מקאדו 3 כתב:קודי כתב:לא יודע מה המחשבות היו בסוף השבוע, אבל מה שכולנו יודעים בוודאות הוא ששוב, כרגיל, לא עשו כלום. הרי כל בר דעת רואה את הבעיות של הקבוצה הזו עוד מטורניר ההכנה ברוסיה אבל כאן מחכים למשחק נגד אילת ועל פיו יקבלו החלטות. ממתי אילת נהייתה אינדיקציה למשהו? הרי רייס לא יהפוך לרכז בגלל משחק נגד אילת וגם יתר הבעיות בסגל לא יפתרו ביומיים האלה, אז למה בדיוק מחכים?
אני מבין את ההרגשה שלך שצריך שינוי אבל מה יכול כבר ליקרות ? מה ישנה את המצב ? פיטורים של בלאט אולי יגרמו זעזוע אבל אני לא בטוח שזה הבעיה היחידה והעיקרית , הקבוצה בנויה לא טוב הישראלים הטובים לא בקבוצה אין רכז ואיןמ 4 נורמלי ואני חושב שלא ימצאו כאלה עכשיו גם אם ההנהלה המחורבנת הזאת תחליט כן לעשות שנויים בסגל, בכל אופן בלאט לדעתי לא יאמן עד סוף העונה כי באחד המשחקים הקרובים מכבי תפסיד לצערי...
יש שתי אופציות. או שמחליטים לתת לבלאט להוציא את העגלה מהבוץ, ונותנים לו לעבוד (ואולי גם עושים שינוי או שניים בסגל השחקנים) או שמחליטים שבלאט לא יכול
לעשות את זה, ואז צריך להיפרד ממנו ולתת למחליף שלו את המפתחות (וגם כאן כנראה אין מנוס משינויים בסגל).
הנקודה היא שההנהלה בעצם לא מחליטה מה היא רוצה וכך היא מפקירה גם את המאמן שלה, וגם את הקבוצה.
סדרת המשחקים הבאים לא מפחידה אותי. יכול להיות שמכבי תיענה לאתגר ותנצח בכולם. אבל שוב, זה לא מה שצריך לקבוע את המדיניות של ההנהלה.