פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי צריכה זעזוע

23 נובמבר 2013, 14:50

קודי כתב:אם מכבי שוב, בדיוק כמו בעונה שעברה, תוותר על העונה הזו כבר בנובמבר בלי נסיון לתקן, אז צפו לגל נטישה המוני מצד הקהל. יש גבול כמה אפשר לעשות צחוק מהאוהדים ולצפות שהם ימשיכו לשלם את מחירי המנויים היקרים באירופה.

לא יודע, איכשהו המשפט הזה חוזר פה כל שנה.
אתה רואה את עצמך לא קונה מנוי עונה הבאה?

23 נובמבר 2013, 15:36

MTA2311 כתב:
קודי כתב:אם מכבי שוב, בדיוק כמו בעונה שעברה, תוותר על העונה הזו כבר בנובמבר בלי נסיון לתקן, אז צפו לגל נטישה המוני מצד הקהל. יש גבול כמה אפשר לעשות צחוק מהאוהדים ולצפות שהם ימשיכו לשלם את מחירי המנויים היקרים באירופה.

קודם כל, כבר השנה נרכשו הרבה פחות מנויים. באופן אישי, השנה די התלבטתי אבל בסופו של דבר קניתי מנוי. במצב העניינים הנוכחי אין סיכוי שאחדש את המנוי.

23 נובמבר 2013, 16:19

MTA2311 כתב:

:thumbup

זאת בדיוק האג'נדה של דני. אוהדים כמו צפריר ויובל שיתלוננו ויקטרו אבל בחיים לא יוותרו על מנוי, כל אחד מסיבותיו.
אני לא אומר את זה לזכות או לחובתם, אלא פשוט מציין את המציאות.

היחידים שיכולים לנטוש הם הספונסרים שייראו הידלדלות של אחוזי הצפייה ולא ירצו לשלם מליונים רבים על מוצר פגום שאף אחד לא רואה.

23 נובמבר 2013, 16:28

ממה שאני שומע הסופ"ש מכבי מתלבטת אם לעשות רי שאפל כלומר לשחרר שני שחקנים ולהביא שניים במקומם או לחזק את הקבוצה רק בעמדה אחת.
אני הייתי משחרר את טיוס ורייס ומביא במקומם סקנד גארד גו-טו גאי שיכול להוביל כדור, נותן יותר דק' לנעימי ואוחיון וכמובן 4 ריאבאונד אייס.

23 נובמבר 2013, 16:30

Assaf M כתב:ממה שאני שומע הסופ"ש מכבי מתלבטת אם לעשות רי שאפל כלומר לשחרר שני שחקנים ולהביא שניים במקומם או לחזק את הקבוצה רק בעמדה אחת.
אני הייתי משחרר את טיוס ורייס ומביא במקומם סקנד גארד גו-טו גאי שיכול להוביל כדור, נותן יותר דק' לנעימי ואוחיון וכמובן 4 ריאבאונד אייס.

אם אתה מביא סקנד גארד גו טו גאי, אז אפשר לוותר גם על היקמן.

23 נובמבר 2013, 18:35

Assaf M כתב:ממה שאני שומע הסופ"ש מכבי מתלבטת אם לעשות רי שאפל כלומר לשחרר שני שחקנים ולהביא שניים במקומם או לחזק את הקבוצה רק בעמדה אחת.

איזה רי שאפל ואיזה נעליים? הבעלים לא רוצים להוציא עוד שקל ולכן מדברים על מאמן ועוזר שכבר מקבלים משכורת מהקבוצה. מקסימום ישחררו שני שחקנים כדי להוריד עוד קצת את ההוצאות. רק לפני כמה שבועות דני פדרמן טען שהחמישיה של מכבי היא אחת הטובות באירופה. יכול להיות שהוא טעה? מה שבטוח, הוא לא יודה בטעות.

23 נובמבר 2013, 18:41

קודי כתב:

איזה רי שאפל ואיזה נעליים? הבעלים לא רוצים להוציא עוד שקל ולכן מדברים על מאמן ועוזר שכבר מקבלים משכורת מהקבוצה. מקסימום ישחררו שני שחקנים כדי להוריד עוד קצת את ההוצאות. רק לפני כמה שבועות דני פדרמן טען שהחמישיה של מכבי היא אחת הטובות באירופה. יכול להיות שהוא טעה? מה שבטוח, הוא לא יודה בטעות.

הקבוצה בטח לא הכי טובה או מהטובות באירופה אבל שווה הרבה יותר מאיך שהיא נראית , עם רכז נורמלי אני מאמין שהיא היתה היום עם הרבה פחות הפסדים .

23 נובמבר 2013, 18:59

כבר השנה מכבי לא מכרה את כל המנויים שלה ואני מאמיןש זה יחמיר בשנה הבאה

23 נובמבר 2013, 19:00

הלוואי,אבל בכל מה שקשור להנהלה אני סקפטי

23 נובמבר 2013, 19:11

במצב הזה אתה מגיע ל7 זרים, וגם החיסרון בעמדה 1 גדול הרבה יותר מאשר זה בעמדה 2.

24 נובמבר 2013, 10:09

לא יודע מה המחשבות היו בסוף השבוע, אבל מה שכולנו יודעים בוודאות הוא ששוב, כרגיל, לא עשו כלום. הרי כל בר דעת רואה את הבעיות של הקבוצה הזו עוד מטורניר ההכנה ברוסיה אבל כאן מחכים למשחק נגד אילת ועל פיו יקבלו החלטות. ממתי אילת נהייתה אינדיקציה למשהו? הרי רייס לא יהפוך לרכז בגלל משחק נגד אילת וגם יתר הבעיות בסגל לא יפתרו ביומיים האלה, אז למה בדיוק מחכים?

24 נובמבר 2013, 10:21

המשחק צול אילת הוא לא אינדיקציה כי אחרי זה זה הכוכב האדום וירושלים וקובן

אז גם אם ננצח אל אילת עדיין המצב חרבנה אני חושב שזה עניין של זמן ורק מקווה שלא יהיה מאוחר מידי

24 נובמבר 2013, 10:45

קודי כתב:לא יודע מה המחשבות היו בסוף השבוע, אבל מה שכולנו יודעים בוודאות הוא ששוב, כרגיל, לא עשו כלום. הרי כל בר דעת רואה את הבעיות של הקבוצה הזו עוד מטורניר ההכנה ברוסיה אבל כאן מחכים למשחק נגד אילת ועל פיו יקבלו החלטות. ממתי אילת נהייתה אינדיקציה למשהו? הרי רייס לא יהפוך לרכז בגלל משחק נגד אילת וגם יתר הבעיות בסגל לא יפתרו ביומיים האלה, אז למה בדיוק מחכים?

אני מבין את ההרגשה שלך שצריך שינוי אבל מה יכול כבר ליקרות ? מה ישנה את המצב ? פיטורים של בלאט אולי יגרמו זעזוע אבל אני לא בטוח שזה הבעיה היחידה והעיקרית , הקבוצה בנויה לא טוב הישראלים הטובים לא בקבוצה אין רכז ואיןמ 4 נורמלי ואני חושב שלא ימצאו כאלה עכשיו גם אם ההנהלה המחורבנת הזאת תחליט כן לעשות שנויים בסגל, בכל אופן בלאט לדעתי לא יאמן עד סוף העונה כי באחד המשחקים הקרובים מכבי תפסיד לצערי...

24 נובמבר 2013, 10:59

מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:לא יודע מה המחשבות היו בסוף השבוע, אבל מה שכולנו יודעים בוודאות הוא ששוב, כרגיל, לא עשו כלום. הרי כל בר דעת רואה את הבעיות של הקבוצה הזו עוד מטורניר ההכנה ברוסיה אבל כאן מחכים למשחק נגד אילת ועל פיו יקבלו החלטות. ממתי אילת נהייתה אינדיקציה למשהו? הרי רייס לא יהפוך לרכז בגלל משחק נגד אילת וגם יתר הבעיות בסגל לא יפתרו ביומיים האלה, אז למה בדיוק מחכים?

אני מבין את ההרגשה שלך שצריך שינוי אבל מה יכול כבר ליקרות ? מה ישנה את המצב ? פיטורים של בלאט אולי יגרמו זעזוע אבל אני לא בטוח שזה הבעיה היחידה והעיקרית , הקבוצה בנויה לא טוב הישראלים הטובים לא בקבוצה אין רכז ואיןמ 4 נורמלי ואני חושב שלא ימצאו כאלה עכשיו גם אם ההנהלה המחורבנת הזאת תחליט כן לעשות שנויים בסגל, בכל אופן בלאט לדעתי לא יאמן עד סוף העונה כי באחד המשחקים הקרובים מכבי תפסיד לצערי...

יש שתי אופציות. או שמחליטים לתת לבלאט להוציא את העגלה מהבוץ, ונותנים לו לעבוד (ואולי גם עושים שינוי או שניים בסגל השחקנים) או שמחליטים שבלאט לא יכול
לעשות את זה, ואז צריך להיפרד ממנו ולתת למחליף שלו את המפתחות (וגם כאן כנראה אין מנוס משינויים בסגל).

הנקודה היא שההנהלה בעצם לא מחליטה מה היא רוצה וכך היא מפקירה גם את המאמן שלה, וגם את הקבוצה.

סדרת המשחקים הבאים לא מפחידה אותי. יכול להיות שמכבי תיענה לאתגר ותנצח בכולם. אבל שוב, זה לא מה שצריך לקבוע את המדיניות של ההנהלה.

24 נובמבר 2013, 11:14

שמעון די חישק את עצמו כשהוא אמר שבלאט לא יפוטר גם אם מכבי תפסיד בשלושת המשחקים הבאים. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מה שהוא אמר לפחות.

24 נובמבר 2013, 11:21

roy1000 כתב:שמעון די חישק את עצמו כשהוא אמר שבלאט לא יפוטר גם אם מכבי תפסיד בשלושת המשחקים הבאים. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מה שהוא אמר לפחות.

אתה מאמין לשמעון?
ברור לך שגם אם יפוטר תצא הודעה של "דיויד בלאט ביקש להשתחרר מאימון הקבוצה" ואז הוא לא פוטר, כן? :thumbup

24 נובמבר 2013, 11:42

אף אחד לא יקנה את הלוקש הזה, כמו שלא קנו את הלוקש שקטש "התפטר". בלאט כבר הצהיר שהוא לא יתפטר. לפי דעתי את אילת אנחנו עוברים, אבל אנחנו בוודאות נופלים בבלגרד או במלחה (או בשניהם), מכבי כבר הוכיחה השנה שהיא עושה במכנסיים נגד קהל חם ועויין. בעקבות כך, אין מנוס מלפטר את בלאט, ואם רוצים לצ'פר אותנו שייתנו לו לקחת את רייס והיקמן איתו.

24 נובמבר 2013, 11:43

dod כתב:
roy1000 כתב:שמעון די חישק את עצמו כשהוא אמר שבלאט לא יפוטר גם אם מכבי תפסיד בשלושת המשחקים הבאים. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מה שהוא אמר לפחות.

אתה מאמין לשמעון?
ברור לך שגם אם יפוטר תצא הודעה של "דיויד בלאט ביקש להשתחרר מאימון הקבוצה" ואז הוא לא פוטר, כן? :thumbup

אני מבין את זה, אבל אני לא מבין למה שמעון אמר דבר כזה בשביל להראות מגוחך אחרי שבוע? הרי יש לו נסיון של 50 שנה.

24 נובמבר 2013, 11:55

er79 כתב:אף אחד לא יקנה את הלוקש הזה, כמו שלא קנו את הלוקש שקטש "התפטר". בלאט כבר הצהיר שהוא לא יתפטר. לפי דעתי את אילת אנחנו עוברים, אבל אנחנו בוודאות נופלים בבלגרד או במלחה (או בשניהם), מכבי כבר הוכיחה השנה שהיא עושה במכנסיים נגד קהל חם ועויין. בעקבות כך, אין מנוס מלפטר את בלאט, ואם רוצים לצ'פר אותנו שייתנו לו לקחת את רייס והיקמן איתו.

בלי אוחיון (שיחסית לרייס נהיה כבר גאון הדור) גם את אילת אנחנו לא עוברים. וגם איתו לא בטוח.
וכמו שהקבוצה נראית - לירושלים אנחנו מפסידים גם בבית :( (לא שהם כזה להיט)

24 נובמבר 2013, 13:57

מוכן להתערב שמנצחים גם נגד אילת, גם בסרביה ובטח שבירושלים.
פרסם תגובה