מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2015, 22:20

איזה תקוות היו מהיינס?
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2015, 22:24

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:לא .

ההתנהלות שלהם בבניית הקבוצה שנה שעברה הייתה סבירה לחלוטין , הכישלון בסוף השנה היה תוצאה של פציעות ולכן העליהם לא מוצדק .

ההתנהלות מאז איבוד האליפות היא לא נכונה .

יוסי, אתה מעוות את מה שאנחנו אומרים. הסגל שנבנה בקיץ, באופן תאורתי כמובן, הוא ממש לא היה רע.
פארגו הגיע כהבטחה גדולה, סופו, טיוס וסמית' כשחקנים בכירים של אלופת היורוליג, היינס הגיע עם תקוות, וסילבן היה צפוי להשתדרג.

הבעיה היתה לא מה שנעשה בקיץ, אלא מה שלא נעשה במהלך העונה, וכבר דיברנו על זה מספיק.

שמח לשמוע שסופסוף אתה חושב שאפשר לבקר את דני ואת ההתנהלות שלו ושל חבריו בהנהלה.

הסגל לא היה טוב מלכתחילה וזה מה שרובנו אמר עוד במהלך הקיץ לפני שמכבי דרכה על הפרקט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2015, 22:29

אתם ממציאים עכשיו.
מישהו חשב שהיינס יהיה כ"כ גרוע? מישהו חשב שפארגו יתקשה להתחבר ויהיה סוליסט?

בקיץ העניינים היו סבירים. הבעיה הגדולה של מכבי היתה קיפאון במהלכה וחוסר יכולת לתקן טעויות ברורות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 22:31

כן, שמואל חשב על הכול. הוא כמו data ממסע בין כוכבים הדור הבא.
גם אני חשבתי ככה אבל אין לי הוכחה לזה היום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2015, 22:32

jol9 כתב:אתם ממציאים עכשיו.
מישהו חשב שהיינס יהיה כ"כ גרוע? מישהו חשב שפארגו יתקשה להתחבר ויהיה סוליסט?

בקיץ העניינים היו סבירים. הבעיה הגדולה של מכבי היתה קיפאון במהלכה וחוסר יכולת לתקן טעויות ברורות.

בבקשה. ת'רד ההחתמה של היינס
viewtopic.php?f=2&t=2359

ת'רד ההחתמה של לינהארט
viewtopic.php?f=2&t=2377

היו כמובן עוד הרבה דיונים בת'רד המלפפונים או בתקופת ליגת ווינר והגביע הבן יבשתי שכמעט כל חבר פורום ידע להצביע על אינספור כשלים בבניית הקבוצה.
זה היה כישלון ידוע מראש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2015, 22:41

אבל שוב, אף אחד לא חשב שהיינס יהיה כשלון כ"כ גדול.
לינהארט הגיע לאחורי הספסל, וזה לא ממש משנה מה חשבנו עליו.

אני כן מסכים איתך, שכבר בקיץ היה ברור שמכבי לא משפרת את עצמה ונחה על זרי הדפנות של ההצלחה הדי מקרית שלה.
3 פונקציות קריטיות עזבו (בלו, בלאט ורייס), ותחליף ראוי לא היה (למעט פארגו נניח).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 22:47

קודי די עלה על זה שהוא שחקן גרוע ואפילו צפריר היה מסוייג.
כל השאר פשוט לא הכירו אותו, אבל היו סימני אזהרה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 30 יוני 2015, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2015, 22:48

Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!

למה הוא עוזב לעזאזל? :cry3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2015, 23:03

איזה גבר.
סעמק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2015, 23:09

roy1000 כתב:קודי די עלה על זה שהוא שחקן גרוע ואפילו צפריר היה מסוייג.
כל השאר פשוט לא הכירו אותו, אבל היו סימני אזהרה.

הכל חוכמה בדיעבד. אם לא מגיע לכאן קליי תומפסון או איגי פופ, תמיד יהיה מישהו לא מרוצה.

הנה, מלך הלינקים שמואל, בכבודו ובעצמו על טייריס רייס:

נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
פשוט הזוי. אם פלאניניץ' היה כאן, הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמרי.

החתמה עלובה וחלשה של מכבי. זה הרכז הבכיר שכולנו חיכינו לו- שחקן יורוקאפ ב 500 אלף דולר.
אין שום שינוי, פדרמן ממשיך להרוס את מכבי.

דרך אגב, רובנו לא היינו יותר טובים משמואל בהקשר לרייס... זה רק מוכיח, שאנחנו מקשקשים הרבה, אבל מעטים מאוד יודעים לחזות את
מה שיהיה באופן קונסיסטנטי, ולכן האמירה כאילו בקיץ כולם ידעו שהבניה היא רעה, היא לטעמי אמירה סתומה, כי אמירה כזאת
נאמרת כמעט בכל קיץ וקיץ בשנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 30 יוני 2015, 23:10

rc4991 כתב:
Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!

למה הוא עוזב לעזאזל? :cry3

לא מגיע להנהלה האימפוטנטית שלנו שחקן כמוהו. מענטש אמיתי..
נגמרה הנשמה בקבוצה שלנו. מסתכלים רק על הכסף. מפילים עסקאות על שקל וחצי. אין מכביזם, אין נשמה ואין כדורסל..
אני פשוט מתבייש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2015, 23:20

MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.

מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2015, 23:25

שחף כתב:
MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.

מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל

אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.

וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2015, 23:37

הסתכלתי על היילייטס של מקלין מול הספרס במשחקי ההכנה. האיש באמת חיה פיזית. המהלך שהכי הרשים אותי שם זה מהלך שבו הוא אשכרה מתגבר בכוח על שחקן כמו קוואי לאונרד. הוא שחקן התקפה יותר טוב מרנדל לדעתי. הזכרתי פה קודם גם את עניין הפציעות של רנדל והעובדה שהאיש בן 30. הוא וסמית' זה לא בדיוק שתי עמדות פורוורד הכי בריאות שיש. העניין הוא שבאמת יחד עם שחקן כמו אמבקווה כגבוה מוביל זה לא קבוצה שיכולה למכור בכלל משהו באירופה.
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2015, 23:48

שחף כתב:הסתכלתי על היילייטס של מקלין מול הספרס במשחקי ההכנה. האיש באמת חיה פיזית. המהלך שהכי הרשים אותי שם זה מהלך שבו הוא אשכרה מתגבר בכוח על שחקן כמו קוואי לאונרד. הוא שחקן התקפה יותר טוב מרנדל לדעתי. הזכרתי פה קודם גם את עניין הפציעות של רנדל והעובדה שהאיש בן 30. הוא וסמית' זה לא בדיוק שתי עמדות פורוורד הכי בריאות שיש. העניין הוא שבאמת יחד עם שחקן כמו אמבקווה כגבוה מוביל זה לא קבוצה שיכולה למכור בכלל משהו באירופה.

בגלל זה אני אומר שהעזיבה של רנדל מצערת אבל אם מקליין יבוא זאת תהיה החתמה ראויה מאוד. אני חושב שאולי היה לשים את שניהם בעמדה 4 למרות ששניהם לא מצטיינים בזריקה מחצי מרחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2015, 23:54

לפי מה ששימעון אמר בראיון אפשר להבין שהסיבה היא כלכלית והם לא מימשו את האופציה כדי לבטל את החוזה החדש שהיה אמור להיות לו אבל הדלת לא סגורה לגמרי...בדיוק אותו תרגיל שניסו לעשות עם אליהו שלא הצליח כדי להשאיר אותו בחוזהנחדש וזול...נראה לי שגם עם רנדל זה לא יצליח והוא ימצא חוזה טוב יותר באירופה כי בגלל המס קבוצה בארץ הוא לא ימצא...
לגבי מקלין , אני מאוד התרשמתי ממנו העונה ואני לא חושב שקוו קידמי שכולל את פישר , מקלין ואיבקווה הוא קוו כזה גרוע. לא על זה תיפול העונה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2015, 23:55

שחף- אמבקווה חביב הקהל תוך חודש. זו דעתי.
מוגבל, אבל שחקן-שחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2015, 23:56

חלקכם מנסים להסביר את הוויתור על רנדל כן או לא מבחינה פונקציונאלית מקצועית...

בעייני זה בכלל לא חשוב. לא הגיוני בחיים שעל שחקן כמו רנדל שנותן 1000 אחוז מעצמו, שיכול מבחנתו לעלות לשחק גם בלי רגל, שאוהב את המועדון באמת, שמחובר לאוהדים ובעיקר מכביסט אמיתי שבשבילו לנצח זה הדבר הכי חשוב וכל החטאה שוברת לו את הלב - על שחקן כזה מוותרים במחי יד.
ומצד שני שחקן מגעיל מפונק ואגואיסט כמו טיוס, שחושב אך ורק על התחת של עצמו ומעניין לו ת'ביצה אם הקבוצה מנצחת או מפסידה ושהוא הכל חוץ מלהיות מכביסט ולהוות דוגמא לערכים שלנו, עליו לא מוכנים לוותר וכפי שצוטט באחד האתרים "עושים מאמצים" בשביל להשאיר אותי.

הסכומים לא מעניינים אותי. מצידי תחסכו כסף על אחד הזרים הבאים + הכסף של טיוס הזבל הזה אבל תשאירו שחקן שהוא מכבי.

אני באמת עצוב היום.. זה לא עוד שחקן שהלך, זה עקרון שנמוג. אנחנו בעייני, ובהובלת דן חסכן, שוכחים את הדרך שלנו...וקבוצה בלי דרך היא קבוצה אבודה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2015, 23:58

צ'שר כתב:חלקכם מנסים להסביר את הוויתור על רנדל כן או לא מבחינה פונקציונאלית מקצועית...

בעייני זה בכלל לא חשוב. לא הגיוני בחיים שעל שחקן כמו רנדל שנותן 1000 אחוז מעצמו, שיכול מבחנתו לעלות לשחק גם בלי רגל, שאוהב את המועדון באמת, שמחובר לאוהדים ובעיקר מכביסט אמיתי שבשבילו לנצח זה הדבר הכי חשוב וכל החטאה שוברת לו את הלב - על שחקן כזה מוותרים במחי יד.
ומצד שני שחקן מגעיל מפונק ואגואיסט כמו טיוס, שחושב אך ורק על התחת של עצמו ומעניין לו ת'ביצה אם הקבוצה מנצחת או מפסידה ושהוא הכל חוץ מלהיות מכביסט ולהוות דוגמא לערכים שלנו, עליו לא מוכנים לוותר וכפי שצוטט באחד האתרים "עושים מאמצים" בשביל להשאיר אותו.

הסכומים לא מעניינים אותי. מצידי תחסכו כסף על אחד הזרים הבאים + הכסף של טיוס הזבל הזה אבל תשאירו שחקן שיש בו מכביזם.

אני באמת עצוב היום.. זה לא עוד שחקן שהלך, זה עקרון שנמוג. אנחנו בעייני, ובהובלת דן חסכן, שוכחים את הדרך שלנו...וקבוצה בלי דרך היא קבוצה אבודה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי toja27 » 01 יולי 2015, 00:07

צ'שר יש צדק בדבריך. הוא באמת שחקן. שראוי וצריך להישאר בקבוצה.
רק שזאת לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה בשנים האחרונות ואיפשהו התרגלתי מכך שיש שחקנים שצריכים להישאר ובסוף לא נשארו.
וגם יש תמיד את השיקול מקצועי- כלכלי. אין מה לעשות.
אני גם רוצה לראות אותך אומר את אותו הדבר במידה ואוחיון יעזוב(שהספקתי להתרשם שאתה לא מאוהדיו הגדולים).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־45 אורחים