13 אוקטובר 2014, 21:33
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאוסון מלך
.
יאללה, שנה הבאה מכבי.
על אחת כמה וכמה בגלל שמדובר בשנת חוזה של לאנדסברג
אלוהים יודע למה בנדה המחרב ממשיך לקבל את הכדור כל התקפה במקום לתת לדאוסן את הכדור כל התקפה ושיעשה מה שרוצהגל גל כתב:גוש סלבי עם 27 נקודות, השנה יש המון כשרונות בליגה שלנו
29
המון כישרונות שכולם מקבלים בסביבות 70 אלף ואיכשהו אנחנו הצלחנו להביא את לינהארט
שימי את לינהארט בקבוצה אחרת בליגה וגם הוא עושה 15-16 נקודות בממוצע למשחק
13 אוקטובר 2014, 21:33
13 אוקטובר 2014, 21:35
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאוסון מלך
.
יאללה, שנה הבאה מכבי.
על אחת כמה וכמה בגלל שמדובר בשנת חוזה של לאנדסברג
אלוהים יודע למה בנדה המחרב ממשיך לקבל את הכדור כל התקפה במקום לתת לדאוסן את הכדור כל התקפה ושיעשה מה שרוצהגל גל כתב:גוש סלבי עם 27 נקודות, השנה יש המון כשרונות בליגה שלנו
29
המון כישרונות שכולם מקבלים בסביבות 70 אלף ואיכשהו אנחנו הצלחנו להביא את לינהארט
שימי את לינהארט בקבוצה אחרת בליגה וגם הוא עושה 15-16 נקודות בממוצע למשחק
13 אוקטובר 2014, 21:39
13 אוקטובר 2014, 21:42
felix_r כתב:כי הליגה שלנו חלשה ברובה (חוץ מ 2-3 קבוצות). אפילו ג'ייק כהן עשה 10.9 נקודות למשחק בראשון
13 אוקטובר 2014, 22:25
jol9 כתב:felix_r כתב:כי הליגה שלנו חלשה ברובה (חוץ מ 2-3 קבוצות). אפילו ג'ייק כהן עשה 10.9 נקודות למשחק בראשון
יותר חלשה מהליגה האוסטרית? הגרמנית? האיטלקית?
13 אוקטובר 2014, 22:32
13 אוקטובר 2014, 22:34
13 אוקטובר 2014, 22:54
LIAV10 כתב:אין לו כלים בהתקפה בשביל לקלוע כל כך הרבה.
הוא זורק מרחוק וזהו.
13 אוקטובר 2014, 23:01
13 אוקטובר 2014, 23:09
13 אוקטובר 2014, 23:15
LIAV10 כתב:יכול להיות שהוא ישתפר כשסופו יחזור, אבל הקטע הוא שאנחנו זקוקים לזר בכיר ופחות לסותם חורים בעמדה שלוש (התפקיד של לינהארט).
13 אוקטובר 2014, 23:19
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:יכול להיות שהוא ישתפר כשסופו יחזור, אבל הקטע הוא שאנחנו זקוקים לזר בכיר ופחות לסותם חורים בעמדה שלוש (התפקיד של לינהארט).
אני מסכים שלא צריך היה להחתים זר בעמדה שלו 3 אבל כנראה שהיה חוסר וודאות מסויים לגבי התזמון בחזרה של סמית' ולהחתים זר שישי היה יותר זול מלהחתים ישראלי בעמדה הזו בגלל שיקולי מס . ואני חושב שלינהרט יותר טוב מכל ישראלי אחר שהיה עולה אותו מחיר כמו לינהרט כלומר רייסים או בלייזרים למינהם שהאמת גם הם אולי יותר יקרים ממנו...
גם אני הייתי שמח לשישה זרים בכירים אבל אנחנו לא ריאל או צסקא...
13 אוקטובר 2014, 23:25
jol9 כתב:אני מאמין שלינהרט יתחיל לקבל דקות בליגה כשסמית' יחזור לכושר ואז יהיה אפשר לתת לו לנוח בליגה...
היום שמעתי את גודס ברדיו, והוא אמר שלינהרט היה שחקן שהוא מאוד רצה... דווקא לגיא אני נוטה להאמין, כי הוא באמת בחור מאוד אמין. אם זה באמת נכון,
אני פשוט לא מצליח להבין מה הוא מצא בו ע"פ עשרות רבות של שחקנים אחרים, כולל בליגה שלנו.
13 אוקטובר 2014, 23:28
yzafrir כתב:jol9 כתב:אני מאמין שלינהרט יתחיל לקבל דקות בליגה כשסמית' יחזור לכושר ואז יהיה אפשר לתת לו לנוח בליגה...
היום שמעתי את גודס ברדיו, והוא אמר שלינהרט היה שחקן שהוא מאוד רצה... דווקא לגיא אני נוטה להאמין, כי הוא באמת בחור מאוד אמין. אם זה באמת נכון,
אני פשוט לא מצליח להבין מה הוא מצא בו ע"פ עשרות רבות של שחקנים אחרים, כולל בליגה שלנו.
תשמע , יש בליגה הרבה זרים טובים וזולים ממנו ( אם כי לא בהרבה ) אבל לא בטוח שהם מתאימים בסגנון משחק ובמנטאליות כדי להיות שחקן זר שישי זניח במכבי...אלו שחקנים שבאים להיות הכוכבים של הקבוצות שלהם ונדירים המיקרים שהם הצליחו לעשות הסבה לשחקנים משלימים בקבוצות גדולות ( לא רג במכבי ) .
לינהרט כנראה התאים בדיוק לנישה הזאת שגיא חיפש ואני רק מקווה שבאמת יתן לו הזדמנות לפחות לנצל את היד שלו...
יוני , יבזורי לא 3 וגם חתום לעונה הבאה כך שגם יותר יקר...
13 אוקטובר 2014, 23:29
13 אוקטובר 2014, 23:46
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:אני מאמין שלינהרט יתחיל לקבל דקות בליגה כשסמית' יחזור לכושר ואז יהיה אפשר לתת לו לנוח בליגה...
תשמע , יש בליגה הרבה זרים טובים וזולים ממנו ( אם כי לא בהרבה ) אבל לא בטוח שהם מתאימים בסגנון משחק ובמנטאליות כדי להיות שחקן זר שישי זניח במכבי...אלו שחקנים שבאים להיות הכוכבים של הקבוצות שלהם ונדירים המיקרים שהם הצליחו לעשות הסבה לשחקנים משלימים בקבוצות גדולות ( לא רג במכבי ) .
לינהרט כנראה התאים בדיוק לנישה הזאת שגיא חיפש ואני רק מקווה שבאמת יתן לו הזדמנות לפחות לנצל את היד שלו...
תראה, זה בסה"כ לגיטימי. לא איזה מחדל מטורף.
מה שכן, כרגע הקבוצה די תלויה בבריאות של רנדל, כי הוא שחקן סופר משמעותי. לא היה מזיק אם היה לנו איזה סוס צעיר שיכול לתת דקות בעמדות הפנים,
בהתחשב בזה שג'ייק כהן הוא די למלמ.
14 אוקטובר 2014, 00:27
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:אני מאמין שלינהרט יתחיל לקבל דקות בליגה כשסמית' יחזור לכושר ואז יהיה אפשר לתת לו לנוח בליגה...
תראה, זה בסה"כ לגיטימי. לא איזה מחדל מטורף.
מה שכן, כרגע הקבוצה די תלויה בבריאות של רנדל, כי הוא שחקן סופר משמעותי. לא היה מזיק אם היה לנו איזה סוס צעיר שיכול לתת דקות בעמדות הפנים,
בהתחשב בזה שג'ייק כהן הוא די למלמ.
גם שנה שעברה טעו כשהחתימו את איגלס במקום שחקן בעמדה 4 ובלו היה ה 4 הטיבעי היחיד שלנו כך שיכול להיות שכמו עונה שעברה גיא בונה על רנדל וסמית' שיחזיקו את העמדה הזאת ...לינהרט יתפוס את הנישה של אינגלס ( בתקווה לאחוזים טובים מבחוץ ) גם בדקות משחק וגם בניפנוף מגבות אבל ברבע מחיר כך שזה באמת לא קריטי...אתה רואה בזה פסול לקבל מזר שישי זניח 6.4 נק' ב 41% לשלוש ו 53% לשתיים יחד עם 3 ריב' ו 3 אס' למשחק ? זה המספרים של אינגלס הגרוע כך שאם לינהרט יעשה את זה ברבע מחיר זה מציאה...
14 אוקטובר 2014, 00:30
14 אוקטובר 2014, 02:07
jol9 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:יכול להיות שהוא ישתפר כשסופו יחזור, אבל הקטע הוא שאנחנו זקוקים לזר בכיר ופחות לסותם חורים בעמדה שלוש (התפקיד של לינהארט).
אני מסכים שלא צריך היה להחתים זר בעמדה שלו 3 אבל כנראה שהיה חוסר וודאות מסויים לגבי התזמון בחזרה של סמית' ולהחתים זר שישי היה יותר זול מלהחתים ישראלי בעמדה הזו בגלל שיקולי מס . ואני חושב שלינהרט יותר טוב מכל ישראלי אחר שהיה עולה אותו מחיר כמו לינהרט כלומר רייסים או בלייזרים למינהם שהאמת גם הם אולי יותר יקרים ממנו...
גם אני הייתי שמח לשישה זרים בכירים אבל אנחנו לא ריאל או צסקא...
לדעתי יבזורי שחקן טוב יותר וגם נותן את המימד הנוסף שצריך בליגה הישראלית.
העניין של להחתים זרים בשביל לחסוך כסף, זה משהו שקבוצות קטנות עושות. אם יבזורי היה מגיע בשביל 50K יותר, זה לא באמת צריך להיות שיקול.