סאגת אוחיון TAKE 2 - כנראה יישאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סאגת אוחיון TAKE 2

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוגוסט 2013, 08:31

jol9 כתב:אני לא מסכים איתך...
אם פיב"א פוסקת נגד מכבי, אז אוחיון יחליט מה בא לו - לעבור לקובאן, או להישאר במכבי ולשלם פיצוי. למה שמכבי תשלם במקומו?
אם פיב"א פוסקת בעד מכבי, אז מכבי תחזיר לקובאן את ה200K ואוחיון יישאר בקבוצה ללא פיצוי נוסף.

אני לא רואה תסריט שבו מכבי גם משדרגת את החוזה של אוחיון, וגם משלמת פיצוי לקובאן. לא מדובר כאן ברכז מחליף אחרי הכל?

אוחיון היה הרכז הפותח בשנתיים האחרונות ואני חושב שהוא ימשיך לפתוח גם בעונה הבאה (אם יהיה כאן).
אני גם לא רואה תסריט שמכבי משלמת סכום משמעותי לקובאן, אבל אני לא רואה שום מצב שאוחיון משלם. אז כנראה שאוחיון ישחק במכבי אם יפסקו לטובת מכבי ובקובאן אם יפסקו לטובתה. צריך לקחת בחשבון שאם אוחיון עובר לקובאן, הוא לא יחזור כל כך מהר ולו רק מטעמי מיסוי.

מה שבטוח - החלפה של אוחיון בנעימי לא הופכת את מכבי ליותר טובה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2013, 08:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא מסכים איתך...
אם פיב"א פוסקת נגד מכבי, אז אוחיון יחליט מה בא לו - לעבור לקובאן, או להישאר במכבי ולשלם פיצוי. למה שמכבי תשלם במקומו?
אם פיב"א פוסקת בעד מכבי, אז מכבי תחזיר לקובאן את ה200K ואוחיון יישאר בקבוצה ללא פיצוי נוסף.

אני לא רואה תסריט שבו מכבי גם משדרגת את החוזה של אוחיון, וגם משלמת פיצוי לקובאן. לא מדובר כאן ברכז מחליף אחרי הכל?

אוחיון היה הרכז הפותח בשנתיים האחרונות ואני חושב שהוא ימשיך לפתוח גם בעונה הבאה (אם יהיה כאן).
אני גם לא רואה תסריט שמכבי משלמת סכום משמעותי לקובאן, אבל אני לא רואה שום מצב שאוחיון משלם. אז כנראה שאוחיון ישחק במכבי אם יפסקו לטובת מכבי ובקובאן אם יפסקו לטובתה. צריך לקחת בחשבון שאם אוחיון עובר לקובאן, הוא לא יחזור כל כך מהר ולו רק מטעמי מיסוי.

מה שבטוח - החלפה של אוחיון בנעימי לא הופכת את מכבי ליותר טובה.

אוחיון היה הרכז הפותח וקיבל המון קרדיט, אבל בעונה האחרונה הוא כשל ואני לא רואה שום מצב בו הוא פותח גם העונה. אם תהיה חמישיית זרים, שתהיה, כל עוד תהיה טובה.

אוחיון הוא לא שחקן שצריך להתעסק בו כ"כ הרבה. יעזוב ולא יחזור, שיהיה לו לבריאות, יישאר? סבבה.
יש למכבי בעיות יותר קשות מההחלפה של אוחיון בנעימי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוגוסט 2013, 09:29

jol9 כתב:אוחיון היה הרכז הפותח וקיבל המון קרדיט, אבל בעונה האחרונה הוא כשל ואני לא רואה שום מצב בו הוא פותח גם העונה. אם תהיה חמישיית זרים, שתהיה, כל עוד תהיה טובה.

אוחיון הוא לא שחקן שצריך להתעסק בו כ"כ הרבה. יעזוב ולא יחזור, שיהיה לו לבריאות, יישאר? סבבה.

החלפה של אוחיון בנעימי תהיה השלמת מעגל שבה מוחלפים שחקנים בשחקנים פחות טובים. זה קורה במכבי בכל עמדה. אוחיון הוא היום הישראלי הכי טוב שנשאר בסגל של מכבי (אחרי שאליהו עזב). אם הוא עוזב אז מכבי נשארת אך ורק עם ישראלים דרג ב'.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2013, 10:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אוחיון היה הרכז הפותח וקיבל המון קרדיט, אבל בעונה האחרונה הוא כשל ואני לא רואה שום מצב בו הוא פותח גם העונה. אם תהיה חמישיית זרים, שתהיה, כל עוד תהיה טובה.

החלפה של אוחיון בנעימי תהיה השלמת מעגל שבה מוחלפים שחקנים בשחקנים פחות טובים. זה קורה במכבי בכל עמדה. אוחיון הוא היום הישראלי הכי טוב שנשאר בסגל של מכבי (אחרי שאליהו עזב). אם הוא עוזב אז מכבי נשארת אך ורק עם ישראלים דרג ב'.

מצד שני סופו החליף את פלאניניץ' ואינגלס את מדלי, ככה שכאן אמור להיות שיפור משמעותי.
אני אישית חושב שאליהו הוא היחיד שמכבי באמת צריכה להשאיר בסגל (וזה למרות שבסיטואציה הנוכחית, יש עומס גדול על העמדה שלו), רק כי הוא באמת שחקן ששווה להילחם עליו.
אוחיון הוא לא שחקן כזה, והפער בינו לבין נעימי הוא זניח, אם בכלל קיים.

הבעיה היחידה שתיצור העזיבה של אוחיון, היא 0 רכזים טבעיים בסגל, אבל בהתחשב בכך שהרכז האמיתי היחיד שהיה לבלאט בעונה שעברה, בקושי שיחק, אני לא בטוח שזה
דבר מאוד משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2013, 10:20

זאת תהיה שערורייה גדולה אם מכבי תשלם אפילו שקל לקובאן. יוכיח סופית שלפדרמן אין שום מושג איך לנהל את הקבוצה הזאת.
לא מספיק שאחרי שהוא דפק למכבי את אחד הקטעים הכי דוחים בהסיטוריה, הוא התקבל בזרועות פתוחות ועם חוזה משודרג, עכשיו מכבי גם צריכה לשלם על הטעויות שלו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2013, 11:26

MTA2311 כתב:זאת תהיה שערורייה גדולה אם מכבי תשלם אפילו שקל לקובאן. יוכיח סופית שלפדרמן אין שום מושג איך לנהל את הקבוצה הזאת.
לא מספיק שאחרי שהוא דפק למכבי את אחד הקטעים הכי דוחים בהסיטוריה, הוא התקבל בזרועות פתוחות ועם חוזה משודרג, עכשיו מכבי גם צריכה לשלם על הטעויות שלו?

זה בדיוק מה שאני חושב
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוגוסט 2013, 15:09

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:זאת תהיה שערורייה גדולה אם מכבי תשלם אפילו שקל לקובאן. יוכיח סופית שלפדרמן אין שום מושג איך לנהל את הקבוצה הזאת.

זה בדיוק מה שאני חושב

זה יהיה ממש עונש לאוחיון לשלוח אותו לשחק בקובאן תמורת פי שתיים משכורת (ואז להתחנן אליו כל שנה שיחזור כמו שהיה עם הלפרין).
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2013, 16:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

זה בדיוק מה שאני חושב

זה יהיה ממש עונש לאוחיון לשלוח אותו לשחק בקובאן תמורת פי שתיים משכורת (ואז להתחנן אליו כל שנה שיחזור כמו שהיה עם הלפרין).

אם הוא היה רוצה לשחק בקובאן הוא לא היה חותם ל3 שנים עם מכבי.

אף אחד לא התחנן בפני יותם. תשאל אותו בהזדמנות כמה הוא נהנה בשנים האחרונות באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוגוסט 2013, 17:44

MTA2311 כתב:אם הוא היה רוצה לשחק בקובאן הוא לא היה חותם ל3 שנים עם מכבי.

אף אחד לא התחנן בפני יותם. תשאל אותו בהזדמנות כמה הוא נהנה בשנים האחרונות באירופה.

הוא לא יכל לשחק בקובאן (כמו שהוא רצה) כי מכבי לא הסכימו לוותר. הוא חתם על חוזה חדש לדרישת מכבי ואין למכבי שום דבר לאיים עליו. זה מגוחך לחשוב שהוא ישלם כסף מכיסו להישאר במכבי. אם פיב"א תפסוק שהוא יישחק בקובאן, הוא יילך לשם.

מכבי ניסתה להחזיר את יותם בכל שנה מאז שעזב. לפי מה שהוא אומר היה לו קשה בשנים האחרונות (זה באמת קשה לעשות את זה עם ילדים), אבל הוא הרוויח פי כמה ממה שהיה עושה במכבי.

בכל מקרה, אם וכאשר יוגב יעזוב וישאיר את מכבי עם רייס/היקמן/נעימי בעמדה 1, יהיו פה בפורום בכיות עד לב השמיים על איך שנתנו לו לעזוב כשיתבררו התוצאות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2013, 18:37

הוא לא יכל לשחק בקובאן, אבל הוא יכל להישאר במכבי העונה, ולברוח לקובאן הקיץ. במקום זה, הוא האריך את החוזה שלו במכבי, והצהיר שהוא פה בשביל להישאר. כלומר, הוא לא רוצה לשחק בקובאן.

מכבי ניסתה להחזיר את יותם, ויותם רצה לחזור למכבי. אף אחד לא התחנן.

אני בוכה כבר עכשיו. יוגב רחוק מלהיות זה שישנה את המצב בעמדה הזאת. כמו שהוא הוכיח השנה, אין לו את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוגוסט 2013, 20:55

roy1000 כתב:
misha כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2668414

אנשים בקובאן חיים בסרט אם הם חושבים שמכבי תשלם על יוגב בייאוט גדול.

400 אלף זה פיצוי גדול? מכבי תשלם כי אחרת נתקעים עם נעימי כרכז ראשון (ונעימי נראה רע מאוד).

למה שמכבי תשלם על זה שאוחיון ניסה לדפוק אותה?לא מספיק ששדרגנו לו את החוזה
ירצה להישאר-ישלם בעצמו,לא-שיהנה כמחליף בקור הרוסי ובשלוש מסגרות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוגוסט 2013, 20:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רייס הוא הרכז הראשון.
מכבי היא האחרונה שצריכה לשלם - מי שעשה את הטעות הוא אוחיון, שיישלם בעצמו.

ד"א, למה מכבי צריכה להחזיר את הכסף שהועבר לה מקובאן? הרי לפי החוזה זה היה סעיף היציאה שלו והם שילמו את זה, אז אם אוחיון עובר אליהם השנה, זה אמור להיות הכסף של מכבי, לא?

אוחיון לא ישלם שקל מהכיס שלו. אם הוא יוכל, הוא ירוץ לשחק בקובאן תמורת 1.5 מליון. זה כסף שהוא לא ירוויח במכבי בכל הקריירה שלו. זה גם אומר שמטעמי מס, הוא לא יחזור עד שישלים 4 שנים בחו"ל (ראה מקרה הלפרין). המחשבה שאוחיון ישלם פה כסף היא הזויה לדעתי. אוחיון בקושי עשה כסף בקריירה שלו ואם שום סיכוי שהוא ישלם מאות אלפי דולרים מכיסו בשביל הכבוד לשחק במכבי.

אם רייס רכז ראשון, אז מי הישראלי בחמישייה? אל תגיד לי שמכבי תעלה בחמישייה בלי אף ישראלי?

וכן, דני פדרמן יוכל לשמור על ה- 200 אלף דולר במצב הזה. הבנתי שהרכב שלו כבר התיישן והגיע הזמן להחליף. כולי אושר מהידיעה המשמחת הזו.

אתה באמת רוצה שאוחיון יהיה שחקן חמישיה אחרי העונה הזוועתית הזאת?
ודי כבר עם הבולשיט הזה של ישראלים פותחים בחמישיה-השחקנים הטובים ביותר צריכים לפתוח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוגוסט 2013, 20:58

בדיוק :thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2013, 21:15

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם הוא היה רוצה לשחק בקובאן הוא לא היה חותם ל3 שנים עם מכבי.

הוא לא יכל לשחק בקובאן (כמו שהוא רצה) כי מכבי לא הסכימו לוותר. הוא חתם על חוזה חדש לדרישת מכבי ואין למכבי שום דבר לאיים עליו. זה מגוחך לחשוב שהוא ישלם כסף מכיסו להישאר במכבי. אם פיב"א תפסוק שהוא יישחק בקובאן, הוא יילך לשם.

מכבי ניסתה להחזיר את יותם בכל שנה מאז שעזב. לפי מה שהוא אומר היה לו קשה בשנים האחרונות (זה באמת קשה לעשות את זה עם ילדים), אבל הוא הרוויח פי כמה ממה שהיה עושה במכבי.

בכל מקרה, אם וכאשר יוגב יעזוב וישאיר את מכבי עם רייס/היקמן/נעימי בעמדה 1, יהיו פה בפורום בכיות עד לב השמיים על איך שנתנו לו לעזוב כשיתבררו התוצאות.

אני חושב שבנושא הזה אתה מפריז.
לדעתי אוחיון יישחק איפה שפיב"א תפסוק. לא יהיה כאן שום תשלום פיצויים.

ואף אחד לא ידבר יותר מדי אם אוחיון יעזוב. זה לא שמדובר כאן באיזה שחקן שהצליח בקבוצה והוא נכס חשוב ואסטרטגי (ואני עוד בעדו ולא נגדו כמו חצי מהפורום).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 אוגוסט 2013, 11:38

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוגוסט 2013, 11:56

נשמע כמו אופציה טובה, אבל מה יהיה שנה הבאה? אוחיון חתם אצלם ליותר משנה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 11 אוגוסט 2013, 12:24

MTA2311 כתב:נשמע כמו אופציה טובה, אבל מה יהיה שנה הבאה? אוחיון חתם אצלם ליותר משנה.

אוחיון חתם שם לשנתיים. זו הייתה אמורה להיות השנה השנייה והאחרונה שלו בקובאן.
דווקא רעיון נחמד, לתת לנעימי להשתפשף עונה ביורוליג, גם מכירים אותו ברוסיה לאור העונה האחרונה שלו שם, אני מניח שהוא די מוערך שם. ועדיין, לאור המצב הישראלי הדל, על אחת כמה וכמה שאוחיון מסריח את הפרקט לפי שעה, הייתי מעדיף לראות פה גם את נעימי העונה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוגוסט 2013, 15:11

מצד אחד,מבחינת אוחיון זה לא משנה לי מה יסגר איתו
מצד שני,אני אשמח אם נעימי ישחק בקבוצת יורוליג שגם תשתתף בשלוש מסגרות
בטח אם האופציה השניה היא גלבוע גליל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2013, 07:09

לפי גרינוולד,פיבא אמורה לפסוק היום בסגאת אוחיון