jol9 כתב:לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
יש לי עוד 4 קורסים ותזה. (רק הסבר קטן לרוי שיידע - תזה זאת עבודת מחקר קטנה שבאה לבדוק את היכולת
לחקור באופן עצמאי, להגיע לתוצאות ומסקנות ולסכם זאת על מאמר)
למה אותה עושה מסלול מחקרי? סתם לכיף? משעמם לך?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
יש לי עוד 4 קורסים ותזה. (רק הסבר קטן לרוי שיידע - תזה זאת עבודת מחקר קטנה שבאה לבדוק את היכולת
חנו'ש כתב:אני קרפטית!!!![]()
או משהו כזה....
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:יואו- מזדהה- העומס אצלי הוא פסיכי...
אתה לקראת סיום הלימודים כבר?
לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
![]()
אני בעזרת ה' יסיים באוגוסט את התואר הדחוס בעולם! 3 שנים במקום 4 בהתחלה זה נראה מפתה אבל ת'כלס העומס הוא לא נורמלי לא הייתי עושה זאת שוב בחיים!
roy1000 כתב:jol9 כתב:לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
למה אותה עושה מסלול מחקרי? סתם לכיף? משעמם לך?
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:יואו- מזדהה- העומס אצלי הוא פסיכי...
אתה לקראת סיום הלימודים כבר?
לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
![]()
אני בעזרת ה' יסיים באוגוסט את התואר הדחוס בעולם! 3 שנים במקום 4 בהתחלה זה נראה מפתה אבל ת'כלס העומס הוא לא נורמלי לא הייתי עושה זאת שוב בחיים!
לא הייתי עומד בזה בחיים...בטח לא עם עבודה וילדים
jol9 כתב:תראה, בהתחלה נרשמתי למסלול עם פרוייקט. אח"כ קצת דיברתי עם אנשים, שמעתי הצעות וחשבתי - למה לא?
אני עושה שני קורסים פחות, ובסה"כ אני מאמין שברגע הכיוון יהיה לי ברור, אני אוכל להתקדם היטב.
התזה שלי היא די תאורטית - הרבה תכנות במטלב, והרבה למידה עצמית, כלומר אין לי מעבדות ודברים מהסוג הזה,
ככה שאני כן מצפה שאני אוכל להתקדם עם זה כמו שצריך.
מה דעתך?
roy1000 כתב:jol9 כתב:תראה, בהתחלה נרשמתי למסלול עם פרוייקט. אח"כ קצת דיברתי עם אנשים, שמעתי הצעות וחשבתי - למה לא?
אני עושה שני קורסים פחות, ובסה"כ אני מאמין שברגע הכיוון יהיה לי ברור, אני אוכל להתקדם היטב.
התזה שלי היא די תאורטית - הרבה תכנות במטלב, והרבה למידה עצמית, כלומר אין לי מעבדות ודברים מהסוג הזה,
ככה שאני כן מצפה שאני אוכל להתקדם עם זה כמו שצריך.
מה דעתך?
תלוי באופי שלך. מנסיון שלי, זה מאוד קשה למצוא זמן ולשבת על תזה, ובגלל זה המון סטונדטים שהולכים לכיוון הזה נתקעים ומושכים את התואר שנים או לא מסיימים בכלל. פרוייקט זה דרך קלה ובטוחה יותר כי יש לך דד-ליין ואז אתה פשוט עושה משהו ומסיים. תזה זה open-ended. אני לא הייתי הולך על זה, אבל זה גם תלוי המון בך ובמנחה שלך.
מכביסט30 כתב:יורוליג: מכבי נגד ז'לגיריס- חמישי 21:00 ערוץ 10
LIAV10 כתב:עגבניות שרי, בואו נדבר על זה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עגבניות שרי, בואו נדבר על זה.
אתה יודע שזאת המצאה ישראלית?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עגבניות שרי, בואו נדבר על זה.
ברור.
ידעת גם שעגבניית שרי (שם מדעי: Solanum lycopersicum var. cerasiforme) היא זן קטן של עגבנייה, פופולרי בעיקר כחטיף, בסלטים וכקישוט לאוכל. טעמן של עגבניות השרי דומה לזה של העגבנייה הביתית, אולם אינו זהה, ולרוב הן מתוקות יותר. קוטרן נע בין 3 ל-10 ס"מ, וצורתן בין כדורית לאליפטית.
הזן הנפוץ כיום של עגבניית השרי פותח בישראל בכמה מכוני מחקר במדינה. הקבוצה הבולטת ביותר הובלה על ידי פרופ' נחום קידר ופרופ' חיים רבינוביץ מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות. העגבנייה פותחה עקב הצורך בזן של עגבנייה שיהיה עמיד יותר באקלים הישראלי, ויבשיל בקצב איטי יותר.
שמה נובע מצורתה המזכירה דובדבן (מאנגלית: Cherry, דובדבן).
עגבניות השרי הראשונות הן הכלאה של מספר זני עגבנייה שונים יחד עם עגבניות הבר הקטנות. איכות ההכלאה נקבעת לפי מידת המתיקות, החמיצות והגודל של הפרי, כאשר חיי מדף ארוכים הם תנאי מחייב להשתלבות תחרותית של הפרי. הזנים הראשונים של עגבניית השרי יצאו לשוק במהלך שנות ה-90, ולמרות מחירם, הגבוה ממחירה של העגבנייה הרגילה, נתח שוק שלהם הולך וגדל[דרוש מקור]. כיום נמכרות עגבניות השרי בעולם כולו, וזרעי העגבניות מהזנים שפותחו בישראל הם מענפי הייצוא החשובים של החקלאות בישראל. כיום מגדלים את עגבניית השרי, בנוסף לישראל, במקומות נוספים בעולם, וביניהם בספרד.
הזמן העובר מזריעה לקטיף בעגבניות שרי קצר מאשר בעגבניות רגילות ונע בין 45-71 ימים, לעומת 60-85 ימים לעגבניות רגילות?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עגבניות שרי, בואו נדבר על זה.
ברור.
ידעת גם שעגבניית שרי (שם מדעי: Solanum lycopersicum var. cerasiforme) היא זן קטן של עגבנייה, פופולרי בעיקר כחטיף, בסלטים וכקישוט לאוכל. טעמן של עגבניות השרי דומה לזה של העגבנייה הביתית, אולם אינו זהה, ולרוב הן מתוקות יותר. קוטרן נע בין 3 ל-10 ס"מ, וצורתן בין כדורית לאליפטית.
הזן הנפוץ כיום של עגבניית השרי פותח בישראל בכמה מכוני מחקר במדינה. הקבוצה הבולטת ביותר הובלה על ידי פרופ' נחום קידר ופרופ' חיים רבינוביץ מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות. העגבנייה פותחה עקב הצורך בזן של עגבנייה שיהיה עמיד יותר באקלים הישראלי, ויבשיל בקצב איטי יותר.
שמה נובע מצורתה המזכירה דובדבן (מאנגלית: Cherry, דובדבן).
עגבניות השרי הראשונות הן הכלאה של מספר זני עגבנייה שונים יחד עם עגבניות הבר הקטנות. איכות ההכלאה נקבעת לפי מידת המתיקות, החמיצות והגודל של הפרי, כאשר חיי מדף ארוכים הם תנאי מחייב להשתלבות תחרותית של הפרי. הזנים הראשונים של עגבניית השרי יצאו לשוק במהלך שנות ה-90, ולמרות מחירם, הגבוה ממחירה של העגבנייה הרגילה, נתח שוק שלהם הולך וגדל[דרוש מקור]. כיום נמכרות עגבניות השרי בעולם כולו, וזרעי העגבניות מהזנים שפותחו בישראל הם מענפי הייצוא החשובים של החקלאות בישראל. כיום מגדלים את עגבניית השרי, בנוסף לישראל, במקומות נוספים בעולם, וביניהם בספרד.
הזמן העובר מזריעה לקטיף בעגבניות שרי קצר מאשר בעגבניות רגילות ונע בין 45-71 ימים, לעומת 60-85 ימים לעגבניות רגילות?
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה היה יותר גרוע, זה שהפורום לא עבד או המשחק עצמו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים