאור ככל שהעונה התקדמה, בכל אחת מ-3 השנים האחרונות, עם פציעה או בלי פציעה. השנה זה קרה בלי בלו בקבוצה אלא כשאת עמדה 4 אייש שחקן אימפונטנט כמו מדלי. בלאט לא סומך על ליאור, לא רוצה אותו בקבוצה, והוא לא מתאים לסגנון הכדורסל שלו. ככה שאת הסיפורים על "שימוש נכון" בליאור אנחנו שומעים שלוש שנים, אבל לבלאט אין שום כוונה לעשות את זה. כשמאמן כל כך לא מאמין בשחקן אני לא רואה סיבה לכפות אותו עליו, בטח כשזה המצב כבר 3 שנים. על אחת כמה וכמה בסכומים כאלה(מה ליאור כבר עשה בשנה האחרונה ששווה סכומים כאלה בדיוק? מה זה משנה מה היה לפני שלוש שנים? ממתי נותנים לשחקן חוזה על סמך היכולת שלו בעבר?)
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מאי 2013, 12:42

בואו נגיד שחצי מיליון הוא שווה. זה עדיין מיליון דולר ברוטו, אבל זה לא מה שיגרום לפדרמן לפשוט את הרגל.
הבעיה היא, שעוד שנה מהיום ננהל בדיוק את אותו הדיון, מינוס הקטע על המשכורת. ליאור יפתח את העונה טוב מול הקבוצות החלשות בבית המוקדם, יפתחו עליו ת'רדים מהללים ונשמע שהשנה "הוא אפילו שומר", ואז ככל שהזמן יעבור, בלאט ייתן לו פחות דקות\ היכולת שלו תרד משמעותית( שכל אחד יבחר במה שנוח לו).

באמת ששלוש שנים זה מספיק זמן בשביל לקלוט את הדפוס שנוצר פה. גם אם אתה מאוד אוהב את ליאור, להגיד שאולי בלאט בעצם כן רוצה את ליאור, כי הוא אף פעם לא אמר בתקשורת " ליאור הוא שחקן שלא רציתי לפני שלוש שנים, ואני לא רוצה גם היום", זה די מגוחך לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 31 מאי 2013, 12:52

שחף כתב:מתי ליאור סיים משחק עם 20 נקודות לאחרונה מול קבוצה גדולה ולא מול חבורת פלגמטים עלובה כמו מגדל?
ליאור הוא שחקן התקפה טוב מול סופוט ולובליאנה. הוא שחקן התקפה בינוני ומוגבל מול קבוצות גדולות ששומרות חזק. הנתונים שלו מהטופ 16 ב-3 השנים האחרונות מגבים את זה יופי.

ליאור קלע העונה 19 במשחק חוץ בסיינה ו 17 במשחק חוץ בחימקי, מה שדרך אגב מראה שבניגוד לזרים של מכבי, אין לו בעיה לשחק במשחקי חוץ קשים. אם היה מקבל +30 דקות, כמו שקיבל מול ירושלים, היה מגיע גם ל 20.

אם זה כל כך קל לקלוע 20 מול ירושלים, למה אף שחקן אחר של מכבי לא עשה את זה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 31 מאי 2013, 13:18

felix_r כתב:

ליאור קלע העונה 19 במשחק חוץ בסיינה ו 17 במשחק חוץ בחימקי, מה שדרך אגב מראה שבניגוד לזרים של מכבי, אין לו בעיה לשחק במשחקי חוץ קשים. אם היה מקבל +30 דקות, כמו שקיבל מול ירושלים, היה מגיע גם ל 20.

אם זה כל כך קל לקלוע 20 מול ירושלים, למה אף שחקן אחר של מכבי לא עשה את זה?

סיינה של השנה קבוצה בינונית להחריד אפילו יותר ממכבי ואם הגבוה הבכיר שלה זה תומאס רס אז זה אומר הכל,
והמשחק מול חימקי היה גארבג' טיים אחד גדול, אבל מה משותף לשני המשחקים - הפסד של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 מאי 2013, 13:23

זה בדיוק מה שחשבתי ופליקס כתב את זה, אם כל כך פשוט להצטיין מול ירושלים מדוע הזרים שלנו ברובם נראים כמו זרי ליגה ממוצעים ולא הרבה יותר ?
כלשמכבי היו זרים טובים הם טחנו את הליגה והיו טובים גם ביורוליג.

אז עכשיו ילכו ויגידו שאליהו מרוויח יותר מכולם, נכון. הוא מרוויח כפי שהחוזה שלו היה בעבר וחוזים צריך לקיים, אם למכבי יש השגות הקיץ היא בהחלט יכולה לנסות להוריד לו במשכורת וזה כנראה אפשרי הקיץ, אם הוא יסכים להישאר זה דבר אחר.

אני חייב תשובה לאור לגבי מאמן חלופי - אני ממש לא רוצה להיכנס לזה , זה מוציא אמוציות גדולות בפורום הזה, אבל כולם כאן יוצאים מהנחה משום מה שהכדורסל של בלאט זה הדבר היחיד שיכול לעבוד עבור מכבי בזמן הזה ואני לא משוכנע בזה לגמרי.
מדברים על החוזה הגדול של אליהו, אבל צריך לזכור שבלאט מרוויח היום סכומים בכלל לא מבוטלים לגבי מאמן באירופה ואם ניקח בחשבון את העובדה
שהוא ישראלי הוא עולה למכבי הרבה מאוד כסף, כסף שהיום אפשר להביא איתו כל מאמן אחר באירופה, כולל אובראדוביץ' לדעתי.

זה לא אומר שאני בהכרח רוצה אותו או מאמן אחר, אבל בסגנון אחר של משחק אפשר לעשות דברים אחרים עם שחקנים ספציפיים. מאמן חכם הולך עם היתרונות שיש לו ולא מתעקש על דוגמה ובלאט הוא מאמן דוגמתי - מה שלא נכנס לתבנית של שחקן עם יסודות הגנה חזקים, ממושמע( לא פנזטזיונר ) או שחקן שהוא מביא מקבל הרבה פחות קרדיט.
ההתעקשות על קיינר מדלי מסריח מהעניין שהוא הביא אותו ורוצה להוכיח בכוח שאפשר להוציא ממנו משהוא כשברור שאין לו את הכישרון הדרוש.

לא סתם כששאלו אותו לגבי החמישייה הגדולה שלו בכל הזמנים הוא ציין את זיזיס ולא את שאראס כרכז שלו.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 31 מאי 2013, 13:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מאי 2013, 13:32

אדגר פו כתב:זה בדיוק מה שחשבתי ופליקס כתב את זה, אם כל כך פשוט להצטיין מול ירושלים מדוע הזרים שלנו ברובם נראים כמו זרי ליגה ממוצעים ולא הרבה יותר ?
כלשמכבי היו זרים טובים הם טחנו את הליגה והיו טובים גם ביורוליג.

אז עכשיו ילכו ויגידו שאליהו מרוויח יותר מכולם, נכון. הוא מרוויח כפי שהחוזה שלו היה בעבר וחוזים צריך לקיים, אם למכבי יש השגות הקיץ היא בהחלט יכולה לנסות להוריד לו במשכורת וזה כנראה אפשרי הקיץ, אם הוא יסכים להישאר זה דבר אחר.

אני חייב תשובה לאור לגבי מאמן חלופי - אני ממש לא רוצה להיכנס לזה , זה מוציא אמוציות גדולות בפורום הזה, אבל כולם כאן יוצאים מהנחה משום מה שהכדורסל של בלאט זה הדבר היחיד שיכול לעבוד עבור מכבי בזמן הזה ואני לא משוכנע בזה לגמרי.
מדברים על החוזה הגדול של אליהו, אבל צריך לזכור שבלאט מרוויח היום סכומים בכלל לא מבוטלים לגבי מאמן באירופה ואם ניקח בחשבון את העובדה
שהוא ישראלי הוא עולה למכבי הרבה מאוד כסף, כסף שהיום אפשר להביא איתו כל מאמן אחר באירופה, כולל אובראדוביץ' לדעתי.

זה ל אומר שאני בהכרח רוצה אותו או מאמן אחר, אבל בסגנון אחר של משחק אפשר לעשות דברים אחרים עם שחקנים ספציפיים. מאמן חכם הולך עם היתרונות שיש לו ולא מתעקש על דוגמה ובלאט הוא מאמן דוגמתי - מה שלא נכנס לתבנית של שחקן עם יסודות הגנה חזקים, ממושמע או שחקן שהוא מביא מקבל הרבה פחות קרדיט.

התחרות של ליאור היא לא מול הזרים של השנה( שכמעט כולם יעזבו בקיץ), ובטח שלא מול הזרים האלה במשחקי ליגה.

אני האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא מחזיק מבלאט, אבל הוא כבר הצליח פה. אובראדוביץ' בחיים לא יגיע לקבוצה שתקציב השחקנים שלה הוא כל כך נמוך.
האופציה החלופית היחידה, היא להמר על איזה מאמן זר ולקוות שזה יהיה בינגו. לי קצת נמאס מההימורים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 31 מאי 2013, 13:34

פליקס, אני זוכר את המשחק מול חימקי. הוא היה גארבג' טיים בערך מהמחצית השנייה.
אור, אני מניח שאובראדוביץ' יכול להוציא מפדרמן כסף, לפחות עבור 2-3 שחקנים בכירים. הוא הרבה פחות יס מן מאשר בלאט. מצד שני בגלל זה פדרמן לא יביא אותו אף פעם. מן ביצה ותרנגולת, רק ההפך...
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 מאי 2013, 13:37

טוב, נראה אם באמת כמעט כולם יעזבו, מכבי משנה דיעה כל שבוע כמו נערה בתולה. פעם היקמן הולך, פעם נשאר, נחיה ונראה.

לגבי הימורים - אולי אתה צודק ויש יותר מדי הימורים ולא צריך להמר גם בעמדת המאמן, אבל בסוף זה יקרה, אם לא הקיץ אז בקיץ הבא. מאמנים לא נשארים במכבי יותר מ 4 שנים רצוף, שרף היחידי בעצם שעשה 4 כאלו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מאי 2013, 13:41

תגידו, אם אליהו יעזוב, על מי תחפרו כאן יומם וליל??
אתם לא תשרדו את זה שבוע אחד!! :tongue4
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מאי 2013, 14:12

חנו'ש כתב:תגידו, אם אליהו יעזוב, על מי תחפרו כאן יומם וליל??
אתם לא תשרדו את זה שבוע אחד!! :tongue4

אני מוכן לקחת את הסיכון...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים