המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שטיין סירב לנהל מו"מ תחת חוזה ואז נחתך ממכבי
עוזר המאמן קיבל הצעה להדריך את לוגאנו בעונה הבאה, אך מכבוד לצהובים השהה את תשובתו. בהמשך סיים את תפקידו והשווייצרים כבר מינו מישהו אחר
אחדשיודע כתב:אם כבר מדברים על שטיין, עוד כתבה מהיום:שטיין סירב לנהל מו"מ תחת חוזה ואז נחתך ממכבי
עוזר המאמן קיבל הצעה להדריך את לוגאנו בעונה הבאה, אך מכבוד לצהובים השהה את תשובתו. בהמשך סיים את תפקידו והשווייצרים כבר מינו מישהו אחר
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp
מקווה בשבילו שימצא ג'וב לעונה הבאה.
MTA2311 כתב:ד"א, מי שחושב שלגיא יהיה יותר קל עם אבי אבן מאשר עם פיני, טועה.
אבן כידוע, הוא דמות מקצועית חזקה מאוד במועדון (בכלל לא בטוח שפחות מגיא) ויש לי תחושה שאני יודע באיזה צד דני יהיה במקרים של חילוקי דעות.
roy1000 כתב:אני לא ממש מבין את הסיפור עם אלון שטיין. איך יכול להיות שגודס לא מחליט אפילו על העוזר השני? אפילו ב- NBA המאמנים מקבלים החלטות לגבי העוזרים שלהם.
רפי בוגטין על סף סגירה כעוזר מאמן מכבי ת"א
פרסום ראשון: מי ששימש כמאמן קבוצת הנערים במועדון, יתמוך בעונה הבאה בגיא גודס
שמואל1 כתב:מי זה? חשבתי שרוצים להביא עוזר מאמן ראשון.
לא היה עדיף כבר להמשיך עם אלון שטיין?
Holiday_Armadillo כתב:אני מרגישה כאילו אוהבים להתעלל בגודס
כשדיוויד לא הצליח, ג'וניור לא היה יכול לחכות לפתוח את הרכב בשביל להגיע למשרדים ולפטר אותו אז הוא פשוט התחיל לרוץ
זה מרגיש כאילו אף אחד לא רוצה את גודס כמאמן אבל לא משנה כמה הוא יפסיד לא ייפטרו אותו, רק ימשיכו לעשות לו את המוות בצורה הכי בוטה שיש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מרגישה כאילו אוהבים להתעלל בגודס
כשדיוויד לא הצליח, ג'וניור לא היה יכול לחכות לפתוח את הרכב בשביל להגיע למשרדים ולפטר אותו אז הוא פשוט התחיל לרוץ
זה מרגיש כאילו אף אחד לא רוצה את גודס כמאמן אבל לא משנה כמה הוא יפסיד לא ייפטרו אותו, רק ימשיכו לעשות לו את המוות בצורה הכי בוטה שיש
להפך.
כולם שם מאוד רוצים אותו בתור מאמן, כי הוא יס מן. גודס זה לא בלאט, אם לא היו רוצים אותו היו מעיפים אותו בסיום העונה בלי לחשוב פעמיים.
אני עדיין חושב שהוא יכול להצליח. אם לא, יעיפו אותו מהר מאוד. אם יש משהו שפדרמן שונא יותר מלשים כסף, זה להיכשל אחרי שהוא שם כסף.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מרגישה כאילו אוהבים להתעלל בגודס
להפך.
כולם שם מאוד רוצים אותו בתור מאמן, כי הוא יס מן. גודס זה לא בלאט, אם לא היו רוצים אותו היו מעיפים אותו בסיום העונה בלי לחשוב פעמיים.
אני עדיין חושב שהוא יכול להצליח. אם לא, יעיפו אותו מהר מאוד. אם יש משהו שפדרמן שונא יותר מלשים כסף, זה להיכשל אחרי שהוא שם כסף.
זה נראה לפעמים כאילו הם מנסים לגרום לו להתפטר
ברור לי לגמרי שבן אדם עם טיפה כבוד עצמי לא נשאר שם אחרי האמבוש שעשו לו בקיץ הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים