04 אפריל 2014, 11:55
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
האקט היה צריך להיות במכבי אחרי שסיינה שחררה אותו.
סיינה לא שיחררה את האקט. שילמו עליו הרבה כסף. האקט היה השחקן היחיד, שסיינה לא הייתה מוכנה למכור בקייץ
בכל מקרה, במקום להגיע למילאנו, הוא היה אמור להגיע למכבי כי זה בדיוק השחקן שמכבי הייתה צריכה. אם הגענו למצב שאי אפשר להתחרות על שחקנים עם קבוצות כמו מילאנו, אז אולי באמת אין למכבי מה לחפש ביורוליג. שילכו לשחק ביורוקאפ עם היקמן ורייס וייתנו את הכרטיס לירושלים - שם לפחות יש בעלים שמוכן להביא כסף.
04 אפריל 2014, 12:05
04 אפריל 2014, 12:09
toja27 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
סיינה לא שיחררה את האקט. שילמו עליו הרבה כסף. האקט היה השחקן היחיד, שסיינה לא הייתה מוכנה למכור בקייץ
בכל מקרה, במקום להגיע למילאנו, הוא היה אמור להגיע למכבי כי זה בדיוק השחקן שמכבי הייתה צריכה. אם הגענו למצב שאי אפשר להתחרות על שחקנים עם קבוצות כמו מילאנו, אז אולי באמת אין למכבי מה לחפש ביורוליג. שילכו לשחק ביורוקאפ עם היקמן ורייס וייתנו את הכרטיס לירושלים - שם לפחות יש בעלים שמוכן להביא כסף.
נכון מאוד.
04 אפריל 2014, 12:11
Roni1 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
נכון מאוד.
מה נכון? שלמכבי אין מה לחפש ביורוליג ולירושלים יש בגלל שאורי אלון הוציא לתקשורת הודעה רשמית שהוא מתכוון להגדיל את התקציב בעונה הבאה?
04 אפריל 2014, 12:17
Roni1 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
נכון מאוד.
מה נכון? שלמכבי אין מה לחפש ביורוליג ולירושלים יש בגלל שאורי אלון הוציא לתקשורת הודעה רשמית שהוא מתכוון להגדיל את התקציב בעונה הבאה?
04 אפריל 2014, 12:27
04 אפריל 2014, 12:31
Roni1 כתב:שמואל, אין ספק שמגיע לו כרטיס חופשי בגלל שהוא הביא במהלך העונה את ברייסי רייט. עולם הכדורסל האירופי טרם התאושש מההחתמה ההיא ומהצהרת הכוונות שטמונה בה.
toja27, אני מסכימה עם הביקורת על מכבי בנושא החיזוק, פשוט נמאס שכל ביקורת על מכבי באה עם השוואה ושבחים למועדון שההישג הכי גדול שלו בשנים האחרונות זה להביס את מכבי בהיכל.
04 אפריל 2014, 12:33
Roni1 כתב:שמואל, אין ספק שמגיע לו כרטיס חופשי בגלל שהוא הביא במהלך העונה את ברייסי רייט. עולם הכדורסל האירופי טרם התאושש מההחתמה ההיא ומהצהרת הכוונות שטמונה בה.
toja27, אני מסכימה עם הביקורת על מכבי בנושא החיזוק, פשוט נמאס שכל ביקורת על מכבי באה עם השוואה ושבחים למועדון שההישג הכי גדול שלו בשנים האחרונות זה להביס את מכבי בהיכל.
04 אפריל 2014, 12:50
04 אפריל 2014, 13:08
rc4991 כתב:אולי די להכניס את ירושלים לכל דיון?
זה כבר עולה על העצבים
04 אפריל 2014, 13:09
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל, אין ספק שמגיע לו כרטיס חופשי בגלל שהוא הביא במהלך העונה את ברייסי רייט. עולם הכדורסל האירופי טרם התאושש מההחתמה ההיא ומהצהרת הכוונות שטמונה בה.
זה לא שאמרתי.
הכוונה שלי הייתה שאורי אלון הוכיח העונה שהוא יכול להוציא סכומים גדולים של כסף כדי לשפר את הקבוצה, תוך כדי העונה.
אלון החתים את אליהו וברייסי רייט במהלך העונה ותאמיני לי שהם עלו לו הרבה מאוד כסף.
מכבי החתימה פנסיונר קרואטי עם רגל וחצי בפרישה.
04 אפריל 2014, 13:20
04 אפריל 2014, 13:26
04 אפריל 2014, 13:32
Roni1 כתב:מה נכון? שלמכבי אין מה לחפש ביורוליג ולירושלים יש בגלל שאורי אלון הוציא לתקשורת הודעה רשמית שהוא מתכוון להגדיל את התקציב בעונה הבאה?
04 אפריל 2014, 13:37
yzafrir כתב:תקציבית מכבי באמת לא יכולה להתחרות במילאנו שהשקיע השנה סכומים די גדולים כדי להגיע לפיינלפור אצלה בבית .
למכבי לא היה סיכוי להתמודד מולם על האקט ...בכלל , בקיץ גם לאנגפורד וגם האקט יהיו סחורה חמה אצל הגדולות שכבר לא יוכלו להתעלם מהם...
04 אפריל 2014, 13:37
roy1000 כתב:Roni1 כתב:מה נכון? שלמכבי אין מה לחפש ביורוליג ולירושלים יש בגלל שאורי אלון הוציא לתקשורת הודעה רשמית שהוא מתכוון להגדיל את התקציב בעונה הבאה?
עזבי את ירושלים. היה אפשר להביא את האקט באמצע העונה. מכבי הייתה צריכה אותו והוא הלך למילאנו ולא למכבי. לא לצסק"א, ריאל, בארסה או פנר. מכבי לא יכולה להתחרות עם פאקינג מילאנו על שחקן כמו האקט? לא מדברים פה על נבארו או ספאנוליס. בסה"כ שחקן צעיר צעיר ועוד לא מאוד מוכח בתחילת הדרך.
מה יש לחפש ביורוליג אם אפילו שחקן כמו האקט אי אפשר להביא? עד מתי תימשך הפארסה הזו שקבוצה שמכניסה 20 מליון דולר לא יכולה להביא אפילו שחקנים מדרג שני באירופה? אז כן, במקום לעשות בכאילו ולשחק ביורוליג עם שחקני יורוקאפ אולי כדאי כבר לוותר על הרשיון (לפני שהמצב יתדרדר עוד יותר) ולשחק ביורוקאפ.
04 אפריל 2014, 13:45
toja27 כתב:כמו שכתבתי, אני מסכים איתך בנושא האקט. אבל מצד שני בוא לא נהפוך את התמונה עגומה יותר ממה שהיא. בסופו של דבר, יש סיכוי לא רע שמכבי תהיה בפיינל פור העונה, עם כל שחקני היורוקאפ לכאורה. אז לא צריך לוותר על שום רישיון ולא לשחק ביורוקאפ.
04 אפריל 2014, 13:58
yzafrir כתב:תקציבית מכבי באמת לא יכולה להתחרות במילאנו שהשקיע השנה סכומים די גדולים כדי להגיע לפיינלפור אצלה בבית .
למכבי לא היה סיכוי להתמודד מולם על האקט ...בכלל , בקיץ גם לאנגפורד וגם האקט יהיו סחורה חמה אצל הגדולות שכבר לא יוכלו להתעלם מהם...
04 אפריל 2014, 14:00
roy1000 כתב:toja27 כתב:כמו שכתבתי, אני מסכים איתך בנושא האקט. אבל מצד שני בוא לא נהפוך את התמונה עגומה יותר ממה שהיא. בסופו של דבר, יש סיכוי לא רע שמכבי תהיה בפיינל פור העונה, עם כל שחקני היורוקאפ לכאורה. אז לא צריך לוותר על שום רישיון ולא לשחק ביורוקאפ.
כן, אבל מה יש לך? חבורה של שחקנים שאף אחד פה לא רוצה לראות אותם בקבוצה בעונה הבאה. אני מבטא את התסכול שלי כשאני אומר את עניין הרשיון. מצב הניהול הנוכחי של מכבי הוא פשוט אבסורדי.
04 אפריל 2014, 14:09
toja27 כתב:נכנסתי עכשיו לפורום של מילאנו וקראתי קצת מההודעות שלהם. נראה שהם נותנים לנו יותר כבוד מאשר אנו נותנים כאן לעצמנו.