פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 יוני 2014, 00:15
איזה אגו? הם גם ככה על חוזים נמוכים יחסית, לברון ג׳יימס לפני כמה חודשים עשה איזה 150 מיליון דולר מאפל.
לברון גם כל הזמן שולח מסרים שחיזוק לסגל ישאיר אותו, הרוקי האהוב עליו נאפייר עבר בטרייד למיאמי.
אגב, כתבתי מה שכתבתי לא בשביל להעליב אותך, ככה זה נראה לי מהצד.
29 יוני 2014, 00:19
LIAV10 כתב:איזה אגו? הם גם ככה על חוזים נמוכים יחסית, לברון ג׳יימס לפני כמה חודשים עשה איזה 150 מיליון דולר מאפל.
לברון גם כל הזמן שולח מסרים שחיזוק לסגל ישאיר אותו, הרוקי האהוב עליו נאפייר עבר בטרייד למיאמי.
אגב, כתבתי מה שכתבתי לא בשביל להעליב אותך, ככה זה נראה לי מהצד.
אל תשכח שכעת כל אחד מהטריו הוא שחקן חופשי וכל קבוצה ב NBA יכולה לנהל איתם מו"מ.
יש לא מעט קבוצות עם CAP SPACE גדול כמו קליבלנד שיכולים להציע סכומים מאוד גדולים.
אם לברון עכשיו יקבל חוזה בסכום כפול מהניקס או קליבלנד, אני בכלל לא בטוח שהוא ימשיך במיאמי. כנ"ל וייד ובוש, שהם כבר לא ילדים ועכשיו זאת ההזדמנות האחרונה שלהם להשיג חוזה שיסדר אותם להמשך הקריירה.
על פניו אולי הם באמת מתכוונים להמשיך יחדיו במיאמי, אבל כעת הם שחקנים חופשיים לכל דבר וקבוצות יכולות לפתות אותם.
29 יוני 2014, 00:27
לברון וויד לפחות יעדיפו את האופצייה הטובה ביותר לאליפות ולא לכסף, אני מאמין שגם בוש.
29 יוני 2014, 05:13
Dear internet dumbasses and casual basketball fans. Allow me to do a public service and help you understand the Miami Heat's strategy during the free agency season:
The Big 3, along with Haslem, will opt out of their current contracts and free up 60 million for Pat Riley to use. Riley will use all that 60 million to lure ANY free agent and pay for the big 3's new contracts. Meaning signing Carmelo to max and the likes of Ariza, Gortat, Lowry, and even offer restricted free agents in Greg Monroe and Chandler Parsons contracts their teams won't be willing to match. But these options are limited by how much the Big 3 are willing to sacrifice when they sign their new contracts.
That said, as soon as the Big 3 opt-out, each free agent will still have a cap space value in the form of cap holds, which means that free agents eligible for the "Larry Bird Exception"* still occupy 150% of their previous contract in cap space to avoid a loophole that would allow the team to have essentially limitless cap space. HOWEVER, there are two ways to remove cap holds. One is to actually sign the players to new contracts. As soon as a contract is completed, the player's new salary replaces the cap hold on the balance sheet. Since many of Miami's players will surely sign deals worth significantly less than their cap holds, this will give them the additional cap space they need. This means that Miami can still offer LeBron a max contract by using the "Larry Bird Exception"* without it affecting the cap space, and while also being able to pay for another star (maybe Melo). This is why the Big 3 need to opt-out of their contracts.
The estimated cap space for the heat is some 63 million dollars after all this is done. Once they re-sign the Big 3, depending on their new contracts, they will have more than enough money to fill up the roster.
*Larry Bird Exception - allows teams to resign free agents who spent 3+ years with the team without any salary cap penalties or luxury tax.
29 יוני 2014, 09:05
כל השלושה הולכים לחתום על חוזים נמוכים יותר שיאפשרו למיאמי להביא חיזוק משמעותי לקראת עוד ריצה לתואר. אני מנחש שהם ינסו להביא את לאורי מטורונטו במקום צ'לרמרס ואולי שחקן נוסף (גורטאט). אם זה אכן יקרה והם אכן יחתמו על חוזים חדשים ל 4-5 שנים, אז כל השלושה למעשה יסיימו את הקריירה במיאמי.
29 יוני 2014, 11:14
אם זה באמת מה שיקרה, אז זה מהלך יפה של שלושתם ושל מיאמי.
אני רק לא מבין איך כרמלו קשור לעניין.
29 יוני 2014, 11:15
jol9 כתב:אם זה באמת מה שיקרה, אז זה מהלך יפה של שלושתם ושל מיאמי.
אני רק לא מבין איך כרמלו קשור לעניין.
כרמלו לא קשור לעניין. הדיבורים כרגע הם על לאורי ועוד שחקן (אולי גורטאט או אריזה).
29 יוני 2014, 13:51
יש סיכוי לגרג מונרו?
29 יוני 2014, 14:00
LIAV10 כתב:יש סיכוי לגרג מונרו?
צעיר מדי. זה לא סוג השחקנים שמיאמי מחפשים. הם רוצים שחקנים שנמצאים עכשיו בשיא שלהם.
01 יולי 2014, 10:51
קיירי אירווינג סיכם על הארכת חוזהו בקליבלנד
הרכז נשאר בקבוצה של בלאט עד 2020 תמורת חוזה מקסימום של 90 מיליון דולר. סוכנו: "הוא השתכנע כי בלאט ולו הרשימו אותו"
http://sports.walla.co.il/?w=/175/2760193
03 יולי 2014, 10:12
סאן אנטוניו מחזירה את פאטי מילס עם חוזה של 12 מליון דולר ל- 3 עונות ובזה למעשה היא מחזירה את כל הסגל של שנה שעברה לריצה נוספת.
אז צפריר - כנראה שמילס לא יגיע למכבי בזמן הקרוב, אבל לך תדע, אולי כריס פול בדרך...
04 יולי 2014, 16:10
בקרוב שידוך עם בלאט? לברון במו"מ עם הקאבס
הפנטזיה של המאמן הישראלי עשויה להפוך למציאות. סוכנו של ג'יימס מדבר עם האקסית, במקביל למגעים עם יוסטון, דאלאס ופיניקס. גם הלייקרס מעוניין בכוכב מיאמי
http://nba.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 03&lang=he
04 יולי 2014, 16:23
אני ממש לא חושב שמדובר בפנטזיה של בלאט. אני חושב שיהיה לו הרבה יותר נוח לעבוד עם סגל צעיר ומוכשר שיש לו בקליבלנד, ולא עם מגה סטאר כמו לברון.
04 יולי 2014, 16:31
jol9 כתב:אני ממש לא חושב שמדובר בפנטזיה של בלאט. אני חושב שיהיה לו הרבה יותר נוח לעבוד עם סגל צעיר ומוכשר שיש לו בקליבלנד, ולא עם מגה סטאר כמו לברון.
מצד שני, עם לברון ג'יימס קליבלנד הופכת למועמדת חזקה מאוד לתואר האליפות, ובלאט הוא אחד שיודע לקחת תארים.
תאר לעצמך איזו תהילה בלאט יקבל אם יזכה באליפות ה- NBA כבר בעונתו הראשונה.
04 יולי 2014, 16:33
ואיזה בוז הוא יקבל אם לא יקח אליפות עם לברון, אירווינג ווויגינס.
04 יולי 2014, 16:50
לא יודע . מסוכן לדויד כל העניין הזה . דויד לא תמיד יודע לקחת תוארים עם כובים שאימן בתורכיה ורוסיה וגם בגליל לא השיג שום דבר . מה עוד ששמו לו על הראש עוזר שבכל רגע נתון יכול לחפור תחתיו הרי גם הוא היה מועמד להיות מאמן ראשי . בחוסר הצלחה דויד יהיה ראשון לשלם את המכיר . מעניין את מי הוא ישיב על הספסל וינזוף עם לא יעסו תרגילים שלו ?
04 יולי 2014, 17:38
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני ממש לא חושב שמדובר בפנטזיה של בלאט. אני חושב שיהיה לו הרבה יותר נוח לעבוד עם סגל צעיר ומוכשר שיש לו בקליבלנד, ולא עם מגה סטאר כמו לברון.
מצד שני, עם לברון ג'יימס קליבלנד הופכת למועמדת חזקה מאוד לתואר האליפות, ובלאט הוא אחד שיודע לקחת תארים.
תאר לעצמך איזו תהילה בלאט יקבל אם יזכה באליפות ה- NBA כבר בעונתו הראשונה.
אני לא יודע אם הוא "צריך" להתמודד על האליפות כבר בעונה הראשונה שלו. בכל מקרה עם לברון בקבוצה הוא יימדד בזכוכית מגדלת בכל שלב בעונה, לא רק ע"י האוהדים, התקשורת
ואנשי המקצוע, אלא גם ע"י לברון עצמו, שהוא מן הסתם חזק יותר מכל מאמן.
04 יולי 2014, 19:11
דווקא אני ממש אשמח אם לברון יגיע לקאבס
זה יצור ציפיות גבוהות אבל אני מקווה ומאמין שבלאט יצליח שם עם סגל כזה
04 יולי 2014, 19:25
לברון לא הולך לשום מקום. הוא אפילו לא היה מוכן להיפגש עם הקבוצות אלא שלח את הסוכן שלו.
לברון נשאר במיאמי.
05 יולי 2014, 21:17
roy1000 כתב:לברון לא הולך לשום מקום. הוא אפילו לא היה מוכן להיפגש עם הקבוצות אלא שלח את הסוכן שלו.
לברון נשאר במיאמי.
אני לא מתיימר "להבין" בNBA אבל עצם העובדה שהסוכן שלו מדבר עם קבוצות מרמז על משהו.
לברון בכלל בברזיל...
יכול להיות שהוא אכן ישאר במיאמי אבל אני כבר לא כ"כ בטוח כמו שחשבתי בהתחלה.