המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מה שאני הייתי דואגת ממנו במקרה של אדלשטיין, זה מה יהיה עם פניני
הוא אמר "פניני לא ראוי להיות בנבחרת" ממש לא מזמן
קודי כתב:אולי די כבר עם הקומבינות האלה באיגוד. האמת היא שעם כל האהבה למזרחי, ברור לי שיש לו הרבה מאוד במינוי המסתמן של שרף ובקומבינה העלובה הזו, בעיקר בשל סלידתו מאדלשטיין. האם לא שבענו כבר משרף? האם לא הגיע הזמן לנסות משהו אחר אחרי שנים רבות של שמרנות וחוסר יצירתיות של שרף ושיבק? האם מאמן פסול רק כי קוראים לו אדלשטיין והוא אמר משהו רע על פניני? האם לעולם לא תיגמר הקטנוניות והפנקסנות? האם נראה לכם הגיוני שמינוי מאמן נבחרת יקבע בגלל עניין פוליטי באיגוד? לטעמי ההתאחדות לכדורגל מתנהלת בצורה מופתית ביחס לאיגוד הכדורסל.
Roni1 כתב:קודי כתב:אולי די כבר עם הקומבינות האלה באיגוד. האמת היא שעם כל האהבה למזרחי, ברור לי שיש לו הרבה מאוד במינוי המסתמן של שרף ובקומבינה העלובה הזו, בעיקר בשל סלידתו מאדלשטיין. האם לא שבענו כבר משרף? האם לא הגיע הזמן לנסות משהו אחר אחרי שנים רבות של שמרנות וחוסר יצירתיות של שרף ושיבק? האם מאמן פסול רק כי קוראים לו אדלשטיין והוא אמר משהו רע על פניני? האם לעולם לא תיגמר הקטנוניות והפנקסנות? האם נראה לכם הגיוני שמינוי מאמן נבחרת יקבע בגלל עניין פוליטי באיגוד? לטעמי ההתאחדות לכדורגל מתנהלת בצורה מופתית ביחס לאיגוד הכדורסל.
זה כל כך הפועל לחשוב שזו קומבינה של שמעון ועוד בגלל פאקינג גיא פניני. נו באמת
קודי כתב:Roni1 כתב:קודי כתב:אולי די כבר עם הקומבינות האלה באיגוד. האמת היא שעם כל האהבה למזרחי, ברור לי שיש לו הרבה מאוד במינוי המסתמן של שרף ובקומבינה העלובה הזו, בעיקר בשל סלידתו מאדלשטיין. האם לא שבענו כבר משרף? האם לא הגיע הזמן לנסות משהו אחר אחרי שנים רבות של שמרנות וחוסר יצירתיות של שרף ושיבק? האם מאמן פסול רק כי קוראים לו אדלשטיין והוא אמר משהו רע על פניני? האם לעולם לא תיגמר הקטנוניות והפנקסנות? האם נראה לכם הגיוני שמינוי מאמן נבחרת יקבע בגלל עניין פוליטי באיגוד? לטעמי ההתאחדות לכדורגל מתנהלת בצורה מופתית ביחס לאיגוד הכדורסל.
צודק. איך לא חשבתי על זה ששרף הוא באמת המאמן הכי טוב שיש היום בארץ? אל תהיה נאיבי.
Roni1 כתב:קודי כתב:Roni1 כתב:קודי כתב:אולי די כבר עם הקומבינות האלה באיגוד. האמת היא שעם כל האהבה למזרחי, ברור לי שיש לו הרבה מאוד במינוי המסתמן של שרף ובקומבינה העלובה הזו, בעיקר בשל סלידתו מאדלשטיין. האם לא שבענו כבר משרף? האם לא הגיע הזמן לנסות משהו אחר אחרי שנים רבות של שמרנות וחוסר יצירתיות של שרף ושיבק? האם מאמן פסול רק כי קוראים לו אדלשטיין והוא אמר משהו רע על פניני? האם לעולם לא תיגמר הקטנוניות והפנקסנות? האם נראה לכם הגיוני שמינוי מאמן נבחרת יקבע בגלל עניין פוליטי באיגוד? לטעמי ההתאחדות לכדורגל מתנהלת בצורה מופתית ביחס לאיגוד הכדורסל.
צודק. איך לא חשבתי על זה ששרף הוא באמת המאמן הכי טוב שיש היום בארץ? אל תהיה נאיבי.
*תיהי
לא אמרתי ששרף המאמן הטוב ביותר שיש היום, למרות שלדעתי הוא טוב מאדלשטיין. גם לא אמרתי שהמינוי שלו הוא לא פוליטי ושבאיגוד אין שחיתות.
אבל אתה מאשים את שמעון שבגלל פנקסנות וקטנוניות בעניין פניני ואדלשטיין הוא דוחף למינוי שרף, זה סתם טינוף. לחפש את שמעון בכל דבר מסריח שקורה בעולם הכדורסל זה הכי הפועל שיש.
קודי כתב:Roni1 כתב:קודי כתב:אולי די כבר עם הקומבינות האלה באיגוד. האמת היא שעם כל האהבה למזרחי, ברור לי שיש לו הרבה מאוד במינוי המסתמן של שרף ובקומבינה העלובה הזו, בעיקר בשל סלידתו מאדלשטיין. האם לא שבענו כבר משרף? האם לא הגיע הזמן לנסות משהו אחר אחרי שנים רבות של שמרנות וחוסר יצירתיות של שרף ושיבק? האם מאמן פסול רק כי קוראים לו אדלשטיין והוא אמר משהו רע על פניני? האם לעולם לא תיגמר הקטנוניות והפנקסנות? האם נראה לכם הגיוני שמינוי מאמן נבחרת יקבע בגלל עניין פוליטי באיגוד? לטעמי ההתאחדות לכדורגל מתנהלת בצורה מופתית ביחס לאיגוד הכדורסל.
קודי כתב:מי טוב משרף (חוץ מפיני ובלאט?) אז ככה: שמיר, אדלשטיין, גרינברג, קטש, גודס. צריך עוד?
MTA2311 כתב:קודי כתב:מי טוב משרף (חוץ מפיני ובלאט?) אז ככה: שמיר, אדלשטיין, גרינברג, קטש, גודס. צריך עוד?
אף אחד ברשימה הזאת לא טוב משרף.
MTA2311 כתב:קודי כתב:מי טוב משרף (חוץ מפיני ובלאט?) אז ככה: שמיר, אדלשטיין, גרינברג, קטש, גודס. צריך עוד?
אף אחד ברשימה הזאת לא טוב משרף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים