על ידי ankram » 02 ספטמבר 2015, 16:00
מוקדם מדי , ושעוד לא ראינו את כל הסגל משחק אבל הנה השנקל שלי
כמובן ביחס לעונה קודמת
פארגו,היינס,אוחיון - פארמר , טיילר,אוחיון , יבזורי -> ללא ספק שדרוג משמעותי , ראשית מבחינת הקליעה מבחוץ והעונשין , שנית , מבחינת הרוטציה שתשתפר , שלישית , הרבה יותר IQ בקבוצה , לאלו שציינו שתהיה בעייה הגנתית , אז אני קובע באופן חד משמעי שגם בזה השתפרנו , פארגו היה שומר בינוני מינוס וגם זה מתי שבא לו , אני זוכר איך פרפרו אותו בליגה הישראלית , היינס כלל לא עונה על ההגדרה של שחקן כדורסל , ואוחיון נשאר , אין לי ספק שגם אם לא מדובר בהחתמת של שחקני הגנה מוצלחים , הרי שהצוות הנוכחי בקו האחורי גם בקטע הזה עולה על קודמו.
סמית',לאנסברג,לינהרט - סמית' לאנסברג,פניני -> שדרוג קטן לעמדה שגם שנה שעברה היתה אחת הטובות עד 8 האחרונות.
רנדל,טיוס,סופו,כהן,אלכסנדר (חצי שנה) - פבריאני,אמבקווה,רנדל,בנדר -> המון סימני שאלה שבמרכזם פבריאני , אם הוא יהיה סביר זה שווה יותר מסופו שנתן לנו סה"כ 4-5 משחקים טובים בשנה הקודמת ובשאר בעיקר עשה נזק , בל נשכח שההגעה שלו אשתקד+העונש של טיוס הכריחו את מכבי ל"שרוף" זר , אמבקווה שקול לטיוס , בשאיפה ללא הפרימדוניות של האחרון , רנדל זה רנדל ובנדר כמו אלכסנדר , יכול רק להפתיע לטובה. מה שכן , נראה לי שחסר לנו שם עוד דמות , 4 שחקנים , שחלקם פציע, ל2 עמדות , נראה לי מעט מדי.
אפילו בגזרת ה"צעירים" יש לנו שדרוג של איתי שגב לעומת הלמלמים שהיו לנו אשתקד.
סה"כ מבחינת סגל , אני רואה שיפור , בקו הקדמי יש כמה וכמה שאלות , בעיקר בריאותיות , אבל לזה נאלץ לחכות , אני מאד מבסוט מהשחקנים שהוחתמו.
אם גודס ישכיל לחבר את הקבוצה הזאת ביחד , זאת תהיה קבוצה נהדרת , בטח יותר טובה מזאת של אשתקד.