המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כל הכבוד לקהל בהיכל שעדיין לא התייאש ומנסה לעודד.
אני כבר נשברתי
מכביסט30 כתב:תהיה פה תבוסה של 20 הפרש ומעלה. ואני עוד עדין.. מכבי לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לחזור מפיגור ואם הפועל תדע לנצל זאת טוב אף אחד במכבי לא יעצור את המפולת.. כרגע אנחנו חוזים בפרפורי הגסיסה של מכבי.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:בעיקרון אני בנאדם מאוד סבלני, וכמו שאמרתי בת'רד שקרא כבר לשלוח את גודס הביתה - זה עדיין מוקדם מידי והוא צריך עוד צ'אנס.
אבל אחרי ההשפלות בשבוע שעבר, ואחרי אירועי הדרבי, והעובדה שהדרבי היום הוא עוד בנוקיה, אם אנחנו מפסידים היום מצידי אפשר להתחיל בכיף לערוף ראשים, החל בגודס כמובן!!
אין עריפת ראשים במכבי אלא אם כן הטופ 16 בסכנה. כל המאמנים שפוטרו במכבי ב-20 שנה האחרונות פוטרו לא בכלל הליגה, אלא סכנת אי עליה לטופ 16.
אני ממש לא מאמין שנפסיד היום או אפילו שיהיה משחק צמוד, אבל גם אם חס וחלילה זה יקרה, גודס ימשיך להיות המאמן גם מחר. מצד שני, אם הוא יפסיד ביום חמישי במלאגה ובשבוע הבא בצרפת הוא יראה את שאר העונה של מכבי מהבית.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני לא זוכר תצוגת נפל כזאת של מכבי גם בתקופות הכי גרועות.
אין שום דמות על הקווים. השחקנים לא ממושמעים, לא מאומנים ועושים ככל העולה על רוחם.
עזוב, הם בכלל לא מנסים. לא השחקנים ולא המאמן. אני לא יודע מה הסיפור, אבל זה לא סתם משחק חלש או משהו כזה. יש משהו שקורה בחדר ההלבשה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני לא זוכר תצוגת נפל כזאת של מכבי גם בתקופות הכי גרועות.
אין שום דמות על הקווים. השחקנים לא ממושמעים, לא מאומנים ועושים ככל העולה על רוחם.
עזוב, הם בכלל לא מנסים. לא השחקנים ולא המאמן. אני לא יודע מה הסיפור, אבל זה לא סתם משחק חלש או משהו כזה. יש משהו שקורה בחדר ההלבשה.
jol9 כתב:בלאט כמעט פוטר בגלל הבושות בליגה ואפי פוטר לחלוטין בגלל הליגה, הוא בקושי הספיק לשחק משחק או שניים ביורוליג.
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:תהיה פה תבוסה של 20 הפרש ומעלה. ואני עוד עדין.. מכבי לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לחזור מפיגור ואם הפועל תדע לנצל זאת טוב אף אחד במכבי לא יעצור את המפולת.. כרגע אנחנו חוזים בפרפורי הגסיסה של מכבי.
אם הם ירצו, השחקנים יכולים לחזור בלי בעיה. הם לא רוצים.
Hey Yeah כתב:באמת נראה כאילו עושים דווקא. פארגו בושה.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני לא זוכר תצוגת נפל כזאת של מכבי גם בתקופות הכי גרועות.
מסכים. אין שום מוטיבציה ושום רצון.
חייבים זעזוע, עוד הערב.
מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:תהיה פה תבוסה של 20 הפרש ומעלה. ואני עוד עדין.. מכבי לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לחזור מפיגור ואם הפועל תדע לנצל זאת טוב אף אחד במכבי לא יעצור את המפולת.. כרגע אנחנו חוזים בפרפורי הגסיסה של מכבי.
אם הם ירצו, השחקנים יכולים לחזור בלי בעיה. הם לא רוצים.
גם אם הם ירצו זה לא יעזור. נגד צדביטה רצינו וראית איך זה נגמר..
Holiday_Armadillo כתב:Hey Yeah כתב:באמת נראה כאילו עושים דווקא. פארגו בושה.
100%
הם לא אוהבים את גודס ורוצים להפסיד כמה שיותר מביך בשביל שיביאו להם מאמן אחר
מכביסט30 כתב:מי בעד שריקות בוז צורמות במחצית? אני לא חושב שמה שאנחנו מקבלים על המגרש מצדיק עידוד במקרה הזה..
צריך להיות פה זעזוע רציני. שריקות בוז חכולות לעורר אותו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים