14 יוני 2011, 14:33
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo
את יכולה לתת לי קישור לסטס' של ברוולי מהעונה האחרונה? דרך גוגל מצאתי רק את הסטס שלו מלפני 2 עונות באולימפיאקוס...
14 יוני 2011, 15:15
14 יוני 2011, 15:18
yzafrir כתב:בוו שחקן טוב אבל אני לא בטוח שהוא אופציה יותר טובה משחקנים אחרים שעלו כמעומדים כמו וויליאמס , ג'קסון או אפילו ג'ארללס.....
זה מחזיר אותי לנקודה שכשנשאלה השאלה את מי הייתם בוחרים להשאיר איידסון או פארגו אז הרבה אמרו איידסון כי שחקן כמו פארגו יותר קל למצוא....
14 יוני 2011, 15:27
14 יוני 2011, 15:30
yzafrir כתב:אני ממש לא מסכים אם זה שוויליאמס או ג'ראלס הם רכזים טהורים , לא קיימים כמעט רכזים כאלו במיוחד לא אמריקאים וכמו שבהתחלה חשבו שפרקינס ופארגו לא יוכלו לשחק יחד וטעינו כך גם לגבי השחקנים האלו . זה הכל תלוי בשיטה של המאמן והשנה בלאט ידע לחק את עבודת ניהול המשחק בין שני שחקנים (שניים וחצי אם לוקחים בחשבון את המשחקים שאיידסון גם ריכז קצת...) .
ממש היה אפשר לראות במשחקים שכל פעם שחקן אחר מתחיל את ההתקפה ומסמן תרגיל....
14 יוני 2011, 18:29
14 יוני 2011, 18:39
14 יוני 2011, 18:51
14 יוני 2011, 18:54
14 יוני 2011, 18:57
misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.
14 יוני 2011, 19:02
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.
אני חושבת שלפעמים אנשים עושים את הטעות הגדולה וחושבים שיותם יחזור כי הוא רוצה לחזור למכבי..
איפה שיציעו להלפרין יותר שם הוא יהיה,נקודה.
14 יוני 2011, 19:07
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.
אני חושבת שלפעמים אנשים עושים את הטעות הגדולה וחושבים שיותם יחזור כי הוא רוצה לחזור למכבי..
14 יוני 2011, 19:09
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.
ברור שלכסף יש משקל גדול, אבל לא הייתי מזלזל ברצון של שחקן לחזור הביתה. אומנם אליהו זה מקרה שונה, אבל גם הוא וויתר קצת ויש עוד דוגמאות.
אבל מה שהתכוונתי בהודעה שציטטת, שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס באמת רוצה להשאיר את הלפרין.
14 יוני 2011, 19:12
6 לב צהוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.
מי ירצה להיות בקבוצה שהוא בקושי משחק ? לפי דעתי 3 שנים מחוץ לארץ הספיקו לו והוא יחזור
14 יוני 2011, 19:20
אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
הלפרין הוכיח שוב ושוב ושוב שכל עוד ישלמו לו יותר הוא יהיה במקום שהוא ישחק פחות
14 יוני 2011, 19:24
rc4991 כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
אני לא חושב שיש לנו ת'זכות לשפוט אותו ואני חושב שכסף חשוב לכולם ולא רק לשחקנים
14 יוני 2011, 19:29
rc4991 כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
אני לא חושב שיש לנו ת'זכות לשפוט אותו ואני חושב שכסף חשוב לכולם ולא רק לשחקנים
14 יוני 2011, 19:37
Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
14 יוני 2011, 20:01
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
אליהו שיחק יותר מהלפרין ביורוליג , הלפרין שיחק יותר מאליהו בליגה. פלוס, אליהו היה משמעותי במאני טיים בסדרת הגמר, וקאחה ממש לא רצתה לשחרר אותו, בזמן שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס (אם בכלל) תתאמץ בשביל הלפרין שלא הציג משהו מיוחד לאחרונה.
כל מה שאני אומר הוא שבוא ניקח הודעות מפורומים בפרופורציות נכונות ולא נעשה מהן יותר מדי. כל אחד יכול לזרוק ספקולציות לאוויר.
14 יוני 2011, 20:08