פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: מכבי נגד צ'דביטה - חמישי 20:30, ערוץ 10

06 נובמבר 2014, 23:45

בושה, אין דרך אחרת לתאר את השבוע האחרון
ממש ניפצו לי את כל שמחת החיים שהיתה לי מהקבוצה הזאת עד השבוע

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:אתם יודעים מה? שווה לנו להפסיד היום.. אולי מישהו בקבוצה הזאת (אהמגודסאהמ) סוף סוף יתעורר ויבין לאן הוא הגיע.. כנראה שבא לו עוד כמה שנים בתור עוזר..

השאלה היא אם יש לו אפשרות לשנות משהו או שהוא פשוט לא טוב מספיק

שהולך לך בסדר בהתקפה ואתה חייב סטופ הגנתי, לא צריך להיות פופוביץ' כדי להבין שטיוס צריך להיות על המגרש וסופו על הספסל.

מכביסט30 כתב:איזה שבוע מהגיהנום.. אני לא זוכר שבוע כל כך רע למכביסטים (כולל הכדורגל)..
בא לי לירות בעצמי.

ההבדל הוא שמהכדורגל ייצא רק טוב

Hey Yeah כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:אתם יודעים מה? שווה לנו להפסיד היום.. אולי מישהו בקבוצה הזאת (אהמגודסאהמ) סוף סוף יתעורר ויבין לאן הוא הגיע.. כנראה שבא לו עוד כמה שנים בתור עוזר..

השאלה היא אם יש לו אפשרות לשנות משהו או שהוא פשוט לא טוב מספיק

שהולך לך בסדר בהתקפה ואתה חייב סטופ הגנתי, לא צריך להיות פופוביץ' כדי להבין שטיוס צריך להיות על המגרש וסופו על הספסל.

ועובדה שגודס עשה את ההפך

06 נובמבר 2014, 23:46

היינס, לינהארט, מאריץ' וכהן לא צריכים להיות בקבוצה הזאת, סתם בזבוז כסף.
במקומם צריך להביא גארד ו4 עם קליעה, די לשטויות.

06 נובמבר 2014, 23:47

אתם זוכרים איך שיחקנו בעונה שעברה עד הפיינל פור? יותר גרוע. ואז דיברנו ככה על בלאט.
בואו נתחיל לדבר על גנבי הדעת שבהנהלה, הקבוצה הזאת לא מספיק טובה.

06 נובמבר 2014, 23:47

בדרך כלל אחרי שמכבי הייתה מפסידה בליגה היא הייתה מתפוצצת במשחק הבא. הפעם שיחקו משחק אדיש עם המון זריקות לשלוש שלא נכנסו, הגנה גרועה על החלשות של הקרואטים ופארגו שניסה להציל לבד את המולדת וחירב את המשחק.

06 נובמבר 2014, 23:48

Roni1 כתב:

אתם זוכרים איך שיחקנו בעונה שעברה עד הפיינל פור? יותר גרוע. ואז דיברנו ככה על בלאט.

לא זכור לי שהפסדנו אז לצדביטה, ב10 הפרש, בנוקיה.
הסגל טוב בהרבה מהסגל של צדביטה, לא ההנהלה אשמה בהפסד היום.

06 נובמבר 2014, 23:49

itai7 כתב:מכבי נראת רע מאוד, בעיקר ההגנה והרבה משחקני הספסל שלא בעניינים

לא מבין את גודס שהכניס את סופו ל-2 דקות האחרונות, טיוס גם במצב גריאטרי יותר טוב ממנו בהגנה, הכל נקלע עליו :rose

ההחלטה הכי עצובה של גודס במשחק הזה. שני הסלים שנקלעו עליו היו מכריעים.
פשוט החלטה של טירון..

06 נובמבר 2014, 23:49

סופו עם -13 שהוא על המגרש
פארגו עם -6

06 נובמבר 2014, 23:50

רק טוב יכול לצאת מההפסד הזה כי הוא יכריח את גודס להתמודד עם הבעיות במקום לטאטא הכל מתחת לשטיח. מישהו צריך להשתלט על פארגו, לחשוב מה עושים עם היינס ולראות איך הקבוצה הזו רוצה לשחק.

לתת את הכדור לפארגו ולזוז הצידה זה לא כדורסל וזה לא יביא את מכבי בקושי לטופ 16 אם בכלל.

06 נובמבר 2014, 23:50

הכסא של גודס כבר מתנדנד ? אני מאמין שעוד הפסד בשבועיים הקרובים (מלבד צסקא שיתקבל בהבנה) יחרוץ את גורלו. הבעיה היא שמלבד גרשון אין אף מחליף (ואני די מאמין שגרשון "איבד את זה".

06 נובמבר 2014, 23:51

מביש אין מילה אחרת , פשוט אחד השבועות המבישים בתולדות מכבי ואחד ההפסדים המפתיעים בתולדותיה , כנראה שהבושות מול מגדל לא היו במקרה .

אני כבר שנים טוען שפארגו הוא קצת אוברייטד , יכול להיות נפלא במשחק אחד ובשניים האחרים פשוט לחרב .

סופו פשוט איבד את זה , לא חד מתחת לסל ולא מצליח לגבור כמעט אף פעם על השומרים שלו בהתקפה .

roy1000 כתב:רק טוב יכול לצאת מההפסד הזה כי הוא יכריח את גודס להתמודד עם הבעיות במקום לטאטא הכל מתחת לשטיח. מישהו צריך להשתלט על פארגו, לחשוב מה עושים עם היינס ולראות איך הקבוצה הזו רוצה לשחק.

לתת את הכדור לפארגו ולזוז הצידה זה לא כדורסל וזה לא יביא את מכבי בקושי לטופ 16 אם בכלל.

אולי הוא יכריח את הג'וניורים להתמודד את גודס? הוא לא ברמה

אוףף#!#$!$%!#%$!~@$%~..אם היינו מפסידים כשאנחנו נראים טוב עוד איכשהו..אבלל ככההה :thumbdown...מרגיש עוד יותר רע בגלל שליאב רואה אולי את המשחק האחרון שלו בחודשים הקרובים כשמכבי נראת ככה!!
מה יציל את העונה הזאת?

Roni1 כתב:

עם בלאט שיחקנו חרא אבל עדיין הצלחנו לנצח
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 06 נובמבר 2014, 23:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

סוג של בושה.
יותר מדי שחקנים בסגל רחוקים מהרמה.

06 נובמבר 2014, 23:52

צריך להודות, יש לנו קבוצה חלשה ומגעילה, זה הכל. קבוצה ברמת אדריאטית. מאמן כושל, ולצערי זה היה לי די ברור, אין דרך, אין שיטה, אין ריבאונד, אין קלעי איכותי אחד לרפואה, אין גארד שימתן קצת השטויות של פארגו שמשחק לבד כי אין אף אחד לידו, ארבעה שחקנים בסגל הזה מיותרים, בקיצור אין למה לקוות. עם כל הכבוד, שהשחקן שעליו מכבי תקום או תיפול הוא שחקן שרק השנה התחיל ללמוד את המילה יורוליג, ועם כל האהבה שלי לרנדל, כנראה שזה אומר דרשני.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 06 נובמבר 2014, 23:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 נובמבר 2014, 23:53

MTA2311 כתב:סוג של בושה.
יותר מדי שחקנים בסגל רחוקים מהרמה.

אני חושב שהמאמן רחוק מהרמה. רוב הסגל לא פחות טוב מאשתקד או זהה(סופו, פניני, אוחיון)

06 נובמבר 2014, 23:54

שחף כתב:
roy1000 כתב:רק טוב יכול לצאת מההפסד הזה כי הוא יכריח את גודס להתמודד עם הבעיות במקום לטאטא הכל מתחת לשטיח. מישהו צריך להשתלט על פארגו, לחשוב מה עושים עם היינס ולראות איך הקבוצה הזו רוצה לשחק.

אולי הוא יכריח את הג'וניורים להתמודד את גודס? הוא לא ברמה

פיני כבר שם אם לזה אתה מתכוון, אבל אני לא חושב שגודס הוא הבעיה הכי גדולה של מכבי. כרגע זה היינס ופארגו ואני לא בטוח שפיני יוציא מהם יותר.
בכל מקרה, גודס ממש לא בסכנה כל עוד הטופ 16 בכיס, ואני לא רואה את זה משתנה.

06 נובמבר 2014, 23:55

שנים מכבי לא הפסידה באירופה, ועוד בבית, לקבוצה ברמה הזאת. איזה שבוע הזוי.
פרסם תגובה