לינהארט חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לינהארט חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2014, 18:32

מודה שלא קראתי הכל, אבל ויכוח על מי עדיף- בן רייס או לינהרט, לפני שראינו משחק אחד שלו במכבי, זה די הזוי.

ובלי קשר לויכוח עצמו, מישהו חשב שפניני יוכל להיות שחקן חמישייה במכבי לפני שהגיע?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2014, 18:41

MTA2311 כתב:מודה שלא קראתי הכל, אבל ויכוח על מי עדיף- בן רייס או לינהרט, לפני שראינו משחק אחד שלו במכבי, זה די הזוי.

ובלי קשר לויכוח עצמו, מישהו חשב שפניני יוכל להיות שחקן חמישייה במכבי לפני שהגיע?

שוב, זה לא משנה מי בנקודת הזמן הזו שחקן יותר טוב. אם נשים את היתרונות מול החסרונות- נקבל בעיקר פלוסים לטובת רייס.
רייס ישראלי, צעיר (23), שחקן בית של מכבי, אחרי עונה נהדרת. הוא אפילו עונה על הצורך בקליעה טובה משלוש. יש אפסייד.
מנגד, לינהארט בן 29, מדשדש כל הקריירה בקבוצות חלשות באירופה בליגות חלשות, לא עובר את ה 10 נקודות למשחק. בלי ניסיון באירופה. אין אפסייד.

לגבי פניני- לא חשבו שהוא יהיה שחקן חמישיה (בקטע הזה הוא באמת הפתיע), אבל רול פלייר בהחלט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 19:31

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מודה שלא קראתי הכל, אבל ויכוח על מי עדיף- בן רייס או לינהרט, לפני שראינו משחק אחד שלו במכבי, זה די הזוי.

שוב, זה לא משנה מי בנקודת הזמן הזו שחקן יותר טוב. אם נשים את היתרונות מול החסרונות- נקבל בעיקר פלוסים לטובת רייס.
רייס ישראלי, צעיר (23), שחקן בית של מכבי, אחרי עונה נהדרת. הוא אפילו עונה על הצורך בקליעה טובה משלוש. יש אפסייד.
מנגד, לינהארט בן 29, מדשדש כל הקריירה בקבוצות חלשות באירופה בליגות חלשות, לא עובר את ה 10 נקודות למשחק. בלי ניסיון באירופה. אין אפסייד.

לגבי פניני- לא חשבו שהוא יהיה שחקן חמישיה (בקטע הזה הוא באמת הפתיע), אבל רול פלייר בהחלט.

הוא עוד לא בן 28 אבל לא משנה.

השאלה היא לא אפסייד לעוד שנתיים-שלוש, אלא היכולת נכון לעכשיו. כשאני מדבר על אפסייד, אז אני לא מסתכל על העתיד (כי באירופה אין לזה משמעות, ובמכבי זה נכון
ביתר שאת), אלא על היכולת לפרוץ כאן ועכשיו. לשני השחקנים אין כנראה את היכולת הזאת, אבל לינהרט זול יותר, וזה כנראה מה שהכריע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 אוגוסט 2014, 21:36

אתם יודעים אומרים שחכם לומד מטעויות של אחרים וטיפש גם מטעויות של עצמו לא לומד.. לא הגיע הזמן להפסיק לחרוץ גורלות מוקדם מידי ואז להוסיף חטא על פשע ולטעון שששחקן שמעלה אותך לפיינל פור הוא שחקן בינוני רק כי טענת ככה לפני שראית משחק אחד שלו .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אוגוסט 2014, 22:24

יוסי22 כתב:אתם יודעים אומרים שחכם לומד מטעויות של אחרים וטיפש גם מטעויות של עצמו לא לומד.. לא הגיע הזמן להפסיק לחרוץ גורלות מוקדם מידי ואז להוסיף חטא על פשע ולטעון שששחקן שמעלה אותך לפיינל פור הוא שחקן בינוני רק כי טענת ככה לפני שראית משחק אחד שלו .

תשמע, אין לנו באמת מה לשפוט את הבחור ספציפית לפני שראינו אותו.
אבל הביקורת על ההחתמה היא פחות אישית כלפיו אלא יותר על הרעיון.
הרי איזשהו סטנדרט מינימלי צריך להיות לשחקנים שמחתימים פה - איזשהו משהו מרשים ברזומה כדאי שיהיה, אחר באמת אפשר להחתים כל שחקן שהוא ולא משנה מה עשה ומה לא עשה ולהצהיר "אתם לא יכולים לדעת מה הוא ייתן ואולי הוא יפתיע כמו רבים לפניו"
אני פשוט לא רואה כלום ברזומה של הבחור שמראה שהוא ראוי להיות שחקן בקבוצה כמו מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אוגוסט 2014, 02:26

יש הבדל בין אמירה של "הוא שחקן ללא רזומה " לבין ההגדרה שלו כעב"מ ממישהו שבחיים לא ראה אותו משחק .

זה סוג של חוצפה , בטח שנה אחרי שפישלת בענק עם ההגדרות המעליבות מוקדם מידי . בנוסף כמו שכתבתי קודם בסוף אותם אנשים עוד מתעקשים להיצמד ליכולת החיזוי המופלאה שלהם לפני שהם ראו משחק אחד לרפואה ואז רבים שנה שלמה על זה שמדובר בשחקן אפס שרק גורם נזק.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוגוסט 2014, 10:44

יוסי22 כתב:יש הבדל בין אמירה של "הוא שחקן ללא רזומה " לבין ההגדרה שלו כעב"מ ממישהו שבחיים לא ראה אותו משחק .

זה סוג של חוצפה , בטח שנה אחרי שפישלת בענק עם ההגדרות המעליבות מוקדם מידי . בנוסף כמו שכתבתי קודם בסוף אותם אנשים עוד מתעקשים להיצמד ליכולת החיזוי המופלאה שלהם לפני שהם ראו משחק אחד לרפואה ואז רבים שנה שלמה על זה שמדובר בשחקן אפס שרק גורם נזק.

זה ממש לא נכון.
גם את רייס "קטלתי" כשהוא חתם ( כמו הרבה אחרים כאן) ובסוף העונה לקחתי את דבריי בחזרה.
אז זה לא נכון לומר שהתעקשתי בדעה שלי.
ספציפית לגבי ריקי היקמן אני עדיין חושב שהוא שחקן רע שמזיק לקבוצתו, אוברייטד בטירוף וגנב דעת מספר 1 באירופה.
המספרים שלו טובים וזה מה שקנה לו חוזה בפנרבחצה. אוברדוביץ מהר מאוד יבין עם מי יש לו עסק.

בכל אופן, זה כלל לא קשור למקרה הנוכחי.
לינהארט שחקן כל כך בינוני שזה ברור כשמש שהוא לא הולך להיות סיפור הצלחה.
בוא נגיד שאם הוא יתברר כהחתמה טובה זאת תהיה סוג של סנסציה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 אוגוסט 2014, 13:09

פה ספציפית אני עם שמואל, כי באמת מדובר בהחתמה הזויה לחלוטין. לא מדובר על זר מליגה בינונית שלפחות הרשים, כמו היקמן ורייס למשל (שאלו מהלכים שאני מגדולי התומכים בהם) אלא על זר מליגות בינוניות שהיה רחוק מלהרשים. מה גם שהוא בן 28 וסביר להניח שאין אפשרות סבירה שיתפתח ליותר ממה שהראה עד כה, שזה כשלעצמו בינוני ביותר כפי שאמרנו קודם. אני אישית מאוד מאוד סקרן לראות מה מערך הסקאוטינג ראה בו שאף אחד אחר באירופה לא ראה.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוגוסט 2014, 13:16

התנין כתב:פה ספציפית אני עם שמואל, כי באמת מדובר בהחתמה הזויה לחלוטין. לא מדובר על זר מליגה בינונית שלפחות הרשים, כמו היקמן ורייס למשל (שאלו מהלכים שאני מגדולי התומכים בהם) אלא על זר מליגות בינוניות שהיה רחוק מלהרשים. מה גם שהוא בן 28 וסביר להניח שאין אפשרות סבירה שיתפתח ליותר ממה שהראה עד כה, שזה כשלעצמו בינוני ביותר כפי שאמרנו קודם. אני אישית מאוד מאוד סקרן לראות מה מערך הסקאוטינג ראה בו שאף אחד אחר באירופה לא ראה.

יש הבדל בין להגיד שזאת החתמה הזויה, לבין לקרוא לשחקן הזה עב"מ כאילו זה השם שלו.

אני אישית גם לא חושב שהוא יצליח, ואני בהחלט אצטרף לשמואל ואקרא לו עב"מ אם אכן יצדיק את הכינוי, אבל רבאק, קצת סבלנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 אוגוסט 2014, 13:49

לסיכום, בניגוד לשאר הזרים שהיו במכבי בשנים האחרונות, במידה ולינהארט ייכשל אז מדובר בכישלון הכי צפוי אי פעם. במידה והוא ירשים זה יהיה אחד השיחוקים הכי גדולים אי פעם.
התנין

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אוגוסט 2014, 14:44

הבעיה העיקרית שלי מההחתמה היא כמו שציינתי קודם שנראה שכבר אין למכבי קווים אדומים מינימליים בבחירת השחקנים.
איזשהו קריטריון מינימלי לפחות של מי אנחנו מביאים ומי לא.
כאילו כבר אפשר להביא כל שחקן שהוא שנחשב בהגדרה "כדורסלן מקצועי" ולהגיד תנו לא צ'אנס אתם לא יכולים לדעת, אולי הוא יפתיע כמו רבים לפניו.

אין לי בעיה כמובן בהחתמות של שמות לא מוכרים, של שחקנים שעוד לא פרצו ועוד לא שיחקו בקבוצות גדולות, אבל העיקר שתהיה איזו סיבה הגיונית לכך שיש לשחקן סיכוי כן להצליח ברמות הגבוהות. שיהיה שחקן צעיר לפני פריצה, שחקן שהרשים וכיכב בקבוצות קטנות ורק צריך את הצ'אנס להראות שהוא יכול גם בקבוצה גדולה, שחקן שתמיד היה לו פוטנציאל עצום אבל מכל מיני סיבות שונות זה עוד לא פרץ (פציעות, החלטות קריירה שגויות, בעיות אכילה למינהם וכ'ו).
אבל אם אין שום דרישה מינימלית לפחות למה כן יכול להתקבל כהחתמה ראויה, אז באמת שאני לא מבינה מה עובר על הקבוצה הזו.

אז אולי הבחור הזה יפתיע ובענק, אבל באמת שאין שום דבר בעבר שלו וברזומה שלו שיכול להצביע על כך שיש סיכוי שזה יקרה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Asf » 14 אוגוסט 2014, 15:41

תקראו לי תמים, אופטימי או אפילו זבולון מצידי, אבל אין מצב שמכבי החתימו אותו עקב סקאוטינג שהם עשו עליו? אם זה היה אחד מהשמות שרצים תדיר בעונות המלפפונים וכולנו מכירים הייתי עוד יכול להאמין לכך שסתם הקפיצו שמות (גורדונים ווויליאמסים למיניהם וכו'..) והלכו עליו. דווקא בגלל ששמו אף פעם לא עלה בשום מקום והא שחקן לא מוכר אני נוטה להאמין שמכבי ראו בו משהו שחשבו שיתאים לקבוצה (פרט למחיר הזול) ולכן החתימו אותו.
הבהרה: אני רחוק מלהיות מרוצה לגבי ההחתמה הזאת, אבל מעדיף לתת צ'אנס לפני קטילה על סמך רזומה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אוגוסט 2014, 16:25

Asf כתב:תקראו לי תמים, אופטימי או אפילו זבולון מצידי, אבל אין מצב שמכבי החתימו אותו עקב סקאוטינג שהם עשו עליו? אם זה היה אחד מהשמות שרצים תדיר בעונות המלפפונים וכולנו מכירים הייתי עוד יכול להאמין לכך שסתם הקפיצו שמות (גורדונים ווויליאמסים למיניהם וכו'..) והלכו עליו. דווקא בגלל ששמו אף פעם לא עלה בשום מקום והא שחקן לא מוכר אני נוטה להאמין שמכבי ראו בו משהו שחשבו שיתאים לקבוצה (פרט למחיר הזול) ולכן החתימו אותו.
הבהרה: אני רחוק מלהיות מרוצה לגבי ההחתמה הזאת, אבל מעדיף לתת צ'אנס לפני קטילה על סמך רזומה.

אבל זה בדיוק העניין, איזו עוד דרך הגיונית יש כדי לשפוט שחקן ולהחליט עם הוא מתאים או עם לא על סמך רזומה?
כלומר, אם נניח מחר מכבי מחתימה זר ששיחק ביגה הלאומית וגם שם היה מאוד בינוני ולא עשה שום דבר ראוי לציון כל הקריירה ואין שום סיבה נראית לעין שהוא יכול להפוך לשחקן טוב ברמות הגבוהות, גם אז תפתור את זה ב"אני בטוח שמחלקת הסקאוטינג בחנה אותו והם יודעים מה הם עושים אז בואו נקווה שיפתיע"??
איפה עובר הגבול? האם קיים שחקן שנחשב מקצועני שאפשר להגיד עליו - אין שום סיבה ושום מקום להחתים אותו בקבוצה כמו מכבי (מסיבות מקצועיות ולא דברים שלא קשורים בכדורסל) או שכולם קבילים העיקר שמחלקת הסקאוטינג עקבה אחריו והיא יודעת מה היא עושה?
האם אין איזשהו קריטריון מינימלי וגבול תחתון לשחקנים המוחתמים, או שממש כל שחקן "מקצועי" בעולם מתקבל על הדעת בלי קשר למה עשה ומה לא?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי משה » 14 אוגוסט 2014, 16:54

בעידן הנוכחי, בלתי אפשרי לקבוצה למצוא שחקן שהוא עם פוטנציאל להיות בטופ האירופאי מבלי שיהיו לפחות עוד כמה קבוצות שירדפו אחריו. במקרה של לינארט אף קבוצה גם לא בדרג הבינוני ומטה באירופה רצו אותו וזאת גם הסיבה שהוא היה מוכן להרוויח פה פחות מ100 אלף דולר. לכן, מדובר בשחקן ששנים מסתובב באירופה ואף קבוצה בינונית לא זיהתה אצלו יכולת לפרוץ.
משה

הודעהעל ידי Asf » 14 אוגוסט 2014, 17:06

חנו'ש כתב:
Asf כתב:תקראו לי תמים, אופטימי או אפילו זבולון מצידי, אבל אין מצב שמכבי החתימו אותו עקב סקאוטינג שהם עשו עליו? אם זה היה אחד מהשמות שרצים תדיר בעונות המלפפונים וכולנו מכירים הייתי עוד יכול להאמין לכך שסתם הקפיצו שמות (גורדונים ווויליאמסים למיניהם וכו'..) והלכו עליו. דווקא בגלל ששמו אף פעם לא עלה בשום מקום והא שחקן לא מוכר אני נוטה להאמין שמכבי ראו בו משהו שחשבו שיתאים לקבוצה (פרט למחיר הזול) ולכן החתימו אותו.

אבל זה בדיוק העניין, איזו עוד דרך הגיונית יש כדי לשפוט שחקן ולהחליט עם הוא מתאים או עם לא על סמך רזומה?
כלומר, אם נניח מחר מכבי מחתימה זר ששיחק ביגה הלאומית וגם שם היה מאוד בינוני ולא עשה שום דבר ראוי לציון כל הקריירה ואין שום סיבה נראית לעין שהוא יכול להפוך לשחקן טוב ברמות הגבוהות, גם אז תפתור את זה ב"אני בטוח שמחלקת הסקאוטינג בחנה אותו והם יודעים מה הם עושים אז בואו נקווה שיפתיע"??
איפה עובר הגבול? האם קיים שחקן שנחשב מקצועני שאפשר להגיד עליו - אין שום סיבה ושום מקום להחתים אותו בקבוצה כמו מכבי (מסיבות מקצועיות ולא דברים שלא קשורים בכדורסל) או שכולם קבילים העיקר שמחלקת הסקאוטינג עקבה אחריו והיא יודעת מה היא עושה?
האם אין איזשהו קריטריון מינימלי וגבול תחתון לשחקנים המוחתמים, או שממש כל שחקן "מקצועי" בעולם מתקבל על הדעת בלי קשר למה עשה ומה לא?

בשבילי ובשביל רוב האנשים אין דרך נוספת לשפוט שחקן מלבד רזומה. אני נוטה להאמין שאם לא לכל מועדון כדורסל אז לפחות למועדון בסדר גודל של מכבי יש יותר כלים לבחון שחקן.
האמת שאם מכבי תחתים שחקן עלום שם מאיזו ליגה נמוכה ברור שארים גבה ואתעצבן/אשמח/אתפלא תלוי במידע המועט שיהיה לי עליו, אבל אאמין שיש סיבה כלשהי שהחתימו אותו ושלא סתם בחרו בו רנדומלית מבין אלפי שחקנים.
איפה עובר הגבול? גבול מבחינת האוהדים או מבחינת המועדון? אם זה מבחינת אוהדים, אני יכול לדבר רק בשמי ולהגיד שאם פתאום יחתימו איזה יחזקאל סקוורר (שום דבר אישי נגדו), שחקן שיחסית ראיתי ואני מכיר אז אתפלץ וארגיש שיש כאן איזה גבול שנפרץ.
אם זה גבול מבחינת מועדון, אז זה כבר תלוי במענה של כישרוי השחקן על דרישות המועדון ממנו לתפקיד אליו אותו שחקן מיועד למלא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי התנין » 14 אוגוסט 2014, 17:39

משה כתב:בעידן הנוכחי, בלתי אפשרי לקבוצה למצוא שחקן שהוא עם פוטנציאל להיות בטופ האירופאי מבלי שיהיו לפחות עוד כמה קבוצות שירדפו אחריו. במקרה של לינארט אף קבוצה גם לא בדרג הבינוני ומטה באירופה רצו אותו וזאת גם הסיבה שהוא היה מוכן להרוויח פה פחות מ100 אלף דולר. לכן, מדובר בשחקן ששנים מסתובב באירופה ואף קבוצה בינונית לא זיהתה אצלו יכולת לפרוץ.

זה דווקא בדיוק מה שקורה בשנים האחרונות. שחקנים, אמריקאים בעיקר, שמגיעים מקבוצות קטנות שלא יצרו עניין גדול במיוחד, פתאום הופכים לשחקנים בטופ האירופי בזכות עונה מצוינת אחת. יש הרבה מאוד אמריקאים שמסתובבים בליגות משנה באירופה (וגם בליגה שלנו), שיכולים לצמוח לשחקני יורוליג מצוינים ומכבי די מצטיינת בלאתר אותם אם נהיה כנים.
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 14 אוגוסט 2014, 20:04

חנו'ש כתב:

חני, מכבי בד"כ לא מסתכלת על הרזומה. מכבי הביאה לכאן זרים מהליגה הבלגית (פישר), ליגה גרמנית (רייס), ליגה ליטאית (אידסון) (ואני לא מדבר על הליגה הישראלית בכלל..) כולם בסופו של דבר התקדמו לקבוצה גדולה באירופה או/ו שידרגו את השכר שלהם למרות שהרזומה שלהם לפני שהגיעו למכבי היה על הפנים (אולי למעט אידסון)
מכבי בד"כ מחפשת את השחקנים האלה שהיא חושבת שהם יוכלו להתאים לה לפאזל שהיא בונה ולא מעניין אותה הרזומה שלהם לפני.

אני חייב לציין שהופתעתי מההחתמה,והרזומה שלו בהחלט לא מרשים (בלשון המעטה) אבל אנשים כאן ממהרים לשפוט, ראיתי אתמול את הראיון של גודס (שהיה לפני ההחתמה של לינהארט) וגודס מונה את הדברים שהוא רוצה מהשחקן האחרון ומהמעט שראיתי אלה הדברים שלינהארט מביא.
אני רק מדמיין אם היה פורום מה היו התגובות ברגע שהיינו שומעים שמכבי החתימו איזה מתאזרח אלמוני ממגדל העמק לפני 18 שנים...
מקובי

הודעהעל ידי משה » 14 אוגוסט 2014, 20:09

התנין כתב:
משה כתב:בעידן הנוכחי, בלתי אפשרי לקבוצה למצוא שחקן שהוא עם פוטנציאל להיות בטופ האירופאי מבלי שיהיו לפחות עוד כמה קבוצות שירדפו אחריו. במקרה של לינארט אף קבוצה גם לא בדרג הבינוני ומטה באירופה רצו אותו וזאת גם הסיבה שהוא היה מוכן להרוויח פה פחות מ100 אלף דולר. לכן, מדובר בשחקן ששנים מסתובב באירופה ואף קבוצה בינונית לא זיהתה אצלו יכולת לפרוץ.

זה דווקא בדיוק מה שקורה בשנים האחרונות. שחקנים, אמריקאים בעיקר, שמגיעים מקבוצות קטנות שלא יצרו עניין גדול במיוחד, פתאום הופכים לשחקנים בטופ האירופי בזכות עונה מצוינת אחת. יש הרבה מאוד אמריקאים שמסתובבים בליגות משנה באירופה (וגם בליגה שלנו), שיכולים לצמוח לשחקני יורוליג מצוינים ומכבי די מצטיינת בלאתר אותם אם נהיה כנים.

שחקני מכללות בני 22 שמגיעים מהמכללות אולי כן, וגם הם תמיד מגיעים לקבוצות קטנות וז אם מזהים פוטנציאל הולכים לקבוצות בינוניות. פה מדובר בשחקן שכבר 7 שנים נמצא לאחר מכן ואף קבוצה מלבד קבוצת תחתית בליגה האיטלקית לא הסתכלה וגם שם העמיד ממוצעים עלובים.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוגוסט 2014, 20:32

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:

חני, מכבי בד"כ לא מסתכלת על הרזומה. מכבי הביאה לכאן זרים מהליגה הבלגית (פישר), ליגה גרמנית (רייס), ליגה ליטאית (אידסון) (ואני לא מדבר על הליגה הישראלית בכלל..) כולם בסופו של דבר התקדמו לקבוצה גדולה באירופה או/ו שידרגו את השכר שלהם למרות שהרזומה שלהם לפני שהגיעו למכבי היה על הפנים (אולי למעט אידסון)
מכבי בד"כ מחפשת את השחקנים האלה שהיא חושבת שהם יוכלו להתאים לה לפאזל שהיא בונה ולא מעניין אותה הרזומה שלהם לפני.

אני חייב לציין שהופתעתי מההחתמה,והרזומה שלו בהחלט לא מרשים (בלשון המעטה) אבל אנשים כאן ממהרים לשפוט, ראיתי אתמול את הראיון של גודס (שהיה לפני ההחתמה של לינהארט) וגודס מונה את הדברים שהוא רוצה מהשחקן האחרון ומהמעט שראיתי אלה הדברים שלינהארט מביא.
אני רק מדמיין אם היה פורום מה היו התגובות ברגע שהיינו שומעים שמכבי החתימו איזה מתאזרח אלמוני ממגדל העמק לפני 18 שניםוו...

אמנם לא היה פורום אז, אבל אוהדי מכבי היו, ואני זוכר שמהדיבורים שלי עם חברים אוהדים, כולם די התלהבו מההחתמה של שארפ. אני מסכים אבל ששמואל כנראה
היה אומר אז - "בזיון. מי זה העב"מ הזה? מכבי מדרדרת, ואני קורא לאוהדים להחרים את מכבי ולא לקנות מנויים".

לגבי שאר הדברים, תכונה זה דבר שקשה למדוד אותו.
איך אתה מודד למשל קשיחות? בן וואלאס היה קשוח, וגם מוטי דניאל היה שחקן קשוח
ואיך מודדים יכולת קליעה? לפקסון היתה יכולת קליעה, גם לדגן יבזורי,...

מעבר למציאת התכונות הדרושות, יש לבדוק גם את האיכות, ואם אין מספיק קבלות שמוכיחות את האיכות, אז לפחות שיהיה פוטנציאל שאם יתממש, אז נקבל שחקן עם התכונות
הדרושות, וגם באיכות מספקת.
אני לא בטוח שללינהרט יש את הפוטנציאל. את הקבלות בטוח שאין לו, ולכן כולנו לא ממש מבינים את ההחתמה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 14 אוגוסט 2014, 20:50

אמנם לא היה פורום אז, אבל אוהדי מכבי היו, ואני זוכר שמהדיבורים שלי עם חברים אוהדים, כולם די התלהבו מההחתמה של שארפ. אני מסכים אבל ששמואל כנראה
היה אומר אז - "בזיון. מי זה העב"מ הזה? מכבי מדרדרת, ואני קורא לאוהדים להחרים את מכבי ולא לקנות מנויים".

לגבי שאר הדברים, תכונה זה דבר שקשה למדוד אותו.
איך אתה מודד למשל קשיחות? בן וואלאס היה קשוח, וגם מוטי דניאל היה שחקן קשוח
ואיך מודדים יכולת קליעה? לפקסון היתה יכולת קליעה, גם לדגן יבזורי,...

מעבר למציאת התכונות הדרושות, יש לבדוק גם את האיכות, ואם אין מספיק קבלות שמוכיחות את האיכות, אז לפחות שיהיה פוטנציאל שאם יתממש, אז נקבל שחקן עם התכונות
הדרושות, וגם באיכות מספקת.
אני לא בטוח שללינהרט יש את הפוטנציאל. את הקבלות בטוח שאין לו, ולכן כולנו לא ממש מבינים את ההחתמה הזאת.

ת'אמת קצת מפתיע. אמנם מצד אחד מכבי היתה קבוצה בינונית באירופה אז הציפיות לא היו גדולות, אבל מצד שני עדיין הבאנו שחקן מהליגה השנייה... מניח שעצם העובדה שהוא נחשב כישראלי גרמה לזה לעבור יחסית בשקט ובשמחה (למרות שאני זוכר את התגובות על המועמדות של מרקוביץ' שהיה שחקן הרבה יותר מוכח משארפ...)

אם עכשיו אני עוקב אחרי שחקן, לא בסרטונים או משהו אלא כמה וכמה משחקים כדי לראות מה הוא נותן, מה הדברים שהוא מביא למשחק ויודע לעשות אני יכול להסיק שהוא יוכל להביא את זה גם לקבוצה שלי.
אז נכון, יש גם רמה מסוימת, לינהארט הראה את הדברים האלה ברמה נמוכה, ומכבי משחקת ברמה הכי גבוהה באירופה וזה סימן השאלה הגדול (או במילים אחרות- האם הוא יוכל לעשות את מה שהוא עשה בקבוצות חלשות בקבוצות יותר חזקות...)
העניין הוא שעל כל שחקן אתה יכול להגיד את זה (בהתחשב בעובדה שמכבי לא מביאה שחקנים מקבוצות גדולות באירופה בד"כ) מכבי לא ידעו איך פרקינס/פישר/אידסון ישתלבו, כל שחקן שאתה מביא זה "הימור" גם המוכחים שבהם וגם אלו שגילית.

רשמתי- אני די מסכים- היינו צריכים להביא שחקן עם רזומה יותר מרשים מצד אחד, אבל מצד שני יכול להיות שהדברים שהוא נתן בקבוצה שלו (חלשה ככל שתהיה) הם הדברים שגיא חיפש והוא מאמין שהוא יוכל להביא אותם גם ברמה הבאה.
אני לא אגיד שזו החתמה רעה עוד לפני שראיתי אותו משחק וראיתי איך הוא משתלב במכבי.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, משה ו־29 אורחים