21 ספטמבר 2015, 12:58
MTA2311 כתב:אולי מדובר בעונה הגרועה בהיסטוריה, אבל גם מדובר בסגל הגרוע בהיסטוריה. בהפרש גדול. קשה לי להאמין שמאמן אחר היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר. פציעות לא סבירות, אפסים כמו היינס ואלכסנדר, סופו לא מתפקד. כל זה כשגיא מאמן רוקי. קשה מאוד להגיד שלא מגיעות לו פה הקלות.
21 ספטמבר 2015, 13:06
קובי כתב:אדגר פו כתב:אוקיי, אבל דיברתי על שקלול שני המפעלים, באירופה היינו רחוקים מטופ 8 אז.
איבוד אליפות אז היה רעידת אדמה של ממש עם מוספים מיוחדים ועונש של גביע קוראץ', היום זה כמעט טבעי לא לזכות באליפות עם ליגה בעלת חוקים מוזרים.
"טבעי" היה אם מכבי הייתה מפסידה אליפת במשחק, שבו הכל יכול לקרות. לא "טבעי" שמכבי מפסידה לקבוצה נחותה ממנה בסדרה של הטוב מ-5, אחרי 0-2 ומשחק מכריע בבית.
21 ספטמבר 2015, 13:33
21 ספטמבר 2015, 13:44
קובי כתב:yzafrir כתב:קובי כתב:יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .
גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...
הרוח המכביסטית שאתה מפגין פה היא מדהימה אבל לא מציאותית יותר.
הפערים היום בין מכבי לקבוצות הצמרת בליגה הם כבר לא כאלו גדולים שעם רבע הרכב כשהכוכב שלך(סמית) גם פצוע ,את לא מנצח קבוצה אחרת בכזאת קלות . ניגמרו הימים האלו.
עם סגל מלא את מעל הליגה בשתי דרגות . עם רבע סגל ממש לא.
מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.
הרוח המכביסטית שלי מדהימה? למה? כי אני מצפה שמכבי תנצח את הפועל אילת (בהחלט לא קבוצת צמרת, בהחלט לא בסדר גודל של מכבי, לא כספית, לא מבחינת הסגל, לא מבחינת מסורת, לא מבחינת אוהדים, אפילו לא קרוב, בהחלט לא קבוצה ששייכת ליורוליג, ואפילו לא ליורוקאפ) בסדרה עם יתרון ביתיות, אחרי 0-2 ומשחק מכריע ביד אליהו?
אתה באמת רוצה להיכנס עכשיו להשוואות סגלים מכבי מול אילת, גם בלי לאנדסברג (סו פאקינג וואט)? סמית' לא היה פצוע בכל הסדרה, להזכירך... אילת קבוצת צמרת? give me a break, בסדר?
זה שגיא גודס מתחיל מאפס זה ברור. זה שהוא לא היה צריך לקבל את ההזדמנות הזו והוא נשאר במערכת משיקולים זרים ולא מקצועיים זה גם ברור. אם זה לא ברור לך, אז אשמח להסבר למה כל הצוות המקצועי שוחרר והוא לא.
אני אעזור לך, כי התשובה מאוד פשוטה וכתבתי כבר - גיא גודס נותר במערכת, כי הוא יס מן, כי הוא נוח וכי יש לו חוזה.
זה שאוהד ותיק ומסור כמוך משלים עם מאמן ש"הוביל" את הקבוצה לשפל חסר תקדים בתולדות המועדון וזה בסדר מבחינתו, זה רק סיפטום לאיזה מצב גרוע וסטנדרטים נמוכים המועדון הגיע והתחיל להרגיל חלק מהאוהדים שלו.
לי זה חבל וכואב. רוצה לטמון ראשך בחול? זכותך.
21 ספטמבר 2015, 13:46
21 ספטמבר 2015, 13:53
יוסי22 כתב:קובי כתב:yzafrir כתב:קובי כתב:יוסי22 כתב:לא יודע לגבי "אנשים" אני יודע שמכבי שיחקה עם חצי הרכב ולכן ההפסדים נסבלים בהחלט .
אני דווקא לא אצליח כנראה לעולם להבין את הצורך לשפוט בכל מצב גם אם זה סתם מזל מחורבן ואין באמת אשמים .
גם עם רבע הרכב וידיים קשורות מכבי הייתה צריכה לנצח את אפיק ניסים ושות׳ בסדרה. אני מזכיר לך שלא הפסדנו לצסק״א...
הרוח המכביסטית שאתה מפגין פה היא מדהימה אבל לא מציאותית יותר.
הפערים היום בין מכבי לקבוצות הצמרת בליגה הם כבר לא כאלו גדולים שעם רבע הרכב כשהכוכב שלך(סמית) גם פצוע ,את לא מנצח קבוצה אחרת בכזאת קלות . ניגמרו הימים האלו.
עם סגל מלא את מעל הליגה בשתי דרגות . עם רבע סגל ממש לא.
מבחינתי המיבחן של גיא מתחיל עכשיו מאפס והוא צריך להוכיח את עצמו בדיוק כמו 'היה בתחילת עונה שעברה.
הרוח המכביסטית שלי מדהימה? למה? כי אני מצפה שמכבי תנצח את הפועל אילת (בהחלט לא קבוצת צמרת, בהחלט לא בסדר גודל של מכבי, לא כספית, לא מבחינת הסגל, לא מבחינת מסורת, לא מבחינת אוהדים, אפילו לא קרוב, בהחלט לא קבוצה ששייכת ליורוליג, ואפילו לא ליורוקאפ) בסדרה עם יתרון ביתיות, אחרי 0-2 ומשחק מכריע ביד אליהו?
אתה באמת רוצה להיכנס עכשיו להשוואות סגלים מכבי מול אילת, גם בלי לאנדסברג (סו פאקינג וואט)? סמית' לא היה פצוע בכל הסדרה, להזכירך... אילת קבוצת צמרת? give me a break, בסדר?
זה שגיא גודס מתחיל מאפס זה ברור. זה שהוא לא היה צריך לקבל את ההזדמנות הזו והוא נשאר במערכת משיקולים זרים ולא מקצועיים זה גם ברור. אם זה לא ברור לך, אז אשמח להסבר למה כל הצוות המקצועי שוחרר והוא לא.
אני אעזור לך, כי התשובה מאוד פשוטה וכתבתי כבר - גיא גודס נותר במערכת, כי הוא יס מן, כי הוא נוח וכי יש לו חוזה.
זה שאוהד ותיק ומסור כמוך משלים עם מאמן ש"הוביל" את הקבוצה לשפל חסר תקדים בתולדות המועדון וזה בסדר מבחינתו, זה רק סיפטום לאיזה מצב גרוע וסטנדרטים נמוכים המועדון הגיע והתחיל להרגיל חלק מהאוהדים שלו.
לי זה חבל וכואב. רוצה לטמון ראשך בחול? זכותך.
סמית היה פצוע כמעט בכל הסדרה והישראלים שעמדו לרשות גודס היו אוחיון , טיוס וכהן כשבכל רגע נתון צריכים לשחק שני ישראלים , טיוס בשביתה ואוחיון שאף פעם לא היה שחקן מבריק בקושי מושך בגלל פציעות כאלו ואחרות .
21 ספטמבר 2015, 15:50
21 ספטמבר 2015, 15:57
21 ספטמבר 2015, 15:59
MTA2311 כתב:להגיד שהוא "חלש", אחרי עונת רוקי תחת התנאים האלה זה לא ממש רציני.
נראה העונה.
21 ספטמבר 2015, 16:00
21 ספטמבר 2015, 16:23
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:להגיד שהוא "חלש", אחרי עונת רוקי תחת התנאים האלה זה לא ממש רציני.
נראה העונה.
"חלש" זה לאו דווקא היכולת המקצועית, אלא תיאור של המעמד שלו בקבוצה. אני לא חושב שמבכבי התחיל את העונה אי פעם מאמן במעמד יותר חלש מגודס.
21 ספטמבר 2015, 16:30
MTA2311 כתב:ישראלים- יוגב, ג'ייק וטיוס.
זרים- פארגו, היינס, לינהארט רנדל וסופו (בכושר נוראי).
הסגל הכי גרוע שאני זוכר.
להאשים את גודס, זה בדיוק מה שדני רוצה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:להגיד שהוא "חלש", אחרי עונת רוקי תחת התנאים האלה זה לא ממש רציני.
נראה העונה.
"חלש" זה לאו דווקא היכולת המקצועית, אלא תיאור של המעמד שלו בקבוצה. אני לא חושב שמבכבי התחיל את העונה אי פעם מאמן במעמד יותר חלש מגודס.
בלאט היה הרבה יותר קרוב לעוף הביתה בכל עונה שלו כמאמן ראשי בערך.
21 ספטמבר 2015, 16:52
21 ספטמבר 2015, 17:42
21 ספטמבר 2015, 19:17
MTA2311 כתב:בלאט היה הרבה יותר קרוב לעוף הביתה בכל עונה שלו כמאמן ראשי בערך.
21 ספטמבר 2015, 19:29
MTA2311 כתב:והוא קיבל את אותו איבר מין גברי מההנהלה כמו גיא. אולי אפילו יותר בוטה.
21 ספטמבר 2015, 19:39
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בלאט היה הרבה יותר קרוב לעוף הביתה בכל עונה שלו כמאמן ראשי בערך.
אתה לא באמת יכול להשוות את גודס ששיא הקריירה שלו היה עונה כושלת עם ירושלים לבין בלאט שעשה קריירת יורוליג של איזה עשור לפני הקדנציה האחרונה שלו.
ההנהלה דפקה גם את בלאט, אבל אין מה להשוות בין המעמד של בלאט לזה של גודס. בלאט גם קיבל יותר מפי 2 כסף מגודס.
גודס הוא כלום. מאמן שאם מפטרים אותו ממכבי, העבודה הבאה שלו תהיה באילת או אשדוד.
21 ספטמבר 2015, 19:58
MTA2311 כתב:אני חושב שלדני הרבה יותר קל לפטר מאמן סורר כמו בלאט, מאשר את גודס שהוא הבייבי שלו. זאת הסיבה היחידה שהוא עדיין במכבי.
העונה אבל ברור שזה סיפור אחר, וגודס יכול למצוא את עצמו בבית כבר עוד חודשיים.
21 ספטמבר 2015, 22:15