פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

14 יוני 2011, 14:33

BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo

את יכולה לתת לי קישור לסטס' של ברוולי מהעונה האחרונה? דרך גוגל מצאתי רק את הסטס שלו מלפני 2 עונות באולימפיאקוס...

בבקשה :happy
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=112413

טיפ קטן-אם אתה רוצה למצוא סטטיסטיקה של שחקן מסויים שמשחק באירופה,תרשום את השם שלו בגוגל(אנגלית כמובן)ואחרי זה את המילה EUROBASKET

14 יוני 2011, 15:15

בוו שחקן טוב אבל אני לא בטוח שהוא אופציה יותר טובה משחקנים אחרים שעלו כמעומדים כמו וויליאמס , ג'קסון או אפילו ג'ארללס.....
זה מחזיר אותי לנקודה שכשנשאלה השאלה את מי הייתם בוחרים להשאיר איידסון או פארגו אז הרבה אמרו איידסון כי שחקן כמו פארגו יותר קל למצוא....

14 יוני 2011, 15:18

yzafrir כתב:בוו שחקן טוב אבל אני לא בטוח שהוא אופציה יותר טובה משחקנים אחרים שעלו כמעומדים כמו וויליאמס , ג'קסון או אפילו ג'ארללס.....
זה מחזיר אותי לנקודה שכשנשאלה השאלה את מי הייתם בוחרים להשאיר איידסון או פארגו אז הרבה אמרו איידסון כי שחקן כמו פארגו יותר קל למצוא....

אתה צריך לקחת בחשבון משהו חשוב מאוד..מי שיגיע לעמדה הזאת תלוי בישראלי שיגיע וב-3 שיגיע..
אם שחקן כמו קיי.סי ריברס(דוגמא)מגיע,אז הוא סווינגמן,הוא ישחק 2-3 ומכבי יכולים להביא רכז טהור בסגנון וויליאמס וג'ארלס,אבל אם מכבי מביאים שחקן שהוא רק 3,או שלא ייתן את אותה תרומה בעמדה 2(למרות שהוא יכול לשחק),אז מכבי צריכים להביא קומבו גארד בסגנון בוורלי.
זה אותו דבר גם לגבי הישראלי שיגיע. מן הסתם ירצו להביא את הלפרין,הלפרין לא יכול לתרום בעמדת הרכז ובהובלת הכדור,וגם לא יכול ליצור לעצמו מצבים,בגלל זה יצטרכו להביא קומבו-גארד ולא רכז טהור. אבל אם יביאו שחקן כמו לנדסברג,אז יוכלו להביא רכז כמו וויליאמס..
זה כמו סודוקו..המון דברים תלויים אחד בשנים

14 יוני 2011, 15:27

אני ממש לא מסכים אם זה שוויליאמס או ג'ראלס הם רכזים טהורים , לא קיימים כמעט רכזים כאלו במיוחד לא אמריקאים וכמו שבהתחלה חשבו שפרקינס ופארגו לא יוכלו לשחק יחד וטעינו כך גם לגבי השחקנים האלו . זה הכל תלוי בשיטה של המאמן והשנה בלאט ידע לחק את עבודת ניהול המשחק בין שני שחקנים (שניים וחצי אם לוקחים בחשבון את המשחקים שאיידסון גם ריכז קצת...) .
ממש היה אפשר לראות במשחקים שכל פעם שחקן אחר מתחיל את ההתקפה ומסמן תרגיל....

14 יוני 2011, 15:30

yzafrir כתב:אני ממש לא מסכים אם זה שוויליאמס או ג'ראלס הם רכזים טהורים , לא קיימים כמעט רכזים כאלו במיוחד לא אמריקאים וכמו שבהתחלה חשבו שפרקינס ופארגו לא יוכלו לשחק יחד וטעינו כך גם לגבי השחקנים האלו . זה הכל תלוי בשיטה של המאמן והשנה בלאט ידע לחק את עבודת ניהול המשחק בין שני שחקנים (שניים וחצי אם לוקחים בחשבון את המשחקים שאיידסון גם ריכז קצת...) .
ממש היה אפשר לראות במשחקים שכל פעם שחקן אחר מתחיל את ההתקפה ומסמן תרגיל....

כבר היה לנו את הדיון הזה ואני שוב פעם לא מסכימה איתך..
וויליאמס וג'רלס הם רכזים מובהקים..ואני מכניסה למשבצת הזאת גם את פרקינס כי הוא נעלם כשהוא שיחק 2 ליד פארגו..
פארגו ובוורלי לעומת זאת שניהם קומבו-גארדים מובהקים..

14 יוני 2011, 18:29

מיוון:

"Halperin wants to re-sign with Olympiacos and they will take him back, but he will have to take a pay cut to do so. It would still be more than what Maccabi is offering though."

14 יוני 2011, 18:39

נו טוב שישאר שם , לא שחקן ששווה יותר מ חצי מליון דולר לעונה בכל אופן לא ראיתי משהו שהוא עשה בשנים האחרונות שמצדיק סכומים יותר גבוהים.

14 יוני 2011, 18:51

עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.

14 יוני 2011, 18:54

אם זה נכון, לדעתי זה די חבל
הלפרין שחקן שיכול להוסיף הרבה למכבי, אבל לא שווה יותר מ500-600 אלף דולר. אם הוא יקבל יותר ביוון, שיהיה בהצלחה, מכבי לא צריכה לתת לו סכומים מופרזים
אני מקווה שהוא יחזור, אבל לא בסכומים גבוהים כמו שמדברים עליהם

14 יוני 2011, 18:57

misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.

אני חושבת שלפעמים אנשים עושים את הטעות הגדולה וחושבים שיותם יחזור כי הוא רוצה לחזור למכבי..
איפה שיציעו להלפרין יותר שם הוא יהיה,נקודה.

14 יוני 2011, 19:02

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:עם כל הכבוד למשתמשים באינטרבאסקט, בוא לא נעשה יותר מדי מסתם הודעה בפורום. לפי כל הדיווחים האחרונים, יותם רוצה לחזור ואני חושב שהוא ומכבי יגיעו לפשרה.

אני חושבת שלפעמים אנשים עושים את הטעות הגדולה וחושבים שיותם יחזור כי הוא רוצה לחזור למכבי..

ברור שלכסף יש משקל גדול, אבל לא הייתי מזלזל ברצון של שחקן לחזור הביתה. אומנם אליהו זה מקרה שונה, אבל גם הוא וויתר קצת ויש עוד דוגמאות.

אבל מה שהתכוונתי בהודעה שציטטת, שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס באמת רוצה להשאיר את הלפרין.

14 יוני 2011, 19:07

Holiday_Armadillo כתב:

מי ירצה להיות בקבוצה שהוא בקושי משחק ? לפי דעתי 3 שנים מחוץ לארץ הספיקו לו והוא יחזור

14 יוני 2011, 19:09

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ברור שלכסף יש משקל גדול, אבל לא הייתי מזלזל ברצון של שחקן לחזור הביתה. אומנם אליהו זה מקרה שונה, אבל גם הוא וויתר קצת ויש עוד דוגמאות.

אבל מה שהתכוונתי בהודעה שציטטת, שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס באמת רוצה להשאיר את הלפרין.

זה אולי נכון לגבי שחקנים אחרים אבל הלפרין הראה לאורך הקריירה שלו שהעדיפות הראשונה שלו היא הכסף, ורק אחר כך דברים כמו טובת הקריירה שלו או רצון לחזור הביתה ועוד.

14 יוני 2011, 19:12

6 לב צהוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מי ירצה להיות בקבוצה שהוא בקושי משחק ? לפי דעתי 3 שנים מחוץ לארץ הספיקו לו והוא יחזור

אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.
הלפרין הוכיח שוב ושוב ושוב שכל עוד ישלמו לו יותר הוא יהיה במקום שהוא ישחק פחות

14 יוני 2011, 19:20

אני לא חושב שיש לנו ת'זכות לשפוט אותו ואני חושב שכסף חשוב לכולם ולא רק לשחקנים

14 יוני 2011, 19:24

rc4991 כתב:

אני אמרתי שאם היו באים ומציעים לי לעבור לחברה אחרת תמורת פי כמה ממה שאני מרוויחה לא הייתי עושה את זה? לא,אני מכבדת את הרצון של הלפרין לעשות כסף,הוא אתלט,אין להם הרבה שנים לעשות כסף..
אני פשוט חשובת שאם הוא באמת רוצה לחזור הביתה אז הוא יחזור גם במה שמכבי מציעים לו,כי הוא לא יגווע ברעב..אבל כנראה שהוא מעדיף לבלות עוד כמה שנים על הספסל בשביל כמה מאות אלפים ולא לשחק יותר..לגיטימי

14 יוני 2011, 19:29

rc4991 כתב:

מי שופט?
שיעשה מה שבא לו.
אני רק טוענת, שלחשוב שהלפרין יחזור למכבי אם תציע לו פחות כסף מאולי' רק כי הוא רוצה לחזור הביתה או כי זה עדיף לו מקצועית, זו תמימות.
הלפרין יעדיף את הכסף, זו זכותו, אבל אל תהיו תמימים לחשוב אחרת.

14 יוני 2011, 19:37

Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.

אליהו שיחק יותר מהלפרין ביורוליג , הלפרין שיחק יותר מאליהו בליגה. פלוס, אליהו היה משמעותי במאני טיים בסדרת הגמר, וקאחה ממש לא רצתה לשחרר אותו, בזמן שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס (אם בכלל) תתאמץ בשביל הלפרין שלא הציג משהו מיוחד לאחרונה.

כל מה שאני אומר הוא שבוא ניקח הודעות מפורומים בפרופורציות נכונות ולא נעשה מהן יותר מדי. כל אחד יכול לזרוק ספקולציות לאוויר.

14 יוני 2011, 20:01

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אליהו ויתר על כסף בשביל לשחק במכבי כי הוא לא שיחק שם בכלל,זה לא הפתיע אותי.

אליהו שיחק יותר מהלפרין ביורוליג , הלפרין שיחק יותר מאליהו בליגה. פלוס, אליהו היה משמעותי במאני טיים בסדרת הגמר, וקאחה ממש לא רצתה לשחרר אותו, בזמן שאני לא בטוח עד כמה אולימפיאקוס (אם בכלל) תתאמץ בשביל הלפרין שלא הציג משהו מיוחד לאחרונה.

כל מה שאני אומר הוא שבוא ניקח הודעות מפורומים בפרופורציות נכונות ולא נעשה מהן יותר מדי. כל אחד יכול לזרוק ספקולציות לאוויר.

אם אתה חושב שקאחה לא רצתה לשחרר אותו אתה חי באשליות..
קאחה הייתה בבעיה תקציבית ובבעיית זרים,היא הייתה חייבת לשחרר את אליהו,היא פשוט רצתה להרוויח עליו כסף אז הם כביכול לא רצו לשחרר אותו :rolleyes
ובדיוק,אליהו שיחק יותר מהלפרין ועדיין הוא לא שיחק בכלל(עד הפלייאוף הספרדי)ועדיין העדיף לחזור,כי הוא לא שיחק,כי הוא לא הסתדר עם איבנוביץ',כי הוא מפונק ומעדיף להיות קרוב לבית..הוא עדיין ויתר על כסף בשביל לשחק יותר ולהיות משמעותי יותר בקבוצה..מהלפרין אני לא מצפה למהלך כזה,כי כל הקריירה הוא הוכיח שהוא לא בן אדם כזה,ושוב,זה לגיטימי

14 יוני 2011, 20:08

בארסה אלופה
נושא נעול