סוףסוף פארגו עם דאבל דאבל של 18 נק' ו10 אס'...
הפחד הגדול שלי זה מה שהעלה אדלשטיין במהלך המשחק שהיינס ירגיש טוב ויפציץ מבחוץ גם בחמישי..
נקווה לטוב..
הזויה החלוקת דקות הזו...אלכסנדר היה צריך לשחק הרבה יותר כמו גם הררי וכהן...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מרגיז!!
פארגו והיינס כמעט לא ירדו מהמגרש.
אוחיון עם 32 דק'
רנדל עם 28 דק'
למה לא יכלו פשוט לתת לצביקה את המשחק הזה במתנה ולשחק עם הילדים??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:מרגיז!!
פארגו והיינס כמעט לא ירדו מהמגרש.
אוחיון עם 32 דק'
רנדל עם 28 דק'
למה לא יכלו פשוט לתת לצביקה את המשחק הזה במתנה ולשחק עם הילדים??
אין לי בעיה עם זה
MTA2311 כתב:פארגו יכול לשחק שלושה ימים ברצף בלי להתעייף.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:פארגו יכול לשחק שלושה ימים ברצף בלי להתעייף.
המוח שלו לא יחזיק מעמד לחשוב כל כך הרבה בשבוע אחד
yzafrir כתב:לפחות אנחנו כבר יודעים שיש לו מוח...
לי זה מזמן ברור שהוא שחקן טוב יותר מרייס שבשלב הזה של העונה עדיין היה בגדר נעלם...
felix_r כתב:yzafrir כתב:לפחות אנחנו כבר יודעים שיש לו מוח...
לי זה מזמן ברור שהוא שחקן טוב יותר מרייס שבשלב הזה של העונה עדיין היה בגדר נעלם...
אני יודע שיש לו ביצים, אבל אני עדיין לא סגור לגבי המוח![]()
שלא תחשוב, אני באמת אוהב את פארגו, אבל בחירת ההחלטות שלו היא ממש לא טובה בהרבה מאוד מקרים.
ויש עוד משהו, שאולי זאת רק הרגשה שלי בלבד, אבל נראה לי שפארגו איבד משהו מהאתלטיות שהייתה לו בקדנציה הראשונה, והכניסות שלו לסל נחלשו. הוא עוצר באמצע החדירה ומתחיל להסתובב לו כאילו הוא מפחד ללכת עד הסוף. לא ממש מבין את זה.
אדם כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:לפחות אנחנו כבר יודעים שיש לו מוח...
אני יודע שיש לו ביצים, אבל אני עדיין לא סגור לגבי המוח![]()
שלא תחשוב, אני באמת אוהב את פארגו, אבל בחירת ההחלטות שלו היא ממש לא טובה בהרבה מאוד מקרים.
ויש עוד משהו, שאולי זאת רק הרגשה שלי בלבד, אבל נראה לי שפארגו איבד משהו מהאתלטיות שהייתה לו בקדנציה הראשונה, והכניסות שלו לסל נחלשו. הוא עוצר באמצע החדירה ומתחיל להסתובב לו כאילו הוא מפחד ללכת עד הסוף. לא ממש מבין את זה.
אווווווווווו בדיוק פליקס ,אני מדבר על זה כבר מתחילת העונה ,הוא לא מספיק חודר ,כי הוא לא יכול ,גם בגלל שאיבד קצת מהאתלטיות ,ובעיקר כי רוב המובים שלו אם כל הכבוד למובים ולכדרור הם שקופים,הכוונה שקופים הם לא הארלם ,הם קבועים ואוטומטים ,ובסוף תמיד מסתימים לצד ימין ,גם החדירות ,הוא בכלל לא הולך שמאלה ,וגם הציפ הזה שהיה לריס באמצע החדירה ,לפארגו אין אותו ,ריס חדר מתי שרצה ושיגע שחקנים וידע לשים את הגוף בחדירה.
בגלל זה פארגו תמיד מגיע אם השחקן לסל ובדיוק מתחיל להיסתובב ,כי הוא לא יוצר יתרון בחדירה ,אני מקוה או פשוט רוצה לקוות שהסיבה היא שהוא לא שיחק שננתים שלוש ,וזה יחזור לו.
הוא לא מפחד הוא פשוט מגיע אם השחקן אם השומר וזה בעיה ,כי הוא לא יוצר יתרון בכדרור
Holiday_Armadillo כתב:נראה שהוא העלה לא מעט במשקל
אולי הוא מעדיף משחק פיזי על פני אתלטיות ובגלל זה העלה מסת שרירים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־20 אורחים